Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

8 ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΩΣ Η USA ΕΚΑΝΑΝ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΓΗΣ!!!





















Είναι κάτι το οπoίο είναι απίστευτο για πάρα πολύ κόσμο και που πολλοί το θεωρούν ψέμα. Εδώ παραθέτω όλα τα στοιχεία που το έκαναν αυτό οι Αμερικάνοι μα και την ίδια την ευρεσιτεχνία!!!


Για λόγους που ακόμα και ο κ. Gardner, δεν θα μπορούσε να προβλέψει πλήρως στις αρχές του 1900, και που είναι τώρα σαφές, η ανακάλυψη του έγινε σύντομα το πιο άκρως απόρρητο στρατιωτικό μυστικό όλων των εποχών. 




Το 1913 έγραψε o Γκάρντνερ πρωτότυπο βιβλίο του αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η Γη μας είναι μια κοίλη σφαίρα. Έτσι, ογκώδης ήταν οι αποδείξεις η οποία συνέχισε να συσσωρεύσουν από τις μελέτες της αστρονομίας και εξερεύνησης, που επέκτεινε το βιβλίο του σε 450 σελίδες το 1920!!
Ο τίτλος του είναι ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ή ΟΙ ΠΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΕΙ;Παρόλο που δεν φαίνεται να έχει επίγνωση του ότι, το έργο του Γκάρντνερ είχε ελλείψεις από του William Reed , του οποίου το βιβλίο με τίτλο PHANTOM των Πολωνών ήταν 281 σελίδες και εκδόθηκε το 1906 στη Νέα Υόρκη από τον Walter S. Το ένα μειονέκτημα ήταν με τη θεωρία του κ. Ριντ, κατά τα άλλα ήταν πολύ έξυπνα αναπτυγμένο, ήταν ότι δεν είχε καταφέρει να τερματίσει το φυγόκεντρο σκεπτικό του στην δύναμη όσον αφορά την διαμόρφωση της Γης. Ως εκ τούτου, δεν ήταν ποτέ σε θέση να εξηγήσει λογικά την ισχυρή πηγή θερμότητας και τον σημερινό φωτισμό στο Εσωτερικό της Γης.



       




















Ο Gardner, από την άλλη πλευρά, είχε ήδη εξηγήσει για αυτή την πηγή. Η διαφορά είναι ότι ενώ ο Reed περιορίζονταν αυστηρά στην έρευνά του για την εξερεύνηση Polar, ο Γκάρντνερ αυτό εμπλουτιζόταν με μελέτες της αστρονομίας. Το μεγαλύτερο μέρος αυτού του άρθρου θα είναι μαρτυρία από τους πραγματικά ειδικούς, ανθρώπους που ήταν εκεί στα τεράστια τηλεσκόπια και ειδικά όσον αφορά εκείνες τις απέραντες και μυστηριώδες παρελθόν πολικές περιοχές!! Αλλά πρώτα, αυτή η υπόθεση είναι η κοινή λογική θεωρία υπεύθυνη για τις Ηνωμένες Πολιτείες ευρεσιτεχνίας 1096102. Στην αρχή, περίπου 4 ή 5 δισεκατομμύρια χρόνια πριν, όταν η Γη ήταν ακόμη μια μπάλα με υπέρ-καυτό αέριο που στροβίλιζε, σταδιακά τα αέρια άρχισαν να συμβληθούν καθώς ψύχεται. Οι νόμοι της φυσικής ψύξης αερίων απαιτούν να συμπυκνωθεί και έτσι η γρήγορα περιστρεφόμενη σφαίρα της από ισχνή αέρια άρχισαν να επικεντρώνονται, όπως η απώλεια θερμότητας ….. Εγωκεντρική βαρυτική έλξη διατηρείται στη μείωση της διαμέτρου της μπάλας στροβιλίζοντας της ψύξης το υλικό … αλλά μόνο σε κάποιο βαθμό. Αυτό είναι η μεγάλη λογική διάκριση μεταξύ των παλαιών, ανεπαρκή θεωρία του πλανητικού σχηματισμού και της ανακάλυψης του Γκάρντνερ.
Η παλιά ιδέα θα μας κάνει να πιστέψουμε ότι η βαρυτική συστολή συνεχίστηκε αμείωτη μέχρι η Γη είχε γίνει λιωμένη και ζεστή κάτω από τη σφοδρή πίεση λόγω της βαρύτητας. Ενώ ένα τέτοιο σενάριο αναμφίβολα δεν συμβαίνουν συνήθως στην ουράνια εξέλιξη ιδιαίτερα από τεράστιους φορείς, όπως συμβαίνει με όλα τα αστέρια, δεν είναι σίγουρα η τελική εξέλιξη των τυπικών πλανήτων.
Ο δεύτερος παράγοντας ζωτικής σημασίας για να δώσει έμφαση είναι η φυγόκεντρος δύναμη. Θυμηθείτε ότι η βαρύτητα, ενώ προσπαθεί να βγάλει όλα τα υλικά προς το κέντρο, υπάρχει μια αντίπαλη δύναμη και στην εργασία της φυγόκεντρης δύναμης. Ακριβώς όπως μια αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ περιστρέφεται πολύ πιο γρήγορα όταν φέρνει απλωμένα τα χέρια της σφιχτά στο σώμα της, το ίδιο έκανε τότε και δικός μας πρώτο-πλανήτης περιστρέφοντας άρχιζε όλο και πιο γρήγορα το μέγεθός του μειώνετε.


     



Όπως κολλητό το νερό σε ένα κάδο που αρνείται να χυθεί αν ο κάδος περιστρέφετε σε γρήγορους κύκλους, έτσι και αυτό είχε τον ίδιο νόμο κίνησης της φυγόκεντρης δύναμης προσπαθώντας να ρίξει όλο το υλικό έξω από τον άξονα στη διαμόρφωση τις πλανητικής περιστροφής. Έτσι, τελικά, σε αυτή τη σιωπηλή τιτάνια μάχη μεταξύ δύο φυσικών δυνάμεων, η μια ισορροπία χτυπήθηκε. Όταν η σφαίρα γρήγορα στροβιλίζεται η ίδια ορίζεται σε μια διάμετρο περίπου 8000 μιλίων, έτσι ο συμβιβασμός μεταξύ της βαρύτητας και της φυγόκεντρου δύναμης επιτεύχθηκε. Αλλά υπάρχει κάτι περισσότερο. Υπάρχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της φυγόκεντρης δύναμης και δεν πρέπει να παραβλέπετε αυτό το σημαντικό γνώρισμα. Η δύναμη του « γ » δύναμη σε μεγάλο βαθμό αποδυναμώνετε καθώς πλησιάζει καθέτως προς την κατεύθυνση της περιστροφής.
Στον κάθετα προς τον άξονα περιστροφής, με άλλα λόγια οι «πόλοι», η δύναμη γ ήταν σημαντικά ασθενέστερες από ότι αλλού, και ιδίως στον ισημερινό, ως εκ τούτου αν και στο ισημερινό της Γης, η δύναμη γ ήταν σε θέση να σταματήσει προς το εσωτερικό της προόδου του υλικού σε περίπου 8000 μίλια διάμετρο, είχε σημαντικά μικρότερη επιτυχία στις πολικές περιοχές, γιατί υπάρχει διακοπή της συστολής περίπου στα 1400 χιλιόμετρα. Το αναπόφευκτο αποτέλεσμα αυτής του φυσικού συμβιβασμού είναι ότι ο πλανήτης μας κατέληξε την εξέλιξή του και σταθεροποίησε ως 8000 μίλια τη κοίλη σφαίρα διαμέτρου 1400 μιλίων με Θέσεις τους Πόλους. Αυτό είναι το στάδιο εξελίξεων στη λογική του Gardner και ο Ριντ να παραπαίει. Εξαιτίας της μελέτης του, των αστρονομικών αρχείων και της φωτογραφίας, όπως ειδικότερα σχετικά με νεφελώματα και κομήτες, ο Γκάρντνερ έλαβε εις γνώση του όλη την αλήθεια.
Στο συγκεκριμένο κέντρο αυτών των ημιδιαφανές σφαιρών είναι αναλογικά μικρή η μπάλα πυρακτώσεως. Μεταξύ αυτού υπάρχει μια φωτεινή σφαίρα στο εσωτερικό και το κέλυφος του νεφελώματος όπου είναι ένας μεγάλος χώρος για να παρεμβαίνουν οι δυνάμεις αυτές. Είπε: Ένας άλλος τρόπος, για το νεφέλωμα, είναι κοίλο εκτός από την φωτεινή σφαίρα στο κέντρο του. Γιατί; Λοιπόν, πού είναι η μία άλλη τοποθεσία στην οποία η γ δύναμη είναι αρκετά αδύναμη, εκτός στους πόλους;
Η απάντηση φυσικά είναι το ακριβές κέντρο της περιστροφής, και πάλι η λογική είναι τόσο απλή που μπορεί να εξετάσει άμεσα με κοινό παράδειγμα για να στηρίξει το επιχείρημά της. Ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα αν πασπαλίσουν ένα στρώμα σκόνης από την κορυφή ενός πικάπ και στη συνέχεια γυρίζει σε υψηλή ταχύτητα; Η σκόνη θα πετάξει μακριά του ρεκόρ … εκτός από μια μικρή μερίδα στο ακριβές κέντρο.



    













Με βάση τις μελέτες του για το πλανητικό νεφέλωμα μέσα από φωτογραφίες, ο Γκάρντνερ ήταν σε θέση να υποθέσει ότι το πολύ παχύ κέλυφος της Γης είναι περίπου 800 μίλια πάχους, οι πολικές Θέσεις 1400 μίλια σε όλη, και η αναστολή της βαρύτητας Κεντρικού Ήλιου (η σφαίρα πυρακτώσεως κλειδωμένο από τη βαρύτητα ακριβώς στο πλανητικό κέντρο) διαμέτρου περίπου 600 μίλια. Λόγω της τεράστιας και εξαιρετικά προοδευτικής καμπύλης του Πολικού διαφράγματος, είναι αδύνατο να ανιχνευτεί οπτικά!! Αυτό είναι το ίδιο με το γεγονός ότι δεν μπορεί να δει κάποιος ότι η ίδια η Γη είναι στρογγυλή. Η τήρηση της καμπύλης είναι πάρα πολύ βαθμιαία.
Με βάση τη σχεδόν σταθερή συγχώνευση σε ζεστό εσωτερικό αέρα με πολύ κρύο εξωτερικό αέρα, οι πολικές Θέσεις σχεδόν πάντα καλύπτονται από ένα παχύ στρώμα νεφών. Εξηγεί γιατί, όταν παρατηρούν από τους δορυφόρους τα ανοίγματα κοιτάζοντας ακριβώς όπως θα έκαναν αν όντως υπήρχαν « Πολικά ανοίγματα » του μύθου που ισχυρίζεται η Αμερικανική κυβερνητική πολιτική είναι στα άκρα της Γης. Ο Gardner, οδηγήθηκε αναπόφευκτα σε μια μνημειώδη ανακάλυψη της επιστήμης του, από τη μεγάλη ποσότητα των ασυνεπής πληροφοριών των οποίων αντιμετωπίζουν συνεχώς κατά τα χρόνια των σπουδών του όταν ασχολήθηκε με την, ιδιαίτερα, υψηλής αποστολές της Αρκτικής.
Ο κορυφαίος μεταξύ των πολυάριθμων είναι μυστηριώδεις,
1) Δραματική βελτίωση του κλίματος στο πολύ βόρειο στίγμα…
2) Την ακραία ιδιαιτερότητα του διάσημου Βόρειου Σέλας ή Aurora Borealis.
3) Η εκκεντρική συμπεριφορά της πυξίδας σε πολύ υψηλά γεωγραφικά πλάτη….
Προχωρούμε τώρα να ακούγοντας από πολλούς μάρτυρες που είχαν καταπέσει με πολύ άνεση, την ευκολία, και σε αρκετές περιπτώσεις τη ζωή τους, έτσι ώστε να μπορέσουμε να κατανοήσουμε πλήρως το αληθινό μεγαλείο του κόσμου μας, έναν κόσμο πολύ πιο θεαματικό από ότι αναγνωρίστηκε επίσημα.


   















Στον πρόλογο του ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΚΤΙΚΗΣ, ο υπολοχαγός Adolphus Greely του Στρατού των ΗΠΑ εκφράζει την έκπληξή του από τον Lady Franklin στην εκστρατεία Bay και στις παράξενες συνθήκες που αντιμετώπισαν στο βόρειο άκρο:
“Φοβούμενοι υπερβολή, έχω τροποποιήσει ενίοτε σε δηλώσεις και απόψεις που εγγράφονται στο αρχικό ημερολόγιο μου, πιστεύοντας ότι καλύτερα να το υποβαθμίσω από τα θαύματα του από τις αρκτικές περιοχές, οι οποίες έχουν πέσει πολύ συχνά υπό αμφισβήτηση.”
Σίγουρα μία από τους τρεις μεγαλύτερους πρωτοπόρους της Πολικών εξερευνήσεων ήταν ο Δρ Φρίντγιοφ Νάνσεν, καταξιωμένος επιστήμονας στην Νορβηγική Αρκτική Voyager. Ίσως η πιο ενδιαφέρουσα αποστολή που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην περιοχή της Αρκτικής εξιστορείται στην 679 σελίδα εργασίας, των οποίων ο πλήρης τίτλος είναι: απώτατο ΒΟΡΕΙΑ: «Όντας η εγγραφή του ένα ταξίδι εξερεύνησης – το πλοίο« Fram »1893-96 και ενός Δεκαπέντε Μήνες έλκηθρο-Ταξίδι από τον Δρ Νάνσεν και Lieut. Ohansen ».
Στη σελίδα 120, όταν το πλήρωμα με 13 ανθρώπους είχε ήδη φτάσει σχεδόν στο 77 o Ν. γεωγραφικό πλάτος οΝάνσεν παρατηρεί:
«Ήταν ένα παράξενο συναίσθημα να ταξιδεύουμε μακριά βόρεια στο σκοτάδι νύχτα σε άγνωστους τόπους, σε ένα ανοικτό τοπίο στη θάλασσα, όπου δεν υπάρχει πλοίο, και κανένα σκάφος δεν είχε περάσει από δω πριν. Θα μπορούσε να είναι εκατοντάδες μίλια μακριά σε πιο νότια νερά, η ατμόσφαιρα ήταν τόσο ήπια για το μήνα Σεπτέμβριο σε αυτό το γεωγραφικό πλάτος … « κοιτάμε…. αλλά τίποτα καθαρό νερό», όπως ο Henriksen, απάντησε από το παρατηρητήριο όταν κάλεσα για να τον …
« Δεν νομίζω….. είμαστε λίγο πριν το σπίτι στη Νορβηγία μόλις τώρα… που πλέουμε ευθεία για τον Πόλο σε καθαρό νερό »…
Εγώ σχεδόν να αναρωτιέμαι αν αυτό δεν είναι ένα όνειρο. Κάποιος πρέπει να πάει ενάντια στο ρεύμα για να ξέρουμε τι σημαίνει να πηγαίνει με το ρεύμα.

   


























Ένας άλλος από τους σημαντικότερους συντελεστές της γνώσης της Αρκτικής ήταν ο υπολοχαγός του αμερικανικού στρατού (μετέπειτα General) Αδόλφος Greely .Όπως και άλλα δρομολόγια της Αρκτικής, η κυρία Franklin στην αποστολή του κόλπου αντιμετώπισε πραγματικά τσουχτερό κρύο με συνθήκες στο κατώτερο τμήμα της Αρκτικής, αλλά λιγότερο ακραίες καιρικές συνθήκες, καθώς πλησίασε στο 80 o γεωγραφικού πλάτους και ιδιαίτερα ήπιες καιρικές συνθήκες πέραν του 80ου παραλλήλου(!!!!)
Στη σελίδα 369, όταν είχαν κατακτήσει το γεωγραφικό πλάτος, ενώ 81η λήψης χάρτου αποφάσεων για το στρατό ήταν στο νησί Ellesmere, ο Greely σχολίασε,
“Εκείνη τη στιγμή μια υψηλή θέρμη αέρα φυσούσε από το εσωτερικό, και η θερμοκρασία ήταν αισθητά άνω των 40o (5 o C) !!!! ”
Η χρήση του λέξης « εσωτερικού » ήταν πιο ακριβή από ό,τι βαθιά κατάλαβε. Ένα παράδειγμα για το πώς δραματικά οι θερμοί άνεμοι από το εσωτερικό επηρεάζουν την προς βορρά εξωτερικό αποδεικνύεται σε αυτό το απόσπασμα από τη σελίδα 192, όταν οι άνεμοι για μεγάλο χρονικό διάστημα ερχόντουσαν από το νότο:
“Στις 22:00, στις 16 Φεβρουαρίου, τα θερμόμετρα ευμετάβλητα αποψύχθει, αφού είχαν παγώσει συνεχώς για δεκαέξι ημέρες και πέντε ώρες. Αυτό είναι το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που έχει καταγραφεί στη διάρκεια της οποίας ο υδράργυρος έχει παγώσει.”
Ο Δρ ΙΙ Hayes, πάνω στη σκούνα, Ηνωμένες Πολιτείες, έγραψε προς βορρά στο ταξίδι του σε ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ POLAR.
Είχαν εντελώς μπερδευτεί από την ανεξήγητη αύξηση της θερμοκρασίας όταν ο άνεμος από την Αρκτική ερχόταν με μανία από τα βόρεια. Καθυστέρησαν από ένα ισχυρό άνεμο επίμονο από το βορρά από τις πρώτες δύο εβδομάδες του Νοεμβρίου, Hayes σημειώνει ότι μετά τη μεγάλη αρχική μάζα του πάγου είχε πλέον λιώσει και μπροστά τους υπήρχε μόνο καθαρή μπλε χρώματος θάλασσα. Και προσθέτει:


  


















“13 Νοεμβρίου:. Όλο χειρότερα και χειρότερα. Η θερμοκρασία έχει αυξηθεί και πάλι, και η στέγη πάνω από το ανώτερο κατάστρωμα της σκούνας δίνει για μια ακόμη φορά ένα από το χειρότερο ντους τροπικής …..
14η Νοεμβρίου:
Ο άνεμος φυσάει έχει για σχεδόν είκοσι τέσσερις ώρες από τα βορειοανατολικά, και όμως η θερμοκρασία έχει όπως πριν … Ο θερμός αέρας από το «Mer de glace» … κάνει κακό στις θεωρίες μου, ως γεγονότα έχουν γίνει μέχρι τώρα με τις θεωρίες του σοφότεροι άντρες. ”
« Από τον χειρουργό για την « πλοία εκ των προτέρων » και « διάσωσης », Δρ Ελισσαιέ Κεντ Kane καταγράφει την εκτεταμένη εμπειρία του στην Αρκτική ARCTIC εξερευνήσεις ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ του Sir John FRANKLIN, εμπειρίες που κορυφώθηκαν κοντά στην 82η παράλληλο. Η εκστρατεία προχώρησε ως το μακρινό Βορρά όπως ήταν πρακτικά στα πλοία τους και στη συνέχεια, όταν η ποσότητα του πάγου που παρέχονται περαιτέρω η πρόοδος ήταν αδύνατη ή τουλάχιστον επισφαλή, συνέχισαν με καλάμι το ταξίδι τους με τα πόδια και με έλκηθρα.
Αλλά όπως και με άλλους εξερευνητές της Αρκτικής και πριν από το, ήταν έκπληκτος να βρουν τελικά την περαιτέρω πρόοδο πορείας εξουδετερώνεται από τη σταδιακή καταπάτηση ανοικτών πολικών θαλασσών.
Γράφει:
” Είναι αδύνατο για την εξέταση των πραγματικών περιστατικών που μας συνδέει με αυτήν την ανακάλυψη, το λιωμένο χιόνι πάνω στα βράχια, τα πλήθη των θαλάσσιων πτηνών, η περιορισμένη ζωή λαχανικών, την άνοδο του θερμομέτρου στο νερό, δεν πρέπει να χτυπηθεί από τις επιπτώσεις τους επί του ζητήματος από το ηπιότερο κλίμα κοντά στο πόλο. Για να παραπέμψω όλα για την τροποποίηση της θερμοκρασίας που προκαλείται από την εγγύτητα του νερού είναι ανοικτή μόνο για να αλλάξω τη μορφή της ερώτησης; Για την ανικανοποίητη αυτή έρευνα. Ποια είναι η αιτία του που δεν υπάρχουν πάγοι και αντί αυτόν μια τεράστια καθαρή θάλασσα!;! ”
Περίπου 130 χρόνια αργότερα, έχουμε αυτές τις παρατηρήσεις από τον Ρώσο εξερευνητή Βλαντιμίρ Snegirev το 1985 ΣΚΙΕΣ στο Βόρειο Πόλο:
“Στις 9 Μαΐου διασχίζαμε την 86η παράλληλο … Ήταν παράξενο μάλιστα: θα μπορούσαμε να σκεφτούμε ότι καθώς προσεγγίζαμε το Πόλο ο πάγος θα γινόταν παχύτερος, πιο ισχυρός, πιο σταθερός, αλλά στην πραγματικότητα ήταν ακριβώς το αντίστροφο…. Όσο πιο κοντά ήρθαμε στο στόχο μας, τόσο πιο συχνά αντιμετωπίζαμε ανοικτό νερό … ”
Γράφοντας ο ναύαρχος Ρίτσαρντ Μπέρντ ο πρώτο ταξίδι στην Ανταρκτική σε ΠΕΡΑ ΤΟΥ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ, οΕυγένιος Rodgers καταγράφει την εξαιρετική επιρροή ενός παράξενου άνεμου από τον Πόλο λέει:
“Εναλλαγές θερμοκρασίας ήταν τόσο βίαιη, ώστε, μόλις τρεις μέρες μετά το χαμηλό ρεκόρ, η ανάγνωση αυξήθηκε σε 15 ανωτέρω.” Αυτό κάνει μια σειρά από 87 βαθμούς, όσο το ετήσιο εύρος μεγαλύτερο μέρος του στις ανατολικές ΗΠΑ »…”
Στη σελίδα 144 του βιβλίου του Νάνσεν αναφέρει:
«Σήμερα είμαστε στο ίδιο ανοικτό κανάλι προς τα βόρεια, και πέρα από αυτό η ανοικτή θάλασσα, η άποψή μας επεκτάθηκε. » Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;
Στον 79ο παράλληλο, ηχογραφεί στη σελίδα 197:
« … φέρνοντας βόρειους ανέμους. Είναι περίεργο το γεγονός ότι υπάρχει σχεδόν πάντα μια άνοδος του θερμομέτρου με αυτούς τους ισχυρούς ανέμους … Ένας νότιος άνεμος έχει μικρότερη ταχύτητα μειώνοντας γενικά την θερμοκρασία , με έναν μέτριο βοριά που εγείρει. »
Αφού έφτασε πολύ βόρεια στην θέση 86o γεωγραφικού πλάτους, ο Νάνσεν παρατηρεί στη σελίδα 391:
« Ήμουν ταλαιπωρημένος για πρώτη φορά από τη θερμότητα!! Ο ήλιος έχει λιώσει αρκετά ….. ».
Σελίδα 407:
«… εγώ χθες το βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ από την υπερβολική θερμότητα. »
Αρκετούς μήνες αργότερα ο Νάνσεν και ο Johansen γυρίζοντας πίσω στο Fram, αλλά βρισκόντουσαν ακόμα πάνω από το 81ο παράλληλο, γράφει στη σελίδα 527:
« Παράξενο, μόνο στο 12ο παράλληλο (21,5 ο Fahr.) θερμοκρασία του παγετού στα μέσα του Δεκέμβρη! Έχει τέτοια θερμοκρασία όπως στο σπίτι μας … »
Όταν η ομάδα του ήταν στο 81ο παράλληλο, ο Greely αναφέρει στη σελίδα 370:
« Σε όλη την έκταση της κοιλάδας υπήρχε λιγοστό χιόνι, και στα περισσότερα μέρη ήταν καλυμμένο με μια συγκριτικά πλούσια βλάστηση….!!! ».
Στο γεωγραφικό πλάτος 81o 49 ο Greely γράφει στη σελίδα 372:
« Απίστευτο σε αυτό το μέρος υπάρχει μια πεταλούδα, δύο αγριομέλισσες, και πολλές μύγες … ».
Σελίδα 374:
« σε αυτήν την κατασκήνωση, Νο. 3, κοιμηθήκαμε λίγο, λόγω των μεγάλων σμήνη από μύγες … Κατά 2 π.μ. η θερμοκρασία βρέθηκε να είναι πολύ υψηλή, 48o (8,9 o C. ), με ελάχιστο όριο στους 47o (7,8 o C) από το προηγούμενο βράδυ … Σε αυτή τη λίμνη που υπάρχει εδώ υπήρχαν πολλά μικρά ψαράκια … ».
Σελίδα 376-Σελίδα 377:
« Οι περιοχές γύρω από τον καταυλισμό είναι γεμάτες από πλούσια βλάστηση χόρτου, οξαλίδα, παπαρούνες και άλλα φυτά…!! ».
Σελίδα 378:
« Ο ουρανός καλύπτεται εν μέρει με τα αληθινά σύννεφα cumulus ( συσσωρευμένα ), αρκετά σπάνιο για τους ουρανούς της Αρκτικής … η θερμοκρασία ήταν υψηλή και οι κίτρινες παπαρούνες και άλλα λουλούδια όπου κατακλυζόταν από φανταχτερές πεταλούδες … ».  


   
















Σελίδα 379:
« Σε αυτό το σημείο, και στην άμεση περιφέρεια του, υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός από πεταλούδες, που παρατηρήθηκαν … στον Ruggles ποταμό, υπάρχουν τρείς εγκαταλελειμμένες καλύβες Εσκιμώων (;)… ».
Σελίδα 383:
« Ανάμεσα σε πολλά κομμάτια ξύλου ήταν ένας πόλος, εννέα μέτρα μήκος και περίπου δύο εκατοστά σε διάμετρο, από ένα σκληρό ξύλο, κωνοφόρων, πιθανώς έλατο ή πεύκο σκληρό… »
Σελίδα 385:
« … Ένα μελίσσι βρέθηκε….. οι πεταλούδες ήταν πολυάριθμες, περίπου πενήντα που παρατηρήθηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας … Ο καιρός κατά τη διάρκεια της ημέρας ήταν υπερβολικά ζεστός, και υπέστη εξαιρετικές αλλαγές, το συνημμένο θερμόμετρο του ανεροειδή βαρόμετρου, το οποίο διεξήχθη πάντα υπό στη σκιά, ανήλθε σε 74ο (23,3 ο C !!!) … στην πορεία της ημέρας. Κατά μήκος των ακτών της λίμνης Hazen από ό, τι είχε επιτευχθεί το Μάιο, και τώρα μια νέα, άγνωστη χώρα, ανοίγει βαθμιαία στη βλέψη μας… ».
Μέχρι στιγμής οι τρεις πιο σημαντικές κατηγορίες των αποδεικτικών στοιχείων που αποδεικνύουν την εγκυρότητα των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας των Ηνωμένων Πολιτειών 1096102 είναι οι εξής:
1) θερμότερο κλίμα στην πολική περιοχή
2) εκκεντρική συμπεριφορά της πυξίδας
3) τα παράξενα φώτα πολικές γνωστές αντίστοιχα ως Aurora Borealis και, στην Ανταρκτική, η Aurora Australis
Παρά το γεγονός ότι η συντομία του παρόντος άρθρου δεν εμποδίζει τα στοιχεία, αλλά μια βιαστική εξέταση του ογκώδους διαθέσιμων στοιχείων, υπάρχουν πολλές άλλες κατηγορίες, καθώς και αποδείξεις:
4) μια δραματική αύξηση στη ζωή των φυτών και των ζώων στις βορειότερες περιοχές, ακόμα και σε ακραίες περιοχές του βορρά, μεταναστεύσεις πουλιών κατά την έναρξη του χειμώνα.
5) πέτρες, ξύλα, σκόνη, γύρη, και λάσπη βρίσκονται τόσο εντός όσο και ενταγμένες μέσα στο πάγο.
6) ανώμαλη συμπεριφορά ραδιοκυμάτων σε πολική περιοχή.
7) αύξηση της βαρύτητας που μετρήθηκε στη πολική καμπύλη, αρκεί για να προκαλέσει ένα σημαντικό διαχωρισμό στο αλμυρό νερό και στο γλυκό νερό.
παράξενη κατάσταση του μακρινού Βορρά των Εσκιμώων, ένας λαός με μια εντελώς μοναδική γλώσσα και παράδοση των οποίων δηλώνει ότι βγήκαν από ένα στόμιο της γης όπου προέρχεται από πολύ βορειότερα σε κάποια ζεστή γη διαρκούς ημέρας!!!!
9) πολικά βάθη της θάλασσας και το ισχυρό νότια συνεχούς ρεύματος στην υψηλή Αρκτική.
10) τα απολύτως φρέσκα μαμούθ που βρέθηκαν μέσα στον πάγο, όπου έδειξαν οι έρευνες ότι ήταν εν ζωή πριν λίγα χρόνια μόνο πίσω!!!
















Α) Αν, όπως η επίσημη θέση της κυβέρνησης είναι ότι οι ελέφαντες πέθαναν κατά τη διάρκεια μιας αλλαγής του κλίματος από τροπικό έως άμεσο ψυχρό, είναι λογικό να ρωτήσετε γιατί οι ελέφαντες να « βρεθούν μέσα στους πάγους και να κινηθούν νότια; » ή Β) εάν αυτή η υποτιθέμενη αλλαγή του κλίματος που συνέβη ξαφνικά, γιατί αυτά τα « κατεψυγμένα » παχύδερμα που βρέθηκαν μαζί με χιλιάδες τόνους πάγο δεν βρέθηκαν στα κατεψυγμένα στρέμματα δάσους στην οποία ζούσαν;
11) η ιδιόμορφη χημεία και τα μαθηματικά, της bergs λέει, ότι τεράστια αντικείμενα που αποτελούνται από καθαρό νερό και τα οποία, αν δεν υπάρχει σχεδόν καμία ετήσια βροχόπτωση με το οποίο θα τα αντικαταστήσει, τα ταξίδια των πάγων από τα χιλιάδες μίλια αργής πορείας προς το νότο γίνονται και λιώνουν κάθε χρόνο.
Η πυξίδα έχει προσπαθήσει να δείξει την πραγματική διαμόρφωση των πολικών περιοχών από τότε που ο άνθρωπος που απασχολήθηκε πρώτα με αυτό το μέσο στην προσπάθειά του για τις μυθικές πόλους. Αντί να οδηγήσει ομαλά στις κατακτήσεις του πόλου στο μυθικό 90 * γεωγραφικό σημείο, καθώς πρέπει, εάν η επίσημη περιγραφή της γεωλογίας της Γης ότι είναι σωστή, η βελόνα αρχίζει να δείχνει τρελές πορείες σε υψηλά γεωγραφικά πλάτη. Μετά την επίτευξη του 80ου περίπου παράλληλου, ένα περίεργο πράγμα αρχίζει να συμβαίνει, η βελόνα αρχίζει την κατακόρυφη κίνηση!!! Είναι ότι σε αυτό το στάδιο οι αντικρουόμενες δυνάμεις του μαγνητισμού και της βαρύτητας είναι οι ίδιοι όταν εκδηλώνονται.
Όσον αφορά το θέμα της πυξίδας, ο Ρώσος εξερευνητής Snegire γράφει:
« … Ο μαγνητικός πόλος … κάνει κάποιο είδος καμπύλης δύσκολο … μεγάλη ταλαιπωρία του ταξιδιού με μόνη πυξίδα. Το βέλος που δείχνει το βορρά, ξαφνικά θα στρέφεται προς τα δυτικά, και στη συνέχεια σχεδόν απρόθυμα επιστρέφει στην προηγούμενη θέση της..».

  

















Ο Walter Sullivan σχολιάζει QUEST, για μία ήπειρο:
« … Πυξίδες που συμπεριφέρθηκαν με αστάθεια τόσο κοντά στον Πόλο. »
Ο Chauncey Loomis παρατηρεί στη βιογραφία του εξερευνητή της Αρκτικής Charles Francis Hall, το παράξενο και τραγικό ΑΚΤΩΝ:
«… να θαφτήκαμε μέχρι στιγμής βόρεια του μαγνητικού πόλου Γιώτη η βελόνα της πυξίδας έχει θέσει τον τάφο μας…. ».
Στη σελίδα 536 του βιβλίου του ο Νάνσεν, λέει:
« Υπήρχαν και άλλα πράγματα, επίσης, ότι η αμηχανία μου ήταν πολύ μεγάλη. Αν ήμασταν σε μια νέα γη, κοντά στην Σπιτσβέργη, γιατί ποτέ δεν ήταν ζεστά αλλά οι γλάροι δεν υπήρχαν εκεί, ενώ τους είχαν δει κοπάδια εδώ στο βορρά; Και τότε υπήρχε η μεγάλη παραλλαγή της πυξίδας…. ».
Ο Greely αρχεία στη σελίδα 128 του βιβλίου του:
« Στο μαγνητόμετρο ένας μικρός μαγνήτης, ελεύθερα ανασταλεί με ενιαία ίνα του μεταξιού χωρίς στρίψιμο, κουνιέται εύκολα σε οποιαδήποτε οριζόντια κατεύθυνση. Αυτός ο μαγνήτης, σε ταλαντεύθηκε … πέρα δώθε σε ένα ανήσυχο, ανήσυχο τρόπο … Μια μαγνητική βελόνα, όμορφα και απαλά ισορροπημένη, στα μεσαία γεωγραφικά πλάτη προϋποθέτει ένα επίπεδο στη σχεδόν σωστή θέση. Στο Μουγκρί, ωστόσο, η βελόνα, είναι προσαρμοσμένη έτσι ώστε να μπορούν να κινούνται ελεύθερα στο κατακόρυφο επίπεδο, αλλά δείχνει μια ισχυρή τάση να θέλει να πάρει μια όρθια θέση. Στην θέση του 90 * η βελόνα θα είναι όρθια….»
Το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό της Αρκτικής είναι αναμφίβολα το Aurora Borealis, ένας εξωγήινο φαινόμενο για όλες σχεδόν τις χώρες της Γης. Η επίσημη εξήγηση της κυβέρνησης είναι ουσιαστικά η ίδια με αυτή που εκφράζεται σχεδόν σε όλες τις μεγάλες εκδόσεις, όπως στο το Βιβλίο Guinness ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΡΕΚΟΡ:
« Αυτές οι φωτεινές οθόνες που προκαλούνται από καταιγίδες ροής των ηλεκτρονίων από τον Ήλιο (ο ηλιακός άνεμος) και το χτύπημα των ατόμων της ανώτερης ατμόσφαιρας, ώστε να γίνεται αυτή η λάμψη. Το σχήμα του μαγνητικού πεδίου στα όρια της Γης εμφανίζει αυτά τα φαινόμενα σε πολικές περιοχές και υψηλά γεωγραφικά πλάτη. ».





Αν δεν ήταν τόσο χοντρή η παράλειψη των πραγματικών περιστατικών, αυτή η εικασία θα ακουγόταν σχεδόν εύλογη. Υπάρχουν μεγάλα προβλήματα, ωστόσο, με μια ηλεκτρομαγνητική υπόθεση σαν λόγος για τις πολικά φώτα:
1) ηλεκτρισμός και μαγνητισμός δεν κινούνται τυχαία στο τεράστιο σχήμα κουρτίνας που δημιουργούν.
2) η Αυγή είναι εμφανώς ότι επηρεάζετε από τις τοπικές αλλαγές του καιρού.
3) η Αυγή εμφανίζει μια σημαντική ποικιλία χρωμάτων, συχνά ταυτόχρονα και για πολλές ώρες…
4) οι λειτουργίες τις μαγνητικής βελόνας, ακόμη και στον ισημερινό, δείχνει Το Aurora να είναι σχεδόν αποκλειστικά πολική!!
5) πραγματικά ηλεκτρικά φαινόμενα, όπως η λεύκανση, είναι θορυβώδης, αλλά η Αυγή είναι πάντα σιωπηλή στην Αρκτική!!
6) σωματίδια από τον Ήλιο είναι κυρίως υδρογόνου, αλλά πολύ λίγο υδρογόνου τα οποία καταγράφονται σε ανάλυση από spectograph του Σέλας….
7) Αν και προκαλείται από μια αέναη ροή των ηλεκτρονίων από τον Ήλιο, τότε γιατί το Σέλας εμφανίζεται μερικές φορές σήμερα και σε ορισμένες περιπτώσεις είναι ανύπαρκτο;


Η πιο ισχυρή διάψευση για το Πολικό Σέλας είναι η εμπειρία στο χώρο, χωρίς επιρροή από την μαγνητική βελόνα μιας πυξηδας!!!


Ο Peter Freuchen γράφει ΤΟ ΕΤΟΣ Αρκτική:
« Αυτά τα ιδιαίτερα φώτα … φωτεινότερα από μακριά αναπτύσσονται καλύτερα στην Αρκτική, φθάνοντας το ύψος της ομορφιάς στις σκοτεινές νύχτες του χειμώνα … φωτεινές ζώνες ή γρήγορα ακτίνες σαν βέλη πάνω από τον ουρανό. Αλλάζουν συνεχώς μορφή και χρώμα και μερικές φορές πάρα πολύ. Τόσο που οι ακτίνες συχνά δίνουν την ψευδαίσθηση ότι προέρχονται από ένα μακρινό προβολέα … Σε άλλες περιπτώσεις το σέλας εμφανίζεται ως κυματιστή κουρτίνα του φωτός, αλλάζοντας διαρκώς μορφή και θέση. Ή μπορεί να εμφανιστεί ως έναν καταρράκτη του φωτός που ακτινοβολούν ως υπέροχο στέμμα ψηλα στον ουρανό. Όποια και αν είναι η μορφή, το σέλας παρουσιάζει πάντα κίνηση και, γενικότερα, της ταχείας αλλαγής. ».
Η καλειδοσκοπική συμπεριφορά του Aurora εξηγείται πλήρως από την απεριόριστη ποικιλία των ατμοσφαιρικών συνθηκών παρόντων σε κάθε δεδομένη στιγμή μεταξύ του Κεντρικού Ήλιου και της Πολικής λειτουργίας. Για μια στιγμιαία αναθεώρηση της θεωρίας του « ηλεκτρομαγνητικού βομβαρδισμού » της απάτης της παραγωγής Σέλας, αναφέρομαι σε αυτό το απόσπασμα σχετικά για τον Chartrand Μάρκου » 1990,ΠΛΑΝΗΤΕΣ: Ο ΟΔΗΓΟΣ στο ηλιακό σύστημα:
« Παρά το γεγονός ότι η Αφροδίτη δεν έχει μαγνητικό πεδίο, φαίνεται να έχει υψηλό Σέλας στην ατμόσφαιρα της Η καταγωγή του δεν είναι κατανοητή. »
Ο Greely αναφέρει στη σελίδα 158 του βιβλίου του:
« Η αυγή … οι μαγνητικές διαταραχές ήταν σπάνιες κατά τη διάρκεια της άχρωμη και σιγά-σιγά άλλαζε μορφή..»
Σελίδα 184:
« Παρά την αξιοσημείωτη διάρκεια και την έκταση του σέλας, η πυξίδα ήταν ελαφρώς διαταραγμένη »
Σελίδα. 187:
« Ένα φωτοστέφανο προηγήθηκε από το σέλας, το οποίο συνοδευόταν από μαγνητικές διαταραχές… »
Ο Καταξιωμένος Νότιο Πολικό εξερευνητής Φιλανδός Ρόνε σημειώνει στην αυτοβιογραφία του, Ανταρκτική, το πεπρωμένο μου,
«… Είδα μια αφάνταστη κρυσταλλική ομορφιά!! Και ένιωσα τον εαυτό μου, να είναι ένα μέρος μιας σουρεαλιστικής σκηνής. Έμεινα αποσβολωμένος, ενώ το νότιο σέλας είχε όλο περάσει από πάνω μου».



  







Ο Νάνσεν γράφει στο βιβλίο του στη σελίδα 163:
« Όλος ο ουρανός καιγόταν με αυτό … Δεν υπάρχουν λόγια για να απεικονίσει τη δόξα που κοίταζαν τα μάτια μας … Ήταν μια ατελείωτη φαντασμαγορία των αφρωδών χρωμάτων ξεπερνώντας οτιδήποτε μπορεί κανείς να ονειρευτεί. ».
Τα στοιχεία που παρουσιάζονται στα βιβλία του William Reed και ιδιαίτερα του Μάρσαλ Γκάρντνερ αποδεικνύει πέρα από κάθε εύλογη αμφιβολία για την ακρίβεια των Ηνωμένων Πολιτειών ώστε να το κάνουν δίπλωμα ευρεσιτεχνίας με αριθμό 1096102, η Ευρεσιτεχνία Της Θεωρίας της Κοίλης Γης . Με αυτήν την πράξη η Αμερική δείχνει ότι το ζήτημα της μέσης γης είναι η μεγαλύτερη συνωμοσία στον κόσμο που υπήρξε ποτέ. Γιατί; Τα διάσημα μη νηολογημένα αεροσκάφη συνήθως περιγράφονται ως άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα είναι η λογική απάντηση. Ακόμα και αγνοώντας όλες τις άλλες πτυχές της κατάστασης των UFO, η πιστοποίηση τουλάχιστον μερικά από αυτά τα οχήματα είναι πλήρως από το αμέτρητο αριθμό των επαφών με ραντάρ για μετρήσεις στις στρατιωτικές πτήσεις. Η κοινή λογική διακρίνει εύκολα τη λογική σύνδεση μεταξύ της δραματικής άφιξης των αεροσκαφών αυτών σε μεγάλους αριθμούς το 1947 και το ραγδαίο εξαιρετικό τεχνολογικό άλμα μας της δεκαετίας του 1940, δηλαδή της ατομικής βόμβας, το σπάσιμο του φράγμα του ήχου, ραντάρ, την τηλεόραση, κλπ.
Εάν ο πολιτισμός όπου υπάρχουν αυτά τα μη νηολογημένα αεροσκάφη είχε την έδρα της σε ένα μακρινό πλανήτη, δεν θα με ενδιέφερε να το σχολιάσω αν, από την άλλη πλευρά, καταλαμβάνουν τον εσωτερικό κόσμο μας, σε αυτή την περίπτωση θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον … ιδιαίτερα με την εκμετάλλευση του ατόμου. Μπορεί πολύ πιθανόν να είναι, ότι η ατομική ενέργεια θα οδηγήσει (ή έχει οδηγήσει) στην απόλυτη τεχνολογία της αντιύλης, η τη βαρύτητα αντιστροφής αδράνειας.
Δεύτερο μόνο για την εθνική ασφάλεια, είναι η επιθυμία ενός έθνους για να εξερευνήσει κάτι…. Ως ειρηνική επιδίωξη, πιο συναρπαστική φιλοδοξία της ανθρωπότητας είναι η εξερεύνηση του διαστήματος, η επιχείρηση που έχουμε μόλις αρχίσει…. Αυτό θα αλλάξει σύντομα, αν οι πρόσφατες ενδείξεις για την αντίστροφη βαρύτητα βγουν αληθινές. Η μακρά αναζήτηση στην τεχνολογία της αντιστροφής βαρύτητας και αδράνειας έχει τελικά επιτευχτεί και γίνεται συνήθως στο Groom Dry , ΗΠΑ.
Ο μεγάλος αριθμός των μαρτύρων για αυτό αυξήθηκε δραματικά όταν η NBC τηλεόραση προβλήθηκε στις 20 Απριλίου, 1992 την έκθεση του Πενταγώνου. Ο ανταποκριτής Fred Francis έδειξε στον κόσμο την πιο υψηλής διαβάθμισης στρατιωτική βάση στον κόσμο την περιοχή 51. Μετά από μια ενδεχόμενη πλήρη αποκάλυψη και την επακόλουθη δημόσια διερεύνηση του Εσωτερικού της Γης, δήλωσε ότι το μελλοντικό του ρεπορτάζ θα ήταν για το Εσωτερικών του πλανήτη Άρη, πράγμα το οποίο θα είναι ακόμα πιο συναρπαστικό…..
Οι αναφορές μου και τα στοιχεία που παραθέτω για την Μέση γη δεν σταματάνε εδώ. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.
Αν δεν πιστεύετε σε κάτι δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!





ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου