Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Νεο-σαυροειδής δίποδα στην στρατιωτική βάση Pine Gap της Αυστραλίας !!!




Pine Gap είναι το όνομα που χρησιμοποιούν συνήθως για ένα δορυφορικό σταθμό παρακολούθησης περίπου 18 χιλιόμετρα (11 μίλια) νότια-δυτικά της πόλης Άλις Σπρινγκς στο κέντρο της Αυστραλίας, το οποίο λειτουργεί τόσο από την Αυστραλία και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Από το 1988 έχει επίσημα ονομάστει για κοινή Διευκόλυνσητης  Άμυνας Pine Gap? 
Στο παρελθόν, ήταν γνωστό ως Κοινό Πλαίσιο Διαστημικής Έρευνας Άμυνας.



Αμερικανο-Αυστραλέζικη στρατιωτική βάση στο Pine Gap



Σύμφωνα με τον John Lear, William Cooper, και πολλους άλλους ερευνητές της κυβέρνησης των ΗΠΑ μπορεί να έχουν κάνει μια συμφωνια με ένα μη-ανθρώπινο είδος ήδη από το 1933. 

Σύμφωνα με ορισμένους αυτή η «κούρσα» δεν είναι ανθρώπινη, όπως το γνωρίζουμε, όμως ισχυρίζεται ότι έχει καταγωγή είναι πάνω στη γη αρκετές χιλιάδες χρόνια πριν. Ορισμένες πηγές ισχυρίζονται ότι αυτή η ληστρική φυλή είναι μια νεο-σαυροειδής φύσης.

Αυτό έχει οδηγήσει άλλους να πιστεύουν ότι οι δεινόσαυροι που κυβέρνησαν την επιφάνεια της γης κατά τους προϊστορικούς χρόνους δεν μπορεί να έχουν εντελώς εξαφανιστεί, όπως κοινώς πιστεύεται, αλλά ότι ορισμένα από τα πιο έξυπνα και δίποδα-hominoid μεταλλάξεις αυτού του αγώνα ανέπτυξε μια μορφή πνευματικής σκέψης ίση ή ξεπερνά εκείνη της ανθρώπινης φυλής και, στη συνέχεια, ενδεχομένως, πήγε να κρυφτεί.



Για παράδειγμα, ένας κλάδος ή μετάλλαξη του δήθεν εξαφανισμένων είδων  sauroid, Stenonychosaurus, ήταν σύμφωνα με παλαιοντολόγους μοιαζουν εντυπωσιακά στην εμφάνιση με πιθηκο  είναι 3 1 / 2 έως 4 1 / 4 πόδια σε ύψος, με πιθανώς γκριζωπός-πράσινο δέρμα και τριψήφια γρατσουνημένα δάχτυλα με ένα μερικώς-αντιτάξιμους «αντίχειρα».



Ο αντίχειρας και η διανοητική ικανότητα είναι το μόνο πράγμα που αποτρέπει τα μέλη του ζωικού βασιλείου από την αμφισβήτηση της ανθρώπινης φυλής, όπως οι δάσκαλοι του πλανήτη Γη. Για παράδειγμα ο πίθηκος διαθέτει αντιτάξιμους αντίχειρες ακόμη δεν έχει στην κατοχή του την πνευματική ικανότητα να τα χρησιμοποιεο οπως οι άνθρωποι. Τα δελφίνια διαθέτουν διάνοιες πλησιάζει αυτό των ανθρώπων, αλλά δεν έχουν αντιτάξιμους αντίχειρες ή ακόμα και τα άκρα χρειάζεται να εφεύρουμε, κλπ. Θα μπορούσε ένα «ζώο», να διαθέτει και τα δύο από αυτά τα χαρακτηριστικά;


Η κρανιακή χωρητικότητα Stenonychosaurus ειναι σχεδόν το διπλάσιο μέγεθος από ότι τα ανθρώπινα όντα, που δείχνει να εχει ένα μεγάλο εγκέφαλο και ενδεχομένως προηγμένο αν και όχι απαραίτητα καλοπροαίρετη διάνοια. 

Σύμφωνα με τους ερευνητές, όπως ο Brad Steiger, Val βαλεριάνα, TAL Levesque και άλλοι αυτό μπορεί πραγματικά να είναι ο ίδιος τύπος οντότητας ή οντοτήτων που συνήθως περιγράφεται στις συναντήσεις «UFO», καθώς και το ίδιο είδος των πλασμάτων που απεικονίζεται στις αρχές του 1992 στο εθνικό πάρκο θεωρούνται «εισβολείς» CBS παρουσίαση.



Σύμφωνα με τον  Lear και άλλοι στην κυβέρνηση μπορεί να έχουν δημιουργήσει μια «συνθήκη» σ΄ αυτόν τον αγώνα, που αργότερα έμαθε στη φρίκη τους ήταν εξαιρετικά κακόβουλες στη φύση και χρησιμοποιούσαν απλώς τις «Συνθήκες», ως μέσο για να κερδισουν χρόνο, ενώ θα ορίσουν μεθοδικά τον ελέγχο ορισμένων από την ανθρώπινη φυλή, με απώτερο στόχο την απόλυτη κυριαρχία.



Προβάλλεται επίσης ο ισχυρισμός από ορισμένους με βαθύ επίπεδο πρακτόρων μυστικών υπηρεσιών ότι οι Illuminati, ή η «λατρεία του φιδιού», εργάζεται εσκεμμένα χέρι-χέρι με αυτή την καταχθόνια φυλή η οποία έχει υποσχεθεί να τους δώσει ισχυρές θέσεις μετά την εγκατάσταση της «Νέας Παγκόσμιας Τάξης » 

Οι Illuminati με την δικαιολογιά σε αυτό για τη δύναμη και την «τεχνολογία» που αυτό το μη-ανθρώπινο γένος τους έδωσε πρέπει να τα δώσουν σε αντάλλαγμα την συνεργασίας τους. Σύμφωνα με τον John Lear και τους άλλους, πολλούς από τις βαθιές υπόγειες βάσεις όπως αυτές κάτω από 
Dulce, New Mexico και Pine Gap, Αυστραλία είναι πραγματικά «κοινές» περιοχές όπου οι ανταλλαγές τεχνολογίας έχουν πραγματοποιηθεί, καθώς και μάχες μεταξύ των ανθρώπων και των " «γκρίζων πυροδοτήθηκε από διαφωνίες, κλπ.

          ------------------------------------

Θα μπορούσε τα σχέδια των Illuminati για μια παγκόσμια κυριαρχία να υποστηρίζεται από μία εξωγήινη φυλή πρωτοπορία; 

Ένα ασυνήθιστο σημείο ειναι  το ακόλουθο άρθρο κάνει προφανής την σύνδεση μεταξύ της «Λέσχης της Ρώμης» των Illuminati και το λεγόμενων «Γκρίζων». Θα μπορούσε κανείς να αναρωτηθει: Αν ένα ξένο είδος που θέλει να ανακτήσει τον έλεγχο σε έναν πολιτισμό, θα επιχειρούσε μια ολοκληρωτική και άμεση εισβολή και την καταστροφή όλων οποιων προβάλουν αντίσταση ή θα προσπαθήσουν να χειριστούν καταστάσεις πίσω από τις σκηνές για να μετατρέψουν τους κατοίκους της γης» περιβάλλον, στόχος «ένας εναντίον του άλλου, και να αποδεκατίσουν τον πληθυσμό, μέχρι στο σημείο η αντίσταση να είναι ελάχιστη;






Σε μια ανακοίνωση που δημοσίευσε η οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η οποία μίλησε για μια ομάδα περίπου εκατό άνθρωπων στις κατάλληλες θέσεις στην υψηλή χρηματοδότηση, στην πολιτική, στο σώμα της δικαστικής εξουσίας και μεγάλων επιχειρήσεων. Η ομάδα αυτή ονομάστηκε.<<Λέσχη της ΡΩΜΗΣ>>.

  Σύμφωνα με αυτό το φυλλάδιο, η Λέσχη της Ρώμης είχε δεσμευτεί σε μια κοινοπραξία που ελέγχει όλο τον διεθνή χρηματοοικονομικό τομέα. Ορισμένες άλλες ομάδες παρόμοιες με τη Λέσχη της Ρώμης είναι εξίσου δεσμευνες να χρηματοδοτήσουν την εν λόγω κοινοπραξία,  ΚΑΙ ΕΙΧΕΙ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΣΤΙΣ διαφόρες ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗγια επίτευξη προόδου ως προς την καθιέρωση της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Ο "Peter Sawyer ανακάλυψε επίσης ότι ο πρόεδρος του Ιδρύματος Ροκφέλερ ήρθε για μια μακρά διαμονή στην Αυστραλία για να επιβλέπει προσωπικά την κατασκευή 20 πολυτελών κατοικιών στην Καμπέρα στο μαγευτικό τοπίο του Εθνικού Πάρκου, όπου , νομικά, κανείς δεν επιτρέπεται να χτίσει.

Η «λογική» επιλογή, σκεπτόμενου ότι οι «εξωγήινοι» είναι άκαρδοι επιβλαβοι ζώα, θα είναι το τελευταίο, και υπάρχουν πολλά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η «Λέσχη της Ρώμης», έχει «ξεπουλήσει» την ανθρώπινη φυλή με αρμοδιότητες σε αντάλλαγμα για ορισμένες υποσχέσεις , και ότι αυτό το sold-out ομάδα δύναμη πραγματοποιεί μια ημερήσια διάταξη της ΜΑΖΙΚΗΣ γενοκτονίας εναντίον του ανθρώπινου γένους στο σύνολό του, υπακούοντας σε δρακόντεια φυλή .τους Αν μια τέτοια απάνθρωπη και ξένη φυλή υπάρχει, τότε οι πολιτ'ικες γενοκτονίες ι οποίες χρησιμοποίει το Illuminati-Club ή της Ρώμης που δεν αφήνει καμία αμφιβολία οτι προήλθαν από «αυτούς».



Όπως ο William Cooper ανέφερε σε άλλο σημείο, αν οι εξωγήινοι υπάρχουν ή δεν έχει καμία διαφορά, αφού η «ιδέα» για την ύπαρξη μιας ανθρώπινης φυλής εξωγήινων αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ενός κόσμου ολοκληρωτικά στα σχέδια των Illuminati του. Αυτό έχει επιβεβαιωθεί από αρκετούς ερευνητές. Με αυτή την εισαγωγή, τις δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα σε τέτοιες υπόγειες εγκαταστάσεις, όπως το Pine Gap διευκόλυνσης μπορεί να γίνει καλύτερα κατανοητή.



Από τον Δρ Ζαν Φρανσουά Gille, ο οποίος μετακόμισε στο Albuquerque, New Mexico από τη Γαλλία, έρχεται με μια μετάφραση ενός γαλλικού έγγραφο που εκθέτει τη σχέση μεταξύ των διαφόρων παραγόντων στη μήτρα των διεθνών υποθέσεων. 
Το άρθρο, με τίτλο - «PINE BASE GAP: παγκόσμιο πλαίσιο», γράφτηκε από τον Lucien Cometta και αργότερα μεταφράστηκε στα αγγλικά από τον Δρ John Gille:«Για να κατανοήσουμε την περίπτωση του Pine Gap αμερικανικής βάσης (κοντά στο Alice Springs, Αυστραλία) καλύτερα, αισθάνομαι υποχρεωμένος να δώσω κάποιες εξηγήσεις εκ των προτέρων. Ελπίζω ότι αυτές οι εξηγήσεις που θα βοηθήσουν να αυξηθεί η γενική ευαισθητοποίηση της εξαιρετικής σημασίας που έχει για την εγκατάσταση ανθρωπότητας στο σύνολό της.



"Η πλειοψηφία των ανθρώπων, σε όλο τον κόσμο, δεν εχει παρατεταμένη αμφιβολία για το αν τα UFO και οι εξωγήινοι είναι πραγματικά. Ξέρουν ότι είναι η πραγματικότητα. Εδώ από τις αρχές του 1989, κανείς δεν αμφισβητεί την ύπαρξή τους. Η υπόθεση για τα UFO και εξωγήινους που προκάλεσε πάθη , αντιπαραθέσεις και grandstanding για πολλά χρόνια. Μερικές από αυτές δεν ήταν αρκετά λογικες. Το θέμα εχειι σχετικά διευθετηθεί, η κοινή γνώμη θα πρέπει να παγωσει. Είναι ένα γαλήνιο και καθαρό μυαλό που πρέπει να σκέφτεται το μέλλον της σχέσης μας με τους λαούς από το διάστημα. Ωστόσο, η κοινή γνώμη δεν είναι σε ειρήνη. Αισθάνεται αόριστα ότι οι κυβερνήσεις κρύβονται "κάτι πραγματικά μεγάλο», και διερωτάται, που θα οδηγήσουν την ανθρωπότητα οι ηγέτες μας ;;;



«Κατά τη διαδικασία της έρευνας και της μελέτης των UFO και εξωγήινους, οι ερευνητές οι οποίοι δεν λαμβάνουν τις εξηγήσεις του το επιστημονικό κατεστημένο στην ονομαστική τους αξία έχουν ανακαλύψει ανησυχητική γεγονότα?. Αυτά τα γεγονότα έχουν αρχίσει την άρση off (της) το καπάκι του coverup Η αξία και το κύρος των πηγών πληροφοριών τους δεν αφήνουν καμία αμφιβολία για την ειλικρίνεια αυτών των εκθέσεων? είναι οι κύριες γραμμές συνοψίζονται παρακάτω.Pine Gap

 

"Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν τρεις σημαντικές βάσεις στην Αυστραλία. 
Η μία είναι στη Νότια Αυστραλία (Nurranger, κοντά Woomera, TN), μία άλλη στη Νέα Νότια Ουαλία, και η τρίτη (και με διαφορά η μεγαλύτερη) βρίσκεται σε απόσταση περίπου 230 km (143 μίλια ) από το γεωγραφικό κέντρο της ηπείρου και όχι προς τα δυτικά του Άλις Σπρινγκς (Northern Territory), στους πρόποδες του τις νότιες πλαγιές της οροσειράς MacDonnell. Αυτή η βάση είναι εντελώς υπόγεια, με ελάχιστα ορατές εισόδους προς την επιφάνεια.

«Μια δήλωση που έκανε ο πρωθυπουργός της Αυστραλίαςτο 1987 περίπου, διαβεβαιώνοντας ότι« η Γαλλία πρέπει να εξαφανιστει από τον Ειρηνικό, από την κορυφογραμμή Kerguelen, και από την Ανταρκτική », φωτίζει τη σημασία αυτής της πολικής βάσης για τον αγγλοσαξονικό κόσμο.( ο Αυστραλός πρωθυπουργός, Μπομπ Χοκ, ήταν μια υποτροφία Rhodes










"Αυτή η βάση« άκρως απόρρητη »χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, και είναι επισήμως γνωστή ως το Κοινό Space διευκόλυνσης Ερευνών Άμυνας.



«Όταν η JDSRF άρχισε για πρώτη φορά, ο στόχος του ήταν η επιστημονική έρευνα για την υποτιθέμενη ανάπτυξη μιας αμυντικής τεχνολογίας του διαστήματος. 
Είναι πλέον γνωστό ότι από την έναρξή του, πρωταρχικός σκοπός του ήταν η έρευνα σχετικά με την ηλεκτρομαγνητική πρόωση.



"Τι ακριβώς είναι Pine Gap; Όσο περίεργα κι αν φαίνεται, ακόμα και Αυστραλιανή Ομοσπονδιακή κυβέρνηση τα μέλη του Κοινοβουλίου δεν το γνωρίζουν. Μεταξύ των μελών της κυβέρνησης, μόνο ένας μικρός αριθμός« ξεκινά », να έχουν μια ασαφή ιδέα για το τι ακριβώς πρόκειται. 
Οι μόνες πληροφορίες πηγή διαθέσιμη στο κοινό είναι η διασταύρωση που γίνεται από ιδιωτικούς ερευνητές, όπως ο Jimmy Guieu, ύστερα από δηλώσεις που έγιναν από τις ΗΠΑ ή Αυστραλίας περιοδικά (πάντα πολύ σύντομη και λακωνική παραγράφος), και ό, τι παρατήρουν οι ντόπιοι .



Την κατασκευή της βάσης ανέλαβαν Αμερικανόι εργολάβοι που πέταξαν με το δικό τους εργατικό δυναμικό από τις ΗΠΑ με βάση την αλλαγή. Δε Αυστραλοί συμμετείχαν στις εργασίες κατασκευής που πήρε περίπου δύο χρόνια πριν να τεθει η βάση σε λειτουργία. Κατασκευαστικές εργασίες συνεχίζονται για πολλά χρόνια σε μεγάλες υπόγειες εγκαταστάσεις οι οποίες φημολογείται ότι θα επεκτείνοταν περίπου δώδεκα επίπεδα κάτω από τη βάση. Οι μεγάλες σήραγγες που σε ένα μοτίβο παρόμοιο με τις ακτίνες του τροχού και να επεκτείνει αρκετά μίλια από το κέντρο της βάσης.

Σε ένα βαθύ υπόγειο θωρακισμένο θάλαμο ενός πυρηνικού αντιδραστήρα παρόμοια σε μέγεθος με εκείνες που χρησιμοποιούνται για την υποβρύχια δύναμη εγκαταστάθηκε στο δίσκο μεγάλες AC και DC γεννήτριες. 
Το γεγονός αυτό έχει κρατηθεί μυστικό, δεδομένου ότι ήταν αρκετά παράνομο για τον εν λόγω εξοπλισμό να λειτουργούν χωρίς την πράξη του κοινοβουλίου την αλλαγή των υφιστάμενων νόμων που αφορούν στην τοποθέτηση των σταθμών πυρηνικής ενέργειας στην Αυστραλία. 
Αλλά όταν όλα είναι μυστικό στην πρώτη θέση που πρέπει να πάρει την άδεια; Η Η Pine Gap βάση διαθέτει επίσης πάνω από το εδαφος εχει ντίζελ  για παραγωγής ενέργειας του σταθμού  η οποία, όπως υποστηρίζεται, είναι ο μοναδικός σταθμός παραγωγής ενέργειας εκεί. 
Αν αυτό είναι έτσι γιατί δεν εχει κλείσει τις περισσότερες φορές; 
Αν χρειάζετε μια ηλεκτρομαγνητική ζώνη δεν οικοδομήσουμε ένα σταθμό παραγωγής ενέργειας στη μέση του. 
Φυσικά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν η βάση δεν ήταν λειτουργικη, αλλά τότε τι κρατά τα πάντα λειτουργουν όταν είναι απενεργοποιημένος - μπαταρίες; Pine Gap δεν είναι συνδεδεμένος με μια εξωτερική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.



Σύμφωνα με πληροφορίες, την επέκταση περίπου είκοσι χιλιάδες πόδια κάτω από τη βάση είναι μια τρύπα που περιέχει ένα εξαιρετικά χαμηλών συχνοτήτων κεραία που χρησιμοποιήθηκε προφανώς για μυστικά πειράματα που υποτίθεται ότι σχετίζονται με θεωρίες συντονισμού Νίκολα Τέσλα, καθώς και χαμηλή συχνότητα των επικοινωνιών σε όλο τον κόσμο. 
Συστήματα επικοινωνίας Pine Gap είναι τα πιο εξελιγμένα διαθέσιμα δορυφόρους που χρησιμοποιούν, φούρνο μικροκυμάτων, χαμηλής συχνότητας και τη δική του ιδιαίτερη καλώδιο τους στο U Α. Ε. Επίσης είναι άμεσα συνδεδεμένο με Nurrunga, North West Cape, Geraldton, Αυστραλία Άμυνας Σημάτων στη Μελβούρνη, Καμπέρα, Σίδνεϊ, όλα CIA και NSA σταθμούς, ASIO, SIS και ίσως ένα από τα πιο ενδιαφέροντα τμήματα μυστικό απ 'όλα, της Αυστραλίας Επιστήμης Άμυνας και Τεχνολογίας Οργανισμού που ασχολείται με UFO και ανακτήσεις συντριβή.

Μια υπόγεια κεραία που είναι σε θέση να επαναφορτίσει τις μπαταρίες των υποβρυχίων στον Ειρηνικό Ωκεανό και της Ινδίας μέσω ELF εκπομπές. 
Μια τέτοια γιγαντιαία κεραία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει το γιγαντιαίο κύμα σταθερές γύρω από τη Γη.



"Μερικοί λένε ότι Pine Gap έχει μια τεράστια πυρηνική γεννήτρια για την παροχή ενέργειας σε ένα νέο τύπο του πομποδέκτη. 
Φαίνεται επίσης ότι υπάρχει ένα μεγάλης ισχύος, υψηλής τάσης επιταχυντής πλάσματος που μπορεί να αξιοποιηθεί για τη μετάδοση ηλεκτρικού ρεύματος, ή ακόμα και για την παραγωγή ενός «θάνατος-ray», ή πολύ απλά να ταΐσει ένα όπλο πλάσματος Όλα αυτά δεν είναι τόσο απίστευτα όσο ακούγουγοντε:. 
Είναι πλέον γνωστό ότι η αμερικανική βάση του Cape West, κοντά στον Exmouth Κόλπο στη Δυτική Αυστραλία (Harold E. Holt USN Επικοινωνίας Station), έχει έναν παλαιότερο τύπο  πομποδέκτη που χρησιμοποιείται στο Pine Gap  για την αποστολή ηλεκτρικου ρεύματος και έχει  βυθιστεί υποβρύχια απο την ΗΠΑ που ίχνοςτης είναι μια κεραία σύρμα. 

Είναι γνωστό ότι τα ηλεκτρικά ρεύματα που μεταδίδονται με αυτόν τον τρόπο αναφέρεται ως plasmo- δυναμική των κυττάρων.



«Αρκετές φορές, οι ντόπιοι έχουν δει ΛΕΥΚΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ περίπου 30 'σε διάμετρο στο στάδιο της εκφόρτωσης από τα μεγάλα αεροπλάνα των ΗΠΑ στα αεροδρόμια που εξυπηρετούν το Pine Gap. Οι δίσκοι είχαν το έμβλημα της αεροπορίας των ΗΠΑ . Φαίνεται πιθανό ότι οι δίσκοι είναι συναρμολογημένοι και βασίζονται στο Gap Pine. Ο αριθμός των δίσκων που έχουν δει τη νύχτα δεν αφήνει καμία αμφιβολία στο μυαλό κανενός. Μια εκπληκτική ποσότητα των επίπλων έχει παραδοθεί με το αεροπλάνο από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι ντόπιοι, επίσης, λένε ότι ένα τεράστιο ποσό της διατροφής είναι εφοδιασμένες οι αποθήκες του οτι θα μπορούσε σίγουρα να είναι μια πραγματική πολυεπίπεδη υπόγεια πόλη.

Το τεράστιο κενό έδαφος της κεντρικής και νότιας Αυστραλίας ήταν πάντα μια περιοχή με υψηλή UFO δραστηριότητα. Το Woomera πυραύλων βεληνεκούς και το πεδίο των πυρηνικών δοκιμών στο Maralinga φάνηκε να είναι κομβικά σημεία τους κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1950 και στις αρχές της δεκαετίας του 1960. Ωστόσο, αυτό άλλαξε κάπως, όταν η κατασκευή άρχισε στο Pine Gap και αργότερα στο Nurrunga. Από τη στιγμή που ο χωματουργικός εξοπλισμός μετακόμισε υπήρχε μια ταχεία αύξηση των UFO που εθεάθη στη Alice Springs και τη γύρω περιοχή. Η τακτικες θεάσεις συνέχισαν μέχρι σήμερα και ορισμένα από αυτά θα μπορούσε να χαρακτηριστουν μόνο ως παράξενα. (Σημείωση: Από το 2002, είναι σε εξέλιξη.)








Pine Gap (η παραπάνω εικόνα) μπορεί να παρατηρηθεί από τους μακρινούς λόφους γύρω από τα οποία βλέπουν το σύνολο της ασφαλούς βασικής έκτασης. Το μόνο που μπορεί να δει κανείς είναι οκτώ λευκοι σφαιρικοι θόλοι που είναι τοποθετειμένοι σε άμεση συνδεση με τις ομάδες των πολύ χαμηλών κτιρίων. Λίγα χιλιόμετρα από τη βάση ένα διπλό τείχος ασφαλείας γύρω απο το δρόμο του .
 Η περίφραξη είναι περιπολίες συνεχώς από Αμερικανούς φρουρούς και μέλη της Αυστραλιανής Ομοσπονδιακής Αστυνομίας. 
Η αμερικανικοι φύλακες ζουν στη βάση και της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας στο Alice Springs.



Μια περίπτωση που έλαβε κάποια περιορισμένη δημοσιότητα το 1989 περιλάμβανε τρεις κυνηγούς ufo οι οποίοι ήταν  όλα τα γυρίσματα  νύχτα στους λόφους κοντά στο Pine Gap. 
Γύρω στις 04.30 π.μ. παρατήρησαν μια μεγάλη καμουφλαρισμένη πόρτα ανοικτή στην πλευρά ενός χαμηλού λόφου, μέσα στο σύνθετο ασφάλειας και ένα μεταλλικό, κυκλικό δίσκο να εμφανίζετε από την χαίνουσα μαύρη τρύπα, απο άκρη σε άκρη και εξαφανίστικε κάθετα με τεράστια ταχύτητα. Η πόρτα έκλεισε, στη συνέχεια, σιγά-σιγά και όλα επέστρεψαν στο φυσιολογικό. Το καμουφλάζ ήταν τόσο καλό που από πλεονεκτική θέση τους δεν ήταν σε θέση να παρατηρήσει οτιδήποτε ασυνήθιστο για την περιοχή μετά από το κλείσιμο της πόρτας.



Υπάρχουν διάφορα άλλα περιστατικά παρόμοιας φύσης που αναφέρθηκαν από τους επισκέπτες της περιοχής και σε μία περίπτωση το 1975, οι ένοικοι ενος επιβατικού αεροσκάφους που περνούσε περίπου δεκαοκτώ μίλια ανατολικά της βάσης παρατηρείσε ένα μεγάλο λευκό αντικείμενο, παρόμοια σε μέγεθος σε ένα από τους λευκους σφαιρικούς θόλους, ξαφνικά με άλμα στον αέρα εξαφανίστικε γρήγορα προς τα βορειοδυτικά. Οι περισσότεροι από τους επιβάτες και το πλήρωμα παρατήρησε το συμβάν. Όταν οι πιλότοι ανέφεραν το περιστατικό, ο καθένας στο αεροπλάνο πέρασε από συνέντευξη και τους είπαν να μην μιλήσουν για αυτό.



Μια καμουφλαρισμένη περίπτωση με την πόρτα πραγματοποιήθηκε το 1980, όταν δύο μέλη της Αστυνομίας της Βόρειας Επικράτειας, οι οποίοι έπαιρναν μέρος σε μια αναζήτηση για ένα χαμένο παιδί Alice Springs, είδαν 
αντικείμενα  ως σχήμα «μπανιέρας« τρία πέταξαν αργά πάνω από τη βάση και στη συνέχεια ένα-ένα εξαφανίστηκαν σε σε μια στενόμακρη μαύρη τρύπα στην πλαγιά ενός λόφου. Αυτό επίσης συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες του το πρωί και καθώς οι δύο αστυνομικοί είχαν ραντεβού άλλα μέλη της ομάδας αναζήτησης έφυγαν χωρίς να ελένξουν τη στενή πόρτα.



Ένας άλλος τύπος περιλαμβάνει στην παρατήρηση του μπλε, κόκκινο και χρυσό μολύβι-όπως δοκάρια.
Το 1973 μια χαρτογράφος της κυβέρνησης είχε στρατοπεδεύσει σε μια περιοχή κοντά στο Pine Gap. Λίγο καιρό μετά τα μεσάνυχτα είδε έναν κάθετο άξονα με πολύ φωτεινό μπλε φως που προέρχόταν από την περιοχή της βάσης. 

Εκείνος αποφάσισε να λάβει μια πιο προσεκτική ματιά. Οδήγησε το αμάξι του(τζιπ) στην κορυφή ενός χαμηλού λόφου από τον οποίο η βάση Pine Gap θα μπορούσε να θεωρηθεί περίπου οκτώ μίλια ανατολικά.Ειχε πανσέληνο, ώστε οι λευκοί σφαιρικοί θόλοι φαινόταν  αρκετά καθαρά με γυμνό μάτι.
Ρίχνοντας μια πιο προσεκτική ματιά μέσω δώδεκα κιάλια τη δύναμή του θα μπορούσε να δει το μεγαλύτερο μέρος της βάσης, καθώς είδε ένα παράξενο αντικείμενο να αιωρείται πάνω σε ένα ύψος που υπολογίζεται ότι είναι περίπου χίλια πόδια.



Αρχικά σκέφτηκε ότι ήταν ένα πούρο σε σχήμα μπαλόνι ή μικρό αερόστατο, αλλά αυτή η ιδέα γρήγορα εξατμίζεται όταν το αντικείμενο άρχισε σιγά-σιγά να κλίνει σε μια γωνία 45 º εκθέτοντας ό, τι φάνηκε να είναι η άνω επιφάνεια είμένοντας έκπληκτος ο παρατηρητής. Ήταν σαφές ότι το αντικείμενο ήταν τέλεια κυκλικο με έναν κεντρικό θόλο. Καθώς το κάτω άκρο ήταν ακόμα περίπου μία χιλιάδες πόδια πάνω από τη βάση, ο χαρτογράφος εκτιμάται η διάμετρος του δίσκου να είναι λίγο περισσότερο από το ήμισυ της απόστασης μεταξύ του Pine βάση Gap και το κάτω άκρο του δίσκου, καθιστώντας μεταξύ πέντε και έξι εκατοντάδες μέτρα σε διάμετρο.

Στο φως του φεγγαριού ο δίσκος φαίνεται να εχει ένα θαμπό χρώμα γκρίζο, με ενα ελαφρά κίτρινο χνούδι γύρω από άκρη της.
 Καθώς έβλεπε, ένα λεπτό φωτεινό με μπλε δέσμη, όπως μια ράβδος, σιγά-σιγά επεκτάθηκε από το δίσκο στη βάση. 
Το παράξενο πράγμα για αυτόν ήταν ότι σε αντίθεση με ένα ελαφρύ φλας δεν ενεργοποιείται μόνο, αργά μετακόμισε σε ένα τηλεσκοπικό μόδας από το δίσκο και σταδιακά επεκταθικε πίσω από το σφαιρικούς θόλους. Λίγα λεπτά αργότερα η φωτεινή δέσμη ανασυρθικε μόνο που πρέπει να ακολουθήσε μια παρόμοια μπλε ακτίνα αργά εκτείνεται από τη βάση στο δίσκο.Ακολούθησε μια δέσμη με χρυσό χρώμα η οποία εμφανίστηκε πολύ κοντά στο μπλε.



Μετά από περίπου τριάντα δευτερόλεπτα και τα δύο ανασυρθικαν πίσω στη βάση. Η διαδικασία αυτή συνεχίστηκε για περίπου σαράντα λεπτά και τελείωσε όταν ο δίσκος κάνει κάποιας ταχείας ταλαντώσεις



Μια πιο σύνθετη παρατήρηση αφορούσε πέντε μάρτυρες το 1984. 

Ο ηγέτης αυτής της ομάδας ήταν ένας τεχνικός εμπειρογνώμονας με μια δυτική αυστραλιανή κυβερνητική υπηρεσία που είχαν λάβει επίμονες αναφορές από συναδέλφους της εντατικής UFO δραστηριότητα γύρω από Alice Springs και Pine Gap. 
Ήταν είπε ότι ανάμεσα σε ορισμένες ημερομηνίες κάτι μεγάλο πρόκειται να συμβεί. 
Οι πληροφορίες ήταν τόσο ενδιαφέρουσες που αποφάσισε να ξεκινήσει μια μυστική αποστολή στην Κεντρική Αυστραλία και την προσέγγιση Pine Gap από 
τα δυτικά μέσα από την έρημο Gibson και MacDonnell Ranges.

Ταξίδεψαν μόνο τη νύχτα σε μια προσπάθεια να μειώσουν τις πιθανότητες ανίχνευσης. 
Μετά την επίτευξη του Pine Gap περιοχή που κρύβοντας τα οχήματα και να τα τοποθετησουν οι ίδιοι σε μια υπερυψωμένη περιοχή που αγνοείται η βάση σε μια απόσταση περίπου δέκα μίλια.
 Όπως είχαν αρκετα μικρού μεγέθους αστρονομικά τηλεσκόπια μαζί τους δεν είχαν καμία δυσκολία να αποκτήσουν μια καλή άποψη των περισσότερων από τη βασική έκταση. Για τις δύο πρώτες ημέρες και τις νύχτες πολύ λίγα συνέβισαν. Εκτός από την περιστασιακή κυκλοφορία των μικρών οχημάτων και σε μερικούς ανθρώπους τα πάντα ήταν ήσυχα. Η ομάδα γινόταν λίγο ανυπόμονοι, αλλά αποφάσισε να καθίσει έξω για τουλάχιστον μια εβδομάδα με την ελπίδα ότι θα δούμε κάτι ενδιαφέρον.


Το βράδυ της τέταρτης ημέρας παρατήρησαν κάποια ασυνήθιστη δραστηριότητα που αναπτύσσοταν στην κύρια βασική έκταση. 

Ένας αριθμός των οχημάτων που κινούνταν γύρω από τη βάση και αυτό που φαινόταν να είναι ομάδες ατόμων ντυμένοι με ολόσωμες φόρμες συγκεντρώνονταν σε διάφορα σημεία κοντά στο σφαιρικούς θόλους. 
Ξαφνικά μια φωτεινή ακτίνα του χρυσού χρωματιστό φως ξεπήδησε από το κέντρο της ραδιοθόλο περιοχής. Αυτό δεν ήταν ένα μολύβι-όπως δέσμης, αλλά φάνηκε να είναι αρκετά μέτρα σε πλάτος και εξαιρετικά έντονη. 
Το πλάτος της δοκού φαίνεται να παραμένει η ίδια σε ό, τι θα μπορούσε να θεωρηθεί επέκταση κάθετα προς τον ουρανό. 
Όταν παρατηρούνται μέσω του τηλεσκοπίου φαινόταν σχεδόν σταθερή.



Όπως έβλεπαν, πολλα άνισα σύννεφα αναπτύσσονται στον καθαρό αέρα που περιβάλλει την ακτίνα η οποία παρά την αεράκι που φυσά κατά το χρόνο παρέμεινε σταθερη. Η ακτίνα ξαφνικά διακόπτει και το σωληνωτό σύννεφο άρχισε να παρασύρουν προς τα ανατολικά, όπως ένα κάθετο ίχνος ατμού.
Η ακτίνα παλμική αρκετές φορές και κάθε φορά που το έκανε είχε επίδραση στο σύννεφο που επέστρεψε ακόμα και διαμορφώνοντας αυτό να μοιαζει με μια σειρά από δαχτυλίδια καπνού. Κανείς στην ομάδα δεν μπορούσε να εξηγήσει γιατί, αλλά όλοι οι πολίτες αισθάνονται εξαιρετικά θορυβημένοι από αυτό που μόλις είχαν δει ακόμη και στο σημείο της ναυτίας.



Αλλά το σόου είχε μόλις αρχίσει. Η χρυση δέσμη φωτός κατέρριψε και πάλι το βρώμικο σύννεφο που παρατηρούσαν που ξεκίνησε να παρασύρεται μακριά. Ήταν σε εκείνο το σημείο ότι η ομάδα παρατήρησε πέντε αντικείμενα σε σχήμα αστέριων να πλησιάζουν από το νότο. 
Καθώς πλησίαζαν τέσσερα από τα αντικείμενα που παρατηρήθηκαν να έχουν ένα σφιχτό σχήμα διαμαντιού σχηματισμό και το πέμπτο που έμοιαζε με έναν κύλινδρο ακολουθούσε σε απόσταση δύο περίπου μιλίων. 
Τα αντικείμενα επιβραδύναν την πορεία τους επειδή έφθασαν στη βασική έκταση των τεσσάρων μικρότερων αντικειμένων που πηραν θέσεις βόρεια, νότια, ανατολικά και δυτικά της βάσης κάνοντας  κίνηση σε μικρούς κύκλους.



Το κυλινδρικό σχήμα αντικείμενο που εμφανίστηκε σε λευκό χρώμα με ένα φωτεινό φωτοστέφανο, ενώ γύρω από το κέντρο μετακινείται προς τη βάση για τη μείωση των υψόμετρο περίπου πέντε εκατοντάδες μέτρα στη διαδικασία. 
Στη συνέχεια σταμάτησε, λικνίζοντας πάνω-κάτω σαν μια βάρκα στο αγκυροβόλιο της. 
Μόλις στη θέση του με μπλε ακτίνες φωτός άρχισαν να αναβοσβήνουν μεταξύ όλων και των πέντε αντικείμενων και το έδαφος.
 Η όλη σκηνή ήταν μεγαλύτερη από ό, τι παράξενο, όπως φάνηκε ότι εξωγήινα σκάφη ήταν σε άμεση επικοινωνία με το ανθρώπους της βάσης κάτω από αυτούς.



Θα πρέπει να αναφερθεί ότι το όλο επεισόδιο είχε καταγραφεί σε κασέτα video και τριάντα πέντε χιλιοστά ακόμα την ταινία.Ωστόσο, δεδομένου ότι αυτή ήταν ουσιαστικά μια περίπτωση κυβερνητικής υπηρεσίας κατασκοπίας σε μια ξένη κανενας φίλος δεν έχει κυκλοφορήσει και δεν είναι ποτέ σχεδόν βέβαιο ότι θα.



Αυτό το σκηνικό συνεχίστηκε για περίπου πέντε λεπτά και στη συνέχεια ένα από τα μικρά αντικείμενα γρήγορα κατέβηκε προς τη βάση και εμφανίστηκε να προσγειωνετε στο βόρειο άκρο παρέμεινε εκεί για δεκαεπτά λεπτά και στη συνέχεια επέστρεψε στην αρχική του θέση ανατολικά είναι από τη βάση και περίπου χίλια πόδια από το έδαφος . Η δέσμη φωτός χρυσό και πάλι προήλθε από την περιοχή με τους σφαιρικούς θόλους. Αυτή τη φορά τα μικρά αντικείμενα άρχισαν να περιστρέφονται γύρω από τη δέσμη και να ανέβενουν κάθετα ήταν σαν να την εξετάζαν. Το κυλινδρικό αντικείμενο παρέμεινε στη θέση του.



Τα τέσσερα αντικείμενα που στη συνέχεια επέστρεψαν σπειροειδώς κάτω στην ακτίνα και την επιστροφή στις προηγούμενες θέσεις τους. 
Το σύννεφο ήταν πύκνο γύρω από τη φωτεινή δέσμη και έμοιαζε σαν ένα μακρύ λεπτό ιωνικού κίονα. 
Η ακτίνα του ήταν απενεργοποιημένη και πάλι το γκρίζο σύννεφο διαλύθηκε και παρασύρθηκε προς τα ανατολικά. 
Σε μια κίνηση σπασμωδικη το κυλινδρικό αντικείμενο άρχισε να αποκτά τη διακοπή υψόμετρο, κοντά στα μικρότερα αντικείμενα που είχαν μεταρρυθμιστεί σε σχήμα διαμαντιού σχηματισμό τους.Η ομάδα των σκαφών στη συνέχεια μετακόμισε μακριά προς νότια κατεύθυνση και εξαφανίστηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Οι μάρτυρες ήταν συγκλονισμένοι από αυτό που είχαν δει, όπως φάνηκε προφανές υπήρχε ανθρώπινη συνεργασία με εξωγήινους. 
Επίσης, φάνηκε περίεργο ότι, παρά τα αυστηρά ασφαλείας που εφαρμόζονται στο Pine Gap βάση ήταν σε θέση να πάρει εύλογα κοντά σε αυτό, χωρίς παρεμβολές.
Ίσως κανείς δεν θα τους πιστεύε έτσι κι αλλιώς και να δηλώνουν φωτογραφικές αποδείξεις τους . 
Ωστόσο, όλα αυτά συνέβαιναν μπροστά τους και μόνο περίπου δεκαπέντε χιλιόμετρα από την μεγάλη πόλη της Άλις Σπρινγκς. 
Ίσως αυτό που είχε δει ήταν ένα ζωτικής σημασίας πείραμα και η ανοικτή έκθεση ήταν αναπόφευκτη από καιρό σε καιρό.



Η ομάδα πέρασε τις επόμενες μέρες παρατηρώντας τη βάση μέρα και νύχτα και εκτός από ελικόπτερα και άλλα μικρά αεροσκάφη που παρατηρήθηκαν σε τουλάχιστον επτά άλλα UFO στην περιοχή. Ένας από τους μάρτυρες που περιγράφονται στη συνέχεια την εμπειρία που κάνει το δέρμα του να ανατριχιαζει κάθε φορά που σκεφτόταν γι 'αυτό.

Μετά την αναχώρηση από την περιοχή πήραν πλάγιο τρόπο γύρω από τη βάση και στη συνέχεια κάτω από τον κεντρικό αυτοκινητόδρομο προς Άλις Σπρινγκς. Όπως φαινόταν σαν να είχε ταξιδέψει από τον Δαρβίνο κανείς δεν πήρε οποιαδήποτε ειδοποίηση από αυτούς.
 Μετά τη διευθέτηση της σιδηροδρομικής μεταφοράς των αυτοκινήτων τους πίσω στο Περθ έφυγαν με το αεροπλάνο την επόμενη μέρα.



Όλοι συμφώνησαν ότι το συμβάν είχε αλλάξει την άποψή τους για όλα τα πράγματα σε γενικές γραμμές, αλλά είχαν κατά κάποιο τρόπο αηδία καθώς τώρα ήξεραν πως η κυβέρνηση τους είχε πει ψέματα από την αρχή και το είχαν πράξει σε συνεργασία με έναν φίλο και σύμμαχο.

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΒΡΗΚΑΜΕ:


  



Η εγκατάσταση του Pine Gap, είναι ανεπίσημα γνωστη ονομάζεται επισήμως Space Άμυνας Διευκόλυνσης Έρευνας? 
Ωστόσο οιΑυστραλοί αναφέρονται σε αυτήν ως "Pine Gap» ή απλά «το κενό». Η κωδική ονομασία CIA για αυτη είναι "Μερίνο".

Η πρωταρχική ευθύνη για την εγκατάσταση αυτή, ελέγχεται από τις ΗΠΑ Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) που βρίσκεται στις ΗΠΑ στα 1400 Wilson Blvd., Arlington, Βιρτζίνια 22209, στο κτίριο Αρχιτέκτων

Κατά τη διάρκεια των πρώτων σταδίων της για την ίδρυση της Pine Gap, ο διευθυντής της DARPA ήταν ο Stephen J. Lukasik. Βασικά μέλη του προσωπικού του ήταν:

α) Kent Kresa - ειδικός βοηθός για Undersea Warfare Τεχνολογίας και διευθυντής της τακτικής της τεχνολογίας,

β) Lawrence G. Roberts - διευθυντής του τεχνικές επεξεργασίας των πληροφοριών,

γ) Eric H. Willis - διευθυντής της πυρηνικής έρευνας, και παρακολούθησης,

δ) David E. Mann - διευθυντής των στρατηγικών τεχνολογιών,

ε) Αντισυνταγματάρχης Austin W. Kible


  



Η κριτική Έθνος - μια εθνική εφημερίδα της Αυστραλίας, είχε μερικά ενδιαφέροντα πράγματα να πει για Pine Gap Μάιος 17 - 23 την έκδοσή τους του 1974:

"Το Pine Gap ερευνητικό κέντρο κοντά Alice Springs έχει καταφέρει να κρατήσει μυστικό, μέχρι σήμερα, ένα από τα πιο απίστευτα ερευνητικά προγράμματα στον κόσμο."

"Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν τη διενέργεια συνεχούς έρευνας σε ηλεκτρομαγνητικά πρόωσης (EMP για συντομία) στο Pine Gap από τότε που ιδρύθηκε το 1966 .... Nixon (πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ) πέρυσι ανακοίνωσε 1975 ως ημερομηνία-στόχο για την ολοκλήρωση του έργου. 
Εκείνη τη στιγμή ήταν για να ανακουφίσει την πετρελαϊκή κρίση. "

Πτυχές για την ασφάλεια του έργου EMP έχουν συμπεριλάβει υπνωτικό και μετά εμφυτεύματα υπνωτικα κλειδιά στο προσωπικό πριν από την αποδοχή τους στο σχέδιο. Είναι πιθανό, ωστόσο, η τεχνική αυτή να έχει αντικατασταθεί τώρα που είναι γνωστό ότι μια παρενέργεια του LSD και άλλα παραισθησιογόνα είναι η άρση των επιμέρους αποτελεσμάτων της ύπνωσης.

"I (Stan Deyo) έγραψε στην αναθεώρηση Έθνος αναζήτησης επιπρόσθετων πληροφοριών από το συντάκτη του προηγούμενου άρθρου, William H. Martin. Η απάντηση στάλθηκε από τον γραμματέα του, η οποία ζήτησε περισσότερες πληροφορίες από ό, τι έδωσε. Προφανώς, «William H. Martin» ήταν ένα ψευδώνυμο. Κανένας περαιτέρω διάλογος δεν επιχειρήθηκε.

Σύμφωνα με πολλούς αυτόπτες μάρτυρες οι λευκοι δίσκοι 30 μέτρα σε διάμετρο περίπου >

Θα μπορούσε να είναι το Pine Gap επίσης μια αποκαλούμενη «μπουλόνι-τρύπα» που θα χρησιμοποιηθει για καταφύγιο βασικων προσωπων των ΗΠΑ σε περίπτωση φυσικής καταστροφής καιρού ή μια πλήρους κλίμακας πυρηνική επίθεση σαν Κιβωτός του Νώε ;

Αν κάποιος αμφιβάλλει για τον βαθμό των τροχιακών επιτήρησεων πως είναι δυνατόν σήμερα?

Ένα δελτίο τύπου 1973 σχετικά με μία από τις άλλες λειτουργίες Pine Gap θα πρέπει να τον πείσει. Η απελευθέρωση είπε ότι Pine Gap και ο αντιστοιχος σταθμός του στο Γκουάμ υποστηρίζεται απο φωτογραφικους δορυφόρους ως μέρος αυτού που είναι γνωστό ως Λειτουργία Big Bird. Κάθε δορυφόρος ζυγίζει έντεκα τόνους? 
Ήταν πενήντα πόδια μακριά από δέκα μέτρα πλάτος? Θα μπορούσε να σαρώσει ολόκληρη την επιφάνεια της Γης κάθε 24 ώρες? 
Και θα μπορούσε να ποικίλει το ύψος του 100 με 200 μίλια για φωτογραφίες σε ενδιαφέρουσες περιοχές.

Όποτε ελέγχος επί του εδάφους με τις οδηγίες του δορυφόρου να λάβει μια «στενή ματιά» ή φωτογραφία «υψηλής ανάλυσης» κάποιων στρατηγικων τομέων, ένα τεράστιο Perkin-Elmer φωτογραφική μηχανή θα πρέπει να χρησιμοποιούνται από τον δορυφόρο για να λάβει χαμηλού υψόμετρου φωτογραφία του στόχου. 
Οι φωτογραφιες μπορει να είναι και απο αντικείμενα των δώδεκα ίντσων . 
Οι δορυφόροι καθώς και τις έγκαιρης προειδοποίησης δορυφόροι του προγράμματος-647 που χρησιμοποιούν υπέρυθρους αισθητήρες και ταινίες. 
Είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι Ρώσοι έχουν ισοδύναμα συστήματα σε λειτουργία ..

Μια παρόμοια βαση με Pine Gap βρίσκεται στο Transvaal, Νότιας Αφρικής? 

Αλλά είναι δύσκολο να αποκτηθούν περισσότερες πληροφορίες για αυτό. 
Οι περισσότεροι από τους εργαζόμενους υπάρχουν μεταμφιέζεται ως ΗΠΑ προξενικών υπαλλήλων (νομίζω, ωστόσο, ότι χίλιοι διακόσιοι προξενικό προσωπικό είναι λίγο υπερβολική). 
Οι πηγές μου ανέφερε ο σταθμός βρισκόταν κοντά σε μια περιοχή που λέγεται «Krugersdorp» ή «Koedespoort;»
Είναι, προφανες, συνδέονται επίσης με έναν άλλο σταθμό VLF στο Νότιο Πόλο, «Λειτουργία Deep Freeze." Ενδεχομένως Δεν είναι μια παράξενη σύμπτωση το γεγονός ότι τα δύο «δίκτυα» που αναφέρεται από τον πλοίαρχο Bruce Cathie έχουν «πόλοι», που βρίσκεται στο Νότιο Πόλο , επίσης;



Μερικά από τα σημαντικότερα αναδόχων και των προμηθευτών για την εγκατάσταση Pine Gap έχει Collins Radio, TRW, Ling-ΣΘ-Vought (LTV), McMahon Κατασκευή και IBM 
Είναι επίσης φημολογείται ότι υπάρχουν «σούπερ IBM συστήματα υπολογιστών», σε μια πλωτή πλατφόρμα - κάτω από τη μονάδα.



Ένας πομποδέκτης δύναμη VLF, και «ηλεκτρικές μηχανές που φέρουν" δεν είναι τόσο δύσκολο να το πιστέψει κανείς. 
Θυμηθείτε, L.T.V. είναι μια εταιρεία αεροδιαστημικής διαμορφώνεται ως μια συσπείρωση των ηλεκτρονικών και των θυγατρικών κατασκευής αεροσκαφών. 
Η IBM έχει, επίσης, πολύ καιρό πριν εφτιαξε μαμούθ υπολογιστές με υπερ-ψύξη, κρυσταλλική, κύρια μνήμη μονάδες. 
Αυτοί οι υπολογιστές μπορεί να αναγνωρίσουν δύο οπτικα και φωνητικα μοτίβα.



Η κύρια μνήμη τους λέγεται ότι είναι πάνω από 2.000.000.000 bytes (χαρακτήρες)! 
Δεν είναι δυνατόν να υπήρξαν μερικά μυστικά που την «αόρατη κυβέρνηση» του πλανήτη Γη που δεν τα ξέρουμε; Να θυμάστε, υπήρχαν πάνω από 100.000 άτομα που εργάζονται για το σχέδιο Μανχάταν για την παραγωγή της πρώτης Α-βόμβα. 
Μήπως μια μυστική διαφυγή στο χρόνο για να βοηθήσουν τους Ιάπωνες ...;



Μια πυξίδα με επίκεντρο Pine Gap και για να επεκταθούν ως Περθ, σχηματίζουν έναν κύκλο γύρω από την Αυστραλία η οποία τέμνει περίπου στους ακόλουθους τομείς:

Περθ,η VLF πομποδέκτη σε Exmouth,Brisbane,Καμπέρα,Σίδνεϊ,Μελβούρνη (κατά μήκος του Mornington Peninsula)και μια περιοχή λίγο έξω από Cape Otway ανάμεσα στο Ακρωτήριο και το King Island.

Παρεμπιπτόντως, ο Δαρβίνος και η Αδελαΐδα κάνουν έναν κύκλο γύρω από Pine Gap με ακτίνα περίπου 800-κάτι μιλίων, ενώ οι προαναφερθείσες περιοχές σχηματίζουν έναν κύκλο περίπου 1200-κάτι μιλίων. 
Το Υπουργείο Μεταφορών (παλαιότερα ονομαζόταν το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας) απαριθμεί Pine Gap ως «R233» στους χάρτες πλοήγησης για την περιοχή.

«R233» αναφέρεται ως ένας περιορισμένος εναέριος χώρος που προορίζεται για διαστημική έρευνα ... (δηλαδή δεν πετούν πάνω από την περιοχή, όπως φαίνεται στο χάρτη).

Η «R233»,είναι ένα διάστημα κυκλικό γύρω από Pine Gap με ακτίνα πέντε ναυτικών μιλίων.

 
Στον αντίποδα (απέναντι από το σημείο Pine Gap στο πλανήτη της γης) βρίσκεται το σημείο στον Ατλαντικό Ωκεανό, ακριβώς ανατολικά το "Τρίγωνο των Βερμούδων».

Στην περίπτωση της Βάσης Exmouth στη Δυτική Αυστραλία στο οποίο χρησιμοποιείται επίσης ένας τεράστιος Tesla Coil τύπου πομποδέκτη, αντίποδα της ήταν άμεσα στο «τρίγωνο των Βερμούδων».




Αλλος ένας στόχος του είναι να θέσει δορυφόρο με όπλα στο διάστημα για να καταρρίψουν κάθε εισερχόμενο πύραυλο.Νέα σφαιρικοί θόλοι (ραντάρ + θόλο) για να φιλοξενήσει το σύστημα έχει ήδη εγκατασταθεί.

HA.A.R.P. in Australia(Echelon radar.)





Αυτά τα παράξενα σχήματα βρισκοντε κοντά στο Pine Gap εγκατάσταση στην Αυστραλία, είναι ακριβώς νότια (ακολουθήστε το δρόμο έξω από Pine Gap και βρίσκονται στο τμήμα T, όταν φτάσετε στο επόμενο κύριο δρόμο).




 




ΠΗΓΕΣ:http://www.bibliotecapleyades.net

                      http://www.bibliotecapleyades.net





 






ΣΗΜΕΙΩΣΗ :ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΉΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΊΝΕΤΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΠΗΓΑΊΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου