Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Δολοφονία J.F.Kennedy και Εξωγήινη Συγκάλυψη. Η δολοφονία μέσα από τα μάτια του ελληνικού τύπου




Μια ιστορία που συνδυάζει UFO και συγκαλύψεις, με τη δολοφονία του John F. Kennedy είναι ένα χρυσορυχείο για τους θεωρητικούς της συνωμοσίας. Όπως είχε γράψει και ο ερευνητής Richard Dollan, η δολοφονία Kennedyείναι κάτι σαν Agatha Christie, και «Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές» (Murder on the Orient Express). Όλοι είχαν ένα κίνητρο: η Μαφία, η CIA, οι Κουβανοί, το Πεντάγωνο, οι Σοβιετικοί, ακόμα και η Ομοσπονδιακή τράπεζα των Η.Π.Α. Η αλήθεια βέβαια για το θέμα αυτό δεν μπορεί να μείνει για πάντα κρυμμένη. Το 2017 αναμένεται να κοινοποιηθούν τα απόρρητα έγγραφα των επίσημων ερευνών, ρίχνοντας «κάποιο» φως στα γεγονότα του 63’, αλλά το πιο πιθανό είναι να μείνουμε και πάλι στο σκοτάδι, και με περισσότερα ερωτήματα αναπάντητα. Ένα μεγάλο μέρος του κόσμου σήμερα γνωρίζει ότι οι επίσημες δηλώσεις της κυβέρνησης των Η.Π.Α (ότι όλο το έργο ήταν ενός ατόμου μόνο), είναι ψευδείς. Ακόμα και ο Μπιλ Κλίντον λίγο καιρό μετά την ορκωμοσία του, ήρθε σε επαφή με τον βοηθό του Γενικού Εισαγγελέα, Webster Hubbell, με σκοπό να διερευνήσει δυο πράγματα: ποιος σκότωσε τον JFK, και αν τα UFO υπάρχουν.

Η δολοφονία Kennedy μέσα από τα μάτια του ελληνικού τύπου

Ο John Fitzgerald "Jack" Kennedy ή J.F.K. ήταν ο 35ος Πρόεδρος των Η.Π.Α κατά σειρά, και δολοφονήθηκε στο Ντάλας του Τέξας στις 22 Νοεμβρίου 1963.


Εφημερίδα Ακρόπολις, 23/11/1963


Σύμφωνα με την κυβέρνηση των ΗΠΑ, αποκλειστικός υπεύθυνος για τη δολοφονία του ήταν ο Lee Harvey Oswald, ο οποίος επίσης δολοφονήθηκε δύο ήμερες αργότερα από τον Jack Ruby, άνθρωπο του υποκόσμου, κατά την διάρκεια της μεταφοράς του Oswald σε ασφαλέστερο μέρος, και ενώ οι κάμερες της τηλεόρασης κάλυπταν τη μεταγωγή. Ο Ruby συνελήφθηκε αμέσως. Θέλησε, είπε, να εκδικηθεί τον φονιά του προέδρου, αν και υπάρχουν θεωρίες που τοποθετούν τον Jack Ruby ως μέλος μεγαλύτερης συνωμοσίας. O Τζακ Ρούμπι καταδικάστηκε για φόνο εκ προμελέτης, για τον οποίο του επιβλήθηκε η θανατική ποινή. Άσκησε έφεση αλλά πέθανε από καρκίνο στη φυλακή, πριν εκδικαστεί στις 3 Ιανουαρίου 1967.


Εφημερίδα Ακρόπολις, 24/11/1963

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ακρόπολις, της 24/11/1963, πυκνό μυστήριο καλύπτει τα αίτια του πρωτοφανούς εγκλήματος, ενώ ο Κρούτσεφ δηλώνει συντετριμμένος, και ο γαμπρός του θεωρεί την δολοφονία καταστροφή και κατακλυσμό. Η εφημερίδα αναφέρει ότι : «Σπανίως η απώλεια ενός πολιτικού ανδρός επροκάλεσε τόσην καθολικήν θλίψιν και συγκίνησιν, όσην το άγγελμα της δολοφονίας του Προέδρου Κέννεντυ. Όλοι οι λαοί του κόσμου συνεκλονίσθησαν από το τρομερόν, το απίστευτον, αυτό άγγελμα, το οποίον έπεσεν ως βαρεία, καταθλιπτική σκιά επάνω από όλας τας Χώρας και απερρόφησεν εντός μίας στιγμής τας σκέψεις, την προσοχήν και τα αισθήματα όλων των ανθρώπων».



Ακρόπολις, 24/11/1963. «Ο Lee Harvey Oswald (εις το μέσον), ο πρώην πεζοναύτης που συνελήφθη ως δολοφόνος του Προέδρου Κέννεντυ, φέρων καταφανή εις το προσωπόν του τα ίχνη της πάλης του με τους αστυνομικούς. Ο γενικός Εισαγγελεύς της Αμερικής πιστεύει, ότι αυτός εφόνευσε τον Κέννεντυ. Ο Oswald, όμως, παρά την δεκάωρον εξαντλητικήν του ανάκρισιν υπό των αστυνομικών Αρχών των Ηνωμένων Πολιτειών, εξακολουθεί να αρνήται την ενοχήν του».

Δύο ημέρες αργότερα θα ακολουθήσει η δολοφονία του Lee Oswald τροφοδοτώντας νέα σενάρια, αυτή τη φορά, συνωμοσίας. Χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία ο Jack Ruby θα παραμερίσει τους αστυνομικούς και μπροστά σε φωτογραφικούς φακούς και τηλεόραση θα εκτελέσει τον Oswald.


Ακρόπολις, 26/11/1963: «Ο φωτογραφικός φακός (όπως και η τηλεόρασις), κατά μίαν σπανίαν σύμπτωσιν, συνέλαβε όλην την σκηνήν της δολοφονίας του δολοφόνου. Πως ο 52ετης τύπος του υποκόσμου Ρούμπι ή Ρούμπιστάιν επλησίασε τον μεταφερόμενον υπό αυστηράν συνοδείαν δολοφόνων του Προέδρου, Όσβαλντ, παραμέρισε τους αστυνομικούς και εξεκένωσε το περίστροφό του σχεδόν εξ επαφής κατά του Όσβαλντ χωρίς ουδείς να τον ενοχλήση… Εκατομμύρια Αμερικανών παρηκολούθησαν εμβρόντητοι εις την οθόνην της τηλεοράσεως αυτήν την σκηνήν, της οποίας αί φωτογραφίαι που δημοσιεύομεν αποτελούν δραματικά ντοκουμέντα. (φωτογραφία) Ο Ρουμπινστάιν ανενόχλητος πλησιάζει τον Όσβαλντ, ανασύρει το περίστροφον, κολλά σχεδόν την κάννην του εις τα πλευρά του δολοφόνου και πυροβολεί. Εκείνος δεν έχει ακόμη αντιληφθή τίποτα».

Ακρόπολις, 26/11/1963: «Μόλις ερίφθη ο πρώτος πυροβολισμός κατά του Όσβαλντ, ούτος αντιδρά πανικόβλητος, αλλά και βαρέως ήδη τραυματισμένος, με έκφρασιν φόβου, πόνου και οργής. Οί συνοδοί του επίσης κινούνται, αλλ’είναι πλέον αργά. Ο Ρούμπινστάιν ήδη έχει εκτλέσει το έργον του».

Στις 27/11/1963 η διάσταση μεταξύ Ομοσπονδιακών Αρχών και Τέξας μεγαλώνει και τα σενάρια συνωμοσίας δίνουν και παίρνουν.



Ακρόπολις, 27/11/1963: «Η διάστασις μεταξύ Ομοσπονδιακών Αρχών και Τέξας (Ουάσιγκτων και Ντάλλας), διά την δολοφονίαν του Κέννεντυ συνεχώς ευρύνεται. Αί Ομοσπονδιακαί Αρχαί, απεριφράστως πλέον κατηγορούν την αστυνομίαν του Ντάλλας δι’εγκληματικήν αμέλειαν περί την φρούρησιν του Προέδρου ενώ από παντού εκφράζονται υποψίαι ότι δεν πρόκειται περί απλής αμελείας».


Το κερασάκι στην τούρτα στις συνομωσιολογικές απόψεις που ακούγονταν, θα έρθει το Δεκέμβριο όταν σε μια φωτογραφία που είχε ληφθεί κατά την στιγμή της δολοφονίας Κέννεντυ, ο Oswald εικονίζετε στην είσοδο του κτηρίου και όχι στον 5ο όροφο όπου ρίφθηκαν οι σφαίρες.



Η Ακρόπολις στις 3/12/1963 θα γράψει: «Μια εκπληκτική αποκάλυψις – εκτός εάν πρόκειται περί σατανικής συμπτώσεως – προήλθε από την εξέτασι, εκ μέρους της Έφ Μπί Άι των φωτογραφιών και των κινηματογραφικών ταινιών, αι οποίαι συμπτωματικώς ελαμβάνοντο κατά την στιγμήν της δολοφονίας του Προέδρου Κέννεντυ. Είς μίαν εκ των φωτογραφιών αυτών, ληφθείσαν ακριβώς την στιγμήν κατά την οποίαν η πρώτη σφαίρα έπληττε τον Κέννεντυ, εικονίζεται – είς το βάθος – εν πρόσωπον το οποίον είναι ο Λη ‘Οσβαλντ, ή τουλάχιστον ένας σωσία του – τόσον εκπληκτική είναι η ομοιότης. Εάν όμως είναι πράγματι ο Όσβαλντ, όπως τουλάχιστον μαρτυρούν όλαι αι ενδείξεις, ο φονευθείς βραδύτερον υπό του Ρούμπυ δεν μπορεί να είναι ο δολοφόνος , εφ’όσον αυτός ευρίσκετο την κρίσιμον ώρα είς την είσοδον του κτηρίου και όχι εις τον 5ον όροφον, εκ του οποίου ερρίφθησαν αι δολοφονικαί σφαίραι κατά του Προέδρου Κέννεντυ. Η θαμπή φωτογραφία αποτελεί μεγέθυνσιν του προσώπου του αγνώστου, ενώ κάτω εικονίζεται ο Όσβαλντ, ολίγον μετά την συλληψίν του. Είναι δε χαρακτηριστικόν, οτί όχι μόνον εις το σχήμα του προσώπου, των μαλλιών και των λοιπόν χαρακτηριστικών , αλλά και εις την περιβολήν (ανοικτό πουκάμισο, ζακέττα), υπάρχει εκπληκτική ομοιότης μεταξύ του αγνώστου της φωτογραφίας και του Λη Όσβαλντ».

J.F.Kennedy και Εξωγήινη Συγκάλυψη. Οι επιστολές


Μια επιστολή γραμμένη από τον JFK και η οποία απευθύνεται στον επικεφαλή της CIA δείχνει ότι ο πρόεδρος απαίτησε πρόσβαση, σε απόρρητα έγγραφα σχετικά με τα UFO, ιδιαίτερα πάνω από την πρώην Σοβιετική Ένωση, δέκα ημέρες πριν την δολοφονία του. Η απόρρητη επιστολή είναι η μια από τις δυο του JFK, όπου ζητά πληροφορίες για τα UFO στις 12 Νοεμβρίου 1963.Αν το έγγραφο είναι αυθεντικό είναι άγνωστο. Ήρθε στην δημοσιότητα από τον ερευνητή του παραφυσικού William Lester, και συγγραφέα του βιβλίου “A Celebration of Freedom: JFK and the New Frontier, Ένας εορτασμός της Ελευθερίας: JFK και τα Νέα Σύνορα”. Ο Lester μέσα από τις 294 σελίδες του βιβλίου του υποστήριξε ότι έφτασε στην κατοχή του από την CIA, υπό το νόμο περί ελευθερίας της πληροφόρησης. Ερευνητές UFOλόγοι λένε ότι τα τελευταία έγγραφα που κυκλοφόρησε ο Lester από τη CIA προσθέτουν βάρος στην πρόταση ότι ο πρόεδρος θα μπορούσε να έχει δολοφονηθεί για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια για τα UFO.


Το σημείωμα της CIA, που όπως ισχυρίζονται μερικοί, είναι γραμμένο από τον Kennedy, όπου ζητά περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα UFO κατά την διάρκεια του ψυχρού πολέμου.

Το δεύτερο έγγραφο αποστέλλεται στην διοίκηση της NASA, όπου ο πρόεδρος εκφράζει την επιθυμία του για συνεργασία με την πρώην Σοβιετική Ένωση στις διαστημικές δραστηριότητες. Μια από της ανησυχίες του JFK, ήταν ότι πολλά από αυτά τα UFO τα είχαν δει πάνω από την Σοβιετική Ένωση και θα μπορούσαν να παρερμηνεύουν ως επιθετικές κινήσεις των Η.Π.Α, νομίζοντας ότι είναι αμερικανική τεχνολογία. Σύμφωνα με τον Lester αυτός ήταν ένας από τους λόγους που ήθελε να πάρει στα χέρια του αυτές τις πληροφορίες, ώστε να μπορούσε να πει στους Σοβιετικούς «Κοιτάξτε, αυτά δεν είναι δικά μας, δεν το κάνουμε εμείς, δεν σας προκαλούμε».


Το δεύτερο σημείωμα γραμμένο από τον JFK την ίδια μέρα με την προηγούμενη επιστολή. Αυτή αποστέλλεται στην διοίκηση της NASA,ζητώντας συνεργασία με τους Σοβιετικούς στις διαστημικές δραστηριότητες των δυο χωρών.


Στο τέλος της δεκαετίας του 1990, είχε προηγήθη ένα άλλο έγγραφο γνωστό με το παρατσούκλι «καμένο υπόμνημα». Το έγγραφο φέρεται να έχει ταχυδρομηθεί το 1999, στον κυνηγό UFO Timothy Cooper, από άγνωστη πηγή μέσα από την CIA, χωρίς να έχει ποτέ επαληθευτή. Σε υπόμνημα που εστάλει μαζί με το έγγραφο η πηγή φαίνεται να εργάστηκε για την CIA από το 1960 μέχρι το 1974 και τράβηξε το σημείωμα από μια φωτιά όταν ο οργανισμός έκαιγε μερικά από τα πιο ευαίσθητα αρχεία του. Το αχρονολόγητο σημείωμα περιέχει μια αναφορά σε κάποιον “Lancer”, το οποίο ήταν το μυστικό κωδικό όνομα του JFK στην υπηρεσία. Στην πρώτη σελίδα ο διευθυντής της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών έγραφε: «Πρέπει να γνωρίζετε , ότι ο Lancer έκανε κάποιες έρευνες σχετικά με τις δραστηριότητες μας, τις οποίες δεν μπορούμε να επιτρέψουμε. Παρακαλούμε να υποβάλετε τις απόψεις σας το αργότερο τον Οκτώβριο. Η δράση σας σε αυτό το θέμα είναι ζωτικής σημασίας για την συνέχιση της ομάδας».





Μέρος από το «καμένο υπόμνημα», σφραγισμένο ως TOP SECRET/MJ12 που διασώθηκε από την φωτιά, λίγο πριν την καταστροφή του. Το σημείωμα είναι γραμμένο από τον διευθυντή της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (περίπου στις αρχές της δεκαετίας του 60), και αναφέρεται στον Lancer (μυστικός κώδικας για JFK )και δηλώνει ότι έχει κάνει έρευνες σχετικά με τις δραστηριότητες τους, το οποίο δεν μπορούμε να επιτρέψουμε.


Marilyn Monroe
Το βράδυ της 4ης Αυγούστου ή νωρίς το πρωί της 5ης Αυγούστου, 1962, μια από τις πιο όμορφες γυναίκες θα βρεθεί νεκρή. Το όνομα της Marilyn Monroe. Η επίσημη αιτία θανάτου, πιθανή αυτοκτονία. Μια ημέρα πριν τον θάνατο της, είχε απειλήσει να δώσει συνέντευξη τύπου και να αποκαλύψει κάτι, που θα σοκάρει την Αμερική. Πολλοί άνθρωποι πίστευαν ότι θα αποκαλύψει την σχέση της με τους αδελφούς Kennedy, ή της πληροφορίες που είχε για την σχέση της Κυβέρνησης με την μαφία. Το 1994 όμως ένα έγγραφο που ήρθε στην επιφάνεια και το οποίο προερχόταν από την CIA, πρόσθεσε νέα στοιχεία. Το έγγραφο αποτελεί μια περίληψη του περιεχομένου μαγνητοφωνημένης υποκλοπής συζητήσεων της Marilyn Monroe, της 3ης Αυγούστου 1962. Το έγγραφο περιέγραφε πως η Marilyn Monroe, η οποία είχε πρόσφατα παραμεριστεί από τους αδερφούς Kennedy, νιώθοντας μεγάλο θυμό και πίκρα, τηλεφώνησε στον Robert Kennedy απειλώντας ότι θα καλούσε συνέντευξη Τύπου και θα έδινε στη δημοσιότητα όσα της είχε εμπιστευτεί ο πρόεδρος σχετικά με τα σκάφη από το διάστημα που είχαν συντριβεί και περισυλλεγεί στο Νέο Μεξικό, την δεκαετία του 1940! Το πιο συγκλονιστικό ήταν ότι ήξερε πως ο ίδιος ο πρόεδρος Kennedy είχε δει το εξωγήινο σκάφος και τα συντρίμμια του σε μια κορυφαία αεροπορική βάση.





Αυτό το Άκρως Απόρρητο έγγραφο, το οποίο εξακολουθεί να παραμένει διαβαθμισμένο, έχει ημερομηνία την προηγούμενη της ημέρας που η Marilyn βρέθηκε νεκρή. Χαρακτηριστικό ότι στην κάτω αριστερή γωνία διαβάζετε εύκολα το MJ12! Οι ειδικοί που έλεγξαν αυτό το έγγραφο είπαν ότι η πιθανότητα να είναι γνήσιο αυτό το έγγραφο είναι πολύ μεγάλη, αν και όχι 100%.


Ένα άτομο που πίστευε σταθερά στην συνωμοσία ήταν ο Robert Slatzer, ο οποίος ισχυρίστηκε πως κάποτε υπήρξε παντρεμένος με την Marilyn, και η οποία τον είχε πληροφορήσει για την συντριβή του εξωγήινου σκάφους, και την ανάκτηση των συντριμμιών, όπως της είχε εμπιστευτεί ο Robert Kennedy.

Art Lundahl



Ο JFK ήταν κοντά σε μια θρυλική φιγούρα της CIA, τον Art Lundahl, ο οποίος είχε παράσχει ενημέρωση σε τέσσερεις προέδρους των Η.Π.Α, καθώς και στο Κογκρέσο και την Γερουσία. Το κύριο ενδιαφέρον του Lundahl φαίνεται να είναι τα UFO, ένα θέμα το οποίο κυριάρχησε στην προσωπική του βιβλιοθήκη. Επιπλέον σύμφωνα με μια συνέντευξη του Lyndahl στον Zechel Todd, έναν ερευνητή UFO και πρώην υπάλληλο του Οργανισμού Ασφαλείας του Στρατού, είχε ενημερώσει των JFK όχι μόνο για τους σοβιετικούς πυραύλους στην Κούβα, αλλά και σχετικά με τα UFO.




JFK, 27 Απριλίου 1961:"Ελεύθερος και ανεξάρτητος", όσο προχωράμε,
όλο και πιο ευσεβής πόθος φαντάζει αυτή η φράση..












Πολλοί λένε ότι ο Kennedy ήταν ο τελευταίος Αμερικανός πρόεδρος..μάλλον έχουν δίκιο..

Γνωριμία με το γιατρό της Εξωγήινης Αυτοψία

Ένα επιπλέον κομμάτι στο παζλ του μυστηρίου αφορά την επίσκεψη του πρόεδρου, ακριβώς δυο μέρες πριν από το θάνατο του, στην αεροπορική βάση Brooks στο Τέξας. Επίσημα, η επίσκεψη του Kennedy πραγματοποιήθηκε για τα εγκαίνια έξι νέων κτιριακών εγκαταστάσεων της βάσης, όπως φημολογείται όμως ο πρόεδρος είχε παράλληλα στόχο να συναντηθεί με το στρατηγό Theodore C. Bedwell Jr., που εργαζόταν ως επικεφαλής του ιατρικού προσωπικού στη βάση Wright Field του Οχάιο την περίοδο 1946-7. Ήταν το καλοκαίρι του 1947 όταν σε αυτήν ακριβώς την βάση έφτασε το πτώμα του εξωγήινου που περισυλλέχθηκε στο Roswell. Ο Dr. Bedwell λοιπόν θα πρέπει να είχε πρόσβαση στα αρχεία της αυτοψίας, στοιχεία τα οποία ίσως επιθυμούσε να γνωρίζει και ο Kennedy.


Bill Cooper, ένας underground cult ήρωας

Ο Bill Cooper αναμίχτηκε με την ιστορία των UFOs ως διαβαθμισμένος αξιωματικός στην Υπηρεσία Πληροφοριών του Ναυτικού. Ήταν υπό τις διαταγές του Ναυάρχου Clarey, ως μέλος της ομάδας ενημερώσεων του τμήματος πληροφοριών. Την περίοδο 1971-72, διατάχτηκε να κάνει μια συνοπτική ενημέρωση σε διάφορους ανώτατους αξιωματικούς σχετικά με περιεχόμενα συγκεκριμένων εγγράφων που του δόθηκαν, και τα οποία ήταν χαρακτηρισμένα ως Άκρως Απόρρητα, Top Secret/S1. Οι ενημερώσεις είχαν να κάνουν με το γεγονός της αιχμαλωσίας ενός αριθμού UFOs από το στρατό, και της συνεργασίας των επιβατών τους με αμερικανούς επιστήμονες. Το 1991 κυκλοφόρησε το μοναδικό βιβλίο του Cooper με τίτλο “Behold a Pale Horse”, όπου αναφέρει λεπτομερώς τους ισχυρισμούς του για μια εξωγήινη εισβολή καθώς και την κυβερνητική συγκάλυψη. Ο Cooper ισχυρίστηκε ότι ο JFK είχε μάθει την αλήθεια για την CIA, η οποία είχε εμπλακεί σε μια διεθνή αυτοκρατορία ναρκωτικών..μαύρα προγράμματα γνωστά ως Alternative 1,2,3. Η μυστική κυβέρνηση γνωστή ως Jason, αποφάσισε ότι ένας τρόπος για να χρηματοδοτηθούν τα προγράμματα ήταν ο έλεγχος της παράνομης αγοράς των ναρκωτικών. Επίσης ένα μέρος των κερδών αυτού του εμπορίου χρησιμοποιήθηκε για να συνεχιστεί η συγκάλυψη των προγραμμάτων που συνδέονταν με εξωγήινους με έμφαση στους ιπτάμενους δίσκους που είχαν συντριβή, και είχε αναλάβει ο στρατός την «εξαφάνιση» τους. Ο JFK ανάγκασε την CIA να τερματίσει την συμμετοχή της σε αυτό το δίκτυο διακίνησης ναρκωτικών και απείλησε να αποκαλύψει την αλήθεια σχετικά με την παρουσία των εξωγήινων αλλά και την εξωγήινη τεχνολογία μέσα στον επόμενο χρόνο (πριν το καλοκαίρι του 1964), αν δεν συμμορφωθούν. ΟιMajestic12 οι οποίοι σύμφωνα με τον Cooper ήταν μια ομάδα ανθρώπων που είχαν εγκατασταθεί ως «επόπτες» στο πρόγραμμα συγκάλυψης των εξωγήινων επισκέψεων, είχαν έρθει αντιμέτωποι με αυτό το τελεσίγραφο και πάλι σύμφωνα με τον Cooper, αποφάσισαν ότι έπρεπε να ξεφορτωθούν των Kennedy.
Σύμφωνα με τον Cooper ο William Greer ενεργός πράκτορας
της CIA, ήταν αυτός που έριξε την χαριστική βολή στον JFK

Ο Cooper ισχυρίστηκε ότι η χαριστική βολή στον JFK η οποία του «τίναξε» το κεφάλι προήρθε από τον οδηγό της λιμουζίνας χρησιμοποιώντας ένα ασήμι σαρανταπεντάρη, επικαλούμενος ένα ερασιτεχνικό φιλμ από την δολοφονία του Kennedy. Στο φιλμ το οποίο είναι μια από τις δευτερεύουσες εκδοχές σε σχέση με την κλασική επιτόπια κινηματογράφηση του Zapruder, τραβηγμένο από άλλη γωνία από εκείνη του περιβόητου φιλμ, ο Cooper υποστήριξε πως φαινόταν καθαρά πως τον δημοφιλή πρόεδρο τον πυροβόλησε ο σοφέρ του, ένας ενεργός πράκτορας της CIA, ο William Greer. Αν δούμε το βίντεο της δολοφονίας και δεν επικεντρωθούμε στον Kennedy αλλά στον σοφέρ τότε θα παρατηρήσουμε καθαρά ότι ο οδηγός γυρίζει δεξιόστροφα, με «κάτι» στο χέρι, και στην συνέχεια επιταχύνει και απομακρύνει γρήγορα το αυτοκίνητο. Αυτό ίσως να εξηγεί γιατί η Jackie Kennedy αντί να σκύψει στο αυτοκίνητο για να καλυφθεί από τις σφαίρες, εκείνη έκανε το ακριβώς αντίθετο. «Σκαρφάλωσε» στο αυτοκίνητο και προσπάθησε να απομακρυνθεί από αυτό. Πάντως για να είμαστε ειλικρινείς όσο και αν προσπαθήσαμε να δούμε τον σοφέρ να πυροβολεί τον JFK δεν τα καταφέραμε. Περισσότερο μας μοιάζει με οφθαλμαπάτη. Αυτό που φαίνεται να είναι το χέρι του Greer μας μοιάζει για το μέτωπο του συνοδηγού, του Roy Kelleman. Το ασημί όπλο μοιάζει να είναι ο Ήλιος που αντανακλά στην κορυφή του κεφαλιού του Kelleman. Πάντως στον τόπο της δολοφονίας βρέθηκε κι ένας κάλυκας από σαρανταπεντάρη. Ο Bill Cooper δολοφονήθηκε όπως και τόσοι άλλοι ερευνητές και συνωμοσιολόγοι, από αστυνομικούς και πράκτορες του FBI στο σπίτι του στην Αριζόνα στις 6 Νοεμβρίου 2001.


ΠΗΓΗ:
A Celebration of Freedom: JFK and the New Frontier, William Lester
Richard Dollan, ερευνητής
Behold a Pale Horse, pdf
Περιοδικό Strange, τεύχος 57, 59, Παντελής Γιαννουλάκης
Περιοδικό Mystery, τεύχος 34, Ανδρέας Αργυρόπουλος

Nikos Apostolopoulos Ερ.Ε.Ν.Ζω (Έρευνα Εξωγήινης Νοήμονος Ζωής)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου