Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

UFO στην Ουκρανία η το αμερικάνικο υπερόπλο «Sky Dreadnought»;(Video)

  UFO
















Την Κυριακή 8 Μαρτίου 2014 :
Ένα Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο, UFO δηλαδή, εμφανίστηκε πάνω από τηνΟυκρανία σύμφωνα με το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Είναι από εκείνα τα UFO που έχουν σχήμα «πούρου», όπως χαρακτηριστικά περιγράφονται, ωστόσο δεν αποκλείεται να είναι κάποιο εντελώς γήινο μυστικό όπλο.


Δείτε το βίντεο:

)

ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ:

 Susan Duclos:

Χθες έγραψα το ΜΔΚ υποβολή εκθέσεων σχετικά με ένα πούρο UFO πάνω από την Ουκρανία, η έκθεση παρουσιάστηκε στο MSN Video, αλλά σήμερα μαθαίνουμε ότι TRNclaims δεν είναι πλέον ενα "αγνώστο" ιπτάμενο αντικείμενο, όπως έχουν ακριβώς χαρακτηριστεί ως μια μυστική αμερικανική στρατιωτική περιουσία ονομάζεται  "Sky Dreadnought,"
το οποίο κάνει καταπληκτικά πράγματα, είναι μη ανιχνεύσιμο απο τα ραντάρ, και έχει μαζικά προηγμένα οπλικά συστήματα.

Το Sky Dreadnought είναι το πιο προηγμένο στρατιωτικό οπλικό 
σύστημα  στην ιστορία της ανθρώπινης ύπαρξης. . Το αεροσκάφος είναι   μακρύ σε σχήμα πούρου, μήκους περίπου 3.000 πόδια, περίπου το μήκος των τριών αεροπλανοφόρων.

Περισσότερα στο βίντεο παρακάτω και σε TRN ..... αλλά αφήνει ένα σοβαρό ζήτημα και αυτό είναι αν όλες οι εμφανίσεις UFO πούρο εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και αλλού, είναι επίσης αυτό το ίδιο στρατιωτικό αεροσκάφος των ΗΠΑ;

 Επίσης, τι έκανε η κυβέρνηση των ΗΠΑ για να λάβει άδεια από το Κογκρέσο και να  πετά πάνω από αμερικανικές πόλεις και πολιτείες .... ή μήπως η διοίκηση καν δεν μπήκε στον κόπο να το περάσει από το Κογκρέσο καθόλου.

[Ενημέρωση] Η σύνδεση με την ιστορία  της TRN τώρα έρχεται πίσω σε μια σελίδα λάθους ..... που έκανε η αμερικανική Gov't και τους ανάγκασε να το αφαιρέσουν λόγω της μυστικότητας του έργου ή δεν αφαιρούν την ιστορία από μόνοι τους; (Ευτυχώς που βρίσκονται στοιχεία  στο βίντεο!)


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου