Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Ποτίζουν τους Έλληνες με γενόσημα της TEVA για να θησαυρίζουν –μέσω Βερμούδων- ο Σόρος και τα υπόλοιπα τοκογλυφικά κοράκια

teva
Υπήρχαν φωνές που από την στιγμή που η Ελλάδα μπήκε ή μάλλον σκόπιμα οδηγήθηκε στον «κυκεώνα» του Μνημονίου, προειδοποιούσαν ότι όπου παρεμβαίνει το ΔΝΤ, συνοδεύεται από εταιρείες – βρυκόλακες και vulture funds που επιτίθενται και κάνουν πλιάτσικο στην τοπική οικονομία.


Υπήρχαν φωνές που υποστήριζαν ότι οι κυβερνώντες εκτελώντας εντολές παρέδωσαν την Ελλάδα σιδηροδέσμια στα χέρια των διεθνών τοκογλύφων.
Ακόμα και σήμερα κάποιοι επιμένουν πως όλα αυτά είναι θεωρίες συνομωσίας, γραφικά σενάρια κάποιων ευφάνταστων και υπερβολικά καχύποπτων ανθρώπων.
Δυστυχώς όμως καθημερινά τα κομμάτια του παζλ ενώνονται μεταξύ τους, αποδεικνύοντας πώς όλα αυτά όχι μόνο δεν είναι αποκυήματα φαντασίας, αλλά ένα μέρος μόνο των σκοτεινών σχεδίων της απάνθρωπης ελίτ που κυβερνά τον πλανήτη.
Η αποκάλυψη της υπόθεσης Luxleaks, με τις μυστικές συμφωνίες, οι οποίες συνομολογήθηκαν ανάμεσα στο 2002 και το 2010 μεταξύ των αρχών του Λουξεμβούργου και 340 πολυεθνικών εταιρειών, επιτρέποντάς τους να αποφεύγουν τη φορολόγηση της πλειοψηφίας των κερδών τους και στερώντας πολύτιμα έσοδα από τις αιμορραγούσες οικονομικά κυβερνήσεις του πλανήτη, αποτελεί ίσως ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα των τελευταίων ετών.
Το γεγονός ότι το όνομα της TEVA, της ισραηλινής φαρμακοβιομηχανίας που κατασκευάζει φάρμακα στο Πακιστάν, την Ινδία και σε άλλες τριτοκοσμικές χώρες, όπου οι κανόνες ασφαλείας είναι ανύπαρκτοι και το εργατικό δυναμικό παντελώς άσχετο και ανειδίκευτο, φιγουράρει μεταξύ των εταιρειών που είχαν συνάψει ειδικές συμφωνίες φοροασυλίας με το Λουξεμβούργο, δεν προκαλεί καμία εντύπωση.
Ήταν αναμενόμενο ότι η σιωνιστική βιομηχανία και τα μεγάλα «κεφάλια» που κρύβονται από πίσω δεν θα είχαν ευαισθησίες όσον αφορά την τήρηση των νόμων.
Η TEVA, λοιπόν, μέσω της εταιρείας Cephalon, έκλεισε ένα βρώμικο deal με τις αρχές του Μεγάλου Δουκάτου, το οποίο της επέτρεπε να ξεπλένει τα κέρδη που αφαίμαζε από τις τοπικές οικονομίες, μεταξύ των οποίων και της ελληνικής, μέσω του Λουξεμβούργου και των Βερμούδων.












Συγκεκριμένα, η φαρμακευτική εταιρεία Cephalon, η οποία ανήκει στον όμιλο της TEVA εμφανίζεται σε έγγραφο της ελεγκτικής εταιρείας PriceWaterhouseCooopers, να απολαμβάνει ειδική ευνοϊκή φορολογική μεταχείριση για την οικονομική της δραστηριότητα μεταξύ των ετών 2002-2007.
Πρόκειται για εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, που προέκυψαν από ρευστοποιήσεις και δανεισμό, και τα οποία «πηγαινοέρχονται» μεταξύ Λουξεμβούργου, Γαλλίας και Βερμούδων, με αποτέλεσμα οι μέτοχοι της εταιρείας να πληρώνουν σχεδόν μηδενικούς φόρους για τα τεράστια κέρδη τους.
Η συμφωνία για την οποία μεσολάβησε η PriceWaterhouseCooopers επιτεύχθηκε το 2008, τρία χρόνια πριν η Cephalon απορροφηθεί από την TEVA. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της TEVA, η συγκεκριμένη εξαγορά θα απέφερε εισοδήματα ύψους 20 δισ. ευρώ με βάση τα προσωρινά αποτελέσματα του Ιουνίου του 2011.
Το γεγονός ότι η Cephalon είχε εξασφαλίσει ειδική φορολογική μεταχείριση στο Λουξεμβούργο προφανώς αποτέλεσε …ελκυστικό παράγοντα για την εξαγορά από την TEVA, η οποία φυσικά και δεν επιδίωξε να αλλάξει τη φοροασυλία της δικής της πλέον Cephalon.
Τα επιβαρυντικά στοιχεία για την TEVA είναι προφανή. Εξίσου προφανή είναι όμως και τα στοιχεία για όσους της επέτρεψαν εισβάλλει στην Ελλάδα και να πλημμυρίσει τη χώρα με φάρμακα αμφιβόλου ποιότητας.
Τα επικίνδυνα γενόσημα της TEVA, παρά τις αποδεδειγμένες τραγικές συνέπειες για την υγεία των ασθενών, παρά τις απαγορεύσεις των υγειονομικών αρχών σε χώρες, όπως η Γαλλία και οι ΗΠΑ, επιβλήθηκαν από τη ληστοσυμμορία του Μνημονίου με το «έτσι θέλω», ώστε να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των διεθνών δανειστών και κερδοσκόπων.
Πλέον, με την αποκάλυψη της υπόθεσης αποδομείται και το κυριότερο επιχείρημα όσων άνοιξαν την Κερκόπορτα για την επέλαση των συγκεκριμένων φαρμάκων ότι δήθεν «σώζουν» την ψυχορραγούσα ελληνική οικονομία.
Γίνεται σαφές ότι όχι μόνο δεν νοιάζονταν για την υγεία των Ελλήνων πολιτών ή τη διάσωση της οικονομίας, αλλά αντιθέτως προωθώντας προϊόντα που κατασκευάζονται στο Πακιστάν, φορολογούνται στο Λουξεμβούργο και ξεπλένονται στις Βερμούδες, έβαζαν ακόμα βαθύτερα το μαχαίρι στο κατακρεουργημένο από τους δήθεν σωτήρες σώμα της Ελλάδας…
Και μία λεπτομέρεια, μείζονος σημασίας, για το τέλος: ο Σόρος, ο μεγαλοκαρχαρίας των διεθνών αγορών, κατέχει μετοχές της TEVA από το 2010, την ίδια περίπου περίοδο που η ισραηλινή φαρμακοβιομηχανία εξαγόρασε την Cephalon και την ίδια περίπου περίοδο που άρχισε να εισβάλλει στην Ελλάδα. Το 2013 ανακοίνωσε πως αύξησε το μετοχικό του πακέτο στην TEVA, στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων τριών ετών, ενώ μέχρι και πρόσφατα συνέχισε να αγοράζει (http://jewishbusinessnews.com/2013/11/24/george-soros-increases-his-stake-in-teva-pharmaceutical-to-its-highest-level-in-three-years/).
Το τελευταίο τρίμηνο του 2014, η TEVA, η οποία τα δύο προηγούμενα χρόνια είχε δει τις μετοχές να πιάνουν πάτο, πριμοδοτούμενη και από τις περικοπές στα συστήματα υγείας των χωρών –και της Ελλάδας μεταξύ αυτών-, κατέγραψε εντυπωσιακά οικονομικά αποτελέσματα.
Τυχαία και αυτά ή μήπως όντως αποδεικνύουν την μεθοδευμένη επίθεση σε βάρος της δημόσιας υγείας και της φαρμακευτικής περίθαλψης του ελληνικού λαού που ξεκίνησε επί κυβερνήσεως Παπανδρέου, καθ” υπόδειξη του «γκουρού» των οικονομικών «δολοφονιών» Τζορτζ Σόρος;
Άραγε πόσα ακόμα στοιχεία χρειάζονται για να επέμβει ο οικονομικός εισαγγελέας;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου