Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Τι συμβαίνει στη Γη; Ανησυχητική αύξηση των σεισμών, των παράξενων ήχων, και των γιγαντιαίων κρατήρων!!!!!!!!!!!!!!!



















Ο φλοιός της Γης φαίνεται τον τελευταίο καιρό σαν να θέλει να επικοινωνεί μαζί μας, με ανησυχητικές αυξήσεις με σεισμούς, καταβόθρες, χάσματα, κρατήρες και γιγαντιαίους παράξενους θορύβους που προέρχονται υπογείως. 


Σε μια πρόσφατη συνέντευξη με την Linda Moulton Howe, μίας πολύ γνωστής Αμερικανίδας δημοσιογράφο, θα μπορούσε να ανοίξει ανησυχητικά τα σενάρια και θα μπορούσε να εξηγήσει το λόγο για τον οποίο υπάρχουν αυτά τα ξαφνικά φαινόμενα.



Η Linda Moulton Howe που (εικονίζεται παρακάτω) είναι μία διάσημη Αμερικανίδα δημοσιογράφος και συγγραφέας, με το γνωστό πάθος της, για το άγνωστο και το μυστήριο γενικά. Την ενδιαφέρει το παρελθόν με το θρυλικό Bigfoot και το μυστήριο των "Crop Circle", και έχει παλέψει σκληρά για να προσπαθήσει να διευκρινίσει το φαινόμενο των UFO.

Η Linda θεωρείται από τους κορυφαίους ειδικούς στον τομέα των UFO, H Linda ήταν μία από της πρώτες συγγραφείς που ανέφερε για περιπτώσεις φερόμενων επαφών με εξωγήινους.
Πριν από λίγες ημέρες είχε κυκλοφορήσει μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη με την Linda Ηowe, η οποία μίλησε για τους σεισμούς, της καταβόθρες και τους περίεργους ήχους που προέρχονται από τη Γη, και στο δεύτερο μέρος της ιστορίας άρχισε να μιλάει για ένα μυστηριώδες μαύρο τρίγωνο και παράξενες λάμψεις σε σχέση με τον φλοιό της Γης.

Η σεισμικές δονήσεις που παρουσιάστηκαν σε παγκόσμιο επίπεδο με διάφορα φαινόμενα και γεγονότα που έλαβαν χώρα με μια διαδοχή πιθανώς πριν: το σεισμό 7,0 ρίχτερ στο Περού, τον σεισμό μεγέθους 6,1 στην Καλιφόρνια και ένας στην Χιλή 6,7. Η γιγαντιαία ρωγμή (μήκους 2 χιλιομέτρου και 25 μέτρα βάθος) που εμφανίστηκε στο Μεξικό, και ο κόκκινος συναγερμός του ηφαιστείου Barbardunga στην Ισλανδία, όπως και το ανησυχητικό «υπερηφαίστειο» στο πάρκο Yellowstone. Η Howe πιστεύει ότι κάτι μπορεί να συνδέεται σε αυτά τα γεγονότα, ακόμα και με την παρουσία των ΑΤΙΑ στον πλανήτη μας. 
Οι θεάσεις έχουν αυξηθεί εκθετικά και συνδέονται αυτά, με τό τι συμβαίνει στον πλανήτη μας. Πιστεύει ότι υπάρχει εξωγήινη σύνδεση ,και ίσως οι εξωγήινοι προειδοποιούν για την επικείμενη παγκόσμια καταστροφή.



ΠΗΓΗ

Ας έχουμε όμως στην άκρη του μυαλού μας το HAARP και το σχέδιο ΜΠΛΕ ΑΚΤΙΝΑ της NASA (NASA's Project Blue Beam)


Η Εποχή των Συχνοτήτων 6 - ΣΕΙΣΜΟΙ -ΤΣΟΥΝΑΜΙ -ΤΥΦΩΝΕΣ
Όπλα Τέσλα: Τεκτονικά Όπλα & Όπλα ηλεκτρομαγητικού παλμού (EMP)



Όσο για τους εξωγήινους και την με ανθρώπους έχουμε μιλήσει πολλές φορές για τις υπόγειες βάσεις στη γη και με πλανήτες του ηλιακού συστήματος μας.Ίσως αυτό εν μέρη να δίνει μια απάντηση στους περίεργους θορύβους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου