Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΕΝΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΝΗΣΟΥΣ ΑΖΟΡΕΣ!!






[...Εν δε τη Ατλαντίδι νήσω ταύτη,μεγάλη συνέστη και θαυμαστή δύναμις βασιλέων κρατούσα μεν απάσης της νήσου,πολλών δε άλλων νήσων και μερών της Ηπείρου](=Αμερικής)...
[...Ούτοι δε πάντες,αυτοί τε και οι έκγονοι τούτων επί γενεάς πολλάς ώκουν,άρχοντες μεν πολλών άλλων κατά το πέλαγος νήσων,και μερών της Ηπείρου...](Πλάτων ΚΡΙΤΙΑΣ κεφ.VII,εδαφ.113,114 & ΤΙΜΑΙΟΣ κεφ.ΙΙΙ εδαφ.25) 




Τα "Portuguese News" ανέφεραν την ανακάλυψη μιάς τεράστιας καταποντισμένης Πυραμίδας η οποία ευρέθει αρχικά από τον Diocleciano Silva ανάμεσα στα νησιά
Sγo Miguel και Terceira.
Σύμφωνα με ισχυρισμούς η κατασκευή φαίνεται να είναι απολύτως τετραγωνισμένη και προσανατολισμένη στα 4 σημεία του ορίζοντα.Πρόσφατοι υπολογισμοί μέσω ψηφιακής τεχνολογίας GPS προσδιορίζουν το ύψος στα 60 μέτρα και την βάση στα 8.000 τετραγωνικά μέτρα.
Το Υδρογραφικό Ινστιτούτο του Ναυτικού της Πορτογαλίας έχει αναλάβει την ανάλυση των δεδομένων για να αποφασίσει εάν είναι κατασκευασμένη από ανθρώπινο χέρι ή όχι.

"Η πυραμίδα είναι τέλεια σχηματισμένη και εμφανέστατα προσανατολισμένη στα 4 σημεία του ορίζοντα." δήλωσε ο Silva στην τοπική εφημερίδα εφημερίδα Diαrio Insular.
Η Πυραμίδα βρέθηκε σε μία περιοχή στο μέσον του Ατλαντικού η οποία βρίσκεται κάτω απ'την επιφάνεια του νερού τα τελευταία 20.000 χρόνια. 
Αν αναλογιστούμε ότι αυτή ήταν η περίοδος της τελευταίας εποχής των παγετώνων όπου το λειώσιμο των πάγων άρχισε από την αποκορύφωση του φαινομένου 2000 χρόνια νωρίτερα, κάποιος πολιτισμός ανθρώπινος ή μή που υπήρχε πριν την περίοδο των παγετώνων ίσως να ευθύνεται για το χτίσιμο της Πυραμίδας.
Ενώ το Πορτογαλικό Ναυτικό ακόμα δεν έχει αποφανθεί σε ότι αφορά στην καταγωγή της Πυραμίδας, πολλοί μπορεί να αμφισβητήσουν γιατί αυτό δεν αναφέρθηκε νωρίτερα από το τέλος του 2012. Η ΝΟΑΑ η οποία μελετά ηφαιστιακή δραστηριότητα στην περιοχή της Πυραμίδας θα είχε ανακαλύψει την Πυραμίδα με χρήση προεπισκόπισης sonar κλπ εφόσων η περιοχή έχει μελετηθεί επισταμένα λόγω της ηφαιστιακής δραστηριότητος που παρουσιάζει.
Τι μπορεί να έχει συμβεί; Η ΝΟΑΑ μπορεί να μην την είχε εντοπίσει, ή να έκρυβαν το γεγονός ή να μην υπάρχει πραγματικά. Η τελευταία άποψη δεν φαίνεται ως πιθανή δεδομένου της αυθεντικότητος του ευρήματος.


Αρχαιολόγοι της Πορτογαλικής Ένωσης Αρχαιολογικής Έρευνας έχουν βρεί ευρήματα στο νησί Pico τα οποία ενισχύουν την άποψη πως η Πυραμίδα μπορεί να χτίστηκε από διαφορετικούς πολιτισμούς και ότι το ανθρώπινο είδος προϋπήρξε στις νήσους Αζόρες χιλιάδες χρόνια πρίν οι Πορτογάλοι φτάσουν εκεί. Ακόμα και σήμερα δεν έχει δοθεί καμία εξήγηση σε ότι αφορά στο ποιός δημιούργησε την τέχνη στους βράχους που απαντάτε στα νησιά.









http://www.educateinspirechange.org/2014/02/huge-underwater-pyramid-discovered-near-portugal-navy-investigating.html
Από το dionios

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ






Underwater Pyramid Found Near Portugal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου