Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Τα 72 Αγνά Περιστέρια - Τελετή έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων Λονδίνου 2012

Παλιό αρθράκι μας που έκανε τον γύρο της μπλογκόσφαιρας και βγήκε κατευθείαν καθώς παρακολουθούσαμε την Μασονική Τελετή του Λονδίνου που ονόμασαν Τελετή έναρξης Ολυμπιακών αγώνων.


ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΩΝ ΤΟ ΦΥΛΑΓΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ !!!!



Ακούσαμε τον εκφωνητή να λέει από τα κείμενα που λογικά τους δώθηκαν πως 

7ΔΙΣ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΠΕΤΑΞΑΝ ΟΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ 72 ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ (ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΕΚΠΤΩΤΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ) ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 72 ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΡΥΠΑΡΩΝ ΓΕΝΩΝ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ..

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ ΧΘΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΤΟΥΣ.. ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΧΛΕΥΑΣΑΝ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ.




Ο διαβητοχάρακας σύμβολο του ελευθεροτεκτονισμού και γύρω του χορεύουν οι 72

ΕΣΕΙΣ ΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 72 ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ, ΟΤΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΗΤΑΝ 73 ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΣΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΕΣ ΜΑΣ..

ΤΟ ΨΑΞΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ..


Ο Άγιος Ανδρέας μας μιλάει για 72 βασιλείς,

Ποια είναι η γη των Γωγ και Μαγωγ; 

Οι υποχθόνιες χώρες που στεγάζουν όλους αυτούς, δηλαδή τα "ρυπαρά έθνη" στην Αποκάλυψη ονομάζονται γη των Γωγ και Μαγώγ. Ο Άγιος Ανδρέας μιλάει για "Ινδαλία" δηλαδή για την περιοχή της Ινδίας και πιθανότατα και των Ιμαλαΐων ενώ κατά αλλά βιβλία πύλες υπάρχουν και αλλού...

Σε παλιούς χάρτες βρίκαμε την γη Μαγώγ στην περιοχή της αρχαίας Σκυθίας Καζακστάν εκεί που κατά τον Ηρόδοτο κατοιούσαν οι Σαρμάτες - Σαυρομάτες και οι κυνοκέφαλοι Νεύροι που μεταμορφώνονταν σε λύκο, και πάνω στην Ινδία δίπλα στα Ιμαλάϊα εκεί που ο Μ. Αλέξανδρος σφράγισε τις Πύλες. 



Τα ονόματα των 72 Βασιλειάδων είναι τα ακόλουθα:

Βάαλ, Αγάρης, Βασσαγός, Μαρμπάς, Σαμιγκινά, Βαλεφόρ, Βαρβάτος,
Αμούν, Μπουέρος, Παίμων, Γουσίων, Μπέλεθ, Σίτρι, Λεράζ, Μπάλαμ,




Καμίων, Ελιγών, Βότις, Ζεπάρ, Βαθήν, Σάλλος, Μάραξ, Πούρσων, Ίπος, 
Ναβήριος, Αίημ, Γκλάσια Λαμπολάς, Μπιούν,Μπερίθ, Ρονοβέ, Φορνέας, 

Άσταρωθ, Φόρας, Ασμουδαίος, Γκεάπ, Φορφούρ, Μαρχωσιάς, Στόλας
Φοίνιξ, Χάλφας, Μάλφας, Ραούμ, Φωκαλόρ, Βεπάρ, Σαξ, Σαμπνόκ-Ρα, 

Βινέ, Μπιφρόνς, Βουάλ, Χααγκεντί, Κροσσέλ, Φουρκάς, Μουρμούρ,
Ορομπάς, Γκρεμορύ, Οσέ, Αλλόκες, Οριάς, Βαπουλά, Ζαγκάν, Βαλάκ, 

Αντράλ, Χαουρές, Ανδρέαλφος, Κιμεγές, Αμδουσιάς, Βελιάλ, Ντεκαράμπια,
Αμύ, Σήρε, Δανταλίων και Ανδρομάλιος.




Αν και δεν θέλουμε να χρησιμοποιούμε καν τα σύμβολα τους σας παραθέτουμε μερικά
Όλες οι σφραγίδες τους εδώ:  κι εδώ:

Κάθε ένας από αυτούς διευθύνει και ένα συγκεκριμένο τομέα πάνω στην γη, από τις θετικές επιστήμες μέχρι τις βιομηχανίες καλλυντικών και ρούχων. Ελέγχουν την show biz, την πορνεία, τα ναρκωτικά μέχρι τις παιδικές τροφές. Τίποτα δεν διοικείται από τις κυβερνήσεις μας. Οι πολιτικοί που τις αποτελούν είναι απλά μαριονέτες και εκτελούν τις εντολές τους. 

Θέλετε τώρα να δείτε πως οι Νεφελίμ ζουν ανάμεσα μας; Ορίστε λοιπόν… 
Οι Νεφελίμ καταλαμβάνουν σώματα ανθρώπων. Οι Νεφελίμ που «ζουν ανάμεσά μας» είναι χωρισμένοι σε δύο κλάδους. Στους διοικητικούς και στους παρατηρητές. Οι «διοικητικοί» προωθούν τα νομοσχέδια και τα διατάγματά τους στους δήθεν τόπους λήψης αποφάσεων, στα ελεγχόμενα κοινοβούλια και τον ΟΗΕ και τους άλλους διεθνείς οργανισμούς. Λέω ελεγχόμενα κοινοβούλια, επειδή υπάρχουν και εκείνα στα οποία ο έλεγχος δεν είναι απόλυτος. 

Οι παρατηρητές, που είναι και οι περισσότεροι, συμμετέχουν στα κέντρα αποφάσεων σε όλο τον κόσμο και κυρίως ζουν σαν απλοί πολίτες σε όλη την υφήλιο για να αφουγκράζονται τον πραγματικό παλμό των λαϊκών μαζών. Μπορεί να είναι ο γείτονας της διπλανής πόρτας, ο φούρναρης της γωνίας, ο ταξιτζής που περνά από μπροστά μας, ο γιατρός που εμπιστευόμαστε και ούτω καθ’ εξής. 

Οι Νεφελίμ, δεν μπορούν να βγουν από τις πύλες, παρά μόνο οι πολύ πνευματικά ισχυροί από αυτούς, όταν κάποιος τους καλέσει όπως γίνεται και με το κάλεσμα δαιμόνων. Την επάνοδο τους στη γη την ονομάζουν Μεγάλη Επιστροφή. Τις πύλες αυτές θα ανοίξει ο αντίχριστος στα έσχατα χρόνια. Δεν είναι τυχαίο που έχει ειπωθεί ότι οι μάρτυρες αυτών των χρόνων θα είναι οι μεγαλύτεροι όλων των εποχών…




Επικαλούμαι εσένα Αρχαγγέλε Μιχαήλ, άρχοντα του συμπάντος και του φωτός με την δύναμη σου, να καταργήσεις κάθε εξουσία και επιρροή των συμβόλων αυτών πάνω στους ανθρώπους. 
Το πύρινο ξίφος σου να κάψει, κάθε σκοτεινή οντότητα και η ρομφαία σου να διαλύσει κάθε έργο των αρνητικών δυνάμεων.

Αμήν

DM 1702 για το ΕΡΕΥΝΏ ΆΡΑ ΥΠΆΡΧΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου