Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Γνωστός Γάλλος μετεωρολόγος απολύθηκε άμεσα γιατί… είπε την αλήθεια

CSUYI0SWEAAaCx9

Ο Philippe Verdier, ένας δημοφιλής Γάλλος μετεωρολόγος, απολυθείτε από κορυφαίο τηλεοπτικό γαλλικό κανάλι αφού δημοσίευσε ένα βιβλίο το οποίο θέτει υπό αμφισβήτηση μια ευρέως συζήτηση για το θέμα της κλιματικής αλλαγής .



Στο βιβλίο του, με τίτλο «Κλιματική Έρευνα", ο συγγραφέας έχει ρίξει φως σχετικά με τη «βιομηχανία της κλιματικής αλλαγής», η οποία εδώ και καιρό πιέζει βάζοντας μπροστά με την κινδυνολογία παγκόσμια αφήγηση του πλανήτη.

Σε ένα διαφημιστικό βίντεο από κοινού μέσω του YouTube, ο Γάλλος μετεωρολόγος πρότεινε ότι οι άνθρωποι του κόσμου έχουν γίνει όμηροι της παγκόσμιας συνωμοσίας του πλανήτη.Ονόμασε τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται από εκείνους που διέδωσαν την είδηση ​​κινδυνολογία ως «πολεμική μηχανή» η οποία σχεδιάστηκε για να κρατήσει το κοινό φοβισμένο και απογοητευμένο.

Ο Verdier κατηγορεί τους επιστήμονες της χειραγώγησης της κοινής γνώμης και τη γαλλική κυβέρνηση για την σιωπηρή έγκριση της εικαζόμενης απάτης.

Ο μετεωρολόγος έχει γράψει μια ανοιχτή επιστολή προς τον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ.

«Σε δύο μήνες η Γαλλία θα φιλοξενήσει τη διάσκεψη COP21 του ΟΗΕ για το κλίμα. Στρατηγοί σας έχουμε ήδη ενημερώσει ότι θα είναι άκαρπες οι προσπαθεις καθώς οι προηγούμενες είκοσι. Υπάρχει κατικαλο συνεχίζοντας να προσποιούνται ότι είναι για τη διάσωση του πλανήτη εκεί;" 

Ο Verdier ζήτησε απάντηση από τον Πρόεδρο, όπως αναφέρεται από την εφημερίδα Le Figaro.



Ο μετεωρολόγος ανακοίνωσε το Σάββατο το βράδυ ότι είχε απολυθεί.

«Έλαβα την επιστολή αυτή σήμερα το πρωί και αποφάσισε να την ανοίξει μπροστά σας, διότι αφορά όλους- στο όνομα της ελευθερίας της έκφρασης και της ελευθερίας της πληροφόρησης", δήλωσε ο Verdier σε ένα βίντεο στο διαδίκτυο, όπως αναφέρονται από τη Γαλλία 24.

"Είμαι τιμωρημένος για την άσκηση της ελευθερίας της έκφρασης μου,"
κατέληξε  ο Γάλλος μετεωρολόγος .
Μετάφραση για το erevnw.blogspot.gr από εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου