Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

«Γάλλοι» οἱ φονιάδες!





Δύο αδέρφια κι ένας τρίτος φαίνεται να συμμετείχαν στην επίθεση κατά του σατυρικού περιοδικού στην Γαλλία.









Ο ένας ξέχασε την Γαλλική του ταυτότητα μέσα στο κλεμμένο αυτοκίνητο, που χρησιμοποίησαν για την επίθεση.

Ένας από αυτούς είχε συμμετάσχει σε τζιχαντιστική ομάδα στο Ιράκ, ενώ ταυτόχρονα προωθούσε Τζιχαντιστές από την Γαλλία στο Ιράκ. Ήταν δηλαδή εκπαιδευμένος προφανώς κι αυτό φάνηκε από την άνεση των κινήσεών τους.









Αναζητούνται κοντά στα σύνορα με το Βέλγιο.
Said Kouachi, Cherif Kouachi και Hamyd Mourad τα ονόματά τους.
Τα δύο αδέρφια ήταν γεννημένα στην Γαλλία.

Μέχρι στιγμής, από τις υπάρχουσες πληροφορίες, δεν φαίνεται να έδρασαν ποτέ υπέρ των συμφερόντων της Δύσεως και μπορεί το κτύπημα στο σατυρικό περιοδικό, κατά το οποίο σκοτώθηκε κι ένας …«περιούσιος», να ήταν πραγματικά αυθόρμητο κι όχι προβοκάτσια για να προχωρήσει κάποια συγκεκριμένη ατζέντα. Το περιοδικό ήταν πολύ φανατικά αντι-ισλαμικό κι αντι-χριστιανικό και σπανιότερα αντισημιτικό.
Το περιοδικό είχε συντελεστές πολλούς περιουσίους και γενικά εξυπηρετούσε τις αναγκες της Νέας Τάξεως από παλαιά. Μένει να δούμε πως θα εκδικηθούν οι σιωνιστές τον θάνατο του εκλεκτού τους Wolinsky.

Σίγμα

Υ.Γ. Τα δύο αδέρφια ήταν από την Αλγερία και μεγάλωσαν ορφανά στην Γαλλία. Μετά από σχετική κατήχηση στο τοπικό Τζαμί θέλησε ο ένας, το 2005, να απελευθερώσει την μουσουλμανική γη του Ιρακ από τους Αμερικανούς, οι οποίοι όμως τον …συνέλαβαν.





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου