Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΟΡΡΗΤΟ: “PROJECT PΕGASUS” ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΜΕ ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΟΡΑ!



Το project Pegasus είναι μια αναζήτηση που ξεκίνησε το 1968 από τον Andrew D. Basiago όταν υπηρετούσε ως συμμετέχων παιδί στις ΗΠΑ, στο πρόγραμμα εξερεύνησης του χωροχρόνου. 



To project Pegasus, ήταν ένα πρόγραμμα που σχετιζόταν με την DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency), στην οποία το αμερικανικό υπουργείο άμυνας και η τεχνολογική κοινότητα πραγματοποίησαν το ταξίδι στο χρόνο για λογαριασμό της κυβέρνησης των ΗΠΑ (το πραγματικό πείραμα της Φιλαδέλφειας).








Το project Pegasus ξεκίνησε από την κυβέρνηση των ΗΠΑ με σκοπό να διεξάγουν «τηλεπισκόπηση στο χρόνο», έτσι ώστε αξιόπιστες πληροφορίες και γεγονότα για το παρελθόν και το μέλλον θα μπορούσαν να παρέχονται στον Πρόεδρο των ΗΠΑ, την επιστημονική κοινότητα, και τους στρατιωτικούς.


Ήταν αναμενόμενο ότι οι 140 αμερικανοί μαθητές που συμμετείχαν κρυφά στο Project Pegasus θα συνέχιζαν να συμμετέχουν στο ταξίδι στο χρόνο, όταν θα μεγάλωσαν και θα χρησίμευαν ως πρώτη γενιά της Αμερικανικής "chrononauts.”



Ο Andrew D. Basiago, 50 ετών, ένας δικηγόρος στην Πολιτεία της Ουάσιγκτον ο οποίος υπηρέτησε στο project της DARPA και ο συνάδελφος chrononaut William Β. Stillings ήρθαν στο προσκήνιο με εκπληκτικές αποκαλύψεις:





Σύμφωνα με τον κ. Basiago και τον κ. Stillings, το καλοκαίρι του 1980 είχαν παρακολουθήσει τριών εβδομάδων σεμινάρια για τον Άρη, και για την προετοιμασία τους για τα ταξίδια που θα πραγματοποιούσαν αργότερα στον Άρη μέσω τηλεμεταφοράς. Το μάθημα διδάχτηκε από τον Ταγματάρχη Εντ Dames, σ’ένα μικρό κολέγιο κοντά στη Mt. Shasta στην Καλιφόρνια,
και ο οποίος στη συνέχεια υπηρέτησε στο επιστημονικό και τεχνικό τμήμα των μυστικών υπηρεσιών για τον αμερικανικό στρατό.
Δηλώνουν ότι δέκα έφηβοι συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Άρη. Εκτός από τον Basiago και Stillings, δύο από τους οκτώ άλλους εφήβους που μπορούν να εντοπιστούν σήμερα ήταν ο Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος στη συνέχεια, χρησιμοποίησε το όνομα" Barry Soetoro, "και η Regina Dugan, που ο κ. Ομπάμα διόρισε 19ο διευθυντή και πρώτη γυναίκα διευθύντρια της (DARPA), το 2009.
Περιλαμβάνονταν ακομα ο Raymond Basiago, ένας μηχανικός της εταιρείας Ralph M. Parsons ο οποίος ήταν ο επικεφαλής τεχνικός σύνδεσμος μεταξύ Parsons και CIA για την “Tesla - βάση τηλεμεταφοράς”; Stillings Thomas αναλυτής επιχειρήσεων για την Lockheed Corporation, που είχε υπηρετήσει στο Γραφείο Nοημοσύνης Ναυτικού, και ο Ben Rich, Διευθύνων Σύμβουλος της Lockheed Skunk Works, o οποίος πριν πεθάνει είχε εξομολογηθεί, ότι οι εξωγήινοι επισκέπτες είναι πραγματικότητα, και ότι ο αμερικανικός στρατός ταξιδεύει στα αστέρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου