Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Το καπελάκι αυτό μήπως συμβολίζει κάποιον πλανήτη;;;

papas

Το καπελάκι αυτό μήπως συμβολίζει κάποιον πλανήτη;;;

Όλα τα σύμβολα είναι μπροστά στα μάτια των πιστών της Θρησκείας του Κρόνου. Αυτό εδώ το περίεργο Κρόνιο καπέλο με τα δύο διαφορετικά σύμβολα το βλέπετε και στην φωτογραφία με τον Πάπα Βενεδίκτο..

Οι οικογένειες πίσω απο τα τάγματα Ιησουιτών και του τάγματος του Λέοντα των Κάτω Χωρών, είναι αυτοί που εκλέγονται στα υψηλά πόστα όπως έγινε και με το Σερν. Ο νέος διευθυντής του Σέρν ο Sijbrand de Jong είναι συγγενής με τον Καρδινάλιο Johannes de Jong.

Αυτό εδώ είναι το σύμβολο του Καρδινάλιου Johannes de Jong (ενός Ολλανδού Καρδινάλιου και συγγενή του νέου διευθυντή του Σέρν)





Αυτό εδώ είναι του Πάπα Φράνσις πριν γίνει Πάπας, δηλαδή όταν ήταν Καρδινάλιος. Ο ιησουίτης Φράνσις, ο μαύρος Πάπας εξαγοράστηκε από την βασίλισσα της Ολλανδίας, που έχει την Αργεντινή ιθαγένεια, για να παραποιήσει τα αρχεία γεννήσεώς της της πριν παντρευτεί με τον βασιλιά της Ολλανδίας.

Το καπέλο αυτό δεν είναι τίποτε άλλο από μια αναπαράσταση του Κρόνου. Πρόκειται για ενα αρκετά γνωστό απόκρυφο παγανιστικό σύμβολο που το χρησιμοποιούσαν πολλοί λαοί.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου