Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Το «προφητικό» επεισόδιο των Simpsons, 3 χρόνια πριν, με David Bowie και Alan Rickman!



Γνωρίζουμε πως στο διαδίκτυο, μπορείς να διαβάσεις πολλές θεωρίες συνωμοσίας και μπορείς, αν θέλεις, να συσχετίσεις οποιοδήποτε τυχαίο γεγονός με οποιαδήποτε είδηση της επικαιρότητας.


Η πιο πρόσφατη "θεωρία συνομωσίας" ήταν αυτή του ποδοσφαιριστή Aaron Ramsay και των διασήμων που "σκοτώνει" με κάθε του γκολ και τώρα, ένας ακόμη "τρελός συσχετισμός" έχει τρελάνει το Internet: Οι Simpsons προέβλεψαν τους θανάτους των David Bowie & Alan Rickman!




Εντάξει, όχι ακριβώς. Στο απόσπασμα του επεισοδίου που θα δείτε παρακάτω και που προβλήθηκε το 2013, εμφανίζεται ο Alan Rickman στο ρόλο του καθηγητή Snape(από το Harry Potter) και μιλά για τον έρωτα, ενώ την ίδια στιγμή έπαιζε το τραγούδι "All the Young Dudes" του David Bowie!

Πολλοί το θεώρησαν μια ακόμη πολύ περίεργη σύμπτωση, αν σκεφτεί κανείς πως οι δύο καλλιτέχνες πέθαναν με μόλις λίγες ημέρες διαφορά.








Δεν είναι η πρώτη φορά που η σειρά αυτή κάνει μια "πρόβλεψη", αφού σε επεισόδιο του 1997, θεωρείται πως οι δημιουργοί προέβλεψαν το τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου, ενώ σε επεισόδιο του 2000, είχε εμφανιστεί ως Πρόεδρος των Η.Π.Α. ο τώρα Υποψήφιος, Donald Trump.




ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου