Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Τα συναισθήματα δυνάμεις πού έχουμε μέσα μας.





Δυνάμεις λοιπόν πού έχουμε μέσα μας , αποδόθηκαν με τεχνικούς τρόπους από τους Άτλαντες. Με τους ίδιους τεχνικούς τρόπους πού επιδιώκετε η ενεργοποίηση της ευαίσθητης αυτής περιοχής ανάμεσα από τά μάτια από τους βουδιστές μοναχούς, το λεγόμενο άνοιγμα του "τρίτου ματιού» , και το οποίο βρίσκουμε και στους Φαραώ με το φίδι στο μέτωπο.
Με την τεχνική όμως αυτή , πού δεν αποτελεί βέβαια αληθινή σύνδεση με το Πνευματικό μας «άλλο εγώ», μπορούν να συμβούν πολλά.



Να τι λέει ο συγγραφέας του βιβλίου «Λευκή και Μαύρη Μαγεία» Φρανς Χάρτμαν:


« Όπως κάθε μαθηματικό σημείο στο διάστημα μπορεί να εξελιχθεί σε ένα ορατό όν με ζωή και συνείδηση , άπαξ κα έχει σχηματισθεί ένα ορισμένο «κέντρο δύναμης» , έτσι και στο αόρατο βασίλειο της ψυχής μπορούν να γεννηθούν αστρικές μορφές , όπου υπάρχουνε οι απαραίτητες συνθήκες για την ανάπτυξή τους . 

Και με τον ίδιο τρόπο , κάνει ένα «κέντρο δύναμης» στο αστρικό πλάνο , να κρυσταλλοποιηθεί σε μια αόρατη αλλά ουσιώδης οντότητα γύρο από μια σκέψη. Οι μορφές του αστρικού πλάνου είναι εκφράσεις των χαρακτηριστικών των συναισθημάτων .»
Τα συναισθήματα είναι αυτά που εκφράζονται σε εγκεφαλικές εικόνες .

 Τα συναισθήματα κάνουν την καρδιά μας να κτυπά με διαφορετικούς ρυθμούς. Μέσω των κτύπων της δημιουργούνται δονήσεις . Στο ρυθμικό αυτό πεντάγραμμο των δονήσεων πάλλεται η ψυχή μας.
Τα συναισθήματα, για να δονούν με ουράνιους ρυθμούς , θα πρέπει να είναι απαλλαγμένα από εγωιστικές επιθυμίες που έλκονται από το υπό κάτω του Δια-φράγματος τμήμα, και που υπονοούν υπογήϊνο έλεγχο.
Για να διατηρείται αυτή η σχέση θα πρέπει να διαφυλάσσουμε την συνειδησιακή μας επαφή.
Η εγκεφαλική επεξεργασία των συναισθημάτων μεταφράζεται σε αντικειμενικό θέμα αναλόγως της επιθυμίας που διεγείρει την ψυχή μας και που μέσω των καρδιακών παλμών στέλνεται στον εγκέφαλο.
Εκεί , αφού μεταφρασθεί σε εικόνα – παράσταση , ωθείται από την θέληση .
συνέχεια:
Οι καταχθόνιοι Άτλαντες επιδιώκουν την επαναφορά τους επί της Γής


Όλη η δραστηριότητα των Ατλάντιων δυνάμεων, εξαντλείται στο να μας έχουν υπό την εξουσία τους . Με τα επί την Γή όργανά τους, τους Εβραίους , αλλά και όσοι έχουν προσηλυτιστεί μαζί τους, αντιπροσωπεύουν τήν σατανική λεγεώνα του ολέθρου.

Ο Πλάτωνας μας λέει το πόσο σημαντικό είναι το να έχουμε τον έλεγχο του εαυτού μας.
«Εάν λοιπόν το άριστο μέρος της διάνοιάς μας μπορέσει να νικήσει οδηγώντας σε καθορισμένο και σώφρονα τρόπο ζωής, καθώς και στην φιλοσοφία, τότε με ευτυχία και ομόνοια περνούν την ζωή τους στην γή …έχοντας υποδουλώσει το τμήμα της ψυχής που γεννιέται η κακία και έχοντας απελευθερώσει εκείνο το τμήμα της ψυχής από όπου βλασταίνει η αρετή.»
Ο νούς μας είναι παρών όταν είναι ισχυρή η θέλησή μας. Αυτό είναι το όπλο μας.
Αλλά και το αδύνατο σημείο μας.

Όταν ο Δημόκριτος λέει:
« Οι επιθυμίες οι οποίες μετά σφοδρότητας επιδιώκουν ένα ορισμένο αντικείμενο , κάνουν την ψυχή τυφλή», επεκτείνοντάς το ανακαλύπτουμε ότι «τυφλή ψυχή» σημαίνει απενεργοποίηση της επιφύσεως, και κατ’ επέκταση αποκοπή από το Πνεύμα.
Παρομοίως , και όταν ο Πυθαγόρας έλεγε «Μην τεμαχίζετε τον άρτο» , εννοούσε να μην διασκορπίζετε το πνεύμα , αλλά να παραμένει ενωμένο με το σώμα. Πνεύμα και Ύλη = ουσία μία.
Η λέξη άλλωστε Άρταμος , που σημαίνει φονιάς , σφαγέας, προέρχεται από το Άρτος και Τέμνω.
Στον φλοιώδη εγκέφαλο , έχουμε τις ενέργειες που μας δίνουν την δυνατότητα επεξεργασίας, ανάλυσης, κρίσης, και άποψης του χώρου γύρο μας , μέσω των σκέψεων και δια της παρατηρήσεως.
Η συνειδητοποίηση, όμως όλων αυτών των ενεργειών συνδέεται με την σχέση Ψυχή- Συνείδηση.
Όταν η ψυχή αποκτά συνείδηση έρχεται και η φώτιση . Και η φώτιση έρχεται μέσω της σύνδεσης με το Πνεύμα.
Με την επιφοίτηση επί της επιφύσεως. Και ξέρουμε ότι η φώτιση είναι σαν τον Ήλιο, μας δίνει την δυνατότητα όχι μόνο να βλέπουμε , αλλά και να «Γνωρίζουμε», δηλαδή να κατανοούμε την ουσία των πάντων.
Αν λοιπόν δημιουργήσουμε ένα συγκριτικό μέτρο ανάμεσα στην θεωρία της υπάρξεως της υπόγειας πολιτείας των αρχαίων Ατλάντων και της θεωρίας της βουδιστικής προοπτικής «ανοίγματος του τρίτου ματιού» μέσω της εξύψωσης της «γκουταλίνι» που βρίσκετε στο χαμηλότερο σημείο της σπονδυλικής στήλης, στον κόκκυγα, σε σχέση με την θεϊκή Ολύμπια πολιτεία στον Σείριο, ίσως να εξάγουμε το συμπέρασμα, ότι, αυτό που στην πραγματικότητα θέλουν να πετύχουν, είναι ότι το χαμηλότερο { το γήινο μέρος πού ονομάζουν κουταλίνι} αναζητά να ελέγξει το υψηλότερο.
Οι καταχθόνιοι Άτλαντες επιδιώκουν την επαναφορά τους επί της Γής, και στην συνέχεια την κατάκτηση του ουρανού. Και αυτό ακόμα είναι δυνατόν να συγκριθεί με την χριστιανική θεώρηση περί σωτηρίας της ψυχής , όπου ο Σατανάς επιδιώκει μέσω της αρπαγής των ψυχών να καταλάβει τον θρόνο του Θεού.
συνεχίζετε:

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου