Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

«Δεν είναι καταστροφολογία, οι Η.Π.Α. θέλουν παγκόσμιο πόλεμο !!..»

















Oliver Stone: 
«Δεν είναι καταστροφολογία, οι Η.Π.Α. θέλουν παγκόσμιο πόλεμο !!..»


Ευτυχώς στην άλλη μεριά του Ατλαντικού υπάρχουν φωνές ανθρώπων που καταγγέλλουν την καταστροφική πολιτική της Ουάσινγκτον, η οποία κατευθύνεται από τους παγκοσμιοποιητές που εκφράζονται μέσω πολυεθνικών και οικονομικών οίκων. Την ίδια ώρα στην Ελλάδα υπάρχουν εκείνοι που προσκυνούν το κράτος του Μεγάλου Αδελφού που έχει υποτάξει τους Αμερικανούς πολίτες και τώρα θέλει να σύρει τον πλανήτη σε παγκόσμιο πόλεμο, προκειμένου να ελέγξει τα πάντα. Δεν ρώτησε όμως την Ρωσία…
Γι' αυτό προειδοποιεί ο γνωστός σκηνοθέτης και φιλέλληνας, OliverStone, σε ανάρτησή του στο facebook. Διαβάστε και τα σχόλια δικά σας:
“ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ. ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΠΟΛΥ.
Σιχαίνομαι την καταστροφολογία σε όλες τις μορφές της, αλλά φοβάμαι. Είναι αδύνατο να παραμείνω σιωπηλός με αυτήν την καταστροφή σε αργή κίνηση που απειλεί τον κόσμο. Γι' αυτό συγχωρήστε μου ένα σύντομο διάλειμμα από το γράψιμο, καθώς ο “Τρελός Σκύλος” Νετανιάχου συνεχίζει να καταστρέφει την αμερικανική αξιοπιστία στο μεγαλύτερο μέρος του πολιτισμένου κόσμου με τη βάρβαρη αιματοχυσία στη Γάζα. Αλλά η αλήθεια είναι ότι δε θα αποστρέψει τις Ηνωμένες Πολιτείες από μία πιο φρικιαστική μοίρα που μας περιμένει στην Ανατολική Ευρώπη.
Στην συνέντευξη Τύπου την περασμένη Παρασκευή, ο Ομπάμα επιτέθηκε στους επικριτές του λέγοντας, “προφανώς οι άνθρωποι έχουν ξεχάσει ότι η Αμερική, ως η πιο ισχυρή χώρα στη Γη, εξακολουθεί να μην ελέγχει τα πάντα σε όλο τον κόσμο”.
Αρκετά σοβαρό επιχείρημα αν κάτσεις να το σκεφτείς, Από πότε έγινε η κατάκτηση του κόσμου επίσημη αμερικανική πολιτική επιδίωξη; Μάλλον από το 1991 και την πτώση του Κομμουνισμού, αλλά τώρα που η μάσκα μας έχει πέσει από το απειλητικό της πρόσωπο, εμείς, ως πολίτες του κόσμου, και όχι μόνο των Ηνωμένων Πολιτειών, πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτήν την νέα πραγματικότητα – ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΔΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ, ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΡΑΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΟΙ ΗΠΑ ΘΑ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΝ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ”.pygmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου