Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ! ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε
«ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ. ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ»

Ο Εκπρόσωπος και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση:
«Με την ομιλία του στον ΟΗΕ ο Υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος έβαλε την οριστική σφραγίδα στο ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, αποδεικνύοντας τον κατήφορο του ενδοτισμού της συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ στα εθνικά μας θέματα.
Σημειώνω, ότι η ομιλία Βενιζέλου έγινε ταυτόχρονα με τις «εκδηλώσεις» στην Χαλκιδική για τα 40 χρόνια ίδρυσης της ΝΔ από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, ο οποίος με λυγμούς είχε δηλώσει στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης το 1992 ότι «η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική».

Κανείς δεν το συνδύασε. Γιατί άλλωστε; Στη σημερινή ΝΔ, κάποιοι ισοπεδώνουν αρχές, αξίες και συγκριμένες υποθήκες που άφησε ο ιδρυτής της και οι περισσότεροι το αποδέχονται ως άβουλοι σιωπηλοί θεατές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου