Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Οἱ ἰσλαμιστές ΜΟΝΟΝ Ἰρακινούς σφάζουν;






















Ενώ οι δήθεν Ισλαμιστές, που εκπαιδεύει και εξοπλίζει το Ισραήλ, σκότωσαν 100.000 Σύριους, για πρώτη φορά τα ΜΜΕ ασχολούνται με τα εγκλήματά τους…
Με μία μικρή διαφορά όμως.
Αναφέρονται αποκλειστικά στις σφαγές Ιρακινών που πραγματοποίησαν οι Ισλαμιστές και όχι σ’ αυτές των Συρίων που προηγήθηκαν.



Κι αφού αυτοί οι μισθοφόροι του Ισραήλ προβαίνουν σε συγκεκριμένες θεαματικές εγκληματικές κινήσεις, που με την βοήθεια των ΜΜΕ δημιουργούν συγκεκριμένα …συναισθήματα και «αυθόρμητες» αντιδράσεις του τύπου: «Που είναι οι Αμερικανοί να σταματήσουν αυτά τα εγκλήματα;;;», ο νομπελίστας (my ass) Obama αποφασίζει ΤΩΡΑ να σταματήσει τους συγκεκριμένους μισθοφόρους!!!

Όμως είναι παιδιά του Ισραήλ…
Και όλο το σκηνικό φυσικά στημένομ ώστε να υπάρχει μία «σοβαρή» δικαιολογία να γίνουν βομβαρδισμοί από τις ΗΠΑ στην …ΣΥΡΙΑ φυσικά και ίσως και στο 
ΙΡΑΚ  .




Γι’ αυτό μετά από δύο χρόνια χιλιάδων σφαγών στην Συρία τα ΜΜΕ «ανακάλυψαν» την οργάνωση ISIS και ξαφνικά …σοκαρίστηκε ο Ευαγγελάτος …σοκαρίστηκε κι ο Μπόμπολας κι ο Θέμος Αναστασιάδης κλπ.
Κάποιοι που ΟΥΔΕΠΟΤΕ αναφέρθηκαν στις σφαγές των Συρίων, πουΟΥΔΕΠΟΤΕ καταδίκασαν τους αποκεφαλισμούς και τις ωμές εκτελέσεις Συρίων. ξαφνικά ανησύχησαν για τους 1700 Ιρακινούς εκτελεσθέντες.

Μία θεατρική παράσταση, που πρέπει να προκαλέσει συναισθηματικές αντιδράσεις σε όλον τον πλανήτη απαιτεί ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ γεγονότα χολυγουντιανής επικότητας και ασύλληπτης βαρβαρότητας.

Η παράσταση απαιτεί ωμότητα και μαζικότητα κι έτσι το ΚΤΗΝΟΣ διέταξε να πεθάνουν χωρίς οίκτο μερικές χιλιάδες αναλώσιμοι ξυπόλυτοι Ιρακινοί, να παιχτούν οι εικόνες της σφαγής από ολόκληρο το παγκόσμιο δίκτυο των Σιωνιστικών ΜΜΕ και πάντα ….αυθόρμητα να δεχτούμε ή και να απαιτήσουμε την παρέμβαση του Αμερικανικού Στρατού για την διάσωση αθώων ψυχών.


Όταν ο ΟΗΕ προκαλούσε 576.000 θανάτους μωρών στο ΙΡΑΚ, …ΚΑΝΕΙΣ Ευαγγελάτος δεν σοκαρίστηκε…
Ούτε καν έγινε είδηση αυτή η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Γενοκτονία, αυτό το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ Ολοκαύτωμα μισού εκατομμυρίου μικρών παιδιών.
Αν το έγκλημα-πρόβλημα παίξει ταυτόχρονα σε όλα τα ΜΜΕ ενορχηστρωμένα …τότε έχουμε την ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ (Κάντε κάτι λοιπόν!) και ακολουθεί η «ΛΥΣΗ»: «νόμιμος» βομβαρδισμός στην ΣΥΡΙΑ από τις ΗΠΑ και πτώση του Άσαντ.
Στην μεγάλη παράσταση του ΚΤΗΝΟΥΣ ενάντια στην ανθρωπότητα, ούτε το αίμα ούτε η δυστυχία αποτελούν ανασταλτικούς παράγοντες, για τα σχέδια της Νέας Τάξεως. Η μαεστρία με την οποία καταφέρνουν να μας κάνουν να «απαιτούμε», πάντα …«αυθόρμητα» .την επέλαση της Νέας Τάξεως, είναι απίστευτη. Ακριβώς όπως έκαναν τους πολίτες να ικετεύουν τον Γιωργάκη-ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ- να αναλάβει την εξουσία, ενώ αυτός ήδη είχε προσυμφωνήσει την καταστροφή και την λεηλασία της χώρας από τους σιωνιστές και το ΔΝΤ.
-----------------------------
Σίγμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου