Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Εμφανίστηκε ένα νέο νησί στο Τρίγωνο των Βερμούδων


Επικίνδυνο μυστήριο νησί εμφανίζεται ξαφνικά στο Τρίγωνο των Βερμούδων
Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε από το νέο sandbar από ένα drone (Εικόνα: Instagram: Chadonka)























Ένα  ένα νέο νησί δημιουργήθηκε στο Τρίγωνο των Βερμούδων, προκαλώντας την έκπληξη παγκοσμίως, ενώ εξάπτει τη φαντασία πολλών γύρω από το μυστήριο που καλύπτει τη συγκεκριμένη περιοχή του πλανήτη μετά και την απαγόρευση των Αρχών να πλησιάσει ο οποιοσδήποτε με τη δικαιολογία ότι είναι επικίνδυνο!

Το νέο νησί έχει ονομαστεί από τους ντόπιους «Νησί των Κοχυλιών», λόγω του μεγάλου αριθμού κοχυλιών που βρίσκονται πάνω του, έχει μήκος πάνω από 1 χλμ. και δημιουργήθηκε μόλις το προηγούμενο διάστημα.


Το νησί, εξ ολοκλήρου από άμμο, βρίσκεται απέναντι από το Cape Point στη Βόρεια Καρολίνα και σιγά-σιγά γίνεται αξιοθέατο. Η Τζάνις Ρίγκαν επισκέφτηκε το σημείο μαζί με τον εγγονό της, Κάλεμπ. «Μα είναι τρελό! Τον Απρίλιο ήταν σαν μικρό «εξόγκωμα»».



Πάντως, ο κόσμος που θέλει να πάει σε αυτό το νέο νησί καλείται να μην το επιχειρήσει, καθώς, όπως υποστηρίζουν οι Αρχές, υπάρχουν ισχυρά ρεύματα στο κενό ανάμεσα στο νησί και στη στεριά. Η απόστασή τους είναι μόλις 50 μέτρα, αλλά λέγεται ότι η ένταση των ρευμάτων είναι πολύ ισχυρή, ενώ στην περιοχή υπάρχουν και καρχαρίες.

«Ανησυχούμε μεν για επιθέσεις από καρχαρίες, αλλά περισσότερο ανησυχούμε για πνιγμούς», είπε ο ο Μπιλ Σμιθ, πρόεδρος μιας τοπικής ένωσης για την προστασία των ακτών στη Βόρεια Καρολίνα. Αλλά κάποιοι ήδη έχουν πάει στο νησί, όπως ο Τράβις Φίλιπς, που λέει ότι λατρεύει το νησί «στο οποίο υπάρχουν παντού κοχύλια».



Το μέλλον του «Νησιού των Κοχυλιών» δεν είναι ξεκάθαρο. Μπορεί να συνεχίσει να μεγαλώνει και κάποια στιγμή να ενωθεί με τη στεριά στο Cape Point, αλλά μπορεί να εξαφανιστεί γρήγορα, όπως δημιουργήθηκε.

Το περίφημο Τρίγωνο των Βερμούδων βρίσκεται στον Βόρειο Ατλαντικό Ωκεανό, καλύπτοντας μια θαλάσσια έκταση περίπου 500.000 χιλιομέτρων.

Είναι μια από τις πιο «πολυσύχναστες» θαλάσσιες ζώνες, καθώς από εκεί περνούν πλοία για να πάνε στα λιμάνια της Αμερικής, της Ευρώπης και της Καραϊβικής.

Το Τρίγωνο των Βερμούδων ή Τρίγωνο του Διαβόλου έχει θεωρηθεί «υπεύθυνο» για την εξαφάνιση δεκάδων αεροσκαφών και πλοίων τα τελευταία 100 χρόνια.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου