Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Οι Κοσμοσφαίρες της Ρωσίας

Το Ρωσικό εν λειτουργία αμυντικό σύστημα Πολέμου των Άστρων
Τον Φεβρουάριο του 1992, Ο Ρώσος πρόεδρος Boris Yeltsin πρότεινε στις ΗΠΑ και στον ΟΗΕ μια παγκόσμια αμυντική ασπίδα (με όπλα τύπου Star Wars) ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΡΩΣΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.

Πολλοί θα αναρωτούνται, τι μπορεί να έχουν αυτοί οι «οπισθοδρομικοί» Ρώσοι που να έχει αξία για την έρευνα του Strategic Defense Initiative (SDI). Η ελάχιστα γνωστή ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι οι Ρώσοι άρχισαν την ανάπτυξη ενός ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ αμυντικό σύστημα τύπου Star Wars τον Σεπτέμβριο του 1977, και έκτοτε το έχουν βελτιώσει πολύ.
Ε

ίναι ένα ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ σύστημα, χτισμένο γύρω από ΟΠΛΑ, ΑΚΤΙΝΩΝ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΩΝ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ και ΔΕΣΜΕΣ ΝΕΤΡΟΝΙΩΝ: Σε αυτό το άρθρο θα περιγράψουμε το πώς το σύστημα αναπτύχθηκε μεταξύ του 1977 και 1983, και θα δώσουμε παραδείγματα για το πώς χρησιμοποιήθηκε σε αυτήν την περίοδο. Αλλά πρώτα θα προσπαθήσω να σας πείσω για την αξία των πληροφοριών μου. Του Robert E. McElwaine B.S., Physics and Astronomy, UW-EC
Κύρια πηγή είναι τα άρθρα που δημοσιευόντουσαν σε μια εβδομαδιαία εφημερίδα, την WISCONSIN REPORT (WR), of Brookfield, Wisconsin, (P.O. Box 45, zip 53005), γραμμένα από τον Dr. Peter David Beter, έναν σεβαστό δικηγόρο στην Washington, DC, δόκτορας νομολογίας, ειδικός και σύμβουλος της διεθνούς νομολογίας, της οικονομίας και των πληροφοριών. Λάμβανε πολλές από τις πληροφορίες του από συνεργάτες του στην CIA και από άλλες υπηρεσίες πληροφοριών σε άλλες χώρες από ανθρώπους που δεν ενέκριναν πολλά από αυτά που συμβαίνουν ή σχεδιάζονται πίσω από την πλάτη μας.
Πίστευαν ότι τουλάχιστον μια περιορισμένη δημόσια έκθεση ίσως καθυστερούσε η τελικώς να σταματούσε τα χειρότερα να συμβούν, όπως ένα ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ η μια ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ. Ο Dr. Beter άρχισε να εμφανίζεται στο τοπικό ραδιόφωνο και σε συζητήσεις τηλεοπτικών παραγωγών, αλλά γρήγορα ανακάλυψε ότι του απαγορεύθηκε η πρόσβαση από την ΑΠΕΙΛΕΣ της κυβέρνησης στους σταθμούς ότι θα ανακληθεί η άδεια τους.
Έτσι άρχισε να παράγει μηνιαίες κασέτες μιας ώρας και να τις στέλνει σε ένα όλο αυξανόμενο αριθμό συνδρομητών. Από τις 21 Ιουνίου 1975 έως τις 3 Νοεμβρίου 1982 έγραψε ογδόντα κασέτες «Dr. Beter Audio Letters” συν οκτώ “Audio Books” και τρείς ειδικές κασέτες. Την 1η Σεπτεμβρίου 1977 η Wisconsin Report άρχισε να δημοσιεύει τις απομαγνητοφωνήσεις αυτών των κασετών.
Βασισμένος σε πληροφορίες από τις πηγές του ο Dr. Beter ΠΡΟΒΛΕΨΕ τον βομβαρδισμό των Πεζοναυτών στην Βυρηττό ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΣΥΜΒΕΙ, ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ότι το Αμερικανικό Πεντάγωνο και η Ισραηλινή Mossad ΣΥΝΟΜΩΤΟΥΣΑΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ για να θυμώσουν τους Αμερικανούς εναντίον των Αράβων και να έχουν την υποστήριξη του κοινού για την ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗ επιχείρηση εναντίον τους. Ανέφερε την επικείμενη δολοφονία του προέδρου της Αιγύπτου Anwar Saddat ΕΞΙ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΣΥΜΒΕΙ.
Ο Dr. Beter προέβλεψε αυτό που αποκαλούσε «απόσυρση» του Leonid Brezhnev μια εβδομάδα πριν ο Brezhnev «πεθάνει» επίσημα (προσέξτε ότι ο όρος «απόσυρση» χρησιμοποιούνταν στην ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΡΕΠΛΙΚΑ στην ταινία του 1982 «Blade Runner»), και η γρήγορη αντικατάσταση του με τον Andropov, που συνέβη μόνον τρείς ημέρες από τον «θάνατο» του Brezhnev, προς κατάπληξη όλης της κυβερνήσεως και των αναλυτών των ΜΜΕ.


Η ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΡΩΣΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ των ΟΠΛΩΝ STAR WARS: Τον Σεπτέμβριο του 1977 οι Ρώσοι άρχισαν να εκτοξεύουν ΕΠΗΝΔΡΩΜΕΝΟΥΣ δορυφόρους δολοφόνους αποκαλούμενους COSMOS INTERCEPTORS, εξοπλισμένους με όπλα ΑΚΤΙΝΟΣ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΩΝ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ, σε γήινη τροχιά. Τον Απρίλιο του 1978 υπήρχαν ΤΡΕΙΣ ΝΤΟΥΖΙΝΕΣ από αυτούς και είχαν ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΌΛΩΝ ΤΩΝ Αμερικανικών κατασκοπικών δορυφόρων και αυτούς της έγκαιρης προειδοποιήσεως.
Στις 27 Σεπτεμβρίου 1977, σε αυτό που ο Dr. Beter απεκάλεσε «Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ», μια κοσμοσφαίρα της σειράς Cosmos Interceptor σε γήινη τροχιά χρησιμοποίησε ΜΙΑ ΑΚΤΙΝΑ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ ΝΕΤΡΟΝΙΩΝ για να καταστρέψει μια μυστική Αμερικανική βάση ακτίνων λέιζερ που κόντευε να είναι έτοιμη να λειτουργήσει στον κρατήρα Κοπέρνικο της σελήνης. Οι Ρώσοι τότε γρήγορα ανέπτυξαν τις δικές τους στρατιωτικές βάσεις στην Σελήνη, δηλαδή το δεύτερο μέρος της διαστημικής τους τριάδος, ξεκινώντας στις 4 Οκτωβρίου 1977, με επτά ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ όπλων φορτισμένων σωματιδίων στην πλευρά της σελήνης που κοιτάει προς την Γή και τρείς βάσεις υποστηρίξεως στην πίσω πλευρά της σελήνης.
Το πρώτο τέστ της βάσεως της Σελήνης συνέβη στις 19 Νοεμβρίου 1977. Ειρωνικά περίπου την ίδια μέρα με την πρεμιέρα της πρώτης ταινίας του Star Wars με το όπλο του death star!
Οι Ρώσοι σκοπεύανε το μάτι ενός κυκλώνα κοντά στην Ινδία. Αλλά υπολογίσανε λάθος την απόκλιση της ακτίνος από το μαγνητικό πεδίο της γής, και η ακτίνα κτύπησε τον ωκεανό πολύ κοντά στην ακτή δημιουργώντας ένα ΤΣΟΥΝΑΜΙ που σκότωσε πολλούς ανθρώπους. Εάν δύο ακόμη ακτίνες φορτισμένων σωματιδίων είχαν κτυπήσει από τις Ρωσικές Σεληνιακές Βάσεις σε γρήγορη διαδοχή θα δημιουργούσαν το ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΙΑΣ ΥΔΡΟΓΟΝΙΚΗΣ ΒΟΜΒΑΣ στον στόχο τους.
Το τρίτο πόδι στην Ρωσική τριάδα των διαστημικών όπλων είναι οι ΚΟΣΜΟΣΦΑΙΡΕΣ: Η πρώτη γενιά των Cosmospheres ήταν πλατφόρμες όπλων ΗΛΕΚΤΡΟ-ΒΑΡΥΤΗΤΟΣ, ΜΕ ΑΤΟΜΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΕΣ, οριζόντια τοποθετημένους προωθητές ρουκετών, κατά κάποιον τρόπο αόρατες στα ραντάρ πέρα από τα 40 μίλια (ίσως με μια επικάλυψη απορροφητικού υλικού). ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΕΣ με όπλα ΑΚΤΙΝΩΝ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΩΝ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ (τουλάχιστον εκατό φορές πιο ασθενικά από αυτά στις Σεληνιακές βάσεις), εφοδιασμένες με ΨΥΧΟ-ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΜΕΤΡΑ (PRF) που συντονίζουν στην πραγματική ΑΤΟΜΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ενός στόχου η ενός αντικειμένου και ΔΕΝ μπορούν να μπλοκαριστούν, και μερικές από αυτές ήταν εφοδιασμένες με μικροκυματικές συσκευές ΤΗΓΑΝΙΣΜΑΤΟΣ-ΜΥΑΛΟΥ.
Εδώ δες για τις παραπάνω αναφορές: «Όπλα Κβαντικού Δυναμικού» το «Όπλα Ηλεκτρομαγνητικών Κυμάτων Αντεστραμμένου Χρόνου» και «Το Νέο Παιχνίδι του Putin, τα Ψυχοτρονικά Όπλα Zombie»
Στα τέλη του 1977 και στις αρχές του 1978 υπήρξε μια παράξενη σειρά από γιγαντιαίες ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ κατά μήκος της Ανατολικής ακτής των ΗΠΑ και αλλού. Αυτές οι εκρήξεις ΠΟΤΕ δεν εξηγήθηκαν ικανοποιητικά, είτε από την κυβέρνηση, είτε από τους επιστήμονες, η τα ΜΜΕ. Δεν μπορούσαν να εξηγηθούν από καμία υπερηχητική πτήση, και ήταν πολύ μεγαλύτερες από το σπάσιμο του ήχου. Οι γιγάντιες εκρήξεις στην πραγματικότητα προκαλούνταν από τις Ρωσικές Κοσμοσφαίρες που έβαλαν με ΑΚΤΙΝΕΣ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΩΝ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ στην ατμόσφαιρα σε ΑΦΕΣΤΙΑΣΜΕΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ για να αναγγείλουνε την παρουσία τους ΣΤΑ ΓΕΡΑΚΙΑ του Πενταγώνου των ΗΠΑ.
Ο κύριος σκοπός κάθε αμυντικού συστήματος τύπου “Star Wars” είναι να προστατεύει μια χώρα από πυρηνική επίθεση. Κατά την διάρκεια του weekend στις 20 Ιανουαρίου 1980, οι Ρωσικές Κοσμοσφαίρες εκτέλεσαν μια τέτοια αποστολή. Απέτρεψαν ΕΝΑ ΠΡΩΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΛΗΓΜΑ εναντίον της Ρωσίας από τις τότε ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΗΠΑ. Η επιχείρηση άρχισε με ένα στόλο 82 ειδικών μυστικών αεροσκαφών που μπορούν να φτάσουν χωρίς να αναγνωριστούν στις ακτές μιας χώρας κάτω από την επιφάνεια του νερού, να αλλάξουν την διαμόρφωση, να απογειωθούν και να πετάξουν στις κορυφές των δένδρων έως τους στόχους τους.
Ο Dr. Beter περιγράφει μέρος αυτής της δράσεως στο Audio Letter #53, που το ηχογράφησε στις 21 Ιανουαρίου 1980:
«Σε αυτό το σημείο ξεκίνησε η πραγματική δράση, στην Κασπία θάλασσα και στην βόρεια Νορβηγία. Τα Subcraft, με Ισραηλινούς πιλότους ήταν στον δρόμο τους. Ταξίδευαν κάτω από το νερό στην πρώτη φάση της επιθετικής τους αποστολής …
Αργά το απόγευμα του Σαββάτου σε ώρα Washington, ένα κωδικοποιημένο σήμα στάλθηκε στα Subcraft να συνεχίσουν όπως είχε σχεδιασθεί. Εκείνη την ώρα, η βόρεια ομάδα των Subcraft βρισκόταν στην Λευκή Θάλασσα. Η νότια ομάδα είχε φτάσει στο βόρειο άκρο της Κασπίας θάλασσας. Είχε ήδη ξημερώσει, ήταν Κυριακή πρωί 20 του μηνός για τις ομάδες των Subcraft.
Οι διαταγές τους ήταν να περιμένουν όλη την ημέρα κάτω από το νερό, αόρατα. Κατόπιν μετά την δύση του ηλίου, επρόκειτο να συνεχίσουν την σταθερή τους προσέγγιση στους στόχους τους. Τα Subcraft τηρούσαν αυστηρή σιγή ασυρμάτου. Βρισκόντουσαν στο νερό ώστε να είναι αόρατα στο μάτι και στα ραντάρ, ταυτόχρονα ήταν αρκετά ρηχά ώστε να μην ανιχνεύονται από τα Ρωσικά σόναρ.
Επίσης οι υπέρυθρες υπογραφές τους ήταν αμελητέες ως αποτέλεσμα εκτεταμένης εξελίξεως. Με δύο λόγια με τα στάνταρ της Δυτικής τεχνολογίας ήταν μη ανιχνεύσιμα. Αλλά στο AUDIO LETTER No. 42 απεκάλυψα ότι η Ρωσία κατείχε ένα υπερόπλο. Αποκαλείται ΨΥΧΟ-ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΜΕΤΡΟ (PRF). Δεν μοιάζει με τα σόναρ και παρόμοιες τεχνικές. Το PRF εστιάζει στην πραγματική ατομική υπογραφή του στόχου, και δεν υπάρχει γνωστή μέθοδος να μπλοκαριστεί.
Αναπτύσσοντας τον στόλο τους στην Αραβική θάλασσα, οι Ρώσοι προσποιούνταν ότι είχαν ξεγελαστεί από τον Μπολσεβικικό αντιπερισπασμό με τα αεροπλανοφόρα. Με αυτόν τον τρόπο τους ενθάρρυναν να εξαπολύσουν τα Subcraft στους στόχους τους. Περίμεναν μέχρι τα Subcraft να βρίσκονται μακριά από τις βάσεις τους και τα βλέμματα των Μπολσεβίκων που κατεύθυναν την Αμερικανική επιχείρηση του πρώτου πλήγματος. Όλη όμως την ώρα παρακολουθούνταν συνεχώς από τις Κοσμοσφαίρες που χρησιμοποιούσαν το PRF, και λίγο μετά της 1 μετά τα μεσάνυχτα οι Κοσμοσφαίρες άρχισαν να βάλουν με τα Όπλα τους Ακτίνων Φορτισμένων Σωματιδίων.
Υπήρχαν 10 Subcraft στην Λευκή θάλασσα. Το καθένα εξαφανίστηκε σε ένα εκτυφλωτικό μπλε – άσπρο πίδακα ατμού, καπνού και φωτιάς. Στο βόρειο άκρο της Κασπίας υπήρχαν 19 Subcraft, είχαν την ίδια τύχη.
Οι τρίτης γενιάς Ρωσικές JUMBO COSMOSPHERES αναπτύχθηκαν πρώτη φορά το Απρίλιο του 1981, παράλληλα με την πρώτη πτήση του U.S. Space Shuttle. Οι σφαίρες παρενέβησαν σε αυτήν την ΣΤΡΑΤΙΩΡΙΚΗ αποστολή. Η NASAβεβαίως τα κάλυψε επιτυχώς με τεχνικές παρόμοιες όπως στην ταινία “CapricornI”.
Οι JUMBO COSMOSPHERES είναι πολύ μεγαλύτερες από τα μοντέλα της 1ης γενιάς, και χρησιμοποιούν ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ αντί για πυραύλους για να κινούνται.»


Για περίπου δύο χρόνια αφότου ο Dr. Beter σταμάτησε τις εγγραφές του, τα Audio Letters τον Νοέμβριο του 1982 λόγω καρδιακών προβλημάτων, ο διανομέας του η Audio Books, Inc., δημοσίευσε κάποια newsletters ονομαζόμενα “NewsALERT”, χρησιμοποιώντας πληροφορίες που είχε ο Dr. Beter τις οποίες είχε λάβει από τις πηγές του.
Ένα ειδικό συμπληρωματικό τευχος με ημερομηνία 26 Μαρτίου 1984, περιγράφει το πώς οι Ρωσικές Jumbo Cosmospheres συνέλαβαν δύο τηλεπικοινωνιακούς δορυφόρους αμέσως μετά την εκτόξευση τους από την αποστολή του U.S. Space Shuttle Νο 10, βρήκαν αντιδορυφορικούς πυραύλους (ASAT) στον έναν από αυτούς και τους πέταξαν σε άχρηστη τροχιά. Η NASA είχε πλάκα προσπαθώντας να εξηγήσει δύο σε σειρά αποτυχίες του πολύ αξιόπιστου PAM-D satellite booster.
Η προσφορά της Ρωσίας να μοιραστεί το αμυντικό τους σύστημα “Star Wars” με τον υπόλοιπο κόσμο μπορεί να επεκτεινόταν στην ΕΠΙΣΤΗΜΟΜΙΚΗ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ. Για παράδειγμα, το σχέδιο των ΗΠΑ να στείλουν δύο επανδρωμένες αποστολές με συλλογή δειγμάτων και επιστροφή σε ένα κομήτη. Αυτές οι αποστολές θα στοιχίσουν ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΆΡΙΑ, κάπου 15 χρόνια από τώρα για να επιτευχθεί, και θα μπορούσε να αποτύχει με μια ντουζίνα τρόπους.
Μια Ρωσική Jumbo Cosmosphere θα μπορούσε να ολοκληρώσει μια ΕΠΗΝΔΡΩΜΕΝΗ αποστολή σε μερικούς μήνες, εάν δεν το έχουν κάνει ήδη, καθόσον αυτές οι Κοσμοσφαίρες μπορούν να επιταχύνουν συνεχώς!!!
Σημειώστε ότι οι ΗΠΑ έχουν ανακοινώσει την επικείμενη αγορά ενός ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑ από την Ρωσία. Τώρα ξέρετε για ποιο λόγο οι Ρώσοι τους ανέπτυξαν και τους χρησιμοποίησαν.
Αντί επιλόγου: Όπως καταλαβαίνω η φυσική πίσω από την ανάπτυξη των Κοσμοσφαιρών αναπτύχθηκαν από τον Γερμανό φυσικό που κάνει τον Stephen Hawking να μοιάζει με ηλίθιο (που είναι στην πραγματικότητα, μαζί με τον άλλο ηλίθιο τον Αινστάιν, μια χαρά μας τους φόρεσαν και τους δύο καθυστερημένους). Όπως επίσης πήρανε τις εργασίες του Τέσλα μετά τον θάνατο του (όλοι νομίζουν ότι τις πήραν οι Αμερικανοί, αλλά, αυτό είναι θέμα άλλου άρθρου).
Επίσης είναι το θέμα της παραπληροφορήσεως εναντίον του στρατηγού Keegan που πληροφόρησε για τον Σοβιετικό κίνδυνο από το 1977. Αυτή η παραπληροφόρηση επιβεβαίωσε ότι η πρώτη γενιά των Κοσμοσφαιρών κατασκευάστηκαν στο Semipalatinsk και το Novosibursk.
Από ότι καταλαβαίνω η Lockheed Martin ανέπτυξε παρόμοια τεχνολογία το 1992, αν και οι πλατφόρμες τους δεν είναι σφαιρικές.
Το θέμα είναι τεράστιο, όσο και σημαντικό, θα επανέλθω.
terrapapers

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου