Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ… ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΝ ΑΛΛΑ… ΤΟ «ΣΧΕΔΙΟ» ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ




Πριν από καιρό ένα γερμανικό συγκρότημα ονόματι Bushido Χ Shindy, προειδοποίησε μέσω βιντεο κλίπ για την βομβιστική επίθεση στο Παρίσι. Ανεξήγητο ?


Δυστυχώς αυτά που διάβαζαμε τους τελευταίους μήνες στα ξένα μπλογκ και σας τα παρουσίαζαμε στο δικό μας, έγιναν πραγματικότητα!

Δυστυχώς έτσι έγινε και τώρα με το αιματηρό φρικιαστικό χτύπημα στο Παρίσι. Εδώ και καιρό λέγαμε ότι οι Τζιχαντιστές έχουν σχεδιάσει χτυπήματα μέσα στην Ευρώπη για να προκαλέσουν αναταραχή, τρόμο και πόλεμο μέσα στις πόλεις της Ευρώπης, (Γερμανός Ulfkotte).

Το χτύπημα στο Παρίσι την Παρασκευή στις 13.11.2015, είχε «προφητευτεί» σε ένα βιντεοκλίπ του γερμανικού συγκροτήματος, Bushido Χ Shindy και επίσης στα βίντεο, «Brot brechen», «Classic», και «Adel».

Οι βομβιστικές επιθέσεις έγιναν στο Stade de France, στην αίθουσα κονσερτου Bataclan, στην Rue de Charonne στο Boulevard Voltaire με Rue Alibert. Η αστυνομία υπολογίζει ότι είναι πάνω από 200 νεκροί. Το συγκρότημα Boshido Χ Shindy και οι πέριξ αυτών τα ήξεραν όλα πολύ καλά πολύ πιο πριν ?

Πόσο καιρό τα ΜΜΕ αυτό θα το αποκρύπτουν ? Είναι καιρός πλέον και ίσως απαιτείται από την αστυνομία και τις αρχές να ανακριθούν αμέσως αυτοί οι καλλιτέχνες για τα υπονοούμενα μέσα στο βίντεο τους που το έκαναν πολύ πιο πριν.

Και σε αυτη την περίπτωση όπως στις περισσότερες παρόμοιες περιπτώσεις, οι δράστες σκοτωθήκαν για να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο, και όπως πάντα θα πουν ότι μόνο οι ISIS το έκαναν,

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ISIS ?

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου