Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Ενα UFO κυνηγός έχει βρεθεί να αιωρείται στο σκοτάδι πάνω από το φεγγάρι του Δία την Ευρώπη

















Ενώ πολλοί  έχουν τα μάτια τους στον Άρη, ένα UFO κυνηγός έχει βρεθεί να αιωρείται στο σκοτάδι πάνω από έναν πλανήτη .

Συνωμοσιολόγοι ισχυρίζονται ότι έχουν εντοπίσει ένα «διαστρικο μητρικό σκάφος »  μια τεράστια εξωγήινη δομή να κινείται με κατεύθυνση προς το φεγγάρι του Δία την Ευρώπη.


Η οποία εξωγήινη δομή  σύμφωνα με ορισμένους, μοιάζει με ένα «διαστρικό μητρικό σκάφος» ή «ένα διαγαλαξιακό καταδρομικό».

Η εικόνα λήφθηκε από μια φωτογραφική μηχανή Canon 650D με φακό τηλεσκοπικό 7D-300 χιλιοστά τοποθετημένη σε ένα τρίποδο την περασμένη εβδομάδα.

Το βίντεο αποστέλλεται στο SecureTeam από τον Louis





Η Ευρώπη (αγγλικά: Europa) ή Δίας II είναι ο τέταρτος μεγαλύτερος φυσικός δορυφόρος του πλανήτη Δία. Η Ευρώπη, σχεδόν σφαιρικό σώμα, έχει διάμετρο 3.122 χιλιόμετρα, δηλαδή κατά 10% μικρότερη από τη διάμετρο της Σελήνης ή 4 φορές μικρότερη της γήινης. Ο όγκος όμως της Ευρώπης είναι μόλις το 1,5% του γήινου και η έκταση της επιφάνειας το 6% της γήινης. Η μέση απόστασή της από το κέντρο του Δία είναι 671.079 χιλιόμετρα. Ο δορυφόρος διαθέτει μια αραιότατη ατμόσφαιρα από οξυγόνο 

Εξαιτίας της πιθανής υπάρξεως υπόγειων ωκεανών κάτω από την παγωμένη της επιφάνεια, η Ευρώπη αναφέρεται ως πιθανό λίκνο εξωγήινης ζωής
 Οι επιστημονικές ομάδες οι αρμόδιες για τις εικόνες των διαστημοπλοίων Galileo και Voyager υποστήριξαν μετά ότι τα γεωλογικά χαρακτηριστικά της Ευρώπης επίσης δικαιολογούν την ύπαρξη υπόγειου ωκεανού

Αν αποδειχθεί ότι υπάρχουν, αυτοί οι  ωκεανοί  θα μπορούσε να έχει περισσότερες από δύο φορές τόσο νερό όσο η Γη.





«Ο Δίας έχει από καιρό ένα πέπλο μυστηρίου, μαζί με τα φεγγάρια του και ιδιαίτερα εκείνο της Ευρώπης», λέει ο ερευνητής UFO από SecureTeam , Tyler, σε ένα βίντεο από το YouTube - που δεν δίνει το πλήρες όνομά του.

«Υπήρξε πολλή επιστημονική συζήτηση για εξωγήινη ζωή πιθανόν υπάρχουν στις απέραντους ωκεανούς που υπάρχει επί του παρόντος υπό την παγωμένη επιφάνειά του.»



Η εικόνα δείχνει Δίας λάμπει στα αριστερά και μια παράξενη ανωμαλία λάμπει έντονα προς τα δεξιά του, που προτείνουν πλησιάζει Europa.

Ο Tyler σημειώνει ότι το UFO έρχεται πολύ κοντά στην Ερωπη  και τίποτα σαν αυτό δεν έχει ποτέ παρατηρηθεί στο ηλιακό μας σύστημα - μέχρι τώρα.


ΠΗΓΗ
ΠΗΓΕΣ:

www.dailymail.co.uk
el.wikipedia.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου