Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Θεωρίες συνωμοσίας Malaysia Airlines πτήση MH370


Όπως ξέρετε  καλά, υπάρχει ένα χαμένο αεροπλάνο από τη Μαλαισία Airlines πτήση MH370 που είναι ακόμα ένα μυστήριο. 
Φυσικά, ο κόσμος των θεωριών συνωμοσίας αγαπά να προβούμε σε εικασίες, οπότε ας δούμε τι υπάρχει :

Υπάρχουν κυρίως δύο πηγές που μπορείτε να ελέγξετε τον παλμό αυτό? 's forum DavidIcke.com και GodLikeProductions «forum. GLP έκανε στο ραντάρ του MSM, έτσι μοιάζει με αυτές οι θεωρίες κερδίζουν κάποια έλξη. Μερικές από τις θεωρίες απήχηση μεταξύ των δύο φόρουμ, και υπάρχουν πολλές θέσεις στο καθένα.



Μια θεωρία υποστηρίζει ότι  έχει σχέση με την αριθμολογία  λόγω της απόκρυφης σημασία του αριθμού 777. Το αεροσκάφος Malaysia Airlines είχε πετάξει στην πτήση MH370 που ήταν ένα Boeing 777, και αν και μερικοί άνθρωποι ανακατεύουμε το μοντέλο αεροσκάφους με τον αριθμό της πτήσης, δηλαδή 777 είναι η σύνδεση που ισχυρίζονται. Η ουσία 777 καλύπτεται στην ιστοσελίδα μου με  Rihanna 777 συμβολισμό :



















Το ντοκιμαντέρ χαρακτήρισε περιοδεία Rihanna και όλους τους δημοσιογράφους και τους οπαδούς που συμμετείχαν, αλλά δεν θέλω να επικεντρωθώ σε αυτό, θέλω να μιλήσω για το 777 είναι ένας αριθμός σημαντικός για τους Illuminati και απόκρυφος για τις αποκρυφιστικές ομάδες. Το βιβλίο Καββάλα ότι η Μαντόνα, νεοεποχιτών, και συνωμοσιολόγοι πάντα αναφέρεται ως πηγή της εσωτερικής γνώσης διαθέτει ένα βιβλίο με τίτλο '777. Ωστόσο, το πιο σημαντικό, αποκρυφιστής και μάγος Aleister Crowley που αναφέρεται σε ένα έγγραφο που έγραψε ονομάζεται Liber 777 Vel Prolegoma Symbolica Ad Systemam Sceptico-Mysticae Viae Explicande, Fundamentum Hieroglyphicum Sanctissimorum Scientiae Summae. Το '777 'είναι προφανώς σημαντική για τον τίτλο του όλα αυτά, και αυτό είναι που χρησιμοποιούνται σε ορισμένες μαγικές τελετουργίες που δεν θα προσποιηθώ να καταλάβει. Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Crowley και η εμμονή της βιομηχανίας της ψυχαγωγίας με αυτή τη σειρά OTO δημιούργησε, ελέγξτε το «OTO» βιομηχανία ψυχαγωγίας των μελών του Άλιστερ Κρόουλυ, μετά.


... Καθώς επίσης και η σύνδεση Καμπάλα / Crowley στην ψυχαγωγία :


Και υπάρχουν και οι υπόλοιπες δαίμονες που όλοι αντιστοιχούν στο Δέντρο της Ζωής να συμπληρώσετε τη σκιά "Other Side" καλών ιδιοτήτων του Θεού. Αυτοί οι δαίμονες μελετήθηκαν  πολλοι από τους «προγόνους» των απόκρυφων και σκοτεινών τέχνων συμπεριλαμβανομένου του Aleister Crowley (Liber 777) και Anton LaVey (η Σατανική Βίβλος).

Είδαμε, επίσης τον Kendrick Lamar στο MTV VMAs 2013 με το Illuminati συμβολισμό :



Μια άλλη θεωρία είναι ότι η πτήση καταρρίφθηκε κάτω από εντολές κάποιας οργάνωσης προς όφελος της (π.χ. διάφορες κυβερνήσεις, των εταιριών, την τρομοκρατία, την αμυντική βιομηχανία, ή απλά το καλό ol 'fashioned Illuminati που έχει πλοκάμια σε όλα αυτά ). 

Αυτό προέρχεται από το γεγονός ότι  20 απο τους εργαζόμενους Freescale Semiconductor ήταν επί του σκάφους. Ορισμένοι ισχυρισμοί είναι ότι ενστάσεις των εταιρειών ημιαγωγών θα έχουν οικονομικό ενδιαφέρον για την ανάληψη από την πτήση, αλλά πολύ αμφιβάλλω ότι κάποιος  εχει ωφελοσ από την Freescale  που έχει πάνω από 23.000 εργαζόμενους. Αλλά όπως είπα, βλεπουμε όλες τις θεωρίες εκεί έξω. 
Εδώ είναι μια σύνδεση στο φόρουμ Icke του, να δούμε τι σκέφτεστε:


Η Freescale ανήκει στην Blackstone. Ένας ιδρυτής της Blackstone είναι Εβραίος και μέλος της στοασ  κρανία και οστά και άλλος ήταν Πρόεδρος του Συμβουλίου Εξωτερικών σχέσεων.

Φαίνεται εν μέρει λογικό, ένας από τους συν-επενδυτές για την Freescale είναι η Carlyle Group ... Ένας άλλος ισχυρισμός είναι ότι λήφθηκε κάτω για την ασφάλιση τα χρήματα, παρόμοια με τη θεωρία συνωμοσίας Τιτανικός. Εδώ είναι μια ενημερωμένη έκδοση για το γεγονός που  δ
δημοσιεύτηκε απο την RedIceCreationsδ. Πρόκειται για ένα γράμμα που μπορεί ή δεν μπορεί να είναι legit και μιλά για την Freescale που ειναι  ιδιοκτησία Rothschild στην Blackstone. Θα τοποθετήσω ένα κομμάτι από αυτό, γιατί δείχνει πως όπου  ισχυρίζονται οι Ρότσιλντ πως θα διεκδικήσουν  κάποιο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Freescale που είχε στα σκαριά:


"Έχετε ενώσει το παζλ της εξαφάνισης της  πτήσης 370 στο Πεκίνο της Κίνας; 
Αν όχι, εδώ είναι κομμάτια που λείπουν σας.
 Διπλώματα Ευρεσιτεχνίες Ευρεσιτεχνίες Τέσσερις ημέρες μετά την πτήση MH370 λείπει ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας έχει εγκριθεί από το Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας, 4 από τα 5 τους κατόχους διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας είναι Κινέζοι εργαζόμενοι της Freescale Semiconductor του Austin TX. Ευρεσιτεχνίας χωρίζεται σε 20 % αυξήσεις έως 5 κατόχους. Peidong Wang, Suzhou, Κίνα, (20%) Zhijun Chen, Suzhou, Κίνα, (20%) Zhihong Cheng, Suzhou, Κίνα, (20%) Li Ying, Suzhou, Κίνα, (20%) Freescale Semiconductor (20%) 
Σε περίπτωση που ο κάτοχος διπλώματος ευρεσιτεχνίας πεθάνει, τότε οι υπόλοιποι κάτοχοι θα μοιραστούν εξίσου τα μερίσματα του νεκρού, αν δεν αμφισβητείται σε μια διαθήκη. Εάν 4 από τους 5 πεθαίνουν, τότε το υπόλοιπο 1 κάτοχος διπλώματος ευρεσιτεχνίας παίρνει το 100% του πλούτου απο  το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Αυτό που απομένει κάτοχος διπλώματος της  ευρεσιτεχνίας είναι ζωντανος και στελεχος της Freescale Semiconductor. 
Ποιος κατέχει Freescale Semiconductor; 
Ο Jacob Rothschild μέσω της Blackstone που κατέχει Freescale. 
 Όπως όλοι οι Κινέζοι 4 μέλη του διπλώματος ευρεσιτεχνίας ήταν επιβάτες στο αεροπλάνο που εξαφανισθικε . 
Οι κάτοχοι διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας μπορεί να αλλάξει τα έσοδα νόμιμα με το πέρασμα του πλούτου στους κληρονόμους τους. Ωστόσο, δεν μπορούν να το πράξουν μέχρι το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας έχει εγκριθεί. Έτσι, όταν το αεροπλάνο εξαφανίστηκε, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δεν είχε εγκριθεί. Έτσι ο Rothschild παίρνει το 100% των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας αφορά  τους κατόχους διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας αφού κηρυχθούν νεκροί. "

Μια άλλη  θεωρία για τη θέση του αεροσκάφους κατά την εξαφανηση ισχυρίζεται ότι αυτό ήταν ένα σημείο δίνης ενέργειας σχετικά με τις μυστικο πλέγμα της Γης «ελεύθερης ενέργειας». 
Οι θεωρητικοί ισχυρίζονται ότι υπάρχουν σημεία δίνης σ  όλο τον κόσμο που αξιοποιήουν την ενέργεια και οι Illuminati ή / και οι αρχαία ηξεραν και οι εξωγήινοι  ξέρουν πώς να την  χρησιμοποιήσουν. Η θεωρία ισχυρίζεται οτι οι  αρχαίοι αστροναύτες  ότι οι εξωγήινοι του παρελθόντος ειχαν σημεία ενέργειας που χρησιμοποιείσαν την  δίνη για να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο, πραγματικά ή δυνητικά, κάνει τα σημεία χαρτογράφησης (π.χ. οι Πυραμίδες της Γκίζας). Αυτό το κρυφό δίκτυο ενέργειας είναι ένας τρόπος για να πάρει μακριά από τις παραδοσιακές πηγές ενέργειας, όπως το πετρέλαιο και ο άνθρακας, οπότε προφανώς οι άνθρωποι στον έλεγχο των βιομηχανιών αυτών Big Ενέργειας θα ήθελε να το κρατήσει ήσυχο. Ορισμένοι ισχυρίζονται ότι το Τρίγωνο των Βερμούδων έχει και  αυτό το σύστημα δίνης και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα πράγματα εξαφανίζονται με την πάροδο αυτόν τον τρόπο τόσο συχνά. Ακόμα ένας ισχυρισμός είναι ότι αυτό είναι κάποιο είδος του στροβίλου που χρησιμοποιήθηκε  στο πείραμα της Φιλαδέλφειας .
Εδώ είναι Ancient Aliens S3E13 όπου μιλούν για αυτές τις γραμμές ley και τις θεωρίες σχετικά με το ενεργειακό δίκτυο:





Ancient.Aliens_"Aliens and the Secret Code" s03... από 1BadboyMMA








Μια άλλη θεωρία είναι ότι η Βόρεια Κορέα (ή οποιοσδήποτε άλλος) 

Δοκιμή καύση έναν πύραυλο και κατά λάθος κάτω από την πτήση. Αυτό και μόνο είναι αρκετά πειστική, υποθέτω, αφού κανείς δεν θα ξέρει πραγματικά και το αεροσκάφος θα συντριβεί κάπου οφείλονται σε αυτήν. Απλά είχε μια παρ 'ολίγον με πτήση κινεζική-Βόρεια Κορέα περιοχή, έτσι δεν είναι τόσο εξεζητημένη. Από SCMP :




Ένα αεροσκάφος China Southern Airlines που μεταφέρουν 220 επιβάτες διακινήθηκαν μέσω της τροχιάς του πυραύλου παρουσιάσει επτά λεπτά νωρίτερα από τη Βόρεια Κορέα, δήλωσε Νότιας Κορέας επίσημα. 

Η πτήσης CZ628 ήταν επικεφαλής σε Shenyang στην επαρχία Liaoning μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο Ναρίτα στην Ιαπωνία, όταν η Βόρεια Κορέα καύση το βλήμα στο 16:17 την Τρίτη, της Νότιας Κορέας εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας Kim Min-seok είπε.
 Η εκτόξευση έγινε πάνω από διεθνή ύδατα, σε υψόμετρο 10.000 μέτρων στο 16:24 όταν διέσχισε την τροχιά του πυραύλου, η οποία έφθασε σε ύψος 20 χιλιόμετρα, δήλωσε ο Κιμ. "Ο πύραυλος θα μπορούσε να χτυπήσει το αεροπλάνο στο δρόμο του προς τα κάτω", δήλωσε ο Κιμ. "Η Βόρεια Κορέα δεν είχε δώσει καμία προειδοποίηση. Ήταν μια απρόσμενη και ανήθικη πράξη που έρχεται σε αντίθεση με τους διεθνείς κανόνες.

Heavy.com αναρτηθεί αυτό που ισχυρίζονται ότι είναι το Top 5 Θεωρίες συνωμοσίας , και περιλαμβάνουν ένα που λέει ότι η Βόρεια Κορέα σφετερίστηκαν την πτήση, προκειμένου να έχουν τη δική τους την 11/9:


Είναι αυτό εφικτό; Απολύτως. MH370 φάνηκε να  πηγαίνει στα βορειο-ανατολικά ( κατεύθυνση προς τη Βόρεια Κορέα) λίγο πριν εξαφανιστεί, και η Βόρεια Κορέα έχει αεροπειρατεία αεροπλάνα κατά το παρελθόν.Θυμηθείτε Korean Air Lines YS-11; Η χώρα των ανταρτών έχει καταγραφεί στην ιστορία της τρομοκρατίας και τεχνάσματα.

Έχω διαβάσει ότι υπάρχουν πύραυλοι στην ύπαρξη που είναι σε θέση να μην εντοπίζονται από τα  ραντάρ.Επίσης, η θεωρία δεν ευσταθή  επειδή τουλάχιστον μερικά από τα συντρίμμια (όπως μαξιλάρια καθισμάτων) θα είναι δυναμική και κυμαινόμενου για να τα δουν όλοι. Αυτό Βαρύ το άρθρο πηγαίνει για να πούμε ότι υπάρχουν άλλα κομμάτια σχετίζονται με την τρομοκρατία, και ότι η Κίνα θα πρέπει να ασχολούνται με αυτή την 9/11 μιμητής περιστατικό. Φαίνεται δεν είναι ρεαλιστική δεδομένου ότι αρκετές ημέρες έχουν περάσει χωρίς μηνύματα ή οτιδήποτε άλλο που θα μπορούσε να δείξει κάποιος λαμβάνοντας αξίωση σε αυτό, έτσι είχα αυτή την ιδέα στο ράφι.Ωστόσο, υπάρχει η συμφωνία με τους δύο κλεμμένα διαβατήρια, αλλά υποτίθεται ότι ήταν αρκετά καταρριφθούν, έτσι ποιος ξέρει. 

Οι δύο που ειχαν πλαστά διαβατήρια ήταν Ιρανοί που ζητούν άσυλο στην ΕΕ (πώς το MSM ξέρει αυτό, δεν είμαι σίγουρος?, Επίσης, δεν είμαι σίγουρος πως θα ξεπεράσουμε όλα ότι η ασφάλεια για τα κλεμμένα διαβατήρια ...):



Υπάλληλοι προσδιόρισε τους άνδρες ως Πουριά Nour Mohammad Mehrdad, 18, ​​και Delavar Syed Mohammad Reza, 29. Ενώ αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν δεσμούς με την τρομοκρατία, οι αρχές της Μαλαισίας δεν έχουν ακόμη αποκλειστεί τίποτα έξω, συμπεριλαμβανομένης την τρομοκρατία, αεροπειρατεία, αυτοκτονία, και μηχανική βλάβη.

Ninemsn δημοσιεύτηκε κάποιες εικόνες από μια γυναίκα που είπε ότι επετράπη στο πιλοτήριο ένας από τους πιλότους στο κατάστρωμα πτήσης MH370:


Jonti Roos, ο οποίος ζει στη Μελβούρνη, ήρθε προς τα εμπρός με τις φωτογραφίες της ποζάρει με έναν άντρα που ισχυρίζεται είναι 27 χρονων Fariq Αβδούλ Χαμίτ -. Το πρώτο αξιωματικός λείπουν πτήση MH370 Είπε Μια τρέχουσα υπόθεση αυτή και ένας φίλος ήταν έτοιμοι να επιβιβαστεί σε μια πτήση από Πουκέτ προς Κουάλα Λουμπούρ το 2011, όταν οι δύο πιλότοι ρώτησε αν θα περάσουν τη διάρκεια της διεθνούς πτήσης στο θάλαμο διακυβέρνησης. κα Roos λέει κάθισαν στο πιλοτήριο κατά την απογείωση και την προσγείωση, και ότι οι πιλότοι ζήτησαν ακόμη τα κορίτσια να μείνουν μερικές νύχτες σε Κουάλα Λουμπούρ με αυτούς. "Σε όλη τη διάρκεια της πτήσης μιλούσαν για εμάς και ήταν στην πραγματικότητα το κάπνισμα σε ολόκληρη την πτήση, η οποία δεν νομίζω ότι τους επιτρέπεται να κάνουν,» είπε η κυρία Roos.


Yikes, ότι κανείς δεν φαίνονται καλά ... Άλλες θεωρίες περιλαμβάνουν HAARP, αλλά δεν υπήρχαν εκκλήσεις για βοήθεια, οι κοινοποιήσεις των προβλημάτων, ή κακές καιρικές εκθέσεις. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών οι άνθρωποι επισημαίνοντας ότι το Βιετνάμ ανέφεραν ότι βρήκαν τη συντριβή? Μόνο για να αποκηρύξουν αργότερα. Το ίδιο ισχύει και για την εύρεση των πετρελαιοκηλίδων εδώ και εκεί. Εδώ είναι το περίεργο τροχιά πτήσης που φαίνεται να επισημάνω ότι η πτήση ήταν στη διαδικασία της στροφής γύρω από:


Μια άλλη θεωρία είναι ότι αυτό θα χρησιμοποιηθεί στη θεωρία Πρόβλημα-Αντίδραση-Λύση του David Icke ότι τα γεγονότα έχουν δημιουργηθεί προκειμένου να περάσει κάποια ατζέντα Illuminati, με το παράδειγμα που είναι πιο "ασφάλεια" ή βιομετρικών αεροπορικά εισιτήρια (για την πρόληψη της κλοπής συμφωνία διαβατήριο). Αυτός ισχυρίζεται ότι υπάρχει μια ισοπαλία με την τρίαινα logo Maserati που είδαμε στις διαφημίσεις Super Bowl



Υπάρχει επίσης ο ισχυρισμός ότι το MSM χρησιμοποιεί αυτό ως μια απόσπαση της προσοχής από τη δοκιμασία Ουκρανία / Ρωσία, η οποία επίσης φαίνεται απίθανο (και όχι όλα αυτά λογικό). Ωστόσο, θα ήθελα να επισημάνω την ηλιθιότητα σε μας "awesome" 24/7 κόσμο των μέσων ενημέρωσης, όπου Bieber παίρνει τρία άρθρα μπροστά από την ιστορία Ουκρανία / Ρωσία:


CNN News


Βέβαια, νομίζω ότι η αγαπημένη μου θεωρία είναι ότι οι εξωγήινοι άρπαξαν  το  αεροπλάνο το οποίο θα είναι ο μεγαλύτερος αριθμός των ταυτόχρονων απαγωγών  σε ένα χρόνο. 

Δεν είναι τόσο τρελό, επειδή το αεροπλάνο κυριολεκτικά εξαφανιστεί, ως εκ τούτου, δεν έγινε αντικείμενο καπηλείας (θα εξακολουθούσε να είναι στο ραντάρ). 
Εδώ είναι ForbiddenKnowledgeTV :




Η αναπαραγωγή ραντάρ απεικονίζει δεκάδες αεροπλάνα κατά την πτήση πάνω από την περιοχή εκείνη την εποχή. Η πρώτη ιδιαιτερότητα φαίνεται στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης. Ένα στρογγυλό αντικείμενο εμφανίζεται στην περιοχή της πτήσης 370 (και εν μέσω πολλών άλλων), η οποία το ραντάρ δεν αυτόματα «διαβάσει» ως αεροπλάνο. Ξαφνικά, αυτό το στρογγυλό αντικείμενο να λάβει τη μορφή ενός "επιπέδου" στην οθόνη του ραντάρ και επιταχύνει σε ένα ποσοστό της ταχύτητας που πρέπει να είναι τουλάχιστον πέντε φορές την ταχύτητα των γύρω αεροπλάνων, με ανατολική κατεύθυνση, πέρα από τη θάλασσα της Νότιας Κίνας - και εξίσου ξαφνικά το αντικείμενο σταματά και φαίνεται να αιωρείται στο χώρο. 

Την ίδια στιγμή, υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ότι λίγο μετά τη διέλευση της χερσονήσου της Μαλαισίας, πτήση 370 ήταν σε μπελάδες.
Η αναπαραγωγή ραντάρ δείχνει ότι το αεροπλάνο πήρε τρεις απότομες στροφές: δεξιά, αριστερά, δεξιά, σε υψόμετρο 35.000 πόδια και με ταχύτητα 473 κόμβων - λίγο πριν από τις ενδείξεις του ραντάρ αμέσως πάει από 35.000 πόδια σε 0, με το αεροπλάνο εξακολουθεί να ταξιδεύει σε ότι η ταχύτητα για λίγο ακόμα, σε υψόμετρο 0 μέτρα πριν να εξαφανίζεται από την οθόνη. Από αυτό το γράψιμο, το επίπεδο αυτό εξακολουθεί να λείπει, αν και η θάλασσα είναι σχετικά ρηχά στην περιοχή όπου η λωρίδα πήγε χαμένο. Όπως και για το άλλο αντικείμενο που περιγράφεται εδώ, εξαφανίζεται καθώς και. Δεν υπήρξαν αναφορές για αυτό το αντικείμενο - ή αεροπλάνο, ή ό, τι έχετε? Αν ήταν ένα εμπορικό αεροσκάφος, όπως και τα πολλά άλλα κατά την πτήση κατά τις τελευταίες στιγμές που προηγήθηκαν της εξαφάνισης της Πτήσης 370 -, αλλά το εν λόγω αντικείμενο σίγουρα δεν το έκανε συμπεριφέρεται σαν ένα εμπορικό αεροσκάφος. Ανεξάρτητα από το αν ή όχι αυτό το αντικείμενο μυστήριο είχε τίποτα να κάνει με την κατάρρευση της πτήσης 370 - Τι είναι προφανές είναι ότι οι μετρήσεις του ραντάρ που παρουσιάζεται σε αυτό το κλιπ κατέλαβε σήματα από ό, τι προς το παρόν, μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ένα UFO.

/b>





". Σε περίπτωση που κάτι συμβεί" Χάρη στην ConspiracyTheorist commentor, υπάρχει επίσης η περίεργη περίπτωση ενός άνδρα που ονομάζεται Paul Εβδομάδες που έδωσε κοσμήματα του στη σύζυγό του Εδώ είναι DailyMail :




Ένας πατέρας δύο παιδιών άφησε τη βέρα του  στη συζηγο του για να την δώσει στα παιδιά του σε περίπτωση που κάτι συμβεί σε αυτόν πριν από την επιβίβαση στη πτήση Malaysia Airlines, όπως ο ίδιος πέταξε έξω για να ξεκινήσει μια δουλειά των ονείρωντου στη Μογγολία. Μηχανολόγος μηχανικός Paul Εβδομάδες, 39, Περθ, Αυστραλία, ήταν στην πτήση, όπως έκανε τον τρόπο του στην πρώτη στροφή του σε μια μύγα στο fly-out δουλειά. σύζυγός του Danica αποκάλυψε πως έφυγε από τα αντικείμενα μαζί της για να δώσει σε δύο αγόρια τους, αν κάτι ήταν να  του συμβεί .Είπε 9News Εθνική στο Περθ: «(Είπε)« Αν κάτι πρέπει να συμβεί σε μένα τότε το γαμήλιο δαχτυλίδι πρέπει να πάει στο πρώτο γιο που παντρεύεται και στη συνέχεια το ρολόι στο δεύτερο ".

Και υπάρχουν ισχυρισμοί ότι τα κινητά τηλέφωνα είναι ηχούν ακόμη? Στην πραγματικότητα ένα άτομο ισχυρίζεται ότι κάλεσε μόνο για να έχουν το σύζυγό τους πάρει αρκετές φορές και θα το έκλεινα αμέσως κάθε φορά. Δυστυχώς, η βιομηχανία κινητών τηλεφώνων λέει ότι αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Εδώ είναιUSAToday :


Τα μέλη της οικογένειας των λίγων επιβατών πλοίο που λείπουν Malaysia Airlines πτήση MH370 πιέζει την αεροπορική εταιρεία για να αναζητήσετε την τοποθεσία GPS των αγαπημένων τους κινητά τηλέφωνα μετά λέγοντας ότι θα τοποθετηθεί με επιτυχία κλήσεις προς λείπουν επιβατών κινητά τηλέφωνα. Μερικά μέλη της οικογένειας, δήλωσε η κλήση τηλεφώνων οδήγησε σε ήχους κλήσης στο άλλο άκρο, έστω και αν οι κλήσεις δεν συνελήφθησαν. Bian Liangwei, αδελφή ενός εκ των επιβατών, δήλωσε στο International Business Times ότι έφτασε τηλέφωνο το απόγευμα της Δευτέρας ο μεγαλύτερος αδελφός της. «Αν θα μπορούσα να πάρω μέσα, η αστυνομία θα μπορούσε να εντοπίσει τη θέση, και υπάρχει μια πιθανότητα που θα μπορούσε να είναι ακόμα ζωντανός», είπε. Αλλά οι εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας λένε οτι οι κλήσης στα τηλέφωνα δεν σημαίνει κατ 'ανάγκη ότι οι κλήσεις που διέρχεται. "Το κουδούνισμα Δεν είναι στην πραγματικότητα οτι χτυπάει στο άλλο τηλέφωνο ακόμα ", δήλωσε αναλυτής της βιομηχανίας Jeff Kagan. "Είναι απλά σας λέω ότι το δίκτυο είναι στη διαδικασία της εύρεσης και σύνδεσης με αυτό." Τοπικά εξερχόμενες κλήσεις μπορούν να συνδεθούν σχεδόν ακαριαία, είπε, αλλά υπεραστικές ή διεθνείς κλήσεις μπορούν να «δαχτυλίδι» αρκετές φορές πριν το τηλέφωνο βρίσκεται ή το σύστημα δεν μπορεί να βρει και να αποσυνδέει την κλήση.

Infowars δημοσιεύτηκε μια ομοιότητα μεταξύ αυτής της πτήσης και μια κορεατική Airlines πτήση 007 που έλαβε από μια εξέχουσα αντι-παγκοσμιοποίησης (* διάβασε «αντι-Illuminati»). Από Infowars :


Στρατιωτική της Μαλαισίας πιστεύει επίσης ότι το παρακολουθούνται το αεροσκάφος 200 μίλια από πορεία σε σχέση με το στενό της Μαλάκα , μια νέα αποκάλυψη που προκαλεί τις μνήμες της εξαφάνισης της Κορέας αεροπλάνο που φέρει Δημ. McDonald (D-Ga.) το 1983 κατά τη διάρκεια της τελικής κορυφή του Ψυχρού εντάσεις Πολέμου. Σύμφωνα με τον επίσημο απολογισμό, Korean Air Lines πτήση 007 καταρρίφθηκε από ένα σοβιετικό Su-15 αναχαίτισης στην Θάλασσα της Ιαπωνίας μετά την παραβίαση στο σοβιετικό εναέριο χώρο κατά τη διάρκεια της πτήσης του από Άνκορατζ, Αλάσκα με τη Νότια Κορέα. McDonald, του οποίου το σώμα ήταν δεν επανήλθε ποτέ, ήταν ίσως το πιο ένθερμοι αντι-κομμουνιστής και αντι-παγκοσμιοποίησης στο Κογκρέσο κατά τη χρονική στιγμή, γεγονός που βοήθησε να τροφοδοτήσουν τη συνεχιζόμενη διαμάχη σχετικά με τις συνθήκες γύρω από την πτήση των οποίων λίγα, εάν υπάρχουν, τα συντρίμμια δεν βρέθηκε ποτέ. Μετά από μόλις 10 λεπτά μετά την απογείωση, πτήση 007 απέκλινε από το προκαθορισμένο ίχνος του και συνέχισε να πετά προς αυτή την κατεύθυνση για τις επόμενες 5,5 ώρες, που οδηγεί κατ 'ευθείαν στο σοβιετικό αέρα, όπου υποτίθεται ότι είχε καταστραφεί από Καλίνινγκραντ R-8 πυραύλων, σύμφωνα με την επίσημη έκθεση.

Είμαι, επίσης, πρόκειται να επιπλεύσει μια ιδέα ότι υπάρχει κάποια προγνωστική προγραμματισμό σε όλα αυτά από την ταινία Zoolander. Φυσικά, είμαι μάλλον αστειευόταν (είμαι; ...), αλλά στην ταινία χαρακτήρα Μπεν Στίλερ είναι ένα supermodel που παίρνει στη βιομηχανία και θεωρεί ότι ο μόνος τρόπος για να πάρει μπροστά είναι να υποβάλει σε έλεγχο πλύση εγκεφάλου-νου ​​χαρακτήρα του Γουίλ Φέρελ . Στην ταινία ο Delta προγράμματα Stiller να σκοτώσει τον Πρωθυπουργό της Μαλαισίας (χωρίς προφανή λόγο). Αυτή η ταινία μας λέει ένα MK ULTRA τύπου συνωμοσία που αφορούν τη Μαλαισία;






Χάρη στους σχολιαστές της «TheForestVoice» και «Human», έχουμε δει επίσης στίχους από Pitbull και Shakira, όπου μιλούν για φωτισμό έως και τον ουρανό και τη Μαλαισία στον ίδιο στίχο στο Πάρτε το ξεκίνημα:




Μεγάλα νέα, Pitbull, Tom Cruise, Mumbai Ένα αναμμένο μέχρι Δεκέμβρη το βράδυ τους, όπως το τέταρτο του Ιουλίου, βανίλια ουρανό Θρίλερ στη Μανίλα, χτυπώντας τους έξω, όπως Pacquiao Δεν Ali, χωρίς Frasier, αλλά για τώρα μόλα είναι ανοικτά στη Μαλαισία

(UPDATE 14MAR2014: Υπάρχει τώρα ένα βίντεο στο Youtube που ισχυρίζονται για να εκθέσει τις συνδέσεις? Που είναι παρόμοια με αυτά τα σχόλια λένε παρακάτω είμαι ακόμα είδος «meh" γι 'αυτό, δεν φαίνεται ότι όλα καταδικαστικά, αλλά να ρίξτε . μια ματιά για τον εαυτό σας):







Lady Gaga λέει ότι είναι μέρος της Μαλαισίας στην τσιγγάνων, καθώς και όλοι γνωρίζουμε ότι πήρε την αφθονία των Illuminati-θεά συμβολισμού στο άλμπουμ ARTPOP της :




Είμαι Αμερικανός, είμαι τσιγγάνος είμαι Μπανγκόκ, της Αυστραλίας, της Μαλαισίας Σουηδία, η Φινλανδία, η Νορβηγία είναι το σπίτι μου, μόνο και μόνο για την ημέρα

Άκουγα Coast to Coast AM επεισόδιο από 11 Μάρτη, όπου μίλησε για MH370 και ένας επισκέπτης είπε ότι είδε ένα πρόσφατο επεισόδιο του Hawaii Five-0, όπου χαρακτήρισε μια αεροπειρατεία του μηχανογραφικού συστήματος του αεροσκάφους. Το επεισόδιο σε σχέση ονομαζόταν «Akanahe» καιCelebrityCafe έχει περισσότερο σε αυτό:


Θα εντοπίζουν ... Ian προς το αεροδρόμιο, όπου κάθεται με τον υπολογιστή της κόρης του Grover του. Λέει Μαγκάρετ και Grover ότι έχει τον έλεγχο της πτήσης 408 και θα συντριβή αν δεν τον αφήσει να φύγει για Πάγκο Πάγκο. Grover αναφέρει μια συμφωνία, και ο Ian σουτάρει πίσω ότι έχει διαπράξει προδοσία. Δεν θα υπάρχουν προσφορές. Με τη βοήθεια από το Naval Intelligence, Catherine τοποθετεί ένα δεύτερο υπολογιστή Ian χρησιμοποιεί για τον έλεγχο της αεροπορικής εταιρείας και καταφέρνει να προκαλούν παρεμβολές στο σήμα. Μαγκάρετ και Grover τότε ας Ian επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο για Πάγκο Πάγκο, να τον αφήσει να πιστεύουμε ότι εξακολουθεί να έχει τον έλεγχο της πτήσης 408. Μόλις Ian είναι επί του σκάφους, Μαγκάρετ και Grover, στη συνέχεια, επίσης, του σκάφους για να τον συλλάβουν. Θεωρούν το ροζ φορητό υπολογιστή σε ένα άδειο κάθισμα, με κανένα σημάδι του Ian. Οι επιβάτες τους πει ότι πήγε στο μπάνιο και δεν επέστρεψε ποτέ. Οι επιβάτες στην πτήση 408 αποβιβάζονται με ασφάλεια ...

Έτσι, αν υπάρχει κάποια προγνωστική προγραμματισμού ενσωματωμένα στη βιομηχανία του θεάματος έχουμε ήδη μερικά παραδείγματα για να δούμε. Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα καταλήξει να μοιάζει περισσότερο με το επεισόδιο Akanahe και ο καθένας παίρνει από το αεροπλάνο με ασφάλεια. Μια θεωρία είναι ότι το αεροσκάφος προσγειώθηκε κάπου σκόπιμα, αφού το χέρι απενεργοποιήσει τον αναμεταδότη. UPDATE 15MAR2014: CNN ισχυρίζεται ότι οι πιλότοι ήταν πιθανώς πίσω από την τύχη του MH370. Αμερικανοί αξιωματούχοι πιστεύουν ότι η πτήση συνεχίστηκε για ώρες αφού ο πομπός απενεργοποιείται, και υπήρξε μια αναζήτηση των σπιτιών των πιλότων. CNN προχώρησε να βάλει εμπρός κάπως τη δική τους θεωρία συνωμοσίας, και αυτό ένα σημεία για τους πιλότους:


Εξερευνώντας τις δυνατότητες




Μήπως η ιστορία Roos 'ανοίξει τη δυνατότητα ότι το ένα τρίτο ή τέταρτο άτομο θα μπορούσε να ενταχθεί Zaharie και Fariq στο πιλοτήριο; Όπως και οι περισσότεροι τα πάντα γύρω από την πτήση MH 370, που είναι ακόμη άγνωστο. Αλλά κάποιος προφανώς έκανε κάτι. Δεν έχει πολύ καιρό μετά την πτήση απογειώθηκε από την Κουάλα Λουμπούρ και η φωνή υπογράφονται, συστήματα επικοινωνιών ήταν άτομα με ειδικές ανάγκες, και ο αναμεταδότης του αεροπλάνου ήταν απενεργοποιημένο, πρωθυπουργού της Μαλαισίας Najib Razak, δήλωσε το Σάββατο. Αυτή η τελευταία συσκευή βρίσκεται μεταξύ των πιλότους και μπορεί να κλείσει με μια συστροφή του καρπού. Για ένα πιλοτικό για να το απενεργοποιήσετε φαίνεται ριψοκίνδυνο, επειδή οι ​​πληροφορίες που μεταδίδει δίνει το αεροπλάνο ζωτικής σημασίας προστασία. Βοηθά τους ανθρώπους στο έδαφος εντοπίσετε το αεροπλάνο. Κάποιος θα πρέπει να ξέρετε πώς να το κάνουμε και να γνωρίζουν επίσης ότι το αεροσκάφος θα χάσει την προστασία αυτή. Και η προφανής έλλειψη ορατότητας στο ραντάρ; «Πιλότοι αεροπορική εταιρεία δεν είναι εκπαιδευμένοι για την αποφυγή ραντάρ", δήλωσε ο εμπειρογνώμονας της αεροπορίας Keith Wolzinger, ένας πρώην πιλότος 777. Θα επιθυμούσατε να μείνετε στο ραντάρ, γιατί - και πάλι - προστατεύει το αεροπλάνο τους μόνο στρατιωτικών πιλότων, είπε, είναι συνήθως πρόθυμοι για την αποφυγή ραντάρ..

Υπάρχει μια διαφήμιση που επιπλέουν γύρω από αυτό είναι προφανώς δόλο photoshopped να πω κάτι για το "ποτέ δεν θα ξέρουμε πού πάμε ...", αλλά Mirrorήδη καταρριφθούν:





Μια άλλη θεωρία που αναδεύουν είναι ότι ο Πρόεδρος Ομπάμα έκλεψε την πτήση και την απέστειλε στο Diego Garcia? Ή ότι άλλη κυβέρνηση πήρε αλλού. Είναι όλα τόσο παράλογα. Αλλά εδώ είναι όπου Debdeep έχει αναρτήσει στοEconomist σε ένα σχόλιο:


Ανθρώπινη τραγωδία άκρη, αυτό το περιστατικό εκθέτει ορισμένα σημαντικά κενά στη Νότιο-Ανατολικής Ασίας, και την κάλυψη της Νότιας Ασίας στρατιωτική και πολιτική συνεργασία. Και φυσικά, περισσότερες από μία χώρες ΨΕΥΤΕΣ εδώ. Επιτρέψτε μου να εξηγήσω.
1. Έχουμε τουλάχιστον 4 χώρες με αεροπλανοφόρα και προηγμένες δυνατότητες θαλάσσια αναγνώριση που δραστηριοποιούνται στην εν λόγω περιοχή
a. Κίνα - με εκτεταμένη κάλυψη στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας μέχρι τα Στενά της Μαλάκα

b. Αμερικής - με μεγαλύτερη ασιατική βάση της στο Ντιέγκο Γκαρσία στον Ινδικό Ωκεανό
c. Ταϊλάνδη - με το δικό αεροπλανοφόρο της και εκτεταμένη ΗΠΑ διατηρείται δικτύου θαλάσσιας ραντάρ που καλύπτει το ανατολικό τμήμα του Κόλπου της Βεγγάλης
d. Ινδία - με αεροπλανοφόρο και εντολή Southern Air θα καλύπτει τον εναέριο χώρο από τα Νησιά Ανταμάν και Νικομπάρ στον Lakshadeep στην Αραβική θάλασσα.

Ενώ θα ήταν εύκολο να απορρίψει στρατιωτική κάλυψη ραντάρ μίας χώρας ως ανεπαρκή και ανίκανη (ναι, της Ινδίας Νότια εντολή Air έχει φέρεται να έχει τρύπες στην κάλυψη ραντάρ της), είναι πέρα από την κατανόηση πώς μια ELEPHANT όπως το MH370 μπορεί να αποφύγει την στρατιωτικών ραντάρ των 4 αυτές χώρες με μία κίνηση.
Και δεν είμαι καν να μιλάμε από τα μεγαλύτερα ραντάρ στο νότιο ημισφαίριο που βρίσκεται στην Αυστραλία, που μπορεί να ανιχνεύσει τυχόν εκτοξεύσεις πυραύλων από τη βόρεια του ισημερινού.
Δεν υπάρχει ποτέ ένα τέτοιο πράγμα ως ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΈΝΩΝ ανθρώπινη ανικανότητα όλη στρατούς των γειτονικών χωρών. Στρατιωτικά ραντάρ ορισμένων χωρών ΠΡΈΠΕΙ έχουν πάρει MH370 πάνω από τον Ινδικό Ωκεανό, ή στη θάλασσα της Νότιας Κίνας, ή τον κόλπο της Βεγγάλης, ακόμη και αν το αεροσκάφος σβήνει αναμεταδότες. AN ELEPHANT δεν μπορεί να κινηθεί απαρατήρητη σε ένα δάσος.

Δεν είναι τρομερά ηλίθιο σχόλιο, αλλά πολύ αμφιβάλλω οποιαδήποτε κυβέρνηση θα το κάνετε αυτό, πολύ λιγότερο να μιλήσει για το γεγονός για αυτόν τον καιρό.

Mediaite δημοσιεύτηκε για μια πρόσφατη εκπομπή του CNN με Don Λεμόνι και Brad Meltzer (που έχω ήδη προτείνει θα μπορούσε να είναι ένας παράγοντας παραπληροφόρησης ). Στο εν λόγω show, υπέθεσαν ότι κάτι υπερφυσικό θα μπορούσε να συμβεί:


«Ειδικά σήμερα, σε μια μέρα, όταν έχουμε να κάνουμε με το υπερφυσικό", δήλωσε ο Lemon. «Πηγαίνουμε στην εκκλησία, η υπερφυσική δύναμη του Θεού ... οι άνθρωποι λένε για μένα, γιατί δεν μιλάς τη δυνατότητα - και είμαι απλά βάζοντας εκεί έξω - ότι κάτι περίεργο συνέβη σε αυτό το επίπεδο, κάτι πέρα από την κατανόησή μας ? "

«Οι άνθρωποι roll τα μάτια τους σε θεωρίες συνωμοσίας, αλλά οι θεωρίες συνωμοσίας τι κάνουμε είναι να ζητούν από τις πιο δύσκολο, πιο εξωφρενική ερωτήσεις μερικές φορές, αλλά κάθε φορά σε μια στιγμή έχουν δίκιο", δήλωσε ο Meltzer.

"Μπορείτε να πείτε," Ω, αυτό συνετρίβη στον ωκεανό, »συνέχισε ο Μέλτζερ. "Αλλά πού είναι τα μέρη; Πού είναι τα κομμάτια; Γιατί να το κρατήσει για επτά ώρες; Γιατί έχετε έναν άντρα σκάφους, ο οποίος δίνει το ρολόι του και το δαχτυλίδι του με τη γυναίκα του και λέει «Κρατήστε αυτά για τα αγόρια μου, σε περίπτωση που κάτι συμβεί σε μένα»; Και αυτό δεν είναι κάποιος ξένος, ήταν ένας μηχανολόγος μηχανικός. Κάτι μυρίζει λάθος. "

"Δεν είμαι ένας από εκείνους τους πιστούς που έρχονταν εξωγήινοι κάτω ή κάτι τέτοιο», πρόσθεσε ο Μέλτζερ. "Αλλά εσείς πρέπει να σταματήσει και να αναρωτιέμαι: πώς ένα jet-επένδυση με 200 άτομα σε αυτό ακριβώς εξαφανίζονται;"





ΠΗΓΗ 

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΔΩ  ΚΑΙ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου