Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Ένοπλη ομάδα απειλεί με αίμα για τις εκποιήσεις [η επιστολή που έλαβαν οι αρχηγοί των κομμάτων]



Επιστολή με τίτλο «Τελευταία Προειδοποίηση» και που υπογράφεται από τη λεγόμενη «Ένοπλη Ομάδα Απόδοσης της Δικαιοσύνης» έχουν λάβει οι αρχηγοί των κοινοβουλετικών κομμάτων.

Η επιστολή προειδοποιεί τα κόμματα και τους βουλευτές ότι θα αναπτύξει ακόμη και δολοφονική δράση, σε περίπτωση που το νομοσχέδιο για τις εκποιήσεις υπερψηφιστεί ως έχει.

«Εμείς δεν είμαστε τρομοκράτες και δολοφόνοι αλλά, αν χρειαστεί, θα γίνουμε για να υπερασπιστούμε τις περιουσίες μας και το μέλλον των παιδιών μας μέχρις εσχάτων. Για εμάς το σπίτι που κτίσαμε με τόσους κόπους είναι ιερό και απαραβίαστο. Ποτέ δεν θα πληρώσουμε εμείς για τα δικά σας λάθη και το φαγοπότι των τραπεζιτών. Οποιοσδήποτε βουλευτής από το κόμμα σας ψηφίσει υπέρ των εκποιήσεων ή απόσχει της ψηφοφορίας θα πληρώσει και το τίμημα, διότι αποχή σημαίνει και ανοχή».

Στη συνέχεια η Ομάδα τονίζει ότι «κάθε κατοικία που θα εκποιείται, κάποιος βουλευτής ή τραπεζίτης θα την πληρώνει. Εμείς δεν βιαζόμαστε. Αυτά που λέμε, όσος καιρός και αν περάσει, θα γίνουν πραγματικότητα. Αυτό ήδη υπάρχει στον όρκο μας προς τον Θεό».

«Κάθε βουλευτής, πολιτικός ή τραπεζίτης, όπου και να πάει, θα πρέπει να συνοδεύεται με ολόκληρο στρατό 24 ώρες το 24ωρο, θα χάσουν τον ύπνο τους. Μια ολόκληρη ζωή θα φοβούνται γιατί θα έχουν τη ρετσινιά του προδότη. Δεν θα ξέρουν πού θα κρυφτούν… Όλοι έχουν οικογένεια… Εμείς θα περιμένουμε την κατάλληλη στιγμή, γιατί κάπου θα κάνουν το λάθος. Σιγά-σιγά θα καθαρίσουμε τον σταύλο που ζουν αυτά τα λαμόγια».

Καταλήγοντας, η Ομάδα υποδεικνύει στους πολιτικούς αρχηγούς να «μη δώσετε όπλα στις τράπεζες και προπαντός το όπλο της εκποίησης, γιατί θα γυρίσουν εναντίον σας. Στο χέρι σας είναι λοιπόν η ομαλή λειτουργία του κράτους και αποφυγή της αιματοχυσίας. Μη σκύψετε το κεφάλι, πείτε όχι στην αποικιοκρατία της Τρόικας. Αν δεν μπορείτε να κατοχυρώσετε τις περιουσίες του λαού, τότε παραιτηθείτε γιατί δεν είστε άξιοι να τον αντιπροσωπεύσετε».

Πάντως, σε επικοινωνία του Ράδιο Πρώτο με τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης και τον Πρόεδρο της Βουλής, τόσο ο κ. Χριστοδουλίδης, όσο και ο κ. Ομήρου, δήλωσαν ότι δεν έλαβαν τέτοια επιστολή και ότι δεν πρόκειται για σοβαρή υπόθεση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου