Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Paul Craig Roberts - Η Νέα Ελληνική Κυβέρνηση μπορεί να δολοφονηθεί............


ΠΡΩΗΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΟΚΑΡΕΙ : «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ…»

















 Ο πρώην αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ, εξέπληξε όταν ανέφερε πως η νέα ελληνική κυβέρνηση «μπορεί να δολοφονηθεί: επειδή το διακύβευμα είναι τόσο υψηλό». Ο γνωστός για τα καυστικά του σχόλια και αποκαλύψεις, Roberts, έστρεψε το ενδιαφέρον του στην Ελλάδα και δεν μάσησε καθόλου τα λόγια του… 

Και εμμέσως πλην σαφώς αποκάλυψε γιατί η Αμερική επισημοποίησε την στήριξη της στην Ελλάδα…

Η συνέντευξη του Δρ Paul Craig Robert:



Δρ Paul Craig Roberts:«Υπάρχουν πολύ περισσότερα εδώ. Το ελληνικό ζήτημα δεν αφορά μόνο τα συμφέροντα των πιστωτριών τραπεζών, οι οποίοι αθόρυβα θέλουν να πληρωθούν πολύ περισσότερα χρήματα από αυτά που δικαιούνται να λαμβάνουν. 
Υπάρχει και άλλο έντονο ενδιαφέρον και αφορά το συμφέρον της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το συμφέρον της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και την τελική κατάληψη όλων των χωρών. 
Το σύστημα χρησιμοποιεί την ελληνική κρίση για τη δημιουργία δομής εξουσιών ανάλογα με τα συμφέροντα», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Και συνεχίζει: «Αυτό το γεγονός καθιστά δύσκολο να υπάρξει μια συμφωνία με τη νέα ελληνική κυβέρνηση για τη βελτίωση των όρων που επιβάλλονται στην Ελλάδα. 
Γι “αυτό την καθιστά άκαμπτη. Αυτή η ακαμψία δίνει στην Ελλάδα το δικαίωμα να στέλνει το δικό της μήνυμα στην Τρόικα και την Ευρωπαϊκή Ένωση: «Δεν είμαστε το παιχνίδι σου – θα πάμε να παίξουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι.
Θα δούμε αν η ελληνική κυβέρνηση το κάνει αυτό. Υπάρχει πάντα και ο κίνδυνος να «μπορεί να δολοφονηθεί». Είναι απολύτως εφικτό. 
Δεν έχω σκεφτεί πως οι Ηνωμένες Πολιτείες θα επιτρέψουν στη νέα κυβέρνηση και σε οποιαδήποτε υποτελή της να ανέβει και να γίνει ανεξάρτητη από τον έλεγχο της Ουάσιγκτον. Έτσι, οι νέοι υπάλληλοι της ελληνικής κυβέρνησης μπορεί να έχουν ένα «ατύχημα». 

  
Είχαμε αρκετές περιπτώσεις ηγετών μέχρι τώρα σε Λατινική και Νότια Αμερική, οι οποίοι δεν ακολούθησαν τη γραμμή της Ουάσιγκτον και στη συνέχεια πέθαναν μυστηριωδώς. Υπήρξε και μια σειρά από αυτούς που ανατράπηκαν από την CIA μέσω της οργάνωσης πραξικοπημάτων.
Εάν η νέα ελληνική κυβέρνηση μπορέσει να μην καμφθεί και να εμποδίσει τη φοβερή λεηλασία του ελληνικού λαού, δεν είναι απίθανη και η δολοφονία των ηγετικών μελών της.

Eric King:"Έτσι η Μέρκελ ή κάποιος άλλος μπορεί να έχει ήδη εξηγηθεί στη νέα ελληνική κυβέρνηση:«. Αν πάτε κάτω στην τρύπα του κουνελιού τις σχέσεις με τη Ρωσία και την Κίνα,  μπορεί να είναι το τέλος σας »

Ο Δρ Roberts: "Ναι. Κάποιος μπορεί   ήδη 
να τους το έχει πει ότι «ευθυγράμμιση με τη Ρωσία και την Κίνα δεν είναι μια πολύ καλή ιδέα. Αεροπλάνα συντρίβονται. Οι κυβερνήσεις  ανατρέπονται ».Αυτός είναι ένας τρόπος για να τους λέει «Θα σας πάρει». Αυτό δεν είναι μια πρόβλεψη, αυτό είναι μία πιθανότητα.

 Η Ουάσιγκτον δεν θα επιτρέψει ανεξάρτητες κυβερνήσεις να εγερθούν στην Ευρώπη. 
Εάν μια ελληνική κυβέρνηση επιτύχει να σταθεί προστάτης του ελληνικού λαού και να τον αντιπροσωπεύσει πραγματικά, η ιδέα μπορεί να απλωθεί στην Ιταλία, στην Ισπανία, στην Πορτογαλία και στην Ιρλανδία και στη συνέχεια στην Ανατολική Ευρώπη. Ο έλεγχος πάνω στην Ευρώπη θα ξηλωθεί». 









Οι Αδελφοί

Και αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Διαβάστε το βιβλίο που κυκλοφόρησε πρόσφατα με τίτλο The Brothers. 
Το βιβλίο είναι για τον Allen Dulles, ο οποίος ήταν ο επικεφαλής της CIA, και ο αδελφός του John Foster Dulles, ο οποίος ήταν ο υπουργός.
Απλώς ανέτρεψε τη μια χώρα μετά την άλλη, από το Ιράν, μέσω της Αφρικής και της Νότιας Αμερικής στην Ινδονησία. 
Αν διαβάσετε το βιβλίο μπορείτε να δείτε πώς λειτουργεί.

Κάθε φορά που κάποιοι Αμερικάνικοι τόκοι θεωρείται ότι απειλείται από κάποια κυβέρνηση κάπου, πήγαν εκεί και ανέτρεπαν  αυτή - αυτός είναι ο αμερικανικός τρόπος. Κοιτάξτε τι συνέβη με την ουκρανική κυβέρνηση. 
Αυτό ήταν ένα οργανωμένο πραξικόπημα και την άλλη μέρα ο Πρόεδρος Ομπάμα περισσότερο ή λιγότερο το παραδέχτηκε.

Το βιβλίο «Οι Αδελφοί" δείχνει σε κάθε χώρα χωριστά πώς λειτουργεί και πώς ανατράπηκαν οι   κυβερνήσεις τους.



Εξομολογήσεις ενός Οικονομικού Hit Man

Ένα άλλο καλό βιβλίο για να διαβάσει το βιβλίο είναι Εξομολογήσεις 
του Perkin  ενός οικονομικού δολοφόνου. 
Perkin ήταν ένας από αυτούς που θα κάνουν αυτό το είδος του πράγματος. 
Τα Αμερικανικά συμφέροντα θα θέσουν  τις θέσεις τους σχετικά με τους πόρους τ κάποιας χώρας και τότε θα στείλει τον  Perkin να κάνει κάποιο μεγάλο σχέδιο ανάπτυξης. 
Στη συνέχεια θα πείσουν τη χώρα ότι αυτό το σχέδιο ανάπτυξης επρόκειτο να κάνει την χώρα τόσο πλούσια που δεν έχει σημασία το πόσα χρημάτων που δανείστηκαν για να εφαρμόσει το σχέδιο του διότι θα ήταν εύκολο να το ξεπληρώσει.

Ήταν όλα ένα ψέμα

Φυσικά, ήταν όλα ένα ψέμα. 
Είχε σχεδιαστεί για να πάρει τις χώρες υπερχρεωμένος, και το αναπτυξιακό σχέδιο, δεν θα πετύχει αρκετά καλά για να εξοφλήσει το χρέος. Στη συνέχεια, οι τράπεζες θα έρθουν  για να εκδιώξουν  από τη χώρα τους πόρους της. 
Αυτή θα είναι η λύση για το χρέος - «Δωστε το πετρέλαιο σας,τη  ξυλεία σας, και άλλους φυσικούς πόρους σας, κ.λπ.

Έτσι το βιβλίο Εξομολογήσεις ενός Οικονομικού Hit Man δείχνει πώς οι χώρες αυτές ανατρέπονται και λεηλατήθηκαν, και το βιβλίο The Brothers δείχνει πώς η CIA και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ λειτουργουν για την ανατροπή κυβερνήσεων.



Επιχείρηση Gladio

Λοιπόν,  οι άνθρωποι στην Ελλάδα πιθανότατα γνωρίζετε για αυτά τα πράγματα. Σίγουρα ξέρουν για την Επιχείρηση Gladio, διότι αυτό αποκαλύφθηκε από τον Πρόεδρο της Ιταλίας το 1990. Αυτό δεν είναι μια θεωρία συνωμοσίας.
 Ήταν, βέβαια, μια συνωμοσία των μυστικών υπηρεσιών εναντίον του λαού. 
Αυτό είναι κάτι που ο Πρόεδρος της Ιταλίας δήλωσε στο ιταλικό κοινοβούλιο και τον κόσμο ολόκληρο.

Ο Ιταλός Πρόεδρος κατέστησε σαφές ότι οι βομβιστικές επιθέσεις που σημειώθηκαν στην Ευρώπη μετά τον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο μέχρι το 1990, αυτά ήταν βομβιστικές επιθέσεις που είχαν κατηγορηθεί για κομμουνιστές. 
Αλλά αυτά ήταν βομβιστικές επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν  από την ιταλική Νοημοσύνη και τη CIA. Θα στοχεύσουν ρητά τις γυναίκες και τα παιδιά για να καταφέρουν  να επηρεάσουν τις εκλογές. 
Αυτή η ψευδής λειτουργία  τρομοκρατίας ονομαζόταν Επιχείρηση Gladio.

Ο σιδηροδρομικός σταθμό της Μπολόνια ήταν ένα μέρος όπου οι βόμβες είχαν συμψηφιστεί. Οι βόμβες σκότωσαν 85 ανθρώπους και τραυμάτισαν εκατοντάδες άλλους. Αυτό είχε κατηγορηθεί για κομμουνιστική τρομοκρατία, αλλά αυτό έγινε από την ιταλική υπηρεσία Πληροφοριών σε συνεργασία με τη CIA και άλλων ευρωπαϊκών μυστικών υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των Βρετανών. 
Οι Έλληνες πρέπει να το γνωρίζουν αυτό και θα πρέπει επίσης να γνωρίζουν ότι αυτό μπορεί να συμβεί σε αυτούς.



Το διακύβευμα είναι υψηλό

Έτσι, όταν ο Πούτιν και η Ρωσία προσφέρθηκε βοήθεια για την οικονομική κατάσταση του Έλληνα, που παρέδωσε στους Έλληνες μια κάρτα που δεν μπορεί να είναι ψευδής. Το ερώτημα είναι: Μήπως οι Έλληνες τολμούν να παίξουν τη συγκεκριμένη κάρτα; Το διακύβευμα είναι υψηλό και αυτό είναι εξαιρετικά επικίνδυνο να πάει ενάντια Ουάσιγκτον για όλους τους λόγους που μόλις σας είπα »*


ΠΗΓΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ:
 ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου