Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Είναι αυτό που βλέπετε «εξάρτημα» από UFO που έπεσε στη Γη;



Είναι αυτό το περίεργο μεταλλικό αντικείμενο που «έπεσε από τον ουρανό» μια πραγματική και πειστική απόδειξη για τους εξωγήινους;

Το συγκεκριμένο αντικείμενο βρέθηκε από τον Μπομπ Γουάιτ (Bob White) και έναν φίλο του κοντά σε έναν απομονωμένο αυτοκινητόδρομο στις ΗΠΑ μετά την εμφάνιση ενός UFO, όπως ισχυρίστηκαν.


Το Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο, που ισχυρίζονται ότι είδαν, ήταν μια μεγάλη φωτεινή σφαίρα.

Το περιστατικό συνέβη το 1985. Ο Μπομπ Γουάιτ κοιμόταν στη θέση του συνοδηγού και ο φίλος του ακολούθησε έναν αυτοκινητόδρομο μέσα από έρημες περιοχές μεταξύ του Γκραντ Τζάκσιον του Κολοράντο και των συνόρων με τη Γιούτα.

Ήταν 02.00 ή 03.00 τα ξημερώματα όταν ο φίλος του τον ξύπνησε για να τους δείξει τη φωτεινή σφαίρα στον ουρανό που όλο και μεγάλωνε.

Είχε το μέγεθος ενός ολόγιομου φεγγαριού και «όσο πλησιάζαμε, τόσο μεγάλωνε», έχει πει ο Μπομπ Γουάιτ.

Μερικές εκατοντάδες μέτρα από τη φωτεινή σφαίρα, οι δύο άνδρες έσβησαν τη μηχανή του αυτοκινήτου και πλησίασαν να τη δουν από κοντά.

«Ήταν τεράστια, είχε το μέγεθος μια πολύ μεγάλης σιταποθήκης. (…) Στη συνέχεια είδα ένα πιο μικρό φως, έντονο πορτοκαλί με αποχρώσεις κίτρινου, λευκού και μπλε, να πέφτει [από τη μεγάλη φωτεινή σφαίρα]».

Ο Μπομπ Γουάιτ πλησίασε στο σημείο που υπέθεσε ότι είχε πέσει το μικρό φωτεινό αντικείμενο. Έφτασε σε ένα χαντάκι, που είχε σκαφτεί από το αντικείμενο όπως προσγειώθηκε, και το βρήκε στο τέλος του ακόμα να λαμπυρίζει.

Για τα επόμενα 11 χρόνια υποστήριξε ότι το έκρυβε από τον φόβο ότι εάν μαθευόταν η εμπειρία του θα του έκανε ζημιά στην καριέρα του.

Το 1996 αποφάσισε να διηγηθεί την ιστορία του και για τα επόμενα 13 χρόνια προσπαθούσε να αναγνωριστεί το μεταλλικό «εξωγήινο» αντικείμενο ως ιστορική ανακάλυψη.

Μετά από 13 εργαστηριακές εξετάσεις επιβεβαιώθηκε ότι το εύρημα ήταν ένα ατόφιο κυλινδρικό από κράμα αλουμινίου.

Όλα τα τεστ επιβεβαίωσαν ότι τα 33 στοιχεία που αναγνωρίστηκαν στο αντικείμενο μπορούν να βρεθούν στη Γη.

Κανένα εργαστήριο δεν κατέληξε ότι θα μπορούσε να είναι εξωγήινης προέλευσης, ωστόσο διευκρίνισαν ότι μερικές ισοτοπικές αναλογίες ταίριαζαν με εκείνες που βρέθηκαν σε μετεωρίτες που έπεσαν στον πλανήτη μας.
   

Ο Έαν Χάρισον, ένας συνταξιούχος προϊστάμενος στον έλεγχο ποιότητας σε χυτήρια χάλυβα, με το που το είδε το αναγνώρισε ως «μεταλλικό σταλαγμίτη» και ο ίδιος πρόσθεσε ότι χρησιμοποιεί τέτοιους σταλαγμίτες για να διακοσμεί τον κήπο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου