Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

DRONE παρακολούθησης στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης!!


Παλιό για είδηση αλλά ας μείνει γιατί θα δούμε πολλά τέτοια μιας οι κυβερνήσεις και αυτοί που έχουν αναλάβει την ''ασφάλεια'' μας να μην πω την περιφρούρηση μας έχουν αρχίσει να επιβάλλουν τους νόμους της NWO για την εφαρμογή της παγκόσμιας δικτατορίας.

Όποιο προβατάκι ξυπνάει και θέλει να βγει από το μαντρί δεν το τρώει ο Λύκος αλλά το μαντρόσκυλο για να μην ξεθαρρέψουν και τα άλλα.. 

Τα drones ανήκουν σε μια νέα τεχνολογία αεροσκαφών, τα οποία μπορούν να ελεγχθούν από χιλιόμετρα μακριά και χρησιμοποιούνται κυρίως για στρατιωτικούς στόχους.


Κάθε αντίσταση προς αυτά θα είναι μάταιη μιας και θα υπάρχει μία κάμερα για να βλέπει τα πάντα, και ένα αυτόματο όπλο στην βάση του για να κάνει την βρώμικη δουλειά.

Σύμφωνα με τους υποστηρικτές του προγράμματος αυτού, τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη που θα χρησιμοποιούνται θα είναι ανέξοδα, αποτελεσματικά, χωρίς να τίθεται σε κίνδυνο η ζωή των πρακτόρων.

Ο στόλος των μη επανδρωμένων drones θα έχει την δυνατότητα να εξαπολύει επιθέσεις κατά κύματα εναντίον ανθρώπων, ακόμα και οχημάτων

Τα οπλισμένα drones θα είναι οι τέλειοι κυνηγοί δολοφόνοι.

                           
aggelos4329 

Καλώς ήλθατε στην Νέα Τάξη Πραγμάτων στην Δικτατορία των Ιλλουμινάτι..

Aν νομίζετε πως το παραπάνω σχόλιο για το τέλειο όπλο είναι τραβηγμένο δείτε:

Έχει ήδη δοκιμάσει ένα αυτοσχέδιο τέτοιο drone από τον τρελό-Dimitri του FPS Russia 




Το είδαμε στον τοίχο του φίλου Λυκάωνα Αρκάδα

Διαβάστε επίσης:

Η νεοταξική (NWO) DARPA δημιουργεί ρομπότ, τα οποία θα χρησιμοποιήσουν οι ΗΠΑ, στην μεγάλη μάχη κατά των ανθρώπων που έρχεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου