Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Περίεργες έντονες εμφανίσεις εξωγήινων στα βουνά Capilla del Monte - Αργεντινή!!!!!!!!





Το MUFON, στις Ηνωμένες Πολιτείες, διεξάγει έρευνες σε πολλές θεάσεις UFO που λαμβάνουν χώρα τα τελευταία χρόνια στην Αργεντινή, ακριβώς στην πόλη της Capilla del Monte, όπου υπάρχουν συχνές έντονες δραστηριότητες UFO και παρουσία μυστηριωδών εξωγήινων οντοτήτων, οι οποίες φαίνεται να έχουν τεκμηριωθεί από πολλούς ανθρώπους που ζουν στη μικρή πόλη της επαρχίας της Κόρδοβα.



Το Capilla del Monte βρίσκεται στην επαρχία της Κόρδοβα, στην Αργεντινή, μόλις λίγα βήματα από την οροσειρά Sierras Chicas στο βόρειο τμήμα της κοιλάδας Punilla. Το κύριο τουριστικό αξιοθέατο της περιοχής είναι το Cerro Uritorco, ένα μικρό ορεινό μόλις 3 χλμ. από την πόλη, είναι διάσημη σε όλη την Αργεντινή γιατί είναι το επίκεντρο των παραφυσικών φαινομένων, θεάσεις UFO, και με υποτιθέμενους εξωγήινους.


Οι μαρτυρίες, των δύο κοριτσιών στις 13 του Γενάρη του 2012 στις 12.13, τεκμηρίωσαν ένα UFO και κάποια μυστηριώδη οντότητα στα βουνά. Στο βίντεο μπορείτε να δείτε μία λαμπερή σφαίρα, που κινείται μέσα στη βλάστηση ανενόχλητη, με αργές κινήσεις και σε κάποιο σημείο μπορείτε να παρατηρήσετε ένα ή περισσότερα σχήματα δίπλα από το μυστήριο UFO. Αυτά τα σχήματα που μπορείτε να παρατηρήσετε κοντά στην μπάλα του φωτός, υποδηλώνουν την παρουσία πιθανών εξωγήινων οντοτήτων οι οποίες με τη σειρά τους κινούνται με αστάθεια ανάμεσα στα βράχια και την βλάστηση των βουνών του Cerro Uritorco. Σίγουρα αυτά που βλέπετε δεν είναι άνθρωποι που κάνουν ένα πικνίκ, είναι κάποια πολύ διαφορετικά σχήματα, που εμφανίζονται κοντά στην μπάλα.


Άλλα αποδεικτικά στοιχεία, που σχετίζονται και καταλογογραφήθηκαν από το MUFON είναι πολλά, όπως σε σχέση με μια τεκμηριωμένη καταγραφή στα βουνά της Capilla del Monte.
Ο αυτόπτης μάρτυρας και κάποιοι άλλοι φίλοι, οδηγούσαν στην εθνική οδό 38, από την Κόρδοβα στο Capilla Del Monte, όταν είδαν ένα μαύρο παράξενο δίσκο πάνω από ένα λόφο. Οι μάρτυρες σταμάτησαν το αυτοκίνητο και φωτογράφησαν το πιατάκι.


Το μυστηριώδες αντικείμενο ήταν ακίνητο ανάμεσα στα σύννεφα στον ουρανό και δεν έκανε κανέναν ήχο. Οι μάρτυρες του γεγονότος σε αυτό το σημείο είπα οτί το UFO, εξαφανίστηκε στο λεπτό αέρα με απίστευτη ταχύτητα. Η φωτογραφική μηχανή που χρησιμοποιήθηκε για να φωτογραφήσουν το δίσκο ήταν μία Sony H50.



Άλλες μαρτυρίες που προέρχονται από το Capilla del Monte, ήταν μια ομάδα πεζοπόροι και ήταν σε θέση να τεκμηριώσουν μια τεράστια μορφή πούρου UFO πάνω από το El Cerro Uritorco.


ΠΗΓΗ

-------------------------------------------------------------------------------------


UFO στην Κόρδοβα





Ongamira 07/03/2011 13:19 Los Terrones s 06/03/2011 18:52:50 μμ Los Terrones, s 06/03/2011 18:52:44 PM









Bird οροσειρα, 06/03/2011 18:42






Capilla del Monte, 06/03/2011 13:54

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου