Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΣΤΡΟΣΠΟΡΙΑ? ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ & ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΣΤΡΟΣΠΟΡΙΩΝ

Picture

Αστροσπόρι είναι μιά ψυχή που έχει περάσει τη πλειονότητα των περισσότερων ζωών του σε άλλο πλανήτη & τώρα εθελοντικά έχει ενσαρκωθεί στη ΓΗ με μιά συγκεκριμένη αποστολή ( δες το άρθρο για τις αποστολές )
Επειδή τα Αστροσπόρια έχουν συνηθήσει τις ζωές σε άλλα Αστρικά συστήματα, βρίσκουν αυτήν την εμπειρία της ύπαρξης τους σε αυτό το πλανήτη πολύ ασυνήθιστη & παράξενη, ή αισθάνονται ότι δεν ανήκουν εδώ.
Οι περισσότεροι συμφωνούν ότι είμαστε όλοι Αστροσπόρια γιατί τα περισσότερα από τα άτομα & τα μόρια που είμαστε φτιαγμένοι εμείς αλλά και η ΓΗ μας, είναι από τα 'Αστρα.


Πιστεύω ότι αυτό είναι λίγο παρεξηγήσιμο....μιά και για μένα η Αστροσπορική ταυτότητα είναι από εκεί που προέρχεται η Ψυχή μας, όχι το σώμα μας.
Σε πολλά άρθρα αναφέρεται ότι τα Αστροσπόρια, έχουν το DNA των Εξωγήινων......Μπορεί & να φαίνεται κάπως περίεργο , μιά & το DNA είναι αυτό που μορφοποιεί το σώμα μας....έτσι θα έπρεπε να μοιάζουμε & σαν Εξωγήινοι, κάτι που τις περισσότερες φορές δεν συμβαίνει .
Συνήθως τα περισσότερα Αστροσπόρια έχουν έναν γονέα από τα ΄Αστρα ( από έναν άλλο πλανήτη) , έτσι ο ένας γονέας στη ΓΗ είναι απλά ένα υποκατάσταστο που τον αναπληρώνει.
Ο πραγματικός λοιπόν Γήινος γονέας ( που συνήθως έχει προγονική γραμμή με τα όντα από το ανάλογο πλανητικό σύστημα ) πηγαίνει σε αστρική φόρμα σε έναν άλλο πλανήτη & μένει έγκυος αν είναι θηλυκό, ή αν είναι αρσενικό παρέχει το σπέρμα, ώστε να γονιμοποιήσει ένα "αυγό¨ το οποίο μετά με τη σειρά του εμφυτεύεται στη Γήινη μητέρα.
Το ¨Αστροσπόρι¨ κατασκευάζεται για να μοιάζει περισσότερο με το "υποκατάστατο¨γονέα για να επιβεβαιώνει ότι έχει γίνει πλήρη αποδοχή από αυτόν.
Πολλές ερωτήσεις άρχισαν να έρχονται & να με κατακλύζουν .......Πως γίνεται η εγκυμοσύνη σε αστρική μορφή....? πχ όταν είναι στο ενεργειακό τους σώμα & όχι στο φυσικό τους σώμα...?
Και γιατί αυτό είναι απαραίτητο?....& όπως ανέφερα & πρίν γιατί χρειάζεται να έχουμε DNA των ΕΤ , ώστε να είμαστε Αστροσπόρια...?
ΟΛΑ αυτά έχουν νόημα όταν αποφασίσεις την επανενσάρκωση, πχ όταν η ψυχή επανενσαρκώνεται με πολλά διαφορετικών διαστάσεων σώματα ( εξαιτίας της πολυ-διαστασιακότητα) & έτσι μαζεύει περισσότερες εμπειρίες & εμπειρίες ούτως ώστε να εξελιχθεί περισσότερο.
Ψυχές που είναι σε αυτή τη διαδικασία μάθησης ( πχ από παρεικμασμένα σύμπαντα) παίρνουν παρόμοια μαθημάτα από ανάλογες ομάδες ψυχών.
Υπάρχει βέβαια μιά κυρίως ομάδα ψυχών για τον καθένα εδώ στη ΓΗ, & έτσι κάθε ψυχή από αυτήν θα συνεχίζει να ενσαρκώνεται ΕΔΩ μέχρι να μάθει τα μαθήματα που πρέπει να μάθει από ΕΔΩ....
Δεν μπορεί να διαλέξει να ενσαρκωθεί κάπου αλλού μέχρι να τελειώσει τη μάθηση , ή ΔΕΝ έχει άλλο κάρμα εδώ
Ομως , καθώς η ψυχή γίνεται πιό ώριμη, πιθανόν να πλησιάζει στο αποκορύφωμα της σε πολλές ζωές ( όπως αντιτίθεται σε μιά νεότερη ψυχή, που ακόμα ΔΕΝ έχει αποκτήσει την ωριμότητα & τη διαύγεια για να κάνει αυτό)
Τα Αστροσπόρια ΔΕΝ ανήκουν στην κύρια ΓΗΙΝΗ ομάδα , έτσι μια σημαντική διαφορά με αυτούς είναι ότι ενσαρκώνονται εδώ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ& για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό μόνο που οι περισσότεροι ΔΕΝ είναι ενεργοποιημένοι συνειδητά & ΔΕΝ τον γνωρίζουν.


ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΡΟΣΠΟΡΙ ?

ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΥΠΙΚΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ
που τα Αστροσπόρια βιώνουν εδώ στη ΓΗ

1. Αισθάνσεσθε σαν να είστε ψάρι έξω από το νερό με τις Γήινες καταστάσεις ?
2. Συχνά αποφεύγετε τους άλλους ή αισθάνεσθε ότι δεν ταιριάζετε με κανέναν?
3. Αισθάνεσθε ότι οι άνθρωποι εδώ δεν είναι σωστοί ή μάλλον δεν ταιριάζουν με εσάς & συχνά ρωτάτε τον εαυτό σας " που είναι οι δικοί μου, ή που είναι η φυλή μου ? "
4. Νιώθετε να συντρίβεστε από τις τρελλές ενέργειες των άλλων & τα καταστρεπτικά τους προτυπα πιστευω, & έτσι συχνά λέτε.... "αυτή είναι η τέλεια παράνοια....πάρτε με από αυτόν τον πλανήτη".
5. Απίστευτη έλλειψη ως & στέρηση να ¨πάτε σπίτι¨ , κάπου κάπου νιώθετε πως ένα UFO θα προσγειωθεί & εσείς θα τρέξετε προς το μέρος του (ενώ οι περισσότεροι θα τρομοκρατηθούν & θα θέλουν να φύγουν μακριά του!)
6. Παρατηρήστε πως τα ενεργεικά σας πρότυπα ( ένταση στους μυς-τρεμούλιασμα) χαλαρώνουν όταν είστε παρέα με άλλα Αστροσπόρια.
7. Πέρνετε μαθήματα τσάνελινκ, & ενώ οι υπόλοιποι κάνουν τσάνελινκ αγγέλους ή αναληφθέντες δασκάλους, εσείς έρχεστε σε επαφή με εξωγήινα όντα.
8. Κάποια Αστροσπόρια έχουν καθαρή μνήμη ή & διασυνδέσεις από την τελευταία ζωή τους ή ακόμα & όντα που ζούσαν μαζί τους. Αυτές οι μνήμες μπορεί να έρχονται στα όνειρα σας, ή σε μιά κατάσταση πρωινού ονειρέματος, ή ενώ μόλις ξυπνήσατε ή ακόμα & ενώ περπατάτε & έχετε επικεντρωθεή στη "σύνδεση" σας.
9. Ενας διακαής πόθος να γνωρίζετε το νόημα της ζωής, να καταλάβετε τη βάση της υπαρξης.
10. Ενα διαισθητικό ενδιαφέρον & νιώσιμο από καρδιάς για τους άλλους & για τη Φύση.
11. Αισθάνεσθε άνετα μόνος σας, γιατί δεν είστε ποτέ μόνος σας....όλη η ύπαρξη είναι μαζί σας.


Είναι λυπηρό γιατί οι Φυσικές διαστάσεις είναι τόσο βαριές εδώ , που αρκετά Αστροσπόρια δυσκολεύονται να ξυπνήσουν & δραπετεύουν μέσα από σκληρά ναρκωτικά ή αλκοόλ & έτσι ΔΕΝ τα καταφέρνουν στην αποστολή τους, η οποία φυσικά συμπεριλαμβάνει την ΑΦΥΠΝΙΣΗ στην πραγματική αποστολή τους & τα δώρα τους, εδώ στη ΓΗ .



ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ "ΑΣΤΡΟΣΠΟΡΙ" ΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ Ή ΝΑ ΘΡΕΦΟΥΜΕ ΤΟ ΕΓΩ ΜΑΣ
Είναι συνηθισμένο ( & το έχω δει σε πολλά εργαστήρια μου) τα Αστροσπόρια να αισθάνονται αποπροσανατοσμένα, ανίκανα να διαχειριστούν τις καθημερινές εμπειρίες & φερόμενα σαν να ΜΗΝ ανήκουν εδώ.
Μάλιστα αρκετά έρχονται με ως εθελοντές με Υψηλή συχνότητα & έτσι ΔΕΝ μπορούν να ανεχτούν τη βία & τις αρνητικές ενέργειες γύρω τους.
Αλλά ένα από τα καθήκοντα μας εδώ , είναι να μετουσιώνουμε τις Ανρητικές Ενέρβειες και να κάνουμε τη διαφορά.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να ξεχνάμε ότι εμείς έχουμε ΕΠΙΛΕΞΕΙ να είμαστε εδώ σε αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή και ΔΕν είμαστε ΘΥΜΑΤΑ των δημιουργιών μας.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΥΜΑΤΑ αυτού του κόσμου.
Πολλοί από σας ανακαλύψατε καιρό πρίν, ή πρόσφατα ότι ήλθατε από άλλο πλανήτη ή άλλους κόσμους
ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ή ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ είναι ότι οι περισσότεροι σε αυτόν τον πλανήτη έχουν έλθει από κάπου αλλού!
Από κάποιο σημείο του Σύμπαντος.
Φυσικά υπάρχει μιά διαφορά ανάμεσα στο να είσαι ένας εθελοντής που διάλεξε κάποιες υπευθυνότητες όπως το να βοηθάεις να δημιουργηθεί η ΝΕΑ ΓΗ ή να μετασχηματίζει πολύ Αρνητική Ενέργεια, να φέρνει Φως από τα υψηλότερα βασίλεια (11,11) να βοηθά τους αλλους να θεραπεύονται, και το πιό σημαντικό να είναι εδώ για να υποστηρίζει ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ στην αλλαγή της
ΜΑΛΙΣΤΑ αυτό είναι ένα κομμάτι που πολλά Αστροσπόρια ΔΕΝ μπορούν να καταλάβουν γιατί είναι κολημένα στη συνειδητότητα του θύματος, λέγοντας πως η Ανθρωπότητα είναι απαίσια, κανείς ΔΕΝ τους καταλαβαίνει, ότι θέλουν να μούν στα αστρόπλοια & να φύγουν & να μην ξαναγυρίσουν ποτέ, θέλουν να πεθάνουν, και πάει λέγοντας.
Μάλιστα το να θέλουν να πάνε σπίτι είναι απλή δήλωση του να πάνε σε ένα καλύτερο μέρος από αυτό εδώ που τους φαίνεται πολύ έντονο για να το αντέξουν.



Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ είναι αυτή που θα σας δώσει την πραγματική σύναμη στο να εκπληρώσετε την αποστολή σας.
ΑΝ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ότι Η ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ είναι αυτή που σας κάνει να ΜΗΝ θέλετε να κάνετε κάτι που εσείς οι ίδιοι διαλέξατε να κάνετε, θα μένετε κολημμένοι στο ΠΑΡΕΛΘΟΝ και θα ανοίγετε μεγαλύτερους Καμρικούς κύκλους , σε αυτό το πλάνο ύπαρξης
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ λοιπόν να ψάχνετε τρόπους & ταμπελες που σας κρυβουν από την ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ που πρέπει να ανακτήσετε ώστε να ανακτήσετε τη δύναμη σας.
ΝΑΙ είμαι ΑΣΤΡΟΣΠΟΡΙ, ήλθα εδω από άλλους πλανήτες, όμως ΤΩΡΑ ΔΙΑΛΕΓΩ να μένω στη ΓΗ, σε αυτό το χρονικό πλαίσιο, και θα μείνω εδώ ως το ΤΕΛΟΣ μέχρι να δώ αυτό το μέρος να μεταμορφώνεται και να ανακτήσει τη ΛΑΜΠΟΤΗΤΑ του
ΘΑ ΒΡΩ όλη τη δύναμη και την ΑΓΑΠΗ μέσα μου & θα την ακτινοβολήσω , αυτομάτως θάυματα θα άρχισουν να συμβαίνουν , θα τα βλέπω & οταν εγώ θα άλλαξω την τακτική & τη συμπεριφορά μου. Οταν κάνω της εσωτερική μου εργασία ως Ψυχή & θυμηθώ ΓΙΑΤΙ έχω έλθει ΕΔΩ.
ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΖΩ ΕΓΩ, οι άνθρωποι γύρω μου αλλάζουν, ο Ηλιος λάμπει, τα μπλοκαρίσματα φεύγουν & το ΦΩΣ λάμπει , περισσότερο από ποτέ.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ να βάζετε την ταμπέλα της φύσης σας ΑΣΤΡΟΣΠΟΡΙ ΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.....
Φυσικά όλοι θέλουμε να τελειώνουμε & να είμαστε ευτυχισμένοι , ΟΜΩΣ εμείς ΕΙΜΑΣΤΕ εδώ για να μάθουμε & τα ΜΑΘΗΜΑΤΑ μας.
ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ.....
Μπορούμε να αλλάξουμε την εξωτερική μας πραγματικότητα, ΟΜΩΣ τα πράγματα που ΔΕΝ μπορούμε να αλλάξουμε , χρειάζεται να επιτρέψουμε ΑΠΛΑ να μπουν στη ΡΟΗ.....& αυτό είναι ΝΟΜΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ
ΑΝ αντιστεκόμαστε συνεχώς, το μόνο που καταφέρνουμε , είναι να δημιουργούμε περισσότερες αντιστάσεις ,που θα τις βρούμε σίγουρα μπροστά μας.
ΟΙ περισσότεροι έχουν, θέματα σχέσεων & οικογενειακά & μεταφέρουν βαθιές πληγές από τη παιδική ηλικία, που θέλουν θεραπεία
ΜΠΟΡΕΙ να αισθάνονται οτι οι ΓΗΙΝΕΣ οικογένεις μας ΔΕΝ μας αγαπούν όσο πρέπει, η κοινωνία μας μαθαίνει για τον πόνο, την αποτυχία , ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ καθημερινά.
Εστι συνεχίζουμε να τρέχουμε γύρω από θέματα ως ενήλικες ΑΓΑΠΗΣ & ΣΧΕΣΕΩΝ άλυτα , μέχρι να καταλάβουμε ΟΤΙ αυτά είναι προγράμματα της κοινωνίας & του ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ Ασυνειδήτου & με κάποιο τρόπο ΣΥΝΗΧΟΥΝ μαζί μας..........
..... ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΜΑ? Ξέρετε Κάρμα υπάρχει μόνο στη 3η Διάσταση & αφού ενσαρκωθήκατε ΕΔΩ , θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε ?
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ που ΚΑΝΕΙΣ που είναι ενσαρκωμένος ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΙ
ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑΣΙΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ
ΒΑΛΤΕ όμως στο μυαλό σας ότι είστε εδώ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ κάτι να κάνετε αυτή τη φορά
ΕΝΑΣ άλλος λόγος που ΔΕΝ μπορούμε να βρούμε τη χαρά και το κίνητρο, είναι γιατί ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΙΩΜΕΝΟΙ, σε αυτό το πλάνο , όπως θα έπρεπε
ΠΡΕΠΕΙ να βρείτε τη σύνδεση σας με τη ΓΗ, ούτως ώστε να αισθανεστε πιό άνετα
ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΥ και να μπείτε στην καρδιά σας.
ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ να επανα-συνδέεστε με τη ΓΗ & με ότι μας περιβάλλει, & έτσι θα αρχίσουμε να αισθανόμαστε καλύτερα
ΚΑΠΟΙΟΙ από σας θα γίνουν επιστάτες εδώ & έτσι πρέπει να αισθανέστε πιό άνετα με αυτούς του ρόλους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου