Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Εναρξη της δίκης του Πάπα Francis και η απόπειρα σύλληψης της Elizabeth Windsor γνωστη και ως Βασίλισσα Ελισάβετ

Ένοχος ΠΑΠΑΣ



Το Διεθνές Δίκαιο Κοινή Δικαστήριο Ενημέρωση κατά την έναρξη της δίκης του Πάπα Francis και άλλων

7 Απριλίου 2014, στις Βρυξέλλες (GMT)

Την παραμονή της έναρξης της πρώτης κεκλεισμένων των θυρών (για λόγους ασφαλείας) της δίωξης του Πάπα Francis και άλλους για την εμπορία παιδιών και τη δολοφονία, ο Οργανισμός Τύπου και Πληροφοριών της Εισαγγελίας ανακοίνωσε σήμερα ότι το Δικαστήριο θα εκδώσει δεσμευτικές νομικές Ανακήρυξη τεράστια παγκόσμια και ιστορική σημασία του Πάσχα Κυριακή 20 Απριλίου, 2014.

Αυτή η Διακήρυξη πρόκειται να χορηγηθεί σε συνδυασμό με τα υψηλότερα νόμιμη και πνευματικές αρχές βάσει του νόμου του Θεού και του ανθρώπου, με βάση την εκπληκτική νέα στοιχεία που συγκέντρωσαν από την Εισαγγελία σχετικά με τα εγκλήματα και την ίδια τη φύση της λεγόμενης Εκκλησίας της Ρώμης

Ο Χόρχε Μπεργκόλιο (γνωστός και ως "Πάπας Francis" εκλεγμένος απ ευθείας από τον Σαμαέλ στον παπικό θρόνο), ο Adolfo Pachon Ιησουίτης, και ο Justin Welby (Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρυ) θα προσαχθούν στη δικαιοσύνη σήμερα Δευτέρα, 7 Απρίλη μετά από την άρνησή τους να αμφισβητήσουν ή να διαψεύσουν τις ποινικές διώξεις εναντίον τους στο Δικαστήριο Κοινού Δικαίου στις Βρυξέλλες.

Το γραφείο του εισαγγελέα θα εξετάσει την περίπτωση αυτών των τριών κύριων κατηγορουμένων για εκείνη την ημέρα και θα παρουσιάσει στοιχεία που τους συνδέουν με λαθρεμπόριο, τα βασανιστήρια, το θάνατο παιδιών και νεογέννητων βρεφών σε σατανικές θυσίες, καθώς και την απόκρυψη των εγκλημάτων αυτών.

Το Συνέδριο έχει καθυστερήσει την έναρξη της δίκης κατά μία εβδομάδα, από την αρχική έναρξή της στις 31 Μαρτίου, αφού έλαβε τη διαβεβαίωση ότι μια συγκεκαλυμμένη ομάδα είχε αποσταλεί από το Βατικανό για να διαταράξει και να καταστρέψει το έργο του Δικαστηρίου.

Η ομάδα αποτελείται από πληρωμένους πράκτορες της λεγόμενης «Ιεράς Συμμαχίας», των Ιησουιτών που κατασκοπεύουν και μια αντιπροσωπεία δολοφόνων που είναι υπεύθυνοι για τη φίμωση και τη δολοφονία των παπικών αντιπάλων.



Το Δικαστήριο έχει συνέπεια καθορίζονται νέες ρυθμίσεις ασφαλείας για τα μέλη της, και ιδιαίτερα το δημόσιο κλειδί του εκπροσώπου της, αιδεσιμότατος Kevin Annett, ITCCS Γραμματέας πεδίο. 

Αρχικές συνεδρίες του Συνεδρίου θα είναι κλειστές και να διεξάγονται σε άγνωστη τοποθεσία. Ωστόσο, τα αποδεικτικά στοιχεία της κατηγορούσας αρχής που παρουσιάστηκαν στο Δικαστήριο θα πρέπει να δημοσιοποιούνται κατά τη διάρκεια της δοκιμής μέσω νεοσύστατου Οργανισμού Τύπου και Πληροφοριών αποσπασμένου στο γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα.








1. Η δίκη του Πάπα Francis, οι Ιησουίτες και τους Αγγλικανούς να αρχίσει την έβδομη Απριλίου με παρουσίαση Έναρξη από το Γραφείο του Εισαγγελέα - Το Δικαστήριο καθορίζει τα αυστηρότερα μέτρα ασφαλείας μετά την αιγίδα του Βατικανού «μαύρο ops" ομάδα διακοπή και αποστέλλεται στις Βρυξέλλες.

2. Μια Δημόσια Υπηρεσία Πληροφοριών είναι εγκατεστημένη να δημοσιοποιεί τα στοιχεία της εισαγγελικής αρχής κατά τη διάρκεια της δίκης - Η πρώτη έκθεση του Οργανισμού ακολουθεί.

3. Τα παιδικά λείψανα και τα αρχεία   καταστράφηκαν με διαταγή από τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρυ Justin Welby που ενεργεί για την Βασίλισσα Ελισάβετ- Οι μαζικοί τάφοι των παιδιών-θυμάτων εμπορίας που προσδιορίζονται στον Καναδά, την Ολλανδία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, και συνδέονται με τη θυσιαστική λατρεία του ένατου κύκλου.

Δημόσια Υπηρεσία Πληροφόρησης του Γραφείου του Γενικού Εισαγγελέα, Διεθνές εθιμικό δίκαιο Δικαστήριο

ΔΕΛΤΙΟ Νο 1: το Σάββατο, 29, Μαρτίου 2014

Το Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα (OCP) έχει συντάξει αποδεικτικά στοιχεία  εναντίον των πρωτογενών κατηγορουμένων BERGOGLIO, pachon και WELBY, και κατέθεσε πρωτογενή τεκμηρίωση της με το Δικαστήριο. Επιχειρήματά μας προς το Δικαστήριο θα αρχίσει Δευτέρα 7 Απριλίου στις 10 π.μ..

Η OCP έχει βρει σημαντικά στοιχεία που συνδέουν τους κατηγορούμενους με τη λειτουργία και την προστασία ενός παγκόσμιου δικτύου εμπορίας παιδιών που αφορούν την καθημερινότητα και συστηματική απαγωγή, βιασμό, τα βασανιστήρια και θυσιαστική δολοφονία νεογέννητα βρέφη και παιδιά μέχρι την ηλικία των δεκατεσσάρων. 

Η τεκμηριωμένη δακτύλιος γνωστή ως ένατος κύκλος με τη συμμετοχή των κατηγορουμένων και πρώην πάπες Ιωάννης Παύλος Β 'και BENEDICT είναι μια εκδήλωση αυτού του δικτύου. 
Η CIRCLE λειτουργεί σύμφωνα με ένα νόμο καταστατικό κανόνα χαρακτηρίζονται ως επιβλητικο ΠΡΟΝΟΜΙΟ, η οποία υποβάλλεται εντός των σφραγισμένων αρχείων της βιβλιοθήκης του Βατικανού. Μα αποκτήσε το αντίγραφο του καταστατικού αυτού και εισάγεται ως αποδεικτικο απο την OCP.

Ο ένατος κύκλος είναι παγκοσμίως με βάση και αιώνων λειτουργίας, που δρούσε σε Ρωμαιοκαθολικούς καθεδρικούς ναούς στο Μόντρεαλ, Νέα Υόρκη, Ρώμη, το Λονδίνο και δεκάδες άλλες περιοχές, όπως στο προστατευόμενο δάσος ελαιώνες στην Αμερική, τον Καναδά, τη Γαλλία και την Ολλανδία.Χρησιμοποιεί συνήθως τα παιδιά που προέρχονται από καθολικά ορφανοτροφεία, ιδρύματα υιοθεσίας, τα νοσοκομεία και τα σχολεία.

Η OCP έχει τεκμηριώσει μια τέτοια λειτουργία στην  πρώην Εκκλησία της Αγγλίας / Ιησουιτών κίνηση MOHAWK INDIAN SCHOOL ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ σε Brantford, Οντάριο, Καναδάς. Η ρουτίνα βιασμούς, βασανιστήρια και θυσιαστική δολοφονία των γηγενών παιδιών που συνδέονται με την Mohawk Συμπολιτείας ξεκίνησε με το άνοιγμα αυτής της διευκόλυνσης το 1832 και συνεχίζει μέχρι σήμερα σε υπο-υπόγειο θησαυροφυλάκιο. Το γεγονός αυτό έχει τεκμηριωθεί από την ιατροδικαστική έρευνα λείψανα από μαζικό τάφο κοντά στο σχολείο, μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, παρα-ψυχολογικά στοιχεία και έγγραφα από τις μυστικά αρχεία της Εκκλησίας της Αγγλίας στο Λονδίνο, Οντάριο (το λεγόμενο κλειστό "G 12" συλλογή του η Αγγλικανική Επισκοπή Huron υπό Bishop Bob Bennett).

Για την Πρώην Αγγλικανική εκκλησία ο ερευνητής LEONA ΜΩΥΣΗΣ επιβεβαίωσε, επίσης, αυτά τα γεγονότα προσωπικά στον Kevin Annett και Mohawk ηλικιωμένων Cheryl Squire σε προσωπική συνέντευξη τον Οκτώβριο του 2011. (Βλέπε τα στοιχεία από την περίπτωση ICLCJ 0022513-001, Γενοκτονία στον Καναδά, στο www.itccs.org, και επισυνάπτεται youtube links)

Πρωτοβάθμια κατηγορούμενος ο WELBY, ενεργώντας ως Αρχιεπίσκοπος του Canterbury και υπό τη διεύθυνση του καταδικασμένος εγκληματίας η ELIZABETH WINDSOR (γνωστός και ως "Βασίλισσα της Αγγλίας»), διέταξε την καταστροφή αυτών των αρχείων και κάθε ιατροδικαστικά λείψανα των δολοφονημένων παιδιών, τον Ιανουάριο του 2012, σε ενα ιδιωτικό ανακοινωθέν στην Αγγλικανική Προκαθήμενος Fred Hiltz στο Τορόντο.

 Για WELBY είχε ζητηθεί εν μέρει με την άμεση συμμετοχή της ELIZABETH του Windsor στην απαγωγή και τον θάνατο των γηγενών παιδιών στον Καναδά και την τακτική συμμετοχή των μελών της βασιλικής οικογένειας στην ένατη τελετουργίες  στο σχολείο Mohawk σε Brantford.

Αυτές οι τελετές που πιστοποιούνται από αυτόπτες μάρτυρες ενός πρώην τρόφιμου στο  Mohawk σχολείο και έναν αστυνομικό διαπιστευμένο παρα-ψυχολογικό ερευνητή των οποίων οι ένορκες βεβαιώσεις είναι υλικό περίληψης της OCP του.

Και οι δύο αυτές πηγές συμφωνούν για τα  εννέα στοιχεία για τα κόκκινα ράσα που συγκεντρώθηκαν για ένα βωμό σε μια υπό-υπόγεια κατακόμβη κάτω από τη δυτική πτέρυγα του ινδικού σχολείου Mohawk. Μια νεαρή κοπέλα Mohawk ηλικίας πέντε ή έξι δένετε και φιμώνετε στο βωμό, επανειλημμένα βιάστηκε από όλους τους συμμετέχοντες, και στη συνέχεια σκοτώθηκε και το σώμα της διαμελίστηκε και με ένα τελετουργικό μαχαίρι, και το αίμα της ήταν που καταναλώθηκε(ήπιαν) από τα μέλη των εννέα. Τα λείψανα του πτώματος στη συνέχεια  τα έκαψαν και θάφτηκε στα κρυφά στο δάσος αμέσως δυτικά του σχολικού κτιρίου.

Τον Οκτώβριο του 2011, οι ανασκαφές ξεκίνησαν από τους Mohawk γέροντες για λόγους στον ίδιο χώρο δίπλα στο σχολείο αποκάλυψαν  πολλά κουμπιά από το ενιαίο των μαθητριών στο σχολείο, καμένα κομμάτια του ιματισμού, και τα οστά που είχαν κοπεί σε τμήματα. Στη συνέχεια, δύο από αυτά τα θραύσματα οστών θετικά αναγνωρίστηκαν ως εκείνα ενός μικρού παιδιού από το Οντάριο  ο ιατροδικαστής Greg Olson και αρχαιολόγος Kris Nahrgang, καθώς και από τον ανώτερο  ιατροδικαστή Δρ Donald Ortner του Smithsonian Institute στην Ουάσιγκτον, DC (ο Ortner πέθανε άγνωστες αιτίες λίγο αργότερα).

Οι Πρωτοβάθμια κατηγορούμενοι WELBY, BERGOGLIO και pachon όλοι  συνωμότησαν για να θέσουν σε κίνηση μια εκστρατεία για να κρύψουν ή να καταστρέψουν αυτά τα στοιχεία, εμποδίζουν τη δικαιοσύνη και δυσφημούν 
 δημόσια την ITCCS και Kevin Annett μετά από αυτά τα στοιχεία  που δόθηκαν στη δημοσιότητα τον Οκτώβριο του 2011. 
Αυτή η εκστρατεία παραπληροφόρησης συνεχίζεται, κυρίως μέσω των  κρατικά ελεγχόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης στον Καναδά, συμπεριλαμβανομένης της ψευδεπίγραφο «Δίκτυο Τηλεόραση Ιθαγενών Λαών" (APTN), και με την άμεση φίμωση των  Mohawk υπερήλικων και αυτόπτων μαρτύρων στο  Brantford.

Συμμετοχή των Ιησουιτών στην ένατο κύκλου τελετές στο σχολείο Mohawk επιβεβαιώνεται στην αλληλογραφία από το σχολείο Διευθυντές ήδη από το 1922. Παρόμοια Ιησουιτών οι τελετές θυσιών που αφορούν μικρά παιδιά και νεογνά στα καθολικά ινδικά σχολεία της Νότιας Ντακότα και Omak, Ουάσιγκτον βεβαιώνεται από αυτόπτη μάρτυρα Clarita Vargas σε μια ένορκη βεβαίωση τέθηκε σε υλικό περίληψη μας.

Περαιτέρω στοιχεία σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να γνωστοποιούνται στα επερχόμενα 
Δελτία του Οργανισμού .

Εκδόθηκε από τον Οργανισμό Τύπου και Πληροφοριών του Γραφείου του Γενικού Εισαγγελέα

29 του Μάρτη του 2014

Βρυξέλλες, Βέλγιο




Έγκριση απο τους Mohawk στο σχολείο για ανασκαφή που έγινε από τους πρεσβύτερους των φυλών.
____________________________________

Guilty As Charged

«Η Ράν Βασίλισσα Ελισάβετ είχε άμεση συμμετοχή στην απαγωγή και το θάνατο των ιθαγενών παιδιών και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας φαίνεται να συμμετέχουν τακτικά σε σατανικές τελετές στο σχολείο Mohawk Indian στο Μπράντφορντ στο Οντάριο του Καναδά".



Αυτή η Διακήρυξη πρόκειται να χορηγηθεί σε συνδυασμό με τα υψηλότερα νόμιμη και πνευματικές αρχές βάσει του νόμου του Θεού και του ανθρώπου, με βάση την εκπληκτική νέα στοιχεία που συγκέντρωσαν από την Εισαγγελία σχετικά με τα εγκλήματα και την ίδια τη φύση της λεγόμενης Εκκλησίας της Ρώμης
Ειδοποίηση από το γραφείο του σερίφη του υποκαταστήματος της Ρώμης του Διεθνούς κοινού νόμου Δικαστήριο (ICLCJ)
3 Απριλίου, 2014, 18:00 GMT

Εσωτερική Ανακοινωθέν
Ρώμη και Brusselsl

Σήμερα, δύο δεόντως εξουσιοδοτημένοι σερηφηδες του Γραφείου μας επιχειρούν να εφαρμόσουν το μόνιμο ένταλμα σύλληψης του Πολίτη (ICLCJ με Δικαστικό διάταγμα αριθ. 02252013-004, με ημερομηνία 4 Μαρτίου 2013) κατά της Ελισάβετ Windsor aka Queen Elizabeth II κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στη Ρώμη, και να την φέρει σε επιμέλεια ως καταδικασμένη εγκληματίας και φυγάς από τη δικαιοσύνη.

Στην έκθεσή τους έχει κατατεθεί στο Γραφείο μας, και έχει ως εξής:
«Εγώ, ο Domingo Santori, συνοδευόμενη από τον Carlo Freschi, προσπάθησε να συλλάβει την Elizabeth Windsor ως κατάδικος, σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση των Βρυξελλών της 4ης Μαρτίου 2013.

"Σε περίπου 11:50 π.μ. σήμερα χρόνου Ρώμης πλησιάσαμε την αναφερόμενη περιοχή της συνάντησης της με τον Πρόεδρο Napolitano στο Προεδρικό Μέγαρο στη Ρώμη και ανακαλύφθηκε από ένα επίσημο στο παλάτι ότι η συνεδρίαση είχε μεταφερθεί σε άγνωστη τοποθεσία.
 Η έλλειψη οποιασδήποτε ασφάλειας στο παλάτι εκείνη την ημέρα φαίνεται να επιβεβαιώνουν τη δήλωσή του.Στη συνέχεια προορίζονται να συλλάβουν τον  Windsor αργότερα, όταν συναντήθηκαν με τον Πάπα Francis στο Domus Sanctae Marthae κοντά στο Βατικανό.
.
"Μετά την επίτευξη της Domus στις 1:05 μ.μ., συναντηθήκαμε με μια  αρκετά μεγάλη δύναμη ασφάλειας που αποτελείται από μέλη των εθνικών της Αστυνομίας, αλλά κανένα μέλος της ασφάλειας του Βατικανού, η οποία ήταν ιδιαίτερα ασυνήθιστη. Έχουμε την εντύπωση ότι η Εθνική Αστυνομία γνώριζαν την πρόθεσή μας και μας περίμεναν.

"Παρουσιάσαμε το ένταλμα σύλληψης στον  υπεύθυνο της Εθνικής Αστυνομίας και τον ενημέρωσε για την πρόθεσή μας να επιβάλλουμε τη δικαστική απόφαση και ζήτησε τη συνδρομή του σε αυτήν την νομική διαδικασία. Ο 
υπεύθυνος δεν θα συμφώνησε να το πράξει και αρνήθηκε να προσδιορίσει τον εαυτό του. Μας είπε ότι θα μπορούσε να ενεργήσει εναντίων μας αν προσπαθήσουμε να εκτελέσουμε την σύλληψη ή «απειλιθει ο  Πάπας" με οποιονδήποτε τρόπο. Αρκετοί αστυνομικοί στη συνέχεια κατάσχεσαν  την κάμερα μας βίντεο και περίπου μας συνόδευσαν έξω από την περιοχή. Η φωτογραφική μηχανή μας δεν είχε επιστραφεί σε εμάς. Έχουμε καταθέσει επίσημη καταγγελία για την Εθνική Αστυνομία.

«Είναι σαφές για εμάς ότι η ιταλική κυβέρνηση συνεργαζόντουσαν ενεργά στην προστασία του κατάδικου Elizabeth Windsor. Προτείνουμε ότι η μεγαλύτερη δύναμη να χρησιμοποιηθούν από εμάς στο μέλλον και ότι στηριζόμαστε σε καλύτερη πληροφόρηση σχετικά με τις κινήσεις εκείνων που πρόκειται να συλληφθούν  ή να σερβίρονται. Μπορούμε επίσης  το Δικαστήριο να εκδώσει μια επίσημη νότα διαμαρτυρίας στην ιταλική κυβέρνηση για τις δράσεις του σήμερα και ότι η προσπάθεια του Δικαστηρίου να αναπληρώνει τις τοπικές αστυνομικές δυνάμεις για να μας βοηθήσει.

"Σε μια τελική σημείωση ενδιαφέρον, μας είπαν από έναν από τους αστυνομικούς στο Domus που μας επιτέθηκαν ότι« Εσείς απλά σπαταλάτε το χρόνο σας έτσι κι αλλιώς, Il Papa (ο Πάπας) δεν είναι καν εκεί. Δεν είμαστε πεπεισμένοι ότι οι υποτιθέμενες συναντήσεις μεταξύ Elizabeth Windsor και τον Πάπα και τον Πρόεδρο έλαβε πράγματι χώρα κατά τον τρόπο που περιγράφεται στον κόσμο των μέσων ενημέρωσης. Η απουσία ασφάλειας του Βατικανού στο Domus εκείνη την ημέρα ήταν αισθητή και ασυνήθιστη, δεδομένου ότι θεωρείται περιουσία του Βατικανού.

«Έχουμε σημειώσει επίσης την ιστορία κάλυψης που κυκλοφορούν στον κόσμο των μέσων ενημέρωσης σήμερα ότι ο Πάπας συναντήθηκε με τον Francis Elizabeth Windsor στο Βατικανό.Ξέρουμε ότι αυτό είναι ψευδές και ότι η πραγματική συνάντησή τους εμφανίστηκαν σε άγνωστη τοποθεσία αφού συναντήθηκαν αρχικά στο Domus, η οποία είναι η λεγόμενη ιδιωτική κατοικία «Πάπα».

Υπεγράφη, Δ. Santori και συνυπογράφει από τον C. Freschi,
Διεθνές Κοινό Δίκαιο Δικαστήριο Σερίφηδες, Γραφείο Ρώμης του Δικαστηρίου
18:00 GMT
3 Απρ. 2013
__________________________________

ΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ:http://iclcj.com

-------------------------------------------------------------



Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ 2013 ΕΔΩ

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου