Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Προϊστορικό αντικείμενο σε σχήμα «ιπτάμενου δίσκου» ανακαλύφθηκε στη Ρωσία σε βάθος 40 μέτρων.




Το αντικείμενο ανακαλύφθηκε από μια εταιρεία εξόρυξης άνθρακα στο 
Kuznetsk το οποίο βρίσκεται κοντά στο χωριό. Karakan Belovskogo της περιοχής Κεμέροβο της Σιβηρίας.






Η διάμετρος του δίσκου πέτρα είναι περίπου 1,2 μέτρα και ζυγίζει περίπου 200 κιλά. Ο δίσκος είναι φτιαγμένος από πολύ έντονα ροκ - mudstone. Προηγουμένως εκεί έχουν  βρεθεί χαυλιόδοντες και μαμούθ σε βάθος περίπου 25 μέτρων σε αργιλώδη ιζήματα.Δεδομένου τώρα ήταν ενσωματωμένο τόσο βαθιά στο έδαφος, θα μπορούσε να έχει ηλικία μεγαλύτερη από τα οστά των μαμούθ




Μυστήριο επίσης είναι ότι βρέθηκε θαμμένο σε βάθος 40 μέτρων μέσα στο έδαφος και οι αρχαιολόγοι που το εξέτασαν, πιστεύουν ότι είναι ένα τεχνητό αντικείμενο.

Ο Μπόρις Glazkov, χειριστής του εκσκαφέα, ο οποίος βρήκε το αντικείμενο, είπε : «Δεν έχω δει ξαναδεί κάτι σαν αυτό το αντικείμενο, προφανώς είναι τεχνητό και εδώ στη μέση του πουθενά είναι ένα πραγματικό μυστήριο .»






Ο συνάδελφός του, ο Arthur Presnyakov, είπε: «Στην πραγματικότητα βρήκαμε δύο παρόμοια τέτοια αντικείμενα, το πρώτο όμως έσπασε όταν το τράβηξε από το έδαφος ο κάδος του εκσκαφέα. Δεν καταλάβαμε τι ήταν, επειδή έσπασε σε κομμάτια. Τότε, εμφανίστηκε και το δεύτερο και σταματήσαμε αμέσως την εργασία και αρχίσαμε να το βγάζαμε προσεκτικά από τον κάδο. »

Ωστόσο, σύμφωνα με την Mirror, κάποιοι «οπαδοί των ΑΤΙΑ» είναι πεπεισμένοι ότι έπεσε από το διάστημα και προέρχεται από… «εξωγήινους», όπως η ιστοσελίδα ufosightingsdaily.com, λέει στον τίτλο της «Αρχαίο μη επανδρωμένο όχημα ανακαλύφθηκε 40 μέτρα κάτω από το έδαφος».

.



Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες.


Να μην ξεχνάμε ότι στο χωριό του Huang Jiangxi  σε επαρχία της Κίνας σε εργασίες για καθαρισμό  χώρου για τους εργαζόμενους σε ανθρακωρυχείο ανακάλυψαν ένα περίεργο ογκόλιθο - ένα δίσκο με ένα μικρό εξόγκωμα στη μέση. Όταν έσκαψαν περαιτέρω: από το έδαφος φαινόταν άλλος  ένας  απολύτως όμοιος με τον πρώτο .
  


Στο σύνολο οι ανθρακωρύχοι βρήκαν δέκα πανομοιότυπα μπλοκ. Η διάμετρός τους - περίπου 3 μέτρα, βάρος - 400 κιλά. Στην Huang αρχαιολόγοι είχαν κάνει έρευνα αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν κάνει ανακοινώσεις σχετικά με τον σκοπό των  εν λόγω αντικείμενων.
Θα μπορούσε να θεωρηθεί από κάποιους από αυτούς τους δίσκους αντικείμενα λατρείας των αρχαίων κινεζικών;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου