Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣTOΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ


Δεν σας ανήκει ιστορικά και γεωγραφικά τίποτε στην Θράκη – Στα μέρη αυτά έζησαν επί χιλιάδες χρόνια μόνον Έλληνες – Η θέση σας είναι στα βάθη της σημερινής Τουρκίας



Κύριε Ερντογάν,

Σας αποστέλλω δύο Χάρτες, της Αρχαίας Θράκης για να δείτε τα όρια της και της Ανατολικής που καταπατάτε μέχρι σήμερα (με τις αρχαίες Ελληνικές Πόλεις και ονομασίες). Ίσως σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις

Γεωγραφικές σας γνώσεις.

Θα ήθελα όμως να σας βοηθήσω να βελτιώσετε και τις ιστορικές σας γνώσεις για να μην εκτίθεστε ως ανιστόρητος.

Στη Θράκη κατοικούσαν επί χιλιετίες Θρακικά φύλα που αναγράφονται επάνω στο χάρτη και είχαν δημιουργήσει με τους Έλληνες του Νότου και τις Μικράς Ασίας πόλεις και κέντρα πολιτισμού που επίσης αναγράφονται με κόκκινο στους χάρτες (Βυζάντιο, Ουσκουδάμα. Βυσάνθη, Αίνος κλπ).

Στην ιστοσελίδα της Θρακικής Εστίας Θεσσαλονίκης θα βρείτε όλους τους Χάρτες της Θράκης από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα και την ιστορία της περιληπτικά. Δεν έχετε χρόνο υποθέτω να διαβάσετε λεπτομερώς τους τόμους ιστορίας της.

Εκεί θα βρείτε ότι οι Τουρκογενείς Μουσουλμάνοι της Δ. Θράκης που φέρατε από τα βάθη της Ασίας είναι 54.000 και όχι 150.000 που είπατε πρόσφατα.

Προσπάθησα να βρω χάρτες της Αρχαίας Τουρκίας αλλά δεν βρήκα κανέναν. Ούτε και κατά τη Βυζαντινή περίοδο.

Διάβασα όμως ότι δεν υπάρχει Τουρκικό Έθνος κατά Τούρκο καθηγητή και ότι η Τουρκία διέπραξε γενοκτονίες.

Στη Θράκη πρωτοπάτησαν Τούρκοι το 1354 μ.χ.

Πόσοι Τούρκοι μέχρι τότε υπήρχαν στη Θράκη; Τι θέλατε και τι θέλετε στη Θράκη; Είναι πατρογονική σας Εστία;

Έχετε κανένα χάρτη του 1353 για να δώ ποια ήταν τα όρια της Τουρκίας;

Ποια είναι η Ιστορία , ο πολιτισμός και η προσφορά σας στην ανθρωπότητα;

Να σας το πω εγώ κύριε Ερντογάν, ο υιός γηγενών Θρακών από το Εύανδρο Μαλγάρων και Αριμάνι της Βεργούλης που τους εκτοπίσατε τους Δολοφονήσατε και αρπάξατε το βιός τους. Εμπεδώστε το.

Είστε Καταπατητές της Θράκης και Γενοκτόνοι κύριε Ερντογαν. Τίποτε άλλο.

Δεν σας ανήκει ιστορικά και Γεωγραφικά τίποτε από τη Θράκη. Θα πρέπει να καταλάβετε ότι στα μέρη αυτά έζησαν Έλληνες επί χιλιετίες που δημιούργησαν έργα και πολιτισμό που καταστρέψατε.

Η θέση σας είναι στα βάθη της σημερινής Τουρκίας και όχι στα παράλια της Μικράς Ασίας, της Ιωνίας του Πολιτισμού και βεβαίως όχι στην Ευρώπη που αδίστακτα, θρασύτατα και επιπόλαια βροντοφωνάζετε και σχεδιάζετε για τη Θράκη.

Αρκετά ανεχθήκαμε κύριε Ανιστόρητε και αχόρταγε Πρωθυπουργέ τις απειλητικές και εχθρικές σας προθέσεις και διαθέσεις.

Κατέχετε κομμάτι της Κύπρου παρά την απόφαση του ΟΗΕ. Εμποδίζετε και απειλείτε συνέχεια για υφαλοκρηπίδα, εναέριο χώρο, ΑΟΖ, Δυτική Θράκη, Ίμια, κλπ.

Απορεί κανείς με τη συμπεριφορά σας και την επιθετική πολιτική σας. Δεν θέλετε ειρηνική και φιλική συνεργασία με κανένα γείτονα σας.

Χρωστάτε σε όλους, έχετε πάρει από όλους και θέλετε και άλλα. Νομίζετε ότι σπέρνοντας Τουρκοφοβία θα το πετύχετε.

Τέλειωσαν αυτά που ξέρατε και κάνατε στο παρελθόν. Οι μάζες που διαθέτετε δεν κερδίζουν πολέμους.

Η τεχνολογία και το πνευματικό επίπεδο των αντιμαχομένων θα μιλήσει. Δεν θα περάσουν οι Τουρκαπειλές σας και τα ανατολίτικα τερτίπια.

Η υποχωρητικότητα, η ανεκτικότητα και η υπομονή έχουν όρια κύριε Ερντογάν.

Μην το Τραβάτε άλλο το σχοινί, μπορεί να κοπεί και δεν σας συμφέρει μακροχρόνια. Και μνήμη διαθέτουμε και γνώση και κρίση.

Έχει ο καιρός γυρίσματα. Κάποτε θα λογοδοτήσετε και θα πληρώσετε για τις Γενοκτονίες που διαπράξατε και για τις καταστροφές που προξενήσατε.

Η ιστορία θα σας κατατάξει εκεί που σας αξίζει και σας ταιριάζει.

Τσερκέζης Αναστάσιος

Γνήσιος Θράξ και ένας από τους κληρονόμους της Θρακικής Γης των προγόνων μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου