Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

AVAAZ - Το όργανο χειραγώγησης μαζών της NWO


Ξεβράκωμα για το Avaaz το γνωστό αμφιλεγόμενο κίνημα, η μηχανή κατά την γνώμη μας, χειραγώγησης και καταμέτρησης της Νέας Τάξης Πραγμάτων του Soros και των πρακτόρων της NWO. 

Λίγες ώρες ίσως και λεπτά μετά την εκλογή Trump το γνωστό ''κίνημα'' έστειλε εκατομμύρια emails καλώντας τους φίλους τους
να χτίσουν ένα παγκόσμιο κίνημα για να σταματήσουν τον Trump και τον κάθε Trump που δημοκρατικά μπορεί να εκλέξει μία κοινωνία και αυτός τυχαίνει να μην είναι αρεστός στα αφεντικά τους.. 



Δείτε την επιστολή..



Δυστυχώς κάθε λίγα λεπτά υπογράφει και ένας Έλληνας και δείχνει πόσο ευκολοκινούμενος γίνεται, πόσο εύκολα ξεχνά αξίες όπως δημοκρατία και πόσο πολύ τελικά συνηθίσαμε το σύστημα που φοβόμαστε μην το χάσουμε. 

Προσοχή αδέρφια σε ροζ κινήματα του SOROS όπως το Avaaz και κάθε ΜΚΟ που προωθεί την παγκοσμιοποίηση, και την πολυπολιτισμικότητα..

Αυτά τα κινήματα που σε συνεργασία με την πραιτοριανή αστυνομία και τις δωσίλογες κυβερνήσεις σε κράτησαν στο σπίτι όταν έπρεπε να βγεις και να φωνάξεις και σε έβγαλαν στους δρόμους να διαμαρτύρεσαι για τον άτυχο Γρηγορόπουλο ενώ αυτοί πίσω σου έκαιγαν την Αθήνα και στόχο είχαν την ανατροπή της κυβέρνησης. 

Τι είναι τελικά το AVAAZ;;;

Είναι μία μηχανή κατά την γνώμη μας ένας μηχανισμός χειραγώγησης συνειδήσεων των μαζών απόλυτα ελεγχόμενο από την Νέα Τάξη Πραγμάτων που προωθούν οι Σιωνιστές, (Ιδρυτής ο Ricken Patel που πολλοί τον χαρακτηρίζουν στρατιώτη του George Soros

Χρησιμοποιούν την υπογραφή του πλήθους προκειμένου να επηρεάζουν και να επιβάλλουν καταστάσεις αλλά και καταγράφουν αντιρρησίες με θέματα δήθεν κατά της Mosado ή της NWO ανάμεσα στην σφαγή των φαλαινών στην Ιαπωνία και την σωτηρία του Μήτσου του κουτσού ελέφαντα της Ρουάντα. 


Προσοχή συνέλληνες γιατί κάποιοι εκμεταλλεύονται τις αγαθές σας προθέσεις, στην ευαισθησία σας για τα ζώα, στην αγάπη σας για την ειρήνη και στην δεδομένη αφέλειά σας, μην δίνεται ανεύθυνα «νομιμοποίηση» με την συναίνεση σας το email και την IP σας και μην γίνεστε άθελα όργανα των παγκοσμιοποιητών. 


Διαβάστε επίσης:

Ὁ Soros καί ἡ CIA πίσω (καί) ἀπό τήν avaaz;




D.M για το ΕΡΕΥΝΩ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου