Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΙΓΗΡΙΑ ΚΑΙ ΙΝΔΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΡΩΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΑ



Δυο τύποι αεροσκαφών της Ουκρανίας ΑΝ-124 που βρίσκονται σε μυστική βάση της πολεμικής αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών ( Diego Garcia ) και βρίσκεται στον Ινδικό Ωκεανό...

Η απελευθερωτική πολεμική στρατιωτική αεροπορία της Κίνας ( PLAAF ) σύμφωνα με εκθέσεις που κοινοποίησε τόσο στην Ινδία όσο και στην Νιγηρία για την παρουσία αυτών των αεροσκαφών και εξέφρασε τις ανησυχίες της για την εξάπλωση των " βιολογικών παραγόντων " σε όλη την ατμόσφαιρα της Γης . 

Κινέζοι αξιωματούχοι προειδοποιούν για την διεξαγωγή μαζικής γενοκτονίας μέσω της εξάπλωσης του Η1Ν1 του ιου της γρίπης των χοίρων και θέτουν το σύνολο του παγκόσμιου πληθυσμού σε κίνδυνο...

Το πρώτο αεροπλάνο μόλις πέρασε τον εναέριο χώρο της Ινδίας καθώς ετοιμαζόταν να εισέλθει στον εναέριο χώρο του Πακιστάν, προκάλεσε την άμεση αντίδραση από το IAF και το ανάγκασε να προσγειωθεί στη Βομβάη, και το δεύτερο αναγκάστηκε κάτω από μαχητικά αεροσκάφη της Νιγηρίας που συνέλαβαν αμέσως τόσο το πλήρωμα και το ίδιο το αεροπλάνο.





Oi αναφορές που υποβάλλονται από τiς ινδικές και νιγηριανές υπηρεσίες πληροφοριών σχετικά με αυτά τα αεροσκάφη, εκτός από τα όπλα που κρατούσαν, ήταν οτι τα συστήματα διάθεσης των αποβλήτων του θα μπορούσαν να κρατήσουν περιεχόμενο πάνω από 45.000 kg (£ 100.000) και από το οποίο με «τεχνολογικά εξελιγμένο "δίκτυο -
 nano  Σωλήνων  οδηγεί στα πίσω άκρα των φτερών και οριζόντιοι σταθεροποιητές για" διασπορά "του περιεχόμενου των δεξαμενών αποβλήτων σε μια« εναέρια τύπου ομίχλη ".

Οι  Ηνωμένες Πολιτείες απαίτησαν  από την  Ινδία και Νιγηρία για την απελευθέρωση των αεροπλάνων τους αυτό οδήγησε τους Ινδούς αξιωματούχους Άμυνας να επιτραπεί στο αεροπλάνο που ει χε  συλληφθεί ελεύθερο.
 Η Νιγηρία, ωστόσο, "δυναμικά αρνήθηκε" να το απελευθερώσει και κατέλαβε το αεροπλάνο της ΗΠΑ,αναγκαστικέ να το ελευθερώσει γιατί: όταν μετά την αρχική άρνησή της να το κάνει  ένας από τους μείζονες αγωγούς πετρελαίου ανατινάχθηκε από μία από τις πολλές αμερικανικές  ομάδες υποστήριξης τρομοκρατικών που δρουν στη χώρα τους. 

Για τις πολλές και αντικρουόμενες , θέματα γύρω από αυτά τα chemtrails δεν είναι σε τεχνογνωσία μας για να εξετάσει σε βάθος, εκτός από το να σημειωθεί ότι η αμερικανική βάση της οργάνωσης Sunshine Project στο ένα του 2002 κατηγόρησε τον στρατό των ΗΠΑ " διεξάγει μια έρευνα χημικά όπλα και το πρόγραμμα ανάπτυξης κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου βραχίονες ελέγχου», και δήλωσε:
Να σημειωθεί οτι οι ψεκασμοί κάνουν τον κόσμο να είναι ποιο υπάκουος και πειθήνιος και να λειτουργεί με φόβο... Ο Αυστριακός ερευνητής και δημοσιογράφος Jane Burgermeister , την περασμένη εβδομάδα κατάθεσε μήνυση με το FBI κατά της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας ( ΠΟΥ ),και στα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ )
ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:
http://www.fourwinds10.net(ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΘΡΟΥ )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου