Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Bohemian Grove: - Η Μυστική Σέκτα της Νέας Τάξης Πραγμάτων






Bohemian Grove επίσης κοινώς ονομάζεται Bohemian Club.



Αυτή η κοινωνία ιδρύθηκε το 1872 από τον Αμερικανό δημοσιογράφο 5.


To Club βρισκεται 75 μίλια έξω από το Σαν Φρανσίσκο. Για αρκετά χρόνια, τα μέλη της Λέσχης κατασκηνώνανε μαζί σε διάφορα μέρη, συμπεριλαμβανομένου και της τωρινής τοποθεσίας στο Muir Woods,καθώς και στο δάσος κοντά Duncans Mills.Οι κατασκηνώσεις σε τακτικό χρονικό διάστημα ξεκίνησαν από το 1899.

Το σύνθημα του club είναι "΅weaving spiders come not here", το οποίο σημαίνει ότι οι ανησυχίες των επιχειρηματικών συμφωνιών θα πρέπει να μείνουν εκτός του club (έτσι ισχυρίζονται αυτή η φράση προέρχεται από τον Σαίξπηρ και έχει αποκρυφιστική σημασία σε αυτά τα καθάρματα..
 ) .


Αυτή η κοινωνία αποτελείται μόνο από αρσενικά μέλη στα οποία περιλαμβάνονται πολλοί καλλιτέχνες, κυρίως μουσικοί, καθώς και πολλοί εξέχοντες ηγέτες του επιχειρηματικού κόσμου, των κυβερνητικών αξιωματούχων (συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων προέδρων των ΗΠΑ), και ανώτερων στελεχών των μέσων ενημέρωσης. Ως προϋπόθεση του club για ένταξη μέλους είναι το μέλος να έχει ηλικία από 15 έως 20 ετών, αν και μια ταχεία, τριετούς διαδικασία ένταξης είναι δυνατόν, αν κάποιος βρίσκεται σε πιο προχωρημένη ηλικία αλλά θα πρέπει κάποιο υπάρχον μέλος να τον συστήσει.

Από κάθε μέλος απαιτητέ μία συνδρομή των $ 25000 ετησίως έως ότου φτάσουν στην ηλικία των 45.
Μετά από 40 χρόνια από την ένταξη τους στο Club τα μέλη παίρνουν τον τίτλο "Old Gurdian,Παλιά Φρουρά", 
δίνοντάς τους το δικαίωμα να κάθονται στο χώρο και να παίρνουν μέρος στις καθημερινές συνομιλίες, καθώς και άλλα προνόμια.

Άλλο ένα προνόμιο των old gurdian είναι ότι μπορούν επίσης να καλέσουν φιλοξενούμενους στην κατασκήνωση, αν και οι φιλοξενούμενοι υπόκεινται σε αυστηρή διαδικασία ανίχνευσης για το πoιοί είναι και τη σκοπό έχουν.Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από όλη την Αμερική και το εξωτερικό. Οι φιλοξενούμενοι είναι γενικά περιορισμένου αριθμού πρόσωπα και προσκαλούνται κυρίως στην τελετή «Εαρινή Jinxes", τον Ιούνιο, η οποία προηγείται
της κύριας δραστηριότητας του Ιουλίου.

















Η έδρα της ένωσης βρίσκεται στο 20601 Βοημίας Avenue, Monte Rio, Καλιφόρνια. Bohemian Grove τόπος συγκέντρωσης είναι αναμφισβήτητα η «διασκέδαση», επειδή οι πλήρεις εγκαταστάσεις διαθέσιμες εδώ, που κυμαίνονται από το κάμπινγκ, pegelaran σκηνή για συναυλίες, τραπεζαρία πίνουν μαζί. Δικαιολογημένα, οι περισσότεροι από τα μέλη αυτής της ένωσης να είναι είναι επιχειρηματίες.






Από την ίδρυση της εν λόγω ένωσης Bohemian Grove μασκότ της είναι η κουκουβάγια (που ονομάζεται Μολώχ). 
Ακόμα και αυτό το σύμβολο κρυφά βρισκετε κρυφα στο 1 US $.







Γιατί θα πρέπει να είναι μια κουκουβάγια;
Image


Η δαιμονικη  θεά Lilith εκπροσωπείται στην ιστορία ως μια κουκουβάγια.


[Οι κουκουβάγιες είναι πουλιά δραστήρια την νύχτα, πιάνοντας το θήραμα με τα ισχυρά νύχια της.η Κουκουβάγια, επίσης, σχετίζεται με την σοφία, τα βιβλία (που είναι το σύμβολο των δημοσιογράφων στην Αμερική), απόκρυφη γνώση, σαμανισμό και το φεγγάρι είναι επίσης συχνά μια παραπομπή.


Η κουκουβάγια έχει μια κοντή ουρά, και δεν δημιουργειτε ήχος κατά την πτήση της, όπως τα αεροσκάφη stealth .Οι κουκουβάγιες φαίνεται να θέλουν και να ξέρουν τα πάντα, αλλά θα περιμένουν ήσυχα έως ότου είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιτύχουν τους στόχους τους (αλιεύματα ή να κερδίσει το θήραμά τους).


Η εβραϊκή λέξη ταχμάς υποδηλώνει τον “γκιώνη”, ένα είδος κουκουβάγιας, και περιλαμβάνεται στον κατάλογο των “ακάθαρτων” πουλιών. (Λευ 11:13, 16· Δευ 14:15) Αυτή η εβραϊκή λέξη, η οποία συγγενεύει με ένα ρήμα που σημαίνει «ασκώ βία», ταιριάζει στον γκιώνη, ο οποίος τρέφεται κυνηγώντας μικρά τρωκτικά και πουλιά. Ο συγκεκριμένος γκιώνης έχει προσδιοριστεί ως το είδος Otus brucei.


Η θεά Λίλιθ το μυστικ'ο πίσω από την κουκουβάγια της Βοημίας Grove.

Η ‘ΑΣΤΑΡΤΗ’ , Η ΘΕΑ ΤΩΝ ΑΣΣΥΡΙΩΝ. Η ΑΣΤΑΡΤΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΙΛΙΘ.* Ο ΠΡΩΤΟΣ ΘΗΛΥΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΞΕΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ. ΤΟ ‘ΘΥΛΗ’ ή ΛΙΛΙΘ των ΕΒΡΑΙΩΝ ή ΛΙΛ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ή ΓΝΩΣΤΗ ΩΣ ‘Η ΠΟΡΝΗ ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ’, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΙΣ ΕΣΧΑΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.












Ένα από τα “ακάθαρτα” πουλιά είναι και αυτό που ονομάζεται στην εβραϊκή κως, λέξη η οποία αποδίδεται από ορισμένους «κουκουβάγια» και ορίζεται ως το είδος αθήνη ησκότιος (Athene noctua). (Δευ 14:16, KJ, RS, ΜΝΚ· βλέπε επίσης Λεξικό των Βιβλίων τηςΠαλαιάς Διαθήκης [Lexicon in Veteris Testamenti Libros], των Λ. Κέλερ και Β. Μπαουμγκάρτνερ, Λέιντεν, 1958, σ. 428) Το είδος αυτό, που έχει μήκος περίπου 25 εκ., είναι μια από τις πιο διαδεδομένες κουκουβάγιες στην Παλαιστίνη και ζει σε συστάδες δέντρων, ελαιώνες και ερείπια. Ο ψαλμωδός, όταν ήταν μόνος και ταλαιπωρημένος, ένιωθε σαν «την κουκουβάγια των ερημωμένων τόπων». (Ψλ 102:6) Είναι ταιριαστή, λοιπόν, η αραβική ονομασία αυτής της ποικιλίας, που σημαίνει «μητέρα ερειπίων».


Ένα άλλο είδος κουκουβάγιας που συγκαταλεγόταν στα “ακάθαρτα” πουλιά σύμφωνα με το Μωσαϊκό Νόμο ονομαζόταν στην εβραϊκή γιανσούφ, ονομασία η οποία, σύμφωνα με ορισμένους, υποδηλώνει «φρίμασμα» ή «τραχύ φύσημα» (η εβρ. λέξη που αποδίδεται «φυσώ» είναι νασάφ). Άλλοι συνδέουν αυτή την ονομασία με τη λέξη «λυκόφως» (εβρ.,νέσεφ), θεωρώντας ότι υποδηλώνει απλώς ένα νυκτόβιο πουλί. (Λευ 11:17· Δευ 14:16) ΤοΛεξικό των Βιβλίων της Παλαιάς Διαθήκης (σ. 386) προσδιορίζει αυτό το πουλί ως το «μικρό μπούφο» (άσιος ο ώτος [Asio otus]). Ο μικρός μπούφος, που έχει μήκος περίπου 38 εκ., ονομάζεται και μπούφος ο μακρόωτος επειδή έχει στα πλάγια του πλατιού κεφαλιού του ανορθώσιμες φούντες που μοιάζουν με αφτιά. Συναντάται σε δενδρόφυτες και ερημωμένες εκτάσεις και απεικονίζεται ως ένα από τα πλάσματα που θα κατοικούσαν στα ερείπια του Εδώμ.—Ησ 34:11.
Τα εγκαταλειμμένα σπίτια στα ερείπια της Βαβυλώνας προειπώθηκε ότι θα “γέμιζαν μπούφους [πληθυντικός της λέξης ’όαχ]”. (Ησ 13:21) Οι περιστάσεις αυτές σε συνδυασμό με την εβραϊκή ονομασία, που θεωρείται ότι υποδηλώνει ένα πλάσμα το οποίο «ουρλιάζει» βγάζοντας μια λυπητερή κραυγή, ταιριάζουν πολύ στον μπούφο. Μερικοί ταυτίζουν το πουλί που ονομάζεται στην εβραϊκή ’όαχ με το είδος Bubo bubo aharonii, μια ποικιλία μπούφου που κατοικεί στις ερήμους της Παλαιστίνης. Εντούτοις, η ταύτιση αυτού του πουλιού με τον μπούφο του είδους Bubo bubo ascalaphus, που συναντάται από το Μαρόκο ως το Ιράκ, εναρμονίζεται με την τοποθεσία στην οποία αναφέρεται η προφητεία του 13ου κεφαλαίου του Ησαΐα. Ο μπούφος ξεπερνάει σε μέγεθος και σε δύναμη τις υπόλοιπες κουκουβάγιες αυτών των περιοχών. Η κραυγή του είναι ένας ηχηρός, παρατεταμένος δυνατός κρωγμός. Όπως και στα άλλα είδη κουκουβάγιας, τα μεγάλα μάτια του αποκτούν τη νύχτα μια σπινθηροβόλα και κιτρινοκόκκινη λάμψη όταν αντανακλούν το φως, και σε συνδυασμό με την πένθιμη κραυγή του, αυτό το χαρακτηριστικό αναμφίβολα συνέβαλε στο να θεωρείται αυτό το πουλί κακός οιωνός από τους δεισιδαιμονικούς ειδωλολατρικούς λαούς.
Μερικοί λόγιοι πιστεύουν ότι η λέξη λιλίθ, που χρησιμοποιείται στο εδάφιο Ησαΐας 34:14για να προσδιορίσει ένα από τα πλάσματα που θα τριγυρνούσαν στα ερείπια του Εδώμ, εφαρμόζεται σε κάποιο είδος κουκουβάγιας.]


Η Λίλιθ ήταν ήταν η πρωτόπλαστη γυναίκα και φτιάχτηκε όπως ο Αδάμ από χώμα, οπότε ήταν ίση του, σε αντίθεση με την Εύα.
Όταν ο Αδάμ προσπάθησε να την καθυποτάξει, η Λίλιθ πρόφερε το ιερότερο από τα ονόματα του Θεού και υψώθηκε στον ουρανό. Ο Αδάμ παραπονέθηκε στον Θεό, ο οποίος της έδωσε την επιλογή ή να υποταχθεί στον Αδάμ είτε να φύγει από τον Κήπο της Εδέμ και πολλά από τα παιδιά που θα κάνει να πεθαίνουν. Η Λίλιθ, για να μπορέσει να έχει ελεύθερη βούληση, διάλεξε να εγκαταλείψει τον Κήπο της Εδέμ. Έπειτα από τη φυγή της, ο Αδάμ νιώθοντας μοναξιά παρακάλεσε το Θεό και του έδωσε μια γυναίκα πιο υποτακτική, την Εύα.
Η Λίλιθ περιπλανήθηκε μόνη και καταδικασμένη να μην ξαναδεί τον κήπο της Εδέμ, μέχρι που την ξαναπλησίασε ο Σατανάς, την έκανε γυναίκα του και Αρχόντισσα του Σκότους.Στους Σημιτικούς λαούς της Μεσοποταμίας ήταν αρχικά μορφή παρόμοια με αυτήν της Λιλ, Σουμέριας Θεά των καταστροφικών ανέμων και καταιγίδων. Αργότερα στην Ανατολή παρομοιάστηκε με την Λαμαστού, ένα δαιμονικό θηλυκό πνεύμα γνωστό στην Συρία ως η δολοφόνος των βρεφών. Εδώ απέκτησε και τους χαρακτηρισμούς ως φτερωτός γυναικείος δαίμονας της νύχτας (Talmud), ως επικίνδυνο Βαμπίρ και Succubus (Ζοχάρ), ως η μητέρα των Incubi και Succubi και ως νυχτερινής κουκουβάγιας.






Φτάνοντας στον 19ο αιώνα,η Λίλιθ απολαμβάνει για άλλη μια φορά την διασημότητα μέσω του ψυχολόγου Καρλ Γιουνγκ, που την χρησιμοποιεί ως έκφραση και προσωποποίηση του αρσενικού άνιμους, δηλαδή την καταπιεσμένη θηλυκή πλευρά του κάθε άνδρα.
Κατά τον ίδιο αιώνα, η Λίλιθ ξεκινά αργά αλλά σταθερά να μεταλλάσσεται από πλάσμα δαιμονικό σε σύμβολο θηλυκότητας. Πάμπολλες φεμινίστριες την λατρεύουν ως το αυθεντικό θηλυκό ίνδαλμα που απαρνείται ακόμα και τον κήπο της Εδέμ για χάρη της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας της και η δαιμονική και παιδοκτόνος πλευρά της παραμερίζεται και απορρίπτεται.

Τα νεοπαγανιστικά κινήματα (όπως το Wicca) αποδέχονται την Λίλιθ ως Θεότητα-Προστάτιδα της σκοτεινής γυναικείας πλευράς αλλά και του γυναικείου ερωτισμού, θέλοντας έτσι να δείξουν ότι αντιτίθενται στην φαλλοκρατική καθημερινότητα. Λατρεύεται όμως μέχρι τις μέρες μας και από διάφορα σκοτεινά τάγματα με την αρχική της μορφή, ως Αρχόντισσα του Σκότους δηλαδή, καθώς και ως η Ηγέτιδα των άυλων Βαμπίρ (incubi & succubi).
Αυτός δεν είναι μόνο ένα σύμβολο της γυναικείας δύναμης, αλλά και το απόλυτο σύμβολο του πόθου, με τη μορφή μιας γυναίκας. Είναι επίσης ένα σύμβολο του θανάτου.


Εδώ είναι μερικά μέλη της Βοημίας Grove:
Τόσο Γιώργος Θάμνοι
Ronald Reagan
Henry Kissinger
Ρίτσαρντ Νίξον
Casper Weinberger
Ντικ Τσένι
Malcolm Forbes
Κόλιν Πάουελ
Helmut Schmidt
Stephen Bechtel (Bechtel Corp.)
James Baker
Jerry Cole
David Rockefeller
Newt Gingrich
Tom Johnson (Πρόεδρος του CNN και πρώην εκδότης του LA Times.)
William Randolph Hearst νεώτερος.
Τζακ Χάουαρντ
Charles Scripps (από τους εκδότες εφημερίδων Scripps-Howard)
Λεβέντη μου (Στον πίνακα CBS της διαχείρισης)


Και, επίσης, από τους κορυφαίους CEOs, οι ηγέτες των επιχειρήσεων, οι περισσότεροι από αυτούς είναι συντηρητική από την Καλιφόρνια, και το 99% ήταν λευκοί


Στον κόσμο της σύγχρονης Luciferianism η 
Λίλιθ   θεωρείται ως σύντροφος του Εωσφόρου εισάγονται στη Βαβυλώνα. 

Η Λίλιθ και ο Εωσφόρος έχουν ένα παιδί (που εχει πάρει το αρσενικό και το θηλυκό χαρακτήρα / hemaprodit) που ονομάζεται "Baphomet" ή και "Goat of Mendes". Επίσης γνωστό στην Luciferianism ως «Θεός των Μαγισσών".





Δημοσιεύσεις Michael Ford, «Στο Ίδρυμα της εωσφορικής" Lilith βρέθηκαν σχηματίζεται Luciferian Τριάδας, που περιέχει Lilith, Samael και ο Κάιν. Λίλιθ αναφέρεται ως η πραγματική μητέρα του υφάσματος και όχι μέσω της Εύας, αλλά μέσω της Λίλιθ. Lilith εδώ είναι γνωστή ως η θεά των μαγισσών, τα σκοτεινά θηλυκό κατόχους, και είναι επίσης γνωστή ως η θεά Εκάτη. Δεδομένου ότι ο δαίμονας θεά Λίλιθ είναι το Bohemian Grove, καθώς και Baphomet (ο γιος του Εωσφόρου και Λίλιθ) το δαιμονικό θεό του Τεκτονισμού. Θα μπορούσε να είναι η σχέση;
Ενα τελετουργικό της Bohemian Grove  που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων είναι το Cremation of Care. Η τελετή Cremation of Care επινοήθηκε το 1893 από ένα μέλος που ονομάζεται Joseph D. Redding, που ήταν δικηγόρος από τη Νέα Υόρκη.

Τις πληροφορίες μας τις δίνει GW Domhoff, κοινωνιολόγος, απέκτησε πρόσβαση στα αρχεία του Bohemian Club και των μελών του που ήταν σε θέση να διεξάγει εκτεταμένες έρευνες σχετικά με την οργάνωση και τις δραστηριότητές τους. (low jinx,high jinx,Cremation of Care κα).
 Η τελετή γίνεται δίπλα σε ένα άγαλμα κουκουβάγιας που έχει ύψος 45 πόδια (14 μ.) και διαθέτει ηλεκτρικό ρεύμα και ακουστικό εξοπλισμό εντός αυτής.(κούφιο άγαλμα). Κατά τη διάρκεια της τελετής, η φωνή του Walter Cronkite, μέλος της Λέσχης, χρησιμοποιείται ως η φωνή της κουκουβάγιας.
Η μουσική και τα πυροτεχνήματα που συνοδεύουν την τελετουργία δημιουργούν μία μεταφυσική ατμόσφαιρα. Κατά την τελετή μία βάρκα φέρνει ένα ομοίωμα (η μήπως δεν είναι ομοίωμα αλλα καποιο θυμα προς θυσία?) ανθρώπου ο οποίος θυσιάζεται στην πυρά μπροστά απο το άγαλμα.

Τα μέλη λένε:


This "Cremation of Care" symbolizes that within the Bohemian Grove members leave behind the "dull cares" of conscience, hence the imagery of human sacrifice, which would normally occasion the reproach of conscience.

Πριν 100 χρόνια λέγεται πως θυσίαζαν και ανθρώπους ιδίως μαύρους..που τότε ήταν δούλοι στους πλουσιους λευκούς της "ελιτ"..

Έχουν κυκλοφορήσει κάποιες φωτογραφίες πολύ φριχτες που δείχνουν ένα μαύρο παιδάκι ...
και ένα άνδρα να τον κρεμάνε.. ενώ μια άλλη δείχνει.. ένα άνδρα ξαπλωμένο στο έδαφος με κεριά γύρω-γύρω..

Ορίστε μια απο τις παλιες ασπρομαυρες φωτογραφίες:




Δείτε τωρα και αυτή τη φριχτή φωτογραφία:

Είναι από το πόστερ που διαφημίζει την τελετή του 2000 "αποτέφρωση των εγνοιών μας" .. προσέχετε τον σκελετό?
Αν δειτε τις αναλογίες το δυσανάλογο μεγάλο κεφάλι σε σχεση με το μικρο σώμα και τα δυσανάλογα μεγάλα άκρα εύκολα βγαίνει το συμπέρασμα ότι πρόκειται για σκίτσο σκελετού μικρού παιδιού.

Χρειάστηκε να έρθει το 2000 για να επιβεβαιωθεί ο θρύλος. 
Τότε, στις 15 Ιουλίου, κατάφερε να εισβάλλει, ακάλεστος βέβαια, στο Bohemian Grove, την ημέρα του “HighJinx”, ο Alex Jones (γνωστός πολέμιος της Νέας Παγκόσμιας Τάξης ή κατά άλλους «συνομωσιολόγος» - φωτο) και ο κάμεραμαν Mike Hanson, οι οποίοι με κρυμμένες κάμερες, έγιναν οι πρώτοι άνθρωποι που μπόρεσαν και εισχωρήσουν στο Bohemian Grove και να βιντεοσκοπήσουν την τελετή του“Cremation of Care”.

Με αυτό το υλικό ο Jones έφτιαξε το βίντεο - ντοκουμέντο “Dark Secrets: Inside the Bohemian Grove” («Σκοτεινά Μυστικά: Μέσα στο Bohemian Grove»).

(Ολόκληρο το ντοκουμέντο & και τα σχόλια του Jones, μπορείτε να το δείτε στο Youtube)

Δείτε ένα βίντεο - απόσπασμα από το “Dark Secrets: Inside the Bohemian Grove”:



Το χρονικό του Jones μπορείτε να το δείτε στην ιστοσελίδα του http://www.infowars.com/ και στην διεύθυνσηhttp://www.infowars.com/bg_story_template.html
Ο Alex Jones θεωρεί ότι τεράστιο είδωλο της  κουκουβάγιας αντιπροσωπεύει τον θεό Μολώχ (Εβραϊκά Μολέκ απ' το μελέκ = Βασιλιάς), ο οποίος υπήρξε θεός των Μωαβιτών, των Χαναναίων, των Βαβυλώνιων και άλλων λαών της Ανατολής , (συμπεριλαμβανομένων και των Ιουδαίων κατά καιρούς «πτώσης»...) στον οποίο θυσίαζαν ανθρώπους και ιδιαίτερα παιδιά.



Σήμερα τ' όνομα σημαίνει ένα τρόπο θυσίας με το καθαγίασμα της φωτιάς, που προσφερόταν σε τόπους ψηλούς, σε λόφους ή χαμηλά βουνά.
Κατά τον Jones λοιπόν, προςτιμή του Μολώχ γίνεται μια εικονική—αν και υπάρχει η ανεπιβεβαίωτη πληροφορία ότι μερικές φορές είναι και πραγματική— ανθρωποθυσία!



(Στην φωτογραφία το ομοίωμα του - ξαπλωμένου - ανθρώπου που θα θυσιασθεί...)

Δεύτερον η άρνηση της γυναικείας συμμετοχής προσδίδει κάτι «ιερατικό» στο όλο γεγονός.
Τρίτον και σημαντικότερο: Σε καμιά περίπτωση δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ως «άκακο πάρτι ξεγνοιασιάς» κάτι που συγκεντρώνει σε έναν τόπο τους σημαντικότερους και πιο δυνατούς ανθρώπους του πλανήτη που επηρεάζουν την ζωή όλων μας.




Σε αυτές τις εκδηλώσεις μιλούν οι πρόεδροι της Αμερικής, οι κορυφαίοι επιχειρηματίες του πλανήτη και πολιτικοί και επιστήμονες με τεράστιο κύρος. Στις «παρέες» που σχηματίζονται γύρω τους, συζητούνται τα παγκόσμια σχέδιά τους, ανταλλάσσονται απόψεις και πληροφορίες για τις τάσεις που επικρατούν και σχεδιάζονται οι κινήσεις ολόκληρων επιχειρηματικών ομίλων και κυβερνήσεων στην παγκόσμια σκακιέρα, για τις επόμενες δεκαετίες.


Σήμερα είναι γνωστό ότι κοσμοϊστορικές αποφάσεις όπως π.χ. η δημιουργία του προγράμματος για την κατασκευή της ατομικής βόμβας (“Manhatan Project”), έχουν ληφθεί στο «Άλσος»…


Και άλλα που έχουν ακουστεί για το "Bohemian Grove"...






# Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ρίτσαρντ Νίξον έλεγε ότι ΔΕΝ μπορείς να γίνεις πρόεδρος των ΗΠΑ, αν δεν παρεβρεθείς τουλάχιστον μία φορά στην μάζωξη του..

# Ο ίδιος έκανε την εξής δήλωση για την εμπειρία του στο Bohemian Grove : «The Bohemian Grove, which I attend from time to time--it is the most faggy goddamned thing you could ever imagine…» (σε ελεύθερη μετάφραση το πιο «αδελφίστικο» πράγμα που μπορείς να δεις..»

# Όργια με ομοφυλόφιλους έχουν ακουστεί ότι λαμβάνουν χώρα στο «Δάσος»… Η εφημερίδα “San Francisco Chronicle» είχε δημοσιεύσει σχετικό ρεπορτάζ.

http://www.infowars.com/articles/occult/bg_gay_porn_stars_service_members.htm
Image



# Ο Μπιλ Κλίντον όταν κατηγορήθηκε ότι συμμετείχε στο Bohemian Grove (στο οποίο θεωρείται ότι παρευρίσκονται Ρεπουμπλικάνοι) απάντησε με ειρωνικό τρόπο: "ααα , εννοείς αυτό το μέρος που τριγυρνάνε γυμνοί οι Ρεπουμπλικάνοι μέσα στο δάσος; Δεν έχω πάει, Αλλά εσύ θα πρεπε να πας, ο καθαρός αέρας θα σου κάνει καλό!"



# Σάλος τέλος, δημιουργήθηκε πέρσι, όταν η ανθρωποθυσία του Bohemian Grove παρουσιάστηκε στο αμερικάνικο Cartoon Network, μέσα από τα κινούμενα σχέδια «για ενήλικες», με τίτλο “Lucy, Daugther of the Devil”...



Στο συγκεκριμένο επεισόδιο ο Γερουσιαστής Whitehead,

(μελλοντικός σύζυγός της Lucy, ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για Πρόεδρος των ΗΠΑ (!), κατά την διάρκεια μίας ανθρωποθυσίας

στο Bohemian Grove. Το τραγούδι που παίζει είναι το «Go to Hell» του Alice Cooper...

Ένα σύντομο βίντεο για να γνωρίσετε την εν λόγω λέσχη και το κατόρθωμα της που είχε ως αποτέλεσμα να πεθάνουν εκατομμύρια:



ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:
http://truth.freeforums.org
http://redskywarning.
http://www.geoment.e-e-e.
http://el.wikipedia
http://wol.jw.org/el/wol
http://voldemortempir                                                                       ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου