Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Γερμανικό δικαστήριο: Η ισλαμική αστυνομία δεν καταπατά κάποιο νόμο – Μπορεί να περιπολεί...
























Γερμανικό δικαστήριο αποφάνθηκε ότι οι ισλαμιστές αστυνομικοί που περιπολούν στους δρόμους της πόλης Wuppertal, στην δυτική Γερμανία δεν διαπράττουν κάποιο αδίκημα και έτσι δεν πρόκειται να συλλαμβάνονται στο εξής.

Εννέα άτομα από το νέο αυτό αστυνομικό σώμα των ισλαμιστών είχαν συλληφθεί τον Σεπτέμβριο του 2014. Φορούσαν πορτοκαλί γιλέκα που έγραφαν επάνω Scharia Polizei και πραγματοποιούσαν ελέγχους σε μουσουλμάνους κατοίκους της πόλης να αποφεύγουν να συχνάζουν σε κέντρα διασκέδασης, καφετέριες ή καζίνο.

Η ομάδα αυτή των σαλαφιστών συμπεριλαμβάνει ένα «ιεροκήρυκα» τον Sven Lau του οποίου οι αρχές έχουν κατασχέσει το διαβατήριο, καθώς είχε επισκεφθεί τη Συρία εμφανιζόμενες σε φωτογραφία επάνω σε ένα άρμα μάχης κρατώντας ένα Καλάσνικοφ. Ο συγκεκριμένος προσπαθεί να στρατολογήσει μουσουλμάνους από την Γερμανία προκειμένου να πάνε εθελοντές στην Συρία αν και ο ίδιος ισχυρίζεται πως πρόκειται για «ανθρωπιστικού’ τύπου αποστολή.

Το αστυνομικό αυτό σώμα των μουσουλμάνων προβαίνει και σε σκληρή κριτική κατά της Γερμανίας ενώ κατά τις περιπολίες του μοιράζει φυλλάδια στα οποία αναγράφεται η φράση «Ζώνη ελεγχόμενη από την Σαρία».


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου