Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ !!!!

















Κατά την πρόσφατη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στην Ουαλία, ο Υπουργός των Εξωτερικών της ΠΓΔΜ προσφωνήθηκε ως Υπουργός της Μακεδονίας. Κανείς Έλληνας πολιτικός που παρευρίσκονταν στην εν λόγω σύνοδο δεν αντέδρασε ή δεν είχε το σθένος να αντιδράσει, υιοθετώντας έτσι τη de facto αναγνώρισή της.



Ευτυχώς όμως που υπάρχουν και αληθινοί Έλληνες που σέβονται την ένδοξη και ιερή ιστορία μας και αντιλαμβάνονται ότι, οι συστημικοί πολιτικοί μας αδιαφορούν ουσιαστικά γι' αυτήν, ενώ ταυτόχρονα τη χρησιμοποιούν μόνο για πολιτικό όφελος. Έτσι κατά τη διάρκεια των εργασιών της Επιτροπής Ασφάλειας και Άμυνας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Security and Defence Committee - SEDE), την 11η Σεπτεμβρίου 2014, ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός, Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, απηύθυνε ερώτηση στον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ κ James Appathurai, που αφορούσε στην προσφώνηση Υπουργού της FYROM (ΠΓΔΜ), ως Υπουργού της Μακεδονίας.

Απαντώντας ο κ James Appathurai δήλωσε ότι, το ΝΑΤΟ έχει σαφείς θέσεις στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων και ότι σε κάθε περίπτωση η χρήση του όρου ''Δημοκρατία της Μακεδονίας'' είναι εσφαλμένη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου