Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Ένα μυστήριο κρυμμένο μέσα στους λόφους Marabamba, στο Huanuco - Περού!!!!!!!



!












Το βίντεο που σας παρουσιάζουμε σήμερα κάνει το γύρο του διαδικτύου και αφορά την έντονη δραστηριότητα UFO που καταγράφηκε στον λόφο Marabamba, που βρίσκεται κοντά στο Huanuco, σε μια πόλη του Περού. Σε μια έκθεση που κατατέθηκε στη μετάδοση EL Dominical Channel TV Panamericana, με συνεντεύξεις ερευνητών, δημοσιογράφων, που τόλμησαν να είναι στους λόφους της Marabamba, στις 4 Μαΐου του 2014, για να τεκμηριώσουν την έντονη δραστηριότητα UFO.




Η ομάδα είχε τον δημοσιογράφο Cristian Baio, που ήταν σε θέση να καταγράψει εντυπωσιακές εικόνες, πού αποτελούνταν από δεκάδες σφαίρες φωτός να μένουν κοντά στο έδαφος με χαμηλή πτήση, ακριβώς πάνω από το Cerro Marabamba, σε εκείνη την κοντινή απόσταση υπάρχει και ένας αρχαιολογικός χώρος ιστορικής σημασίας, το Quilla Rumi.



Σε αυτό το αρχαιολογικό χώρο έχουν βρεθεί αρχαία έργα ζωγραφικής στο σπήλαιο που θα μπορούσαν να αποτελέσουν μια πιθανή εξωγήινη επαφή που εμφανίστηκαν πριν από χιλιάδες χρόνια. Δεν είναι τυχαίο ότι στους τομείς αυτούς υπήρξαν δεκάδες εμφανίσεις UFO, και όλα τεκμηριώνεται με βίντεο και φωτογραφίες. 
Δείτε το βίντεο:




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου