Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Η Ευκαιρία Του Ψηφοφόρου

Εκλογές 2015: Μαυρίστε τους  




Παρά τον βιαστικό ορισμό των εκλογών απ ότι φαίνεται βρήκαν στέγη και έκαναν (αν δεν τα είχαν κάνει πριν τις ψηφοφορίες) τα super deal τους οι ''ανεξάρτητοι'' βουλευτές.

Αυτοί που είχαν διαφωνήσει με τα μνημόνια ή δεν είχαν αντέξει την πίεση των ψηφοφόρων τους από την μία και αυτοί που ανεξαρτητοποιήθηκαν επειδή το κόμμα τους αποφάσισε να τελικά να μην δώσει άλλη στήριξη στην προδοτική συγκυβέρνηση. 


Το διάστημα ανάμεσα στις 3 ψηφοφορίες όπως και εκείνες οι ψηφοφορίες των μνημονίων έβγαλαν στην επιφάνεια τα λαβράκια και τους δούρειους ίππους του συστήματος. 
Φανταστείτε τότε αν δεν περνούσαν παρανόμως τα μνημόνια και η εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας με 151 ψήφους τι προδοσίες και αλλαγές στρατοπέδων θα βλέπαμε. 
Αλλαγές στρατοπέδου των κατασκόπων και κρυφών χαρτιών της κυβέρνησης των εργολάβων αλλά και των παγκοσμιοποιητών. Ναι έχουμε και τέτοιους που είναι υπηρέτες ενός ανώτερου επιπέδου εξουσίας, της εξουσία των παρασκηνίων. Αυτή που εφαρμόζεται μέσω των μασ οννικών στοών, των παραμάγαζων των παγκοσμιοποιητών και του διεθνή σιωνισμού και του ΚΙΣ κεντρικού συμβουλίου του εβραϊσμού στην Ελλάδα (ένα άλλο όργανο πίεσης και κρυφοδιοίκησης που εμφανίστηκε)
Ένα ΚΙΣ που μέχρι χθες (και εμείς λίγα χρόνια πριν) κανείς δεν ήξερε την ύπαρξη του αναγκάστηκε να κάνει πάμπολλες παρεμβάσεις στην πολιτική ζωή του τόπου μας, από τις αφίσες του Τζιμάκου μέχρι την φυλάκιση των βουλευτών της Χ.Α. 
Έχει αυτό το συμβούλιο που παρεμβαίνει τόσο ξετσίπωτα και προκλητικά στα εσωτερικά της χώρας όργανα μέσα τα πολιτικά κόμματα;; Δεν ξέρουμε. 

Κάτι άλλο που διαφάνηκε έντονα αυτές τις ημέρες ήταν η τρομακτική ανησυχία και ο πανικός κάποιων μην χάσουν την καρέκλα και τον μισθούλη του εξαχίλιαρου (χωρίς τα εξτραδάκια) μην βρεθούν ξαφνικά χωρίς στέγη, έτσι έκαναν νταλαβέρι με όλες τις πλευρές σαν ντίβες για να μην πω πολιτικές πόρνες. Ο Οικονόμου μίλησε με όλους και πούλησε ακριβά το τομάρι του (μεγάλο παλτό αλλά υπάκουος στις υπογραφές, μια φορά δεν υπέγραψε και το σκυλομετάνιωσε), η Ραχήλ που στο παρατρίχα δεν την είδαμε ντυμένη αντάρτισσα), και ο Μελάς που μάδησε τελικά μαργαρίτα για να ψηφίσει ΠτΔ και να καβαντζώσει θέση τελικά στην Α' Πειραιά στα ψηφοδέλτια της ΝΔ. 

Γενικά είχαμε μεταγραφικό παζάρι και περίοδο μεταγραφών με προσφορές και αντιπροσφορές με μεταγραφές και αλλαγές φανέλας αλλά και απόπειρες δωροδοκίας.  

Αυτό που δεν εμφανίστηκε ακόμη είναι η παρουσία επίσημων μανατζαρέων να μαζεύουν τις προσφορές, να προτείνουν τους βουλευταράδες στα κόμματα, να κάνουν τα deals και όλα αυτά βέβαια με μια σοβαρή προμήθεια (να σας πω ότι το σκέφτομαι σοβαρά θα είναι επάγγελμα του μέλλοντος, αν ο Χαικάλης αξίζει 2,5 μύρια καταλαβαίνετε τι φράγκα έχει η δουλειά;;). 
Η αξία του βουλευτή στο μεταγραφικό παζάρι βέβαια δεν υπολογίζεται σύμφωνα με το βιογραφικό τις σπουδές ή το ήθος του ή την προσφορά στην κοινωνία αλλά σύμφωνα με το τι είναι διατεθειμένος να ψηφίσει πόσο χοντρόπετσος είναι στον ανθρώπινο πόνο και πόσο καλά τον κρατάει το σύστημα για να μπορεί να τον εκβιάζει. 

Έτσι τώρα μπορείτε εύκολα να καταλάβετε γιατί το σύστημα διαλέγει μοντέλα τραγουδοποιούς και τελειωμένους ηθοποιούς. Εύκολοι στόχοι απόλυτα ελέγξιμοι χωρίς πολιτική ηθική και πιστεύω (αν είχαν θα το είχαν εκφράσει και παλαιότερα) αλλά το κυριότερο με ανάγκες και φόβο ότι τώρα που τελειώνει η καριέρα τους θα ξεχαστούν και δεν θα είναι πλέον αναγνωρίσιμοι. Αλήθεια ήξερε κανείς τις πολιτικές πεποιθήσεις και τις θέσεις και τους αγώνες της Νόνης;;  Εε;; Τον κώλο κοιτάγατε όλοι και τώρα το αδικούμε το κορίτσι. 
Ή μήπως ξέρατε ότι ο Πετρόχειλος ήταν όντως κομάντο και στην βιντεοταινία τότε με τους χούλιγκαν έπαιζε απλά τον εαυτό του;;

Πάντως χωρίς πλάκα θα προτείναμε τα νέα αποκτήματα να παρουσιάζονται στην πρώτη προπόνηση με κασκόλ της νέας ομάδας και να μας κάνουν έτσι δυο τρία κολπάκια με την μπάλα όπως ο Ριβάλτο όταν ήρθε στην ΑΕΚάρα. Θα ζητήσουμε από Το Γρεκί να μας φτιάξει μια καλή αφίσα να το βλέπαμε. Για φανταστείτε την ΝΔ να παρουσιάζει Γκερέκου Νόνη Οικονόμου και Μελά;;; και το Ποτάμι τους Αριστερούς παιχταράδες Τατσόπουλο και Ψαριανό;; 

Μερικοί πάντως αδικήθηκαν και δεν πήγαν κατευθείαν στην μεγάλη ομάδα, θα εκτίσουν τιμωρία σε Ομάδα Β' κατηγορίας και στα τσικό και ανάλογα με την διαγωγή τους θα εξελιχθούν. Ήταν κακά παιδιά, ανυπάκουα παρά τους εκβιασμούς και τα deals ψήφισαν Όχι και στις τρεις ψηφοφορίες. Έτσι δεν πρότειναν στον Χαικάλη να το παίξει πρώτα πιο δεξιός Έλληνας από Ανεξάρτητος Έλληνας και μετά να γίνει Νεοδημοκράτης Πατριώτης αφού τον εγκρίνει ο Μπαλτάκος. 

Ξεφύγαμε όμως από το θέμα μας που είναι οι εκλογές και η μοναδική ευκαιρία του ψηφοφόρου. Μια μοναδική ευκαιρία να απαλλαγεί και αυτός και εμείς από την παρουσία ξεπουλημένων, άχρηστων, ανεπάγγελτων, άβουλων, διπρόσωπων, μέθυσων και εξαρτώμενων, ζογκλέρ κλόουν της πολιτικής και ακροβατών με έφεση στην κωλοτούμπα, καλοφαγάδων καρεκλοκένταυρων και κηφήνων. 

Σίγουρα δεν μπορούμε να απαλλαγούμε βέβαια από τον μπουμπούκο και τους ανεπάγγελτους από τζάκι αλλά έχουμε τρομερή ευκαιρία να απαλλαγούμε μία και καλή από αυτούς που την μία ήταν μαζί μας και την άλλη ψήφιζαν μνημόνια εναντίον μας. 
Την μία επαναστάτες και Ελληνόψυχοι δωρίζοντας την κομματική επιδότηση και την άλλη να μας επιβάλλουν τον αρχηγό των μασ όννων για πρωθυπουργό. Την μία να κάνουν αντιμνημονιακό άρμα και την άλλη να ψηφίζουν τα πάντα. Την μία να φοράνε Πράσινα και την άλλη Μπλε. Την μία να μας το παίζουν αναρχοαριστεροί πολέμιοι του συστήματος και την άλλη να να είναι μπαλαντέρ στις ψηφοφορίες ψηφίζοντας πάντα στο τέλος παρακολουθώντας την εξέλιξη από το καφενείο και τα θεωρία της Βουλής. 

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς..

Θα προσπαθήσουμε από αυτό το άρθρο να σας παρακινήσουμε όχι ποιον να ψηφίσετε αλλά ποιον να μην ψηφίσετε εσείς και όλοι οι φίλοι και γνωστοί σας να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία και να στείλουμε σπίτια τους τους επικίνδυνους τους ύποπτους και τους ύπουλους. Αυτούς που τόσο καιρό προσβάλλουν την νοημοσύνη μας.  

Μερικούς θα σας δείξουμε πιο κάτω 

Το κόμμα των εργολάβων έτοιμο να συνεργαστεί με όποιον βγει πρώτος. Δημιουργήθηκε για να αντικαταστήσει στον βρώμικο ρόλο την ΔΗΜΑΡ που κατέρρευσε. Επειδή όμως αυτοί που την ψήφισαν παραμένουν πρόβατα με αρκετή διαφήμιση μετακινήθηκαν στον προοδευτικό χωρίς ιδεολογία και πιστεύω Θεοδωράκη. Τον ανιψιό της ποντικομαμής και υπάλληλο του εθνικού εργολάβου. 

Νέο κόμμα από τον τουρίστα της πολιτικής σκηνής. Αφού μας έβαλε δολίως στο ΔΝΤ και τα κονόμησε με την χρεωκοπία της χώρας αλλά και τις τρελές πράσινες μπίζνες και ενώ πάτησε το πόδι του τρεις φορές στην βουλή ζητά και πάλι την ψήφο ανίδεων γέρων που λατρεύουν το όνομα του.  

Απίστευτο θράσος και απορώ πως εκεί που εμφανίζεται δεν τον παίρνει ο κόσμος με τα γιαούρτια και τις πέτρες. 


Μαυρίστε τον είναι η ευκαιρία μας να μην μπει στην βουλή!!!



Ο κλόουν της πολιτικής σκηνής, η προσωποποίηση της κοροϊδίας και του θράσους. Δεκανίκι της κυβέρνησης ψήφισε και στήριξε τα μνημόνια και είχε και το θράσος να λανσαριστεί και για Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας. Αυτής της Δημοκρατίας που βιάζανε ομαδικά με τους συνεταίρους του με τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου. 

Από που κι ως που συγκαταλέγεται στους σοβαρούς πολιτικούς; 


 Επίσης να μας απαντήσει αν ισχύουν οι φήμες πως τα ακίνητα του τα έχει δηλωμένα κάπου που δεν φορολογούνται;


Μόνο αριστερός δεν είναι μαυρίστε τον αυτόν και όποιον άλλο γελοίο συμπεριφέρεται έτσι. 





Ο κωλοτούμπας της πολιτικής που μας το παίζει την μία πατριώτης και την άλλη μας φέρνει τον Αρχιμασόνο για πρωθυπουργό. 
Άμεσα εξαρτώμενος από τις λέσχες που συχνάζει ονειρευόταν να γίνει και πρωθυπουργός και έπαιρνε ευχές από τον Εφραίμ, ήταν αυτός που θα χειριζόταν τους ξένους. 

Δεν χρειάζεται να τον μαυρίσετε τον εξαϋλώνει το ίδιο το σύστημα που τον έθρεψε και τον τάιζε με εκατομμύρια

Να μας πει για τις offsore και τις μίζες ας ξεμπερδέψει με τους εισαγγελείς και βλέπουμε. 



Η μεγάλη ευκαιρία!!!!! Ξέμεινε παραδόξως στην ΔΗΜΑΡ η μάγισσα της Σμύρνης. 
Να πληρώσει τώρα για όλα. Για τον συνωστισμό για την ισλαμολατρεία, την παραποίηση της ιστορίας στα βιβλία του δημοτικού, για την πίστη της στην παγκοσμιοποίηση και τον διεθνισμό,
Μαυρίστε την ακόμη και για τα 200 botox που έχει κοπανίσει στην μούρη της. 

 Ο αναρχοαυτόνομος αριστεριστής της κακιάς ώρας. Ο κρυφός πράκτορας του συστήματος το κρυφόμπαλαντερ σε όλες τις ψηφοφορίες.

Δεν ξεσκεπάστηκε στα μνημόνια ας καθόταν πάντα να ψηφίσει τελευταίος στα θεωρεία της Βουλής αλλά στην εκλογή προέδρου ξεβρακώθηκε για τα καλά.
Απορούμε πως εκεί στο indymedia δεν τον πήραν ακόμη με τις κλωτσιές.

Κατεβαίνει με το κόμμα της ΝΤΠ και του Μπόμπολα ..  ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ 


Ο περνάγαμε καλά με τους Τούρκους.
Αυτός που πήδηξε την μισή Αθήνα 
Αυτός που η ανδρίλα και η τεστοστερόνη ξεχύνεται απ τα αυτιά. 

Μάλλον αυτός θα πέρναγε καλά με τους Τούρκους. 
1821 Τατσόπουλε δεν ξεχνάμε!!

Μαύρο!!!
Το αμερικανάκι που ψήφισε με κλειστά μάτια όλα τα μνημόνια χωρίς καν να τα διαβάσει. Ας έβαζε κανέναν χλεχλέ από το γραφείο του να του το απαγγείλει να μην κουράζεται. 
Πως πάντως τα κατάφερε να είναι μέσα σε όλα και να έχει καπαρωμένη θέση σε υπουργείο όποια κι αν είναι η κυβέρνηση είναι άξιο απορίας. 
Μάλλον έχει καλές πλάτες.  Κατεβαίνει στην Β Αθήνας μαζί με Λοβέρδο και Φώφη και η θέση θα είναι μάλλον μία. Εσείς Πασοκτζίδες που σαν πρόβατα πάλι θα τους ψηφίσετε έστω δώστε την Ψήφο στην Φώφη. 

Μαυρίστε τον είναι η ευκαιρία στείλτε τον στην Βέροια και αν καταφέρει να κερδίσει και πάλι τους συντοπίτες του ας ξαναέρθει. 



Τα ίδια και για τον ομορφονιό του ΠΑΣΟΚ. 

Φτάνει πια.

ΜΑΥΡΟ ΦΟΥΜΟ




Η μεγάλη μεταγραφή της τελευταίας στιγμής..
Ψώνισαν από σβέρκο εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ. 

Μαυρίστε την!!!








Άλλος ξεπουλημένος!!! Μεγάλη μεταγραφή!!

ΣΩΘΗΚΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!!! Αυτός ούτε την ψήφο του δεν θα βρει από τις κωλοτούμπες. 

Το χρέος της εξαφάνισης του πέφτει στους δεξιούς. Δύσκολο αν σκεφτούμε πως αυτοί δέχθηκαν τόσο εύκολα τον Άδωνη τον Πλεύρη και τον Βορίδη στον Μελά θα κολλήσουν;; 

Μαυρίστε τον Όρνια 
Το καλύτερο παιδί. Βολεψάκιας μέχρι αηδίας, πιο γλοιώδης πεθαίνεις!! Στην φώτο βλέπετε την πορεία του. Ουστ ξεπουλιτάρι. Εσείς οι δεξιοί ως πότε θα δέχεστε όποιο πιόνι του συστήματος σας φέρνουν?  Μαυρίστε τον!!


Που εξαφανίστηκες Γιάννη;; Που χάθηκες;; Έγινες εισοδηματίας; Πως πάει η επένδυση στους ΑΝΕΛ; δίνει καλό μερίδιο αυτή η αδρανή επένδυση;; Τι θα κατέβεις αυτόνομος; Ωχ σε μπελάδες σ έβαλε χειμωνιάτικα.
Τσάμπα το άρμα και ήσουν από τους πρώτους που είχες επαναστατήσει.   

Μαύρο όπου σε πετύχουμε.

Χωρίς λόγια. Εσωτερική μεταγραφή!!  Τι να πρωτοπούμε.  Μεγάλο ατόπημα του ΣΥΡΙΖΑ να δίνει στέγη σε προδότες και όργανα του Σόρος. (μήπως είναι ο πρώτος στο παραμάγαζο της Goldman sachs είπαμε εσωτερική μεταγραφή) 
Ατόπημα και για τα καρντάσια εκεί πάνω.
Τι ψηφίζετε ρε φιλαράκια θα μας τρελάνετε;; Εξαφανίστε τον Μαυρίστε τον και αν τον πετύχετε έτσι στην παραλία κατεβάστε του και λίγο το μαγιουδάκι.

Απορία: Το ποδήλατο έχει σέλα;;




Αν και θα μας λείψει ο πολιτικός λόγος του Καπερνάρου από την Βουλή τον μαυρίζουμε είτε σε αυτές είτε στις επόμενες εκλογές.
Θεωρούμε πως υπέκυψε στις πιέσεις και στον πόλεμο με τους ελέγχους του ΣΔΟΕ στους λογαριασμούς του. 
Το νέο του κόμμα είναι πλατύσκαλο της Νέας Δημοκρατίας.
Κρίμα και θα είχε ενδιαφέρον ένα ειδικό  δικαστήριο με σένα και την Ζωή από την μία και τους προδότες από την άλλη. 


Μαύροοοοοοοοοοοοοοοοο

Αν και η φυλακή είναι σκληρή και ιδίως να βρίσκεσαι εκεί άδικα δεν δίνουμε καμία δικαιολογία στον κλαψιάρη που εξαγόρασε την ελευθερία του πηγαίνοντας με την ΝΔ. 
Το λυπηρό είναι πως σε όλη αυτή την συναλλαγή συμμετείχε και η ανεξάρτητη τυφλή δικαιοσύνη. 



ΜΑΥΡΙΣΤΕ το εφιαλτικό σενάριο της αυτοδυναμίας του ΣΥΡΙΖΑ 

Όλοι εσείς που στο τέλος θα πάτε με τον πρώτο σκεφτείτε 

ΟΧΙ στην αυτοδυναμία. Δώστε το στον Καμμένο να μπει στην Βουλή, πάλι στον Τσίπρα θα πάει πάλι η ψήφο σας αλλά από άλλο δρόμο. 






Η εφιαλτική παράσταση του χοντρού και του λιγνού έλαβε τέλος.
Φτάνει πια τέλος οι εκβιασμοί, τέλος η τρομοκρατία
ΤΕΛΟΣ Η ΧΟΥΝΤΑ  


                  ..Το αφήσαμε για το τέλος: Προς θεού μην ψηφίσετε κώλους και βυζιά.  


Τις φωτογραφίες δανιστείκαμε από Το Γρεκι

ΕΡΕΥΝΩ!!! ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ !!! ( What the Bleep Do We Know? )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου