Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Η μαγνητική ανωμαλία του Νότιου Ατλαντικού πλήττει τους δορυφόρους που περνάνε πάνω από το περίφημο Τρίγωνο των Βερμούδων, και πρός το Νότιο Ατλαντικό






Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος και της NASA, ανησυχούν για τις συχνές διακοπές ρεύματος που πλήττουν τους δορυφόρους που περνάνε πάνω από το περίφημο Τρίγωνο των Βερμούδων, και πρός το Νότιο Ατλαντικό, όπου στην πραγματικότητα συμβαίνουν μυστηριώδεις μαγνητικές ανωμαλίες.
Δεν είναι μόνο οι δορυφόροι να επηρεάζονται αλλά και το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble, το οποίο έχει υποστεί πρόσφατα αρκετές αποτυχίες στην ενορχήστρωση που είναι πολύ λεπτές και περίπλοκες, λόγω της ηλεκτρονικής παρακολούθησης του τηλεσκοπίου.






Αυτό που συμβαίνει στην μυστηριώδη περιοχή Hubble γνωστή ως μαγνητική ανωμαλία του Νότιου Ατλαντικού. Όταν οι δορυφόροι περνούν μέσα από αυτόν τον τομέα βομβαρδιζόμαστε από σμήνη σωματιδίων υψηλής έντασης ενέργειας. Αυτό μπορεί να προκαλέσει «ρωγμές» στα αστρονομικά στοιχεία, η δυσλειτουργία στα σκάφη. Επίσης, συμβαίνει συχνά,και στους ίδιους δορυφόρους που περνούν πάνω από αυτές τις περιοχές, όπου συμβαίνουν οι μυστηριώδεις ανωμαλίες, μπορούν να υποστούν πραγματικό black-out, και μετά διαμένουν μακριά απροετοίμαστοι για εβδομάδες, οι ερευνητές της ESA και της NASA.




Στην πραγματικότητα, η ESA, πιστεύει ότι υπάρχει μια σύνδεση μεταξύ του χώρου, του σύμπαντος, και το περίφημο "Τρίγωνο των Βερμούδων", όπου μια σειρά από αεροσκάφη και πλοία έχουν εξαφανιστεί κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες. Υπάρχει ίδια σύνδεση και στον Νότιο Ατλαντικό. Ίσως αυτό είναι μία τεράστια πύλη, που είναι ένας χώρος-χρόνος πόρτα, σαν μια τρύπα σκουληκιού που είναι ενεργό και συνδέεται με το σύμπαν. Η ESA είναι υπό διερεύνηση για περαιτέρω ανάλυση για των εν λόγω ανωμαλιών στον πλανήτη Γη, ειδικά σε αυτή την περιοχή του Ατλαντικού, αλλά για τώρα, οι επιστήμονες της NASA και της ESA, δεν ξέρουν πώς να δικαιολογήσουν μια τέτοια ροή της ενέργειας που συνδέεται με τον χώρο.



ΠΗΓΗ

ΤΕΛΙΚΆ ΜΉΠΩΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΌΣΟ ΜΥΣΤΉΡΙΟ;;
ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΛ ΤΗΝ  ΑΛΗΘΕΙΑ;


1.ΓΙΑ ΘΥΜΗΘΕΊΤΕ ΤΙΣ ΓΥΆΛΙΝΕ ΠΥΡΑΜΊΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΌΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΈΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΌ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΆΕΙ ΚΑΝΕΊΣ ΠΛΈΟΝ ΓΙ΄ΑΥΤΕΣ:http://erevnw.blogspot.gr/2013/09/blog-post_192.html


http://erevnw.blogspot.gr/2013/09/blog-post_192.html


2. ΕΠΊΣΗΣ ΤΟΝ TEVATRON  ΉΤΑΝ ΈΝΑΣ ΕΠΙΤΑΧΥΝΤΉΣ ΣΩΜΑΤΙΔΊΩΝ ΣΤΙΣ Η.Π.Α ΣΤΟ NATIONAL ACCELERATOR LABORATORY FERMI AKΡΙΒΩΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΙΛΙΝΌΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΈΧΕΙ ΤΟΝ ΤΊΤΛΟ ΤΟΥ ΔΕΎΤΕΡΟΥ ΜΕΓΆΛΟΥ ΕΠΙΤΑΧΥΝΤΉ ΣΩΜΑΤΙΔΊΩΝ ΜΕΤΆ ΤΟ CERN.
ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΤΗ;;
ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΙΩΠΗ:

Α)Jan 29, 2010


Οι συγκρούσεις των σωματιδίων μπορεί να οδηγήσουν υπό προϋποθέσεις στον σχηματισμό μίνι μαύρων οπών, όπως φάνηκε σε μια προσομοίωση σε υπολογιστές.

Κατά τα τελευταία χρόνια, πολλές αντιπαραθέσεις έχουν αναπηδήσει γύρω από τους μεγάλους επιταχυντές σωματιδίων, όπως είναι ο Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων (LHC). Τις περισσότερες φορές, οι επικριτές φοβούνται ότι σε αυτά τα γιγαντιαία μηχανήματα οι συγκρούσεις των σωματιδίων, που είναι τόσο μεγάλης ενέργειας ώστε θα μπορούσαν να γεννήσουν πολύ μικρές μαύρες τρύπες. Οι φυσικοί λένε ότι αυτό είναι απολύτως πιθανό να γίνει, και ότι η δημιουργία τεχνητών μαύρων οπών θα είναι ένα σημαντικό επιστημονικό επίτευγμα. Αλλά πολλοί φοβούνται ότι αυτές οι δομές θα μπορούσαν να ξεφύγουν από τον έλεγχο, και να καταβροχθίσουν ολόκληρο τον πλανήτη, και μάλιστα έχουν υποβάλει αναφορές στα Ηνωμένα Έθνη για να τεθεί τέρμα στην λειτουργία του LHC.


Β)Διάσημος αστροφυσικός φοβάται ότι οι σούπερ επιταχυντές μπορεί να δημιουργήσουν «μαύρες τρύπες» που θα μας… καταπιούν!

Γ)ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ, ΣΚΟΥΛΙΚΟΤΡΥΠΕΣ (WORMHOLES) & ΑΣΤΡΟΠΥΛΕΣ:

http://erevnw.blogspot.gr/2013/12/wormholes.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου