Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ (ΥΒΡΙΔΙΚΟ) ΕΙΔΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ;



Το φαινόμενο της απαγωγής ανθρώπων από οντότητες ξένες προς τη Γη (εξωγήινων; … ενδεχομένως), είναι ένα θέμα που αποκρύβεται επισταμένως και συνήθως στέλνει τα θύματα αυτών των απαγωγών … στο ψυχιατρείο.

Έτσι ο Καθηγητής της Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ John Mack αποφάσισε να ερευνήσει ο ίδιος το θέμα.

Ο John Mack (σκοτώθηκε σε ατύχημα του 2004) είχε επίσης υπηρετήσει στην Αμερικανική Αεροπορία και είχε ασχοληθεί με τις ψυχολογικές επιπτώσεις που έχουν φαινόμενα τα οποία βιώνονται μαζικά από χιλιάδες ανθρώπους, όπως ο Ψυχρός Πόλεμος.

Υπήρξε ακόμη διευθυντής του προγράμματος PEER (Πρόγραμμα για την Έρευνα των Ασυνήθιστων Περιστατικών) που στόχο είχε να μελετήσει οποιοδήποτε ανεξήγητο φαινόμενο, και να προσφέρει ψυχολογική στήριξη σε ανθρώπους που έχουν πάθει σοκ από μια ανεξήγητη ή παραφυσική εμπειρία.

O John Mack έφερε στην επιφάνεια το αίνιγμα των εξωγήινων εμφυτευμάτων. Συζήτησε με περισσότερους από διακόσιους ανθρώπους που είχαν απαχθεί, ομολογώντας απερίφραστα ότι κανένας από αυτούς δεν ήταν ψυχικά διαταραγμένος και ότι οι εμπειρίες τους ήταν αληθινές.

Δηλώνοντας ότι οι εμπειρίες τους ήταν αληθινές, ο John Mack εννούσε ότι οι άνθρωποι αυτοί είχαν βιώσει κάτι πολύ παράξενο το οποίο δεν ήταν όνειρο, και το οποίο συνοδευόταν με «συμπτώματα» στο ίδιο τους το σώμα, π.χ. κοψίματα και σημάδια που δεν εντάσσονταν σε κάποια κατηγορία ψυχοσωματικών φαινομένων.

Επίσης τα άτομα αυτά εξαφανίζονταν για κάποιο χρονικό διάστημα και μάλιστα υπήρχαν μαρτυρίες που πιστοποιούσαν αυτές τις εξαφανίσεις.

Επιπλέον, πολλά απ’ αυτά τα άτομα δεν είχαν ιδιαίτερη σχέση με την UFO-λογία και μοιραία δεν είχαν ποτέ τους ακούσει κάτι σχετικό με απαγωγές από εξωγήινους.

Τέλος πολλοί από αυτούς ήταν παιδιά δύο ή τριών ετών.

Παρακολουθείστε στο παρακάτω βίντεο χειρουργική αφαίρεση εξωγήινων εμφυτευμάτων και ανάλυση αυτών των ευρημάτων:








Πού αποσκοπούν όμως αυτές οι απαγωγές; Γιατί χρειάζεται να βάλουν στο σώμα των ανθρώπων ένα τσιπ; …Μήπως για να τους έχουν διαρκώς υπό έλεγχο αφού τους θεωρούν πειραματόζωα;

Προσκομίζοντας τώρα ένα διαφορετικό στοιχείο, επικεντρωνόμαστε σ’ ένα άρθρο του Χρήστου Βαγενά με τίτλο: ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό NEXUS τεύχος 12


«Δύο περίπου μίλια κάτω από το Archuleta Mesa στον ινδιάνικο καταυλισμό Jicarilla των Apache στο Dulce του New Mexico των ΗΠΑ, βρίσκεται το αδιαμφισβήτητα πιο αινιγματικό από τα υπάρχοντα συγκροτήματα υπόγειων εγκαταστάσεων:

Πρόκειται για τον χώρο όπου σύμφωνα με τις πολυάριθμες μαρτυρίες του προσωπικού, των ερευνητών και των κατά καιρούς απαχθέντων, στεγάζεται το κύριο εργαστήριο Βιο-γενετικής της Αμερικανικής Κυβέρνησης, σε συνεργασία με τους Γκρίζους εξωγήινους.
http://erevnw.blogspot.gr/2014/06/phil-schneider.html
Συγκεκριμένα, στο ‒τουλάχιστον‒ επταόροφο υπόγειο συγκρότημα έχουν μεταφερθεί και φυλάσσονται κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, υβρίδια ανθρώπων-εξωγήινων, τα οποία προέκυψαν από γενετικά πειράματα των εξωγήινων με τους ανθρώπους που είχαν πέσει θύματα απαγωγών.

Ενδεικτική είναι η μαρτυρία μέλους του προσωπικού της βάσης που βρέθηκε στον 6ο (υπόγειο) όροφο 

«…Έχω δει πλάσματα με πολλά πόδια, τα οποία μοιάζουν σαν διασταυρώσεις ανθρώπων με χταπόδια. ερπετοειδείς ανθρώπους και τριχωτά πλάσματα με ανθρώπινα χέρια και φωνές μωρών…»

Σύμφωνα με την μαρτυρία του εργαζόμενου Thomas C… , στην εγκατάσταση στεγάζονται περισσότεροι από 18.000 Γκρίζοι, έχοντας ως τόπο διαμονής τον 5ο (υπόγειο) όροφο.

Στους υπόλοιπους ορόφους της εγκατάστασης γίνονται πειράματα με το ανθρώπινο ενεργειακό σώμα, τα όνειρα, και την τηλεπάθεια, με σκοπό όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, τη χειραγώγηση του ανθρώπινου είδους».

Το ερώτημα όμως είναι: Αυτά τα όντα είναι όντως εξωγήινοι ‒όντα δηλαδή από άλλους πλανήτες; Ή μήπως είναι κάτι άλλο;

Τα τελευταία χρόνια πολλοί σοβαροί ερευνητές, καταλήγουν στο συμπέρασμα, ότι αυτά τα όντα δεν προέρχονται από άλλους πλανήτες ‒τους οποίους προφανώς, χρησιμοποιούν απλώς σαν βάσεις/ορμητήρια‒ αλλά είναι εξωδιστατικά όντα. Δηλαδή όντα άλλων διαστάσεων.

Αυτά λοιπόν τα όντα, φτιάχνουν υβρίδια…

Παρακολουθήστε το βίντεο με τις δηλώσει του Dr. David Jacobs με Ph.D στην Έρευνα Απαγωγών (Ph.D Abduction Researcher)





Αυτά τα όντα έχουν μια πολύ μεγάλη ευκολία, άλλοτε να είναι ορατά και άλλοτε να παραμένουν αόρατα.

Δώστε προσοχή στον 5:41 λεπτό του βίντεο που ακολουθεί, στο σημείο που λέει:

«…Παραπέμφτηκε για εξετάσεις και ο γιατρός βρήκε ένα καρδιακό ρυθμό παρόμοιο με αυτόν ενός μωρού, αλλά μωρό δεν μπορούσε να ιδωθεί» … μετά όμως η Ιταλίδα απέβαλε αυτό το εξωγήινο έμβρυο.







Όπως φαίνεται στο (5:11) λεπτό, και αυτή έχει εμφύτευμα στον εγκέφαλό της!

Φυσικά η δικαιολογία που αυτά τα όντα δίνουν για τις πράξεις τους, είναι ότι το είδος τους κινδυνεύει και γι’ αυτό προβαίνουν σ’ αυτές τις γενετικές παρεμβάσεις!

Όμως αυτή η δικαιολογία, δεν ξεκαθαρίζει ουσιαστικά το θέμα. Επειδή αν αυτό ακριβώς που λένε, ιδωθεί από μια άλλη οπτική γωνία, δίνει μια τελείως (μα τελείως) διαφορετική εικόνα. …


Μέσα από την μεγάλη απάτη που υφαίνουν, σε άλλη περίπτωση δηλώνουν διαφορετικά:


Ο Erich Von Däniken, λέει στο βιβλίο του Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ:

«
Οι άσχημοι παράνομοι εξωγήινοι, προείπαν στα θύματα της απαγωγής τους, για μια επερχόμενη καταστροφή. Δήλωσαν ότι αυτή είναι ο κύριος λόγος για τις πράξεις τους.

Το ευχάριστο στην όλη ιστορία είναι πάντως, ότι η ανθρώπινη φυλή πρόκειται να επιζήσει, έστω και σαν υβρίδιο που θα σχηματισθεί ανάμεσα σε αυτούς και εμάς».

Το ερώτημα όμως είναι, γιατί το ανθρώπινο γένος θα πρέπει να αποκτήσει διαφορετικό σώμα;

Ποιους εν τέλει θέλουν να σώσουν; Εμάς ή τους εαυτούς τους;

… Μήπως τελικά η δική μας «σωτηρία» είναι στην πραγματικότητα η διασφάλιση της δικής τους;

Μήπως υπάρχει «κάτι» που μας συνδέει μ’ αυτά τα όντα;

Η λύση που τελικά επιχειρούν θα είναι «σωτηρία» για τον Άνθρωπο;

Ή μήπως η ολοκληρωτική παγίδευσή του; …Φοβάμαι πως ΟΧΙ. …Θα είναι ο απόλυτος ΟΛΕΘΡΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου