Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Τραπεζίτης νεκρός στο Τελ Αβίβ







Ο Thierry Leyne, ένας γαλλο-ισραηλινός τραπεζίτης και συνεργάτης του Dominique Strauss-Kahn, βρέθηκε νεκρός την Πέμπτη, προφανώς πηδώντας από τον 23ο όροφο έναν από τους πύργους Yoo, ένα επιβλητικό συγκρότημα κατοικιών στο Τελ Αβίβ. Αυτή είναι η 16η αυτοκτονία τραπεζίτη φέτος.

Το Bloomberg αναφέρει ότι ο Thierry Leyne, ο οποίος πέρυσι ξεκίνησε μια επιχείρηση επενδύσεων με τον πρώην Διευθυντή του ΔΝΤ τον Dominique Strauss-Kahn, πέθανε στα 48 του χρόνια.





Η νέα εταιρική σχέση - που συνήθως ονομάζεται ΑΠΕ & Συνεργάτες χρησιμοποιώντας τα αρχικά των δύο ανδρών - ήταν μέρος των προσπαθειών του Στρος-Καν για την ανοικοδόμηση της ζωής του μετά το ΔΝΤ, αφού κατηγορήθηκε το 2011 για απόπειρα βιασμού, και σεξουαλική κακοποίηση της καμαριέρας στο ξενοδοχείο Sofitel στο Μανχάταν. Ο Στρος-Καν αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες.

Δείτε την φετινή λίστα με τα ονόματα των νεκρών τραπεζιτών:


1 - William Broeksmit , 58 χρονών πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της Deutsche Bank AG, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του μετά από μια προφανή αυτοκτονία στο South Kensington στο κεντρικό Λονδίνο, στις 26 Ιανουαρίου.

2 - Karl Slym, 51 ετών Tata Motors διευθύνων σύμβουλος, βρέθηκε νεκρός στον τέταρτο όροφο του ξενοδοχείου Shangri-La στην Μπανγκόκ στις 27 Ιανουαρίου.

3 - Gabriel Magee , ένας 39ος υπάλληλος της JP Morgan, πέθανε μετά από πτώση από την οροφή της JP Morgan ευρωπαϊκή έδρα στο Λονδίνο στις 27 Ιανουαρίου.

4 - Mike Dueker , 50 ετών, επικεφαλής οικονομολόγος της επενδυτικής τράπεζας των ΗΠΑ βρέθηκε νεκρός κοντά στο Τακόμα στενεύει τη γέφυρα στην πολιτεία της Ουάσιγκτον.

5 - Richard Talley, ο 57χρονος ιδρυτής των Υπηρεσίων Centennial, στο Κολοράντο, βρέθηκε νεκρός νωρίτερα αυτό το μήνα αυτοκτονώντας.

6 - Tim Dickenson , διευθυντής στην Swiss Re AG, επίσης, πέθανε τον περασμένο μήνα, ωστόσο οι συνθήκες γύρω από το θάνατο του είναι ακόμα άγνωστες.

7 - Ryan Henry Crane , 37 ετών στέλεχος της JP Morgan, αυτοκτονία μόλις πριν από λίγες εβδομάδες. Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για τον θανατό του.

8 - Λι Junjie , 33 χρονος τραπεζίτης στο Χονγκ Κονγκ, πήδηξε από την JP Morgan HQ στο Χονγκ Κονγκ.

9 - Τζέιμς Στιούαρτ Jr, . Διευθύνων Σύμβουλος, βρέθηκε νεκρός στο Scottsdale, Αριζόνα, το πρωί της 19 Φεβρουαρίου. Ο εκπρόσωπος της οικογένειας του νεκρού δεν ήθελε να πει ποια ήταν η αιτία θανάτου.

10 - Edmund (Έντι) Reilly, 47 ετών, εργαζόταν στην ομάδα της Midtown, αυτοκτόνησε πηδώντας μπροστά στο LIRR τρένο

11 - Kenneth Bellando, 28, ένας έμπορος της Levy Capital, πρώην τραπεζικός αναλυτής επένδυσεων της JPMorgan, πήδηξε από τον 6ο όροφο του διαμεριματος του στο East Side.

12 - Γιαν Πέτερ Schmittmann, 57 ετών, πρώην διευθύνων σύμβουλος της ολλανδικής τράπεζας ABN Amro, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι κοντά στο Άμστερνταμ με τη σύζυγο και την κόρη του.

13 - Li Jianhua, 49, ο διευθυντής της Κίνας Banking, πέθανε από αιφνίδια καρδιακή προσβολή

14 - Λυδία _____, 52 - πήδηξε από τον 14ο όροφο του Bred-Banque Populaire στο Παρίσι

15 - Julian Knott, 45 - σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε με ένα κυνηγετικό όπλο στο Jefferson Township, Νιού Τζέρσεϊ

16 - Thierry Leyne, 48 - πήδηξε από το διαμέρισμά του στον 23ο όροφο στο Τελ Αβίβ.

Ερώτηση: ποια η ίωσης;


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου