Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Θυσία εις τον κύβο του Κρόνου.

























Οι περισσότεροι θα έλεγα ότι γνωρίζουμε πως το σύμβολο του Κρόνου είναι ο κύβος, ο μαύρος κύβος για την ακρίβεια.


 Δισδιάστατα ο κύβος φαίνεται σαν ένα σχήμα με έξι ακμές, σαν την σημαία του Ισραήλ ας πούμε. (Κρόνος και σύμβολα του σκοτεινού του ιερατείου).


 Ο Κρόνος εκτός από πλανήτης είναι υπαρκτός και σαν οντότητα, εκπεσών και σκοτεινός. 
Εδώ και χιλιάδες χρόνια προωθεί το σχέδιο της κατάληψης του πλανήτη από όντα που δεν ανήκουν στην θεϊκή ιεραρχία. Τα σύμβολα του, ο κύβος και τα περιστροφικά δαχτυλίδια, τα συναντάμε παντού σήμερα πλέον, από τα προγράμματα περιήγησηςexplorer, Mozilla, chrome έως τις πολυεθνικές σαν την samsung και από τις πλατείες της Νέας Υόρκης, έως την Μέκκα και την Αυστραλία.







Βέβαια καθόλου τυχαία δεν είναι ότι τα περιστροφικά δαχτυλίδια συμβολίζουν τους δακτυλίους του πλανήτη Κρόνου και ο κύβος, το εξάεδρο που υπάρχει στους πόλους του!





Ο ποιος γνωστός μαύρος κύβος είναι αυτός που βρίσκεται στην Μέκκα, την ιερή πόλη των μουσουλμάνων, όπου εκατομμύρια πιστοί κάθε χρόνο συνωστίζονται για να κάνουν την κυκλική κίνηση γύρω από τον κύβο, δίνοντας την ενέργεια τους στο σκοτεινό έρεβος.

Στις 24 Σεπτέμβρη τελέστηκε μια θυσία από τα ιερατεία του Κρόνου-Βατικανού, άνευ προηγουμένου με νεκρούς που ξεπερνούν τους 700 από ποδοπατήματα!
Ας πούμε δυο λόγια για την έννοια της θυσίας. Η έννοια του ¨θυ-σιάζω¨, σημαίνει προσφέρω το θύ-μα (θυ-μίαμα) ή την ενέργεια του θύμα-τος σε μια ανώτερη δύναμη-ύπαρξη. Είτε πρόκειται για θυσία ενός κόκορα, είτε για εκατόμβη ανθρώπων, η ουσία είναι η ίδια, αλλάζει μόνο το ενεργειακό δυναμικό της θυσίας. Όσο πιο δύσκολο είναι αυτό που θέλεις να υλοποιήσεις, τόσο περισσότερη ενέργεια χρειάζεσαι, άρα η θυσία πρέπει να είναι μεγάλη. Η θυσίες έχουν δυο σκέλη, τα ορατά δρώμενα και τααόρατα. Στα ορατά λαμβάνει χώρα η θυσία επί της ύλης, με το αίμα να κύλα άφθονο και στα αόρατα δρώμενα, υπάρχει το σκοτεινό ιερατείο που προβαίνει σε ανάλογη τελετή, εκείνη την ώρα και κατευθύνει την εκλυόμενη ενέργεια τη θυσίας στο ποθητό σκοπό που επι-καλείται το ιερατείο. Ο χρόνος τελετής και θυσίας υποχρεωτικά πρέπει να είναι ίδιος, η χώρος όμως μπορεί να είναι και διαφορετικός, π.χ. θυσία στην Μέκκα, τελετή στην Νέα Υόρκη.


Το σύμπαν λειτουργεί με νόμους απαράβατους. Οι Νόμοι αυτοί δεν είναι ούτε κάλοι, ούτε κακοί, απλά είναι ΝΟΜΟΙ. Όποιος λοιπόν στον σύμπαν τους γνωρίζει, είτε καλός ή είτε κακός δεν έχει σημασία, τους χρησιμοποίει για το δικό του συμφέρον. Έτσι λοιπόν ξέρουμε ότι ο μεγά-κοσμος (π.χ. Γαλαξίες, άστρα κτλ) είναι αντίγραφο του μικρό-κοσμου (π.χ. άτομο, νετρόνια, κτλ). Οι ίδιες αρχές και οι δυνάμεις που διέπουν τα άτομα σε κβαντικό επίπεδο, διέπουν και τους γαλαξίες σε γαλαξιακό επίπεδο. Άρα αν θέλω να μάθω πως λειτουργεί ένας γαλαξίας ή μια μαύρη τρύπα, δεν χρειάζομαι τηλεσκόπιο, ούτε διαστημόπλοιο, μου αρκεί ένα μικροσκόπιο. Αυτή είναι η μαγεία του σύμπαντος, από την μια είναι απέραντο και άπειρο και από την άλλη χωράει στην παλάμη του κάθε ενδιαφερόμενου. Καταλαβαίνουμε τώρα γιατί σε όλο τον πλανήτη συναντάμε ιερα με διατάξεις διαφόρων γεωμετρικών σχημάτων που είναι πανομοιότυπα με συστήματα και θέσεις πλανητών ή αστερισμών σε μικρογραφία, γιατί πολύ απλά αν αντιγράψεις (ακριβέστατα) κάτι από το σύμπαν ακόμη και σε μινιατούρα, τότε (την κατάλληλη στιγμή) ¨ζωντανεύουν¨ οι ενέργειες και οι ιδιότητες των πλανητών-αστερισμών, στο δικό σου επίγειο κατασκεύασμα. Γι΄αυτό αν ένας μάγος ήθελε να βλάψει κάποιον, δεν τον έβλαπτε τον ίδιο κατ΄ιδίαν, αλλά μέσω ενός ομοιώματος που κατασκεύαζε (κούκλα) που ήταν πανομοιότυπο με το θύμα.


Αφού είπαμε τα βασικά, περί νόμων ενεργειών και θυσιών ας πάμε πίσω στην θυσία της 24ης Σεπτεμβρίου που έγινε στην Μέκκα με πάνω από 700 νεκρούς. Η θυσία αυτή έγινε στον πιο ενεργειακό κύβο του Κρόνου επί Γης, έγινε μία μέρα μετά την φθινοπωρινή ισημερία (Οι ενέργειες των ισημεριών & ηλιοστασίων κρατούν συν-πλην 3 μέρες) και ο Πάπας, ο μέγας αρχιερέας του Κρόνου ήταν στην Νέα Υόρκη, στο μνημείο που υπάρχει στο σημείο των δίδυμων πύργων, δηλαδή σε ένα μέρος που έχει τελεστεί ακόμα μεγαλύτερη θυσία στο παρελθόν και συγκεκριμένα πάλι Σεπτέμβριο του έτους 2001. Ας συνοψίσουμε:


1. Κύβος Μέκκας.

2. Θυσία στον κύβο.

3. Αρχιερέας του Κρόνου (Πάπας) βρίσκεται σε προηγούμενο σημείο θυσίας (Δίδυμοι πύργοι).

4. Το μνημείο των δίδυμων πύργων έχει σχήμα κύβου (φώτο).









Είναι εύκολο να κατανοήσουμε ότι η προσευχή του παπά για τα θύματα της Νέας Υόρκης δεν έγινε σαν επιμνημόσυνη δέηση όπως ανέφεραν τα δημοσιεύματα, αλλά σαν επίκληση-τελετή για να χαθούν άλλες 700 και πλέον ψυχές, στον κύβο του Κρόνου.

Ορίστε και το επίσημο ανακοινωθέν της περιοδείας του Πάπα στις Η.Π.Α.:

Σύμφωνα με το πρόγραμμα επισκέψεών του, η άφιξη του Πάπα αναμένεται στις 22/9/2015, στις 23/6 πηγαίνει στον Λευκό Οίκο και στις 24/6 θα επισκεφτεί το μνημείο στην θέση των δίδυμων πύργων της νέας Υόρκης εις την μνήμη των νεκρών, ενώ θα απευθύνει διάγγελμα προς το Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών. Τέλος, πριν την αναχώρησή τους (28/9), στις 25 θα παρουσιάσει ένα ανθρωπιστικό σχέδιο για μία βιώσιμη ανάπτυξη με βασικό στόχο την εξάλειψη της φτώχιας και της πείνας, υπό την ενωμένη ανθρωπότητα.



Τα συμπεράσματα είναι δικά σας, είναι προφανές όμως ότι διανύουμε μια περίοδο δύσκολη που οι εκπρόσωποι του κακού έχουν αποκαλυφθεί πλήρως και δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα του παρελθόντος. Μια τόσο μεγάλη θυσία σίγουρα προορίζεται για την υλοποίηση κάτι-κάποιου (;) αντίστοιχα μεγάλου. Τα ιερατεία τους εργάζονται πυρετωδώς μέσα από τελετές,επικλήσεις, θυσίες και το cern, ώστε να καταφέρουν να φέρουν στην γη το ποθούμενο τους.

Ζούμε χαλεπούς καιρούς και καλό θα ήταν να μην σας φανεί τίποτα παράξενο από εδώ και πέρα, διότι τα γεγονότα πλέον θα τρέχουν με γοργούς ρυθμούς. Το μεταφυσικό θα γίνει σύντομα μέρος της καθημερινότητας μας. Κάποιοι βιάζονται να κάνουν την ανθρωπότητα δική τους, βιάζονται πριν ο ήλιος ξεκλειδώσει εκείνα τα χρονικά ανοίγματα που θα τους ανατρέψει τα σχεδία, αλλά είναι πολύ μικρό το cern για να ελέγξει τον ήλιο.

Παρ΄όλα αυτά δεν φοβόμαστε τίποτα, ειδικά όταν κατανοήσουμε ότι η σκέψη μας είναι όλη η δύναμη τους. Αυτοί τρέμουν, γιατί σύντομα θα επιστρέψουν στο έρεβος.



Για σκέψου…τελικά!


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου