Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Το Αινιγματικό Αεροδρόμιο του Denver



























Στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού Ωκεανού ένα ακόμη κασκευαστικό έργο απασχολεί τους ερευνητές των ΗΠΑ. Πρόκειται για το αινιγματικό αεροδρόμιο του Ντένβερ, για το οποίο κυκλοφορούν σκοτεινές φήμες που το εμπλέκουν στα σχέδια της Νέας Τάξης πραγμάτων, ενώ μερικοί άλλοι ισχυρίζονται ακόμα και πως έχει σχέση με το εξωγήινο ζήτημα. 


Η λαϊκή ρήση «δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά» φαίνεται να ισχύει στην περίπτωση του συγκεκριμένου αεροδρομίου, το οποίο είναι γεμάτο αποκρυφιστικά και μασονικά σύμβολα, με αποκορύφωμα τις αλλόκοτες τοιχογραφίες. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και ας προσπαθήσουμε να ρίξουμε φως στα μυστήρια του αεροδρομίου.





Οι λευκές κορυφές/ τέντες που σκεπάζουν το αεροδρόμιο του Denver αναπαριστούν τα περίφημα Rocky Mountains της περιοχής.

Κατασκευαστικός Κολοσσός Το αεροδρόμιο του Ντένβερ είναι το μεγαλύτερο σε έκταση αεροδρόμιο των ΗΠΑ και το τρίτο στον κόσμο. 
Με τα 140 Km2 του δεσπόζει σε απόσταση 40 χιλιομέτρων από την πόλη του Ντένβερ και είναι το 5ο αεροδρόμιο των ΗΠΑ από άποψη αριθμού επιβατών, εξυπηρετώντας το 2006 περίπου 50 εκατομμύρια επιβάτες.

 Η εκπληκτική οροφή του κατασκευάστηκε έτσι που να μοιάζει με τις χιονισμένες οροσειρές του Κολοράντο και το κόστος του ξεπέρασε κατά πολύ τον αρχικό προϋπολογισμό, φτάνοντας στο αστρονομικό ποσό των 4,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Μέχρι εδώ θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί πως όλα είναι καλά, όμως υπάρχουν ορισμένα στοιχεία που προκαλούν ερωτηματικά, τουλάχιστον στους συνωμοσιολόγους. Παραβλέποντας το γεγονός ότι ξεπεράστηκε κατά πολύ το αρχικό κόστος, μιας και έτσι φαίνεται να συμβαίνει τελικά με όλα τα δημόσια έργα, στο αεροδρόμιο του Ντένβερ φαίνεται πως η υπερβολή έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο. Σύμφωνα με τους ερευνητές, δόθηκε εντολή να κλείσει το παλιό αεροδρόμιο της πόλης, το Stapleton, το οποίο λειτουργούσε υποδειγματικά και χωρίς προβλήματα.
 Η θέση του νέου αεροδρομίου βρίσκεται σε μια απομονωμένη περιοχή, στην πρωτοφανώς μεγάλη απόσταση των 40 Km από την πόλη. Η πρόσβαση από το Ντένβερ στο αεροδρόμιο, καθώς και ανάμεσα στα διάφορα κτίριά του, γίνεται χάρη σε ένα κολοσσιαίο σιδηροδρομικό δίκτυο, για το οποίο χρησιμοποιήθηκαν χιλιάδες μίλια σιδηροδρομικών γραμμών, ενώ οι οπτικές ίνες που χρησιμοποιήθηκαν, ξεπερνούν τα 5.300 μίλια, δηλαδή το μήκος του ποταμού Νείλου. 
Ο τεράστιος κεντρικός σταθμός κατασκευάστηκε με μάρμαρο από όλα τα μέρη της Γης, πράγμα ανεξήγητο με βάση τον ήδη επιβαρυμένο προϋπολογισμό. Η επιλογή της τοποθεσίας φαίνεται να μην ήταν ιδανική, δεδομένου ότι στην περιοχή επικρατούν συνήθως δυσμενείς καιρικές συνθήκες και ισχυροί άνεμοι, που συνεχώς προκαλούν το κλείσιμο του αεροδρομίου και τη ματαίωση εκατοντάδων πτήσεων, γεγονός που δεν συνέβαινε στο Stapleton.


  





(Το αεροδρόμιο του Denver καλυμμένο από χιονοθύελλα, στις 22 Δεκεμβρίου του 2006.) Ένα άλλο αινιγματικό γεγονός είναι ότι χτίστηκαν υπόγεια επίπεδα και κτίρια που στη συνέχεια θάφτηκαν κάτω από χιλιάδες τόνους χώματος, με τη δικαιολογία ότι τα κτίρια εκείνα ήταν ελαττωματικά. 

Για την κατασκευή των έργων αυτών προσελήφθηκαν εταιρείες και εργάτες που σύντομα απολύονταν προφανώς, όπως λένε κάποιοι, για να μην έχει κανείς πλήρη εικόνα του έργου.
 Σύμφωνα με τους ερευνητές Alex Cristopher και David Icke, κάτω από το αεροδρόμιο του Ντένβερ υπάρχει μια τεράστια βάση έκτασης περίπου 8 Km2 στην οποία εργάζονται άνθρωποι από κοινού με εξωγήινους. 
Οι δύο ερευνητές στηρίζουν την άποψή τους σε μαρτυρίες εργατών. Κάποιοι άλλοι αναφέρουν την ύπαρξη 8 υποεπιπέδων και την εκπομπή υπερήχων και υποήχων, εξαιτίας των οποίων αρκετοί επιβάτες αναφέρουν δυσφορία μόλις πατήσουν το πόδι τους στο αεροδρόμιο.

 






Η είσοδος στο Concourse B.
Μασονικά και άλλα Σύμβολα









    




Έτσι αυτό που σας καλωσορίζει όταν εισάγετε τις πύλες της κόλασης είναι ... συγγνώμη, εννοούσα τις πύλες του αεροδρομίου

.Ένα 32 πόδια άλογο υψηλής ποιότητας fiberglass με φλέβες έξω από ολόκληρο το σώμα του και δαιμονικά μάτια που λάμπουν κόκκινο. Ενδιαφέρον γεγονός: το άλογο σκότωσε τον δημιουργό του, Luis Jimenez, ενώ εργαζόταν σε αυτό.
Ένα τμήμα του γλυπτού θρυμματιστικε και έπεσε πάνω του προκόντας θανατηφόρα τραύματα.Οι φίλοι του Luis Jimenez λένε τώρα ότι το άλογο είναι καταραμένο.
Το 1ο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό όταν είδα αυτό το φοβερό κομμάτι (για ντεκορ αεροδρόμιου) είναι: το άλογο Πάλε της Αποκάλυψης.Είναι το τέταρτο άλογο στο βιβλίο της Αποκάλυψης στη Βίβλο και ονομάζεται «Death».___“And I looked, and behold a pale horse; and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him. And power was given unto them over the fourth part of the earth, to kill with sword, and with hunger, and with death, and with the beasts of the earth”. -Revelation 6:7-8___Με άλλα λόγια, το άλογο «Death» έφερε τη θανάτωσή τους με όπλα, με την πείνα, και με την ασθένεια.
Αυτός είναι αρκετά ακραίος αερολιμένας για οικογένειες, έτσι;
Δεν φαίνεται πως το άλογο δεν πρέπει να είναι εκεί ?


     





Και ενα άγαλμα του Θεού των Αιγυπτίων Ανούβη που
συμβόλιζε την Κρίση και τον Θάνατο.





   
(Η χρονοκάψουλα.) 


Το αεροδρόμιο είναι γεμάτο μυστικιστικά σύμβολα, με αποκορύφωμα τις τοιχογραφίες που θα μας απασχολήσουν λίγο παρακάτω. Η τεράστια αποβάθρα ονομάζεται «Μεγάλη Αίθουσα», όρος που χρησιμοποιείται για τους χώρους όπου συγκεντρώνονται οι Μασόνοι. Εάν αυτό σας ακούγεται υπερβολικό ως σύνδεση, η χρονοκάψουλα που βρίσκεται εκεί θα σας διαλύσει κάθε αμφιβολία, καθώς επάνω της διακρίνεται ο Διαβήτης των Ελευθεροτεκτόνων.

  














Μπορείτε επίσης να δείτε αγάλματα gargoyles, όπως ακριβώς και στους καθολικούς ιερούς ναούς. Για το πάτωμα της αίθουσας χρησιμοποιήθηκε μάρμαρο από όλα τα μέρη της Γης, ενώ επάνω του είναι χαραγμένες περίεργες φράσεις, που ίσως αποτελούν τα ονόματα από Ιερά Όρη των ινδιάνων. Στο παρεκκλήσι θα διαπιστώσετε την ύπαρξη σχεδόν όλων των θρησκειών σε έναν και μοναδικό χώρο. Παρά ταύτα, προσωπικά θεωρώ πως όλα αυτά ωχριούν μπροστά στις τερατώδεις τοιχογραφίες..



   



Μία παρατήρηση μας τα gargoyles είναι μέσα σε βαλίτσες γιατί άραγε;;


ΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ
Στην αίθουσα με το αγαλματου 
 gargoyles που επιτηρεί, το πάτωμα έχει πλακάκια με περίεργα σύμβολα  γραμμένα με τον συμβολισμό του «επιτηρητή». Θα αναλύσουμε κάποια, αλλά στα Αγγλικά. 
Αφορά την παρακάτω εικόνα :

   


 Γράφει DZIT DIT GAII
λέμε λοιπόν ... 
D = Θάνατος 
Ζ = Δάσκαλος 
DD = Θάνατος Defier 
IT = είμαι ένα φυλλάδιο (Τ = περιοχές για παρατήρηση του θανάτου) Draco / Pteradon / δάκτυλος
 G = το δώρο (Χ) θυσία για την εξουσία (ανθρωποθυσία) 
Α = προγονική θεούς ... του αέρα και του νερού (Α)
 Π = η μαύρη τρύπα = ύλης / αντιύλης 
D = Θάνατος 
Ζ = Κύριος 
DD = Αυτός που περιφρονεί τον θάνατο 
IT = είμαι αυτός που πετά (Τ = πτηνό - του Θανάτου) Δράκος / Πτερό / δάκτυλος 
G = το δώρο (Χ) θυσία για ΔΥΝΑΜΗ (ανθρωποθυσία)
 Α = αρχαίοι θεοί ... .. του αέρα και του νερού
 (Α) ΙΙ = η ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ = υλη / αντιύλη
------------- -----------------------------








Cochetopa: Τοποθεσίες στο Κολοράντο. Ένα πέρασμα στο βουνό, τους λόφους, και ένα ρυάκι ονομάζονται Cochetopa. Υπάρχει επίσης και ένα Cochetopa Πάρκο.







SISNAAJINI: Όνομα των Ναβάχο για το βουνό που ονομάζεται Όρος Blanca στο Κολοράντο. Είναι ένα από τα τέσσερα ιερά βουνά των Ναβάχο, ένας από τους τέσσερις πυλώνες.



MT BLANCA:Αυτό το βουνό αναφέρεται με την ονομασία των  Ναβάχο παραπάνω. Αυτό κάνει κάποιον να αναρωτιέται γιατί έχει δύο αναφορές σε αυτό το σύμβολο ;;





Braaksma:
Πρόκειται για το τελευταίο όνομα ενός συναδέλφου γνωστή αποκρυπτογράφησης. Ίσως το πιο σημαντικό είναι το τελευταίο όνομα του προγραμματιστή που ειδικεύεται σε τέτοιου είδους πράγματα στα αεροδρόμια, αν και φαίνεται να μην ξέρει τίποτα γι 'αυτό.



Villarreal:
Υπάρχει ο συγγραφέας "Tου πέμπτου Καβαλάρη", Χοσέ Βιγιαρεάλ, ο οποίος έχει διδάξει στο πανεπιστήμιο του Κολοράντο. Έχει γράψει ένα άρθρο σχετικά με την τσικάνα τέχνη, η οποία θα μπορούσε να τον συνδέσει με την τοιχογραφία του Denver και του   καλλιτέχνη Leo Tanguma.


Ερπετά στο πάτωμα;;

Πάμε τωρα σ΄αυτήν την αίθουσα:

  
Αυτές οι φωτογραφίες είναι από μια παράξενη σειρά  συμβόλων  στο πάτωμα του νότιο άκρο του Great Hall στο Επίπεδο 5 και προς το βόρειο άκρο της μεγάλης αίθουσας.Παρατηρήστε το μαύρο δίσκο που κρύβει τον ήλιο. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η αρχιτεκτονική στο έδαφος, που αντιπροσωπεύει τον ήλιο, και το μαύροτου δίσκου για να τον επισκιάσει. Όταν φτάσαμε στο βόρειο άκρο της μεγάλης αίθουσας υπάρχει ένα άγαλμα που καλύπτει τον ήλιο. 
Είναι μια αναφορά στον μαύρο ήλιο, ο οποίος λατρευόταν από τους Ναζί;


  




Οι Τερατώδεις Τοιχογραφίες


   


Κοιτάζοντας κανείς τις τοιχογραφίες θα πιστέψει ίσως τα λόγια του δημιουργού τους Leo Tanguma, ο οποίος είχε δηλώσει ότι « Αποστολή μου είναι να τονίσω την αξιοπρέπεια όλων των ανθρώπων, να διατηρήσω την πολιτιστική κληρονομιά των Chicanos και, το πιο σημαντικό από όλα, να διαδώσω τις ιδέες της αγάπης, του σεβασμού και της δικαιοσύνης».
 Πράγματι, είναι πιθανό να διαπιστώσετε κανείς ένα αντιπολεμικό μήνυμα κοιτάζοντας τις τοιχογραφίες, μελετώντας τις όμως προσεκτικά, ίσως και να αλλάξει άποψη, όπως και αρκετοί άνθρωποι που τις πρωτοαντίκρισαν στην τελετή των εγκαινίων του αεροδρομίου. 
Οι τοιχογραφίες περιέχουν δεκάδες, ίσως και εκατοντάδες λεπτομέρειες που δεν γίνονται αντιληπτές με μια απλή ματιά. 
Στην πραγματικότητα, κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς σημαίνουν όλες αυτές οι απεικονίσεις, μερικοί πάντως πιστεύουν ότι δεν είναι τίποτε άλλο από την αποτύπωση των σκοτεινών σχεδίων της Νέας Τάξης πραγμάτων και της Μυστικής Κυβέρνησης που έχει επιβληθεί.

   



Εδώ μια τοιχογραφία στην οποία ένας στρατιώτης, ντυμένος με γερμανική στολή και έχοντας πρόσωπο που μοιάζει πολύ με τους περίφημους Γκρίζους Εξωγήινους,κρατάει στο ένα χέρι ένα ισλαμικό ξίφος(εξάπλωση του Ισλάμ.Μήπως το ζούμε;;) και τρυπάει ένα περιστέρι (σύμβολο της ειρήνης) και στο άλλο χέρι ένα AK-47. Στα δεξιά του, ανάμεσα σε ερείπια, ένα κοριτσάκι με Σταυρό στο στήθος κοιμάται ή είναι νεκρό, κρατώντας ένα αρκουδάκι στο χέρι.
Επίσης από τον γκρίζο εξωγήινο βλέπουμε να βγαίνουν παλμικά κύματα απο΄το σχήμα τους σκοτώνοντας τους πάντες στο περάσματος η ουράνιο τόξο σε στυλ chemtrail..;
Επίσης φοράει μάσκα αερίων που δηλώνει κάποιο βιολογικό όπλο .
Νεκρά παιδιά απάνω στο δρόμο που κάποιοι χάραξαν για την ανθρωπότητα?! Οι μανάδες να κλαίνε.





ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΟΜΑΔΙΚΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΕΔΕΙΟ ;; 


Η ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΕΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΚΑΛΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

 Η ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ

    



Παρακάτω μέσα στην φώτο υπάρχει ένα γραμμα από ένα παιδί που έχει πεθάνει ..και λέει ότι πια δεν είναι παιδί ..έμαθε να μισεί ...που γνώρισε το φόβο κοκ..με χαλάει ακόμα και να το μεταφράσω!!

 Τελειώνει έτσι πάντως.... Hama Herchenberg 14 χρόνων, πέθανε στις 18 Δεκέμβρη του 1943 σε στρατόπεδο συγκέντρωσης του Άουσβιτς Λίγο ενοχλητικό;

 








Με μια ματιά,στα γράμματα ΑU AG θα ήταν λογικά να είναι τα σύμβολα για το χρυσό και το ασήμι. Αλλά αυτή η έννοια έχει τεθεί υπό αμφισβήτηση, όταν ανακαλύφθικε
ότι ένας από τους ιδρυτές του αεροδρομίου είχε ανακάλυψει επίσης ένα νέο θανατηφόρο ιο στέλεχος της ηπατίτιδας γνωστό ως αντιγόνου της Αυστραλίας, που ονομάζεται επίσης AUAG. Aκόμα φημολογείται ότι AUAG θα μπορούσε να είναι ένα ισχυρό όπλο σε βιολογικό πόλεμο. Αυτό το σύμβολο βρίσκετε στο έδαφος ακριβώς μπροστά απο την τοιχογραφία του βιολογικού πολέμου.


  








Εδώ στην τοιχογραφ'ια στο ημερολόγιο των Μάγιας αναφέρεται η καταστροφή του κόσμου.

ΟΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ!!!



  





Το γερμανόπουλο με το σφυρί του Θωρ.



  





Τα παιδιά από όλα τα έθνη της Γης κρατούν ξίφη, τυλιγμένα με τη σημαία του κράτους τους και τα προσφέρουν σε ένα μικρό γερμανόπουλο, το οποίο έχει σιδερένιο το ένα του χέρι και σπάζει τα ξίφη με ένα σφυρί, ενώ κάτω του κείτεται η φιγούρα του νεκρού πλέον εξωγήινου στρατιώτη με τη μάσκα αερίων από την προηγούμενη σκηνή , πάνω από τον οποίο στέκουν δύο περιστέρια. . 

Όλα τα παιδιά φαίνεται να έχουν ανακουφιστεί. 
Η βαθύτερη αλληγορία είναι η επιστροφή στην ειρήνη, μια αναγέννηση? Δεν θα υπάρχει πλέον ανάγκη για όπλα στον νέο κόσμο.
Γνωρίζουμε οτι Τα ξίφη χρησιμοποιούνται σαν σύμβολο της δύναμης, όπως το Ξίφος του κράτους και Ξίφος της δικαιοσύνης.
Τι συμβολίζει πραγματικά η τοιχογραφία μήπως ότι όλες οι εξουσίες των κρατών θα παραδοθούν στην Γερμανία ;;


  





Και αφού παραδόθηκαν όλα τα κράτη πλέον αυτοί που κινούν τα νήματα της παγκοσμιοποίησης πέτυχαν τα σχέδια τους δεν χρειάζονται πλέον τους εξωγήινους και το ισλάμ;;
Αυτή την σκέψη μου φέρνει η εικόνα του νεκρού στρατιώτη.
  







Αλλά γιατί μου θυμίζει ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ!!

 π.χ Γιατί το παιδί από την Γερμανία κυριαρχεί σε όλη την εικόνα? 
Σε αυτό το στάδιο τα παιδιά είναι περιτριγυρισμένο από πολλά ζώα, γιορτάζουν, κάτι σαν ιερή τελετή! Σύμβολο της Νέας Εποχής;__Τώρα που οι περισσότεροι την έκαναν για να μείνουν οι λίγοι εκλεκτοί όλοι γιορτάζουν... Και να σου και ο λωτός ...η αφύπνιση του πνεύματος..άλλα μετά !! 

Η είναι κάποιο τροποποιημένο φυτό της Monsanto?!!
Η η γνώση μαζεύτηκε πάλι στα χέρια των λίγων;;
   



Η κυριαρχία των έσω και έξω από τη γη των νεκρών και ζωντανών μέσα από το μάτι του 
ερπετού στη Λέσχη των Οστών και κρανίων(Club των Skull & Bones;;

   





Εδώ βλέπουμε τρία φέρετρα ανοιχτά, με γυναίκες νεκρές μέσα τους, μια φιγούρα που μοιάζει με το Χριστό και λατρεύει ένα φυτό, το οποίο δείχνει
να μην είναι κάποιο από τα γνωστά φυτά του πλανήτη μας, εικόνες ζώων με αλλοιωμένα χαρακτηριστικά, φάλαινες που εκτινάσσονται από μια φλεγόμενη θάλασσα και μια πόλη στο βάθος που έχει πιάσει πυρκαγιά. Οι λεπτομέρειες αυτής της τοιχογραφίας είναι κυριολεκτικά εκατοντάδες, όπως μάτια που κρύβονται σε διάφορα σημεία, ενώ ερευνητές ισχυρίζονται πως τα φυτά που απεικονίζονται εκεί είναι όλα τους δηλητηριώδη.






Πίσω από τα φέρετρα υπάρχει ένα κορίτσι που κρατά μια πινακίδα με το σύμβολο της πτώσης του 5ου Ηλίου που σύμφωνα με την διδασκαλία των Μαγιάς αυτή η πλανητική αναστάτωση τους έχει οδηγήσει στην προφητεία του 2012 !

Η συμβολίζει το τέλος του σημερινού πολιτισμού όπως τον ξέρουμε με ένα καινούργιο παγκόσμιο.
Τα τρία ανοικτά-φέρετρα που περιέχουν νεκρά κορίτσια από διαφορετικές κουλτούρες και  θρησκείες. 
Αριστερά είναι μια μαύρη γυναίκα στο κέντρο είναι μία ιθαγενής της Αμερικής και το τρίτο της λευκής φυλής (για το τρίτο θα το αναλύσουμε ποιο κάτω) . 


Τα τρία φέρετρα με τις νεκρές γυναίκες, που ανήκουν στη λευκή, τη μαύρη και την κόκκινη φυλή, συνδέονται με τελετουργίες της Λέσχης των Οστών και του Κρανίου, μέλη της οποίας υπήρξαν οι Πρόεδροι Μπους.
.
Γιατί για εκεί με τα άλλα ζώα προς εξαφάνιση; 
Είμαστε πρόβλεψη της εξαφάνισης αυτών των ομάδων; Γνωρίζουμε ήδη ότι ο στρατός έχει αναπτύξει ειδικά βιολογικά χημικά όπλα. 

Εδώ αναφερόμαστε για το Νέο Αμερικανικό Πρόγραμα Του Αιώνα (PNAC),που σ΄ ένα έγγραφο που καθορίζει την εξωτερική και αμυντική πολιτική των ΗΠΑ έχει γραφτει 'αυτό:«... Η τέχνη του πολέμου ... θα είναι πολύ διαφορετική από ό, τι είναι σήμερα ..." Η μάχη "πιθανότατα θα λάβει χώρα σε νέες διαστάσεις ... προηγμένες μορφές του βιολογικού πολέμου που μπορούν να" στοχεύσουν "ειδικά γονότυπους μπορεί να μετατρέψει βιολογικού πολέμου από το βασίλειο του τρόμου για ένα πολιτικά χρήσιμο εργαλείο. "










Φοίνικας σε κλουβί;;

Ο φοίνικας περα απο μασονικό σύμβολο  συμβολίζει την αναγέννηση απο τις στάχτες του.

Φυλάκισαν    την αναγέννηση της ανθρωπότητας μετά απο μια καταστροφή;;;








Η κοπέλα στα δεξιά κρατά μια Βίβλο και ένα κίτρινο αστέρι «Juden» που χρησιμοποιείται από τους Ναζί για να προσδιορίσει τους Εβραίους. Φαίνεται να συμβολίζει
το θάνατο στις ιουδαιο-χριστιανικές πεποιθήσεις. Μήπως αυτή η τοιχογραφία προσπαθεί να μας πει ότι η ιουδαιο-χριστιανική πίστη θα πρέπει να εξαλειφθεί; 
Επίσης η άσπρη μαργαρίτα συμβολίζει την ευγένεια και αθωότητα και στην Ρωσία έχει καθιερωθεί σαν σύμβολο κατά της φυματίωσης για την περίοδο 2010-2011( Με την υποστήριξη του ρωσικού Ερυθρού Σταυρού και την διεθνής Ομοσπονδία του Ερυθρού Σταυρού και της Ερυθράς Ημισελήνου ) 
Για το ρόδο -τριαντάφυλλο είναι γνωστός πλέον ο συμβολισμός. 
Μπορώ να σας πω όμως ότι τα φέρετρα είναι ένα σημαντικό μέρος του τεκτονικού συμβολισμού 'οπως και οι τάφοι είναι επίσης ένα μεγάλο μέρος του κρανίου και τελετουργικά Bones ».


    





Τι Συμβαίνει με τις Τοιχογραφίες; Η αλήθεια είναι πως ακόμα και αν παραβλέψει κανείς τα συνωμοσιολογικά σενάρια, το λιγότερο που μπορεί κανείς να πει για αυτές είναι ότι είναι αλλόκοτες και συνήθως δεν παίρνουν καλές κριτικές από τους επισκέπτες του αεροδρομίου, αφού οι περισσότεροι τις θεωρούν απωθητικές.
Ο Alex Christopher ισχυρίζεται πως ο καλλιτέχνης του είχε εκμυστηρευθεί ότι δέχτηκε οδηγίες σχετικά με το πώς να σχεδιάσει τις τοιχογραφίες δήλωση την οποία αρνήθηκε αργότερα. Έτσι, οι περισσότεροι ερευνητές θεωρούν πως ο καλλιτέχνης ήταν θύμα Mind control.



   


Μια απατηλή ευτυχία γεμάτη συμβολισμούς. 

Ορισμένοι άλλοι παρατηρούν πως οι τοιχογραφίες παραπέμπουν σε συγκεκριμένες ομάδες και θεωρίες και προκαλούν ενδιαφέρουσες σκέψεις. Η αλήθεια είναι πως ο καθένας μπορεί να ερμηνεύσει τις τοιχογραφίες με όποιον τρόπο θέλει.. 
Ένα απλό Αεροδρόμιο ή κάτι Παραπάνω; 
Μέσα στον περιορισμένο χώρο ενός άρθρου προσπάθησα να παρουσιάσω όσο το δυνατό πληρέστερα την εικόνα ενός αεροδρομίου που ποτέ δεν έχω επισκεφτεί. \Οι σκεπτικιστές σίγουρα (και με το δίκιο τους σε αρκετά σημεία) θα κρίνουν ως υπερβολικές τις θεωρίες συνωμοσίας. 
Από την άλλη, ερευνητές όπως ο David Icke πιστεύουν ότι το αεροδρόμιο του Ντένβερ δεν είναι τυχαίο, μιας και η πόλη αυτή έχει επιλεγεί από τη Μυστική Κυβέρνηση ως το κέντρο του δυτικού τομέα των ΗΠΑ. 
Ο Icke ισχυρίζεται ότι η Ατλάντα θα είναι το ανατολικό κέντρο, για αυτό και ο σχεδιασμός των αεροδρομίων των δύο πόλεων είναι παρόμοιος. Φοβάμαι πως δεν είναι δυνατό να εξακριβώσουμε εάν οι παραπάνω θεωρίες είναι αληθινές. 
Ωστόσο, είναι οφθαλμοφανές ότι το αεροδρόμιο βρίθει μυστικιστικών συμβόλων, τα οποία δεν μπορεί να τοποθετήθηκαν εκεί τυχαία αλλά από κάποιον ή κάποιους που είναι γνώστες αυτών των θεμάτων. 
Ποιος είναι ο σκοπός αυτών των συμβολισμών; 
Πολλοί θεωρούν ότι οι τοιχογραφίες διηγούνται ουσιαστικά τα σχέδια της Νέας Τάξης για ολόκληρο τον πλανήτη. 


Δεν μπορούν να μην παρατηρήσουν ότι η φλεγόμενη πόλη έχει δύο ουρανοξύστες που μοιάζουν πολύ με τους Δίδυμους Πύργους, ενώ επισημαίνουν πως κατά καιρούς γίνονται τροποποιήσεις σε διάφορα σημεία της τοιχογραφίας, τονίζοντας κάποια μέρη της περισσότερο από κάποια άλλα.
 Οι συνωμοσιολόγοι πιστεύουν πως πιθανώς τα σημεία που τονίζονται αφορούν στα σχέδια εκείνα που έχουν ήδη υλοποιηθεί, όπως συνέβη στην απεικόνιση της φλεγόμενης πόλης, η οποία ίσως και να είναι η Νέα Υόρκη. 
Παρατηρούν ακόμη πως επάνω από τη φιγούρα του στρατιώτη, την οποία ονομάζουν Darth Vader λόγω της ομοιότητάς της με τον συγκεκριμένο ήρωα των ταινιών Star Wars, υπάρχουν λωρίδες καπνού, που σύμφωνα με αυτούς είναι τα μυστηριώδη chemtrails. 

Όλα αυτά αλλά και περισσότερα που μόνοι σας θα διακρίνετε, δεν μπορούν να αποτελούν απλές συμπτώσεις..



  




Μία τυπική αίθουσα αναμονής στο Concourse A (Πύλη Α31) του αεροδρομίου του Denver. Σύμφωνα με φήμες, κάτω από αυτήν και ολόκληρο το αεροδρόμιο υπάρχουν εγκαταστάσεις 8 τετραγωνικών χιλιομέτρων, όπου άνθρωποι και εξωγήινοι εργάζονται από κοινού!




   




Το σχεδιάγραμμα του αεροδρομίου (KDEN FAA).

















   




Απο ψηλά σχηματίζει σβαστικα το αεροδρόμειο.



ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ:



ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΆ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΕΙΟ DENVER





  





Για το γιαταγάνι που κρατάει ο στρατιώτης: είναι ένα σύμβολο που χρησιμοποιείται συχνά σε τεκτονικες εικόνες.

  






Το λογότυπο του Αεροδρομίου Ντένβερ



  






Το λογότυπο του Αεροδρομίου ανάποδα βλεπετε τον αριθμό 666 δύο μαύρα εξάρια και ένα άσπρο.




Ásatrú που σαν σύμβολο εχει το σφυρί του του Thor





  



Φαντάζομαι πως όλοι μας έχουμε δει την εκπληκτική (!!!) ταινία επιστημονικής φαντασίας "Στενές επαφές 3ου τύπου" του Steven Spielberg. Τι κοινό όμως έχει με το αεροδρόμιο του Denver; Σε κάποια σκηνή της ταινίας μερικοί επιστήμονες προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν έναν αριθμό που τους ήρθε με σήμα από το διάστημα. Αυτός ο αριθμός είναι ο παρακάτω που φαίνεται και στην φωτογραφία και στην ταινία οδηγούσε στο βουνό που θα γινόταν η επαφή με τους εξωγήινους:



  




Τα πάντα στον κόσμο της οθόνης είναι σκηνοθετημένα προκειμένου να περάσουν κάποιο μήνυμα. Από μια διαφήμιση κάποιου αγαθού μέχρι τον κομπάρσο που κινείται "αθώα" πίσω από τον πρωταγωνιστή. Έτσι και αυτοί οι αριθμοί μόνο τυχαίοι φαίνεται πως δεν ήταν. ___Αν πάρετε τώρα αυτούς τους αριθμούς και τους τοποθετείσετε ως συντεταγμένες στο Google Earth τότε ίσως εκπλαγείτε μια και η τοποθεσία που αντιστοιχούν είναι στους ψαγμένους γνωστή!

 Πρόκειται για το αεροδρόμιο του DENVER με τις μυστηριώδεις τοιχογραφίες, τις υπόγειες βάσεις του αλλά και τα σιδηροδρομικά δίκτυα που υπάρχουν υπογείως. 
Να επισημάνουμε πως η ταινία είναι του 1977 και το αεροδρόμιο κατασκευάστηκε 16 χρόνια αργότερα, αν σας λέει κάτι αυτό;;___Σημείωση: Σε παλαιότερη έκδοση του Google Earth οι συντεταγμένες οδηγούσαν απευθείας στο αεροδρόμιο του Denver ενώ στην τωρινή έκδοση οδηγούν σε μία φάρμα 50 μίλια Βόρεια του αεροδρομίου.

  






ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΗΤΗ ΕΛΕΝΙΝ ΣΤΙΣ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

Στο μέρος που φημολογείται πως βρίσκονται τα μεγαλύτερα καταφύγια και ο έλεγχος διαχείρησης κρίσεων σε περίπτωση συμβάντων.. 
Σε υψόμετρο πολλών χιλιάδων μέτρων μακρυά από θάλασσες και άλλους κινδύνους βρίσκεται το απόλυτο φυσικό καταφύγιο. Εκεί που βρίσκεται το διάσημο αεροδρόμιο και έχει σχήμα σβάστικας και πολλά άλλα περίεργα.. Εκεί που μεταφέρθηκαν τα κεντρικά γραφεία των μυστικών υπηρεσιών της Αμερικής CIA και.... FBI. Εκεί που βρίσκεται το Northern Command και το US Space Command που βρίσκεται μέσα στην αεροπορική βάση Peterson .
 Εκεί που φημολογείται πως είναι η καρδιά των υπογείων σιδηροδρομικών τούνελ D.U.M.BS που εκτείνονται σε όλη την χώρα. 
Ναι, ο Ομπάμα στις 27 Σεπτεμβρίου, όταν ο κομήτης Ελενίν ευθυγραμμιστεί με την γη και τον ήλιο, θα βρίσκεται στον Denver Colorado. Όπως γράφει το huffingtonpost.com θα επισκεφθεί την Δυτική Ακτή αρχίζοντας από το Seattle, στην συνέχεια θα επισκεφθεί την πολιτεία της California και θα κάνει τρείς στάσεις σε San Francisco, San Diego και Los Angeles και ο τελικός προορισμός θα είναι το Denver. ΑΠΛΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ;;;





ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΝΤΕΝΒΕΡ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΛΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ.




____________ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΣΤΟ ΝΤΕΒΕΡ 1993_________-http://www.facebook.com/photo.php?fbid=444935405559533&set=a.167776219942121.55047.139278009458609&type=3&theater_______Γιατί και πότε θα συναντηθούν οι κορυφαίοι 12 τραπεζίτες των Illuminati________http://www.facebook.com/photo.php?fbid=444935405559533&set=a.167776219942121.55047.139278009458609&type=3&theater____ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ .........http://www.facebook.com/photo.php?fbid=444953198891087&set=a.339008702818871.92165.139278009458609&type=3&theaterΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ.ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ  ΚΕΙΜΕΝΟ:

























        ΠΗΓΗ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου