Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΡΗΝΕΙ






Ένα κείμενο της Δέσποινα Λ. :

Εδώ και δεκαετίες οι «άσπονδοι» φίλοι μας, μας οδηγούν στον αφανισμό. Η απελευθέρωση της Ελλάδος κράτησε μόλις λίγα χρόνια. Μετά υποδουλωθήκαμε στους Άγγλους, στους Γερμανούς, στους Ιταλούς κλπ.
Στον βαλκανικό πόλεμο, που οι δήθεν σύμμαχοι μας Βούλγαροι, στρέψανε τα όπλα ενάντια στους Έλληνες με την πρόφαση της απελευθέρωσης των Βαλκανίων από τους Τούρκους, χάσαμε χιλιάδες νέους.
 Έτσι ξεκινά η πρώτη γενοκτονία των Ελλήνων στους σύγχρονους χρόνους. Στον πρώτο Παγκόσμιο πόλεμο η Ελλάδα στέλνει 300000 στρατιώτες, το άνθος της Ελλάδος. 

 Και ενώ οι σύμμαχοι της ΑΝΤΑΝΤ φλερτάριζαν με Τούρκους και Βούλγαρους, ο Βενιζέλος επέμενε σε αυτή τη συμμαχία. Τα αποτελέσματα τα ξέρουμε.
 ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΧΑΣΜΟΣ και το χώμα της Ελλάδος βαμένο με αίμα Ελλήνων. 
 Η βενιζελική πολιτική οδηγεί μερικά χρόνια αργότερα την Ελλάδα στη μικρασιατική καταστροφή και στη γενοκτονία του ποντιακού Ελληνισμού και προσφυγιά. Χιλιάδες Έλληνες παίρνουν τον δρόμο χωρίς επιστροφή για να φτιάξουν νέα ζωή. 
Η Ελλάδα προσπαθεί να αναγεννηθεί από τις στάχτες της. Λίγα χρόνια μετά ξανά πόλεμος. Ξανά η Ελλάδα στο στόχαστρο. Ξάνα με τους ίδιους προδοτικούς συμμάχους. Άγγλους-Γάλλους κλπ. 
Ξανά καταστροφή , ξανά θάνατος, ξανά γενοκτονία, ακολουθεί ο εμφύλιος που υποκινούμενος από το «ξανθό γένος» τους σωτήρες μας δήθεν, ποτίζει το χώμα της Ελλάδος ξανά με ελληνικό αίμα. Λίγα χρόνια ανάπαυλα και ξαφνικά δεν έχουμε πόλεμο!!! 
Αλλά έχουμε κατεστραμμένη γη. Κατεστραμμένη οικονομία. 
Για την Ελλάδα μας αρχίζει μια νέα μορφή γενοκτονίας και προσφυγιάς.

 Η αμορφωσιά που άφησε ο πόλεμος και η ελλαδίτικη κοινωνία οδηγούν ξανά τον Έλληνα στην προσφυγιά. 
 Μια προσφυγιά που την βάφτισαν «οικονομική μετανάστευση». Οι ανίκανοι και ανθέλληνες και προδότες πολιτικοί για το χρήμα εξάγουν τη νεολαία της Ελλάδος, τό άνθος και το μέλλον της Ελλάδος, στους «συμμάχους». Φεύγουν τα ελληνόπουλα και χτίζουν νέες , ξένες χώρες. 
Η δικιά τους πατρίδα παραμένει στάσιμη, φτωχή και αποδυναμωμένη. Και έρχεται η περιβόητη μεταπολίτευση να φέρει την «δημοκρατία». 
Καλοπληρωμένοι προδότες όπως ο Ανδρέας Παπανδρέου (Τσοβόλα δώστα όλα), ο Κωνσταντίνος Καραμανλής (η Κύπρος κείται μακράν), ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο Σημίτης κ.α. ανθελληνικά υποκείμενα βάζουν τη βούλα στην καταστροφή της τόσο μικρής μα τόσο ηρωϊκής χώρας. Ξεπουλούν την Ελλάδα. 40 χρόνια δουλεύουν πίσω από τις πλάτες του λαού. 
Κάποιοι ξενιτεμένοι επιστρέφουν. Αρχίζει η χώρα και δυναμώνει. 
ΟΧΙ δεν πρέπει να δυναμώσει. 
Τα σχέδια των «συμμάχων» τη θέλουν μικρή, άσημη και κατεστραμμένη. 
 Την τελική μαχαιριά την δίνει το εβραιόπουλο Γεώργιος Παπανδρέου. Ο μεγαλύτερος αλήτης που πέρασε από την πολιτική σκηνή, όχι μόνο σε ελλαδικό αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο. 
 Και ξαναρχίζει η «γενοκτονία» επιστρέφει η προσφυγιά (συγνώμη μετανάστευση). Χιλιάδες νέοι φεύγουν σήμερα από την Ελλάδα μας για ένα καλύτερο αύριο. 
 Νέοι που είναι η βάση μιας κοινωνίας, οι νέοι που είναι το μέλλον μιας χώρας. Αριστούχοι, πτυχιούχοι, μορφωμένοι παίρνουν το δρόμο για το άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. Αποδυναμώνεται η χώρα μας. Κατεστραμμένη γη. Άδειασε η Μακεδονία μας, άδειασε η Θράκη μας, η Ήπειρος. Τους αντικαταστήσανε με πακιστανούς, αφγανούς, βούλγαρους, ρώσους , γεωργιανούς και αλβανούς. 
 Τα χωράφια μένουν ακαλλιέργητα, η κτηνοτροφία τραβά την κατηφόρα, η βιομηχανία (ναι ναι υπάρχει και τέτοιος κλάδος), η βιοτεχνία, η αλιεία περνούν στα χέρια των ξένων εισβολέων. 
 ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΓΗ. ΕΡΕΙΠΩΜΕΝΗ ΓΗ.
Τα ελληνόπουλα μπαίνουν στη μηχανή της παγκοσμιοποίησης (όλος ο πλανήτης ένα χωριό λαλαλα) και γίνονται ανρθώπινα ρομποτάκια θυσιασμένα στο βωμό της νέας ιουδαϊκής κυριαρχίας (με συγχωρείτε εννοώ της νέας τάξης) για ένα πιάτο φαγητό, για ένα αυτοκίνητο, ένα σπίτι και λίγα χαρτιά (λεφτά) στην τράπεζα. Αλλοτριώνονται και περηφρονούν την Ελλάδα την ψωροκώσταινα. Αυτό όμως που δεν τους είπαν είναι ότι χωρίς λεφτά μπορείς να ζεις, χωρίς ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΜΩΣ τι θα κάνεις Ελληνα αμα οι αλήτες που υπηρετείς δεν σε χρειάζονται πια και σε διώξουνε;;;;

Γιατί Ελλήνα εσύ έφυγες για «ένα καλύτερο μέλλον» και άφησες την Πατρίδα σου, το σπίτι σου έρμαιο σε κάθε επίβουλο κατακτητή. Όταν δεν θα υπάρχει η ψωροκώσταινα εσύ που θα βρεις καταφύγιο να σταθείς, όταν η νέα τάξη πετάξει τη μάσκα της;;

Αναρτήθηκε από ΔΕΣΠΟΙΝΑ Λ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου