Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Η Επιστήμη των Δονήσεων: Video

























Τα βίντεο που ακολουθούν έχουν πραγματικά πολύ μεγάλο επιστημονικό ενδιαφέρον αλλά ταυτόχρονα μπορούν να γίνουν αφορμή για κάθε αληθινό εξερευνητή της Φύσης και του Κόσμου μας , να έρθει πιο κοντά στα μυστήρια του κόσμου και κυρίως να καταλάβει πως ότι κάνουμε αντηχεί στο περιβάλλον μας. Ας ''δονήσουμε'' λοιπόν με θετικές και χαρούμενες σκέψεις, γιατί αυτές θαδονήσουν στο περιβάλλον μας και θα το κάνουν καλύτερο.Καλύτερα να μην περιμένουμε καλό από κακές σκέψεις και ''δονήσεις''. Ας μην ξεχάσουμε πως ότι κάνουμε, δονεί και επηρεάζει τα πάντα. Σας προσκαλούμε στη θέα ενός μαγικού και πανέμορφου κόσμου, στον κόσμο της Επιστήμης των Δονήσεων.




Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ. 


 Στο πρώτο βίντεο θα δούμε την επίδραση διαφόρων ειδών μουσικής στη φωτιά, με τη βοήθεια ενός πυρακτωμένου σωλήνα. Είναι εκπληκτικό το πως προσαρμόζεται η φωτιά κάθε φορά , ανάλογα το είδος της Μουσικής. Λέτε και εμεις να υιοθετούμε συμπεριφορές του περιβάλλοντος ασυναίσθητα; Ερευνήστε το!!!








Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ. 


Στο δεύτερο βίντεο θα δούμε την επίδραση του ήχου στο νερό. Μέσα από τους ήχους της μαγευτικής φλογέρας, το νερό αλλάζει σχήματα και μορφές! Το νερό, ευέλικτο και προσαρμοστικό όπως έχει ερμηνευθεί από όλους τους πολιτισμούς, δίνει πανέμορφα και εντυπωσιακά σχήματα με τη συνοδεία της μουσικής. Λέτε να έχει Συνείδηση; Ας το ερευνήσουμε. Μήπως και εμείς οι άνθρωποι θα έπρεπε να προσαρμοζόμαστε στις διάφορες ''δονήσεις''-καταστάσεις της ζωής;




Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΡΥΖΙ. 

Στο τρίτο βίντεο θα παρακολουθήσουμε πως σε διάφορες συχνότητες , μπορούν οι κόκκοι του ρυζιου να συντονιστούν και να πάρουν πραγματικά ΤΕΛΕΙΑ σχήματα. Εκπληκτικό; Ακόμα και οι κόκκοι του ρυζιού έχουν λοιπόν ένα επίπεδο στη συνειδητότητα!



Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟ. 
Στο τέταρτο βίντεο της σειράς , έρχεται το μέταλλο να μας δείξει για άλλη μια φορά το πως η ΔΟΝΗΣΗ δημιουργεί ΜΟΡΦΗ.





Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ.

 Δεν λείπει από το αφιέρωμα, τα πρωτοποριακά πειράματα του Ιάπωνα ερευνητή ΔΡ. ΕΜΟΤΟ τα οποία δείχνουν με σχετική αλήθεια πως το νερό έχει συνείδηση! Δοκιμάστε και σεις: Δυο ποτήρια νερό. Στο ένα θα λέτε επί τρεις μέρες '' είσαι το πιο καθαρό νερό του κόσμου!!'' ( από μέσα σας...έτσι;) και στο άλλο '' μα τι βρώμικο!!'' και πείτε μας τι έγινε.



ΟΙ ΜΟΡΦΕΣ ΤΗΣ ΔΟΝΗΣΗΣ. 

Στο τελευταίο βίντεο, θα παρακολουθήσουμε πως οι διάφορες δονήσεις δημιουργούν μορφές 





Εδώ τελειώνει το αφιέρωμα στην ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΔΟΝΗΣΕΩΝ.

Τα βίντεο που είδαμε είναι μια τρανταχτή απόδειξη πως τίποτε στον κόσμο μας δεν είναι απλά ύλη. Τα πάντα έχουν ζωή μέσα τους και για αυτό το λόγο είναι απαραίτητο να σεβόμαστε και να προσέχουμε κάθε μορφή ύπαρξης, από τα ορυκτα ώς το είδος του Ανθρώπου. Μια πίστη που τόσο πολύ λείπει από τον Δυτικό Πολιτισμό και ίσως οδήγησε στην οικολογική καταστροφή του σήμερα.

ΠΗΓΗ


ΕΔΩ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ - το μεγάλο μυστήριο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου