Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Η γεωμηχανική και τα chemtrails κάνουν το χιόνι να μην λιώνει!!! ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ;;;

















Αυτό συμβαίνει όταν μας ψεκάζουν καθημερινά και βλαβερά χημικά διασκορπίζονται στην ατμόσφαιρα μας!!! Δεν είναι αυτό το χιόνι που όλοι ξέρουμε και μεγαλώσαμε παίζοντας!!!

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε!!!




ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ


ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;;;

ΣΤΟ ΕΠΌΜΕΝΟ ΒΊΝΤΕΟ ΠΆΛΙ ΤΟ ΊΔΙΟ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ ΚΥΡΊΑ Σ ΈΝΑ ΑΘΡΟ ΤΗΣ
ΛΈΕΙ: ΟΤΙ ΤΟ ΧΙΌΝΙ ΌΤΑΝ ΚΑΙΓΌΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΎΣΕ ΑΙΘΆΛΗ ΚΑΙ ΜΎΡΙΖΕ ΠΛΑΣΤΙΚΌ ΘΑ ΔΕΊΤΕ ΆΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΡΦΉ ΠΟΥ ΠΑΊΡΝΕΙ ΤΟ ΧΙΌΝΙ:



ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΆΡΤΗΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΕΥΘΎΝΕΙ Σ ΜΙΑ ΔΙΕΎΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΊ ΤΗΝ ΜΥΡΩΔΙΆ ΚΑΙ ΤΟ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ CHEMTRAILS:

Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας Ηνωμένων Πολιτειών6315213Cordani





















http://erevnw.blogspot.gr/2014/02/chemtrails.html

3 σχόλια:

  1. http://ellinikahoaxes.blogspot.gr/2014/02/blog-post_4.html
    kai eseis me ton masonara mpakali erasth profhth?klika tou e?malista

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΘΡΟ ΟΤΙ ΤΟ ΧΙΌΝΙ ΌΤΑΝ ΚΑΙΓΌΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΎΣΕ ΑΙΘΆΛΗ ΚΑΙ ΜΎΡΙΖΕ ΠΛΑΣΤΙΚΌ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ http://theteapartytruther.com/this_snow_is_not_melting_it_disappears_with_strong_chemical_smell ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥ http://ellinikahoaxes.blogspot.gr/2014/02/blog-post_4.html ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΧΟΜΟΥΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΑΙΘΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ(Όπως πολλές ουσίες, το νερό μπορεί να πάρει μέρος σε πολλές μορφές που γενικά χαρακτηρίζονται από την κατάσταση της ύλης στην οποία βρίσκονται. Η υγρή φάση είναι η πιο συνηθισμένη του νερού στη Γη (βασικά στην επιφάνεια και στην ατμόσφαιρα). Ουσιαστικά αυτή είναι η κατάσταση που εννοεί στην καθομιλουμένη η λέξη «νερό». Η στερεή φάση του νερού είναι γνωστή ως «πάγος» και συνήθως παίρνει τη δομή σκληρών αμαγαλματικών κρυστάλλων, όπως οι κύβοι πάγου, ή χαλαρά συνδεδεμένων εύθραυστων κρυστάλλων, όπως στο χιόνι.).ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΟΣ Η ΟΧΙ ΑΣΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΛΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ.

      Διαγραφή
    2. ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ Ο ΝΙΟLAND ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.. ΑΝΤΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ!!!!!!

      Διαγραφή