Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΥΛΗ ΣΤΟ ΠΕΡΟΥ? ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 1996
















.Μια τεράστια μυστηριώδη πόρτα βρίσκεται στην περιοχή Hayu Marca βουνό του Νότιου Περού κοντά στη λίμνη Τιτικάκα, 65 χιλιόμετρα από την πόλη του Puno.

Η Πύλη των Θεών είναι μια γιγαντιαία πόρτα, σκαλισμένη σε συμπαγή πέτρα και βρίσκεται εκεί για αιώνες. 

Η μεγάλη ορθογώνια πόρτα οδηγεί στο πουθενά;; Αλλά είναι το κέντρο των τελετουργιών και ιστορίων για πολλές γενιές από τους ντόπιους. Λοιπόν, τι κάνει  μυστηριώδη αυτη την πόρτα γιάτι τόσο ενδιαφέρον; 



Η πρώτη ερώτηση για τους περισσότερους είναι "Γιατί να κάνει κάποιος μια πύλη ή μια πύλη στο πουθενά;" 

Πρέπει να υπάρχει κάποιου είδους τρόπος για να ξεπεράσουμε αυτή την αρχαία πύλη που έχει τόσο μεγάλη σημασία στον πολιτισμό των Ίνκας .. Σωστά; 


Πολλοί ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει.



Ένας θρύλος των Ινκας αναφέρει:

 Ότι πολλές γενιές, Σαμάνων έχουν έρθει για να εκτελέσουν τα τελετουργικά τους και να προσευχηθουν  σε αυτό το μυστηριώδες πέτρινο τοίχο γνωστό ως Puerta De Hayu Marka, ή «Πύλη των Θεών».

  




Ένας άλλος θρύλος των Ίνκας αναφέρει ότι ο πρώτος ιερέας, που είναι γνωστός ως Amaru Meru, ήρθε σ 'αυτούς από αυτή την πόρτα. 


Επίσης ο θρύλος που μίλαγε για μια “ είσοδο προς την γη των θεών”, και σε αυτό τον θρύλο αναφερόταν επίσης πως στους παλιούς χρόνους , μεγάλοι ήρωες πήγαιναν να συναντήσουν και να ενωθούν με τους θεούς τους και πέρναγαν μέσα από την πύλη για μια νέα αθάνατη ζωή, και σε πολλές σπάνιες περιπτώσεις εκείνοι οι ήρωες – άνθρωποι επέστρεφαν , περνώντας μέσα από την πύλη, με τους θεούς τους για να “επιθεωρήσουν όλες τις περιοχές του βασιλείου”.

Ένας άλλος θρύλος αναφέρει πως τον καιρό των Ισπανών κατακτητών που έφτασαν στο Περού και λεηλάτησαν την πόλη και όλες τις περιοχές, κλέβοντας χρυσό και πολύτιμες πέτρες των φυλών των Ίνκας, ένας ιερέας των Ίνκας του Ναού των επτά ακτινών του Aramu Maru, διέφυγε από τον ναό με ένα ιερό χρυσό δίσκο γνωστό σαν “Το κλειδί των θεών των επτά ακτίνων” και κρύφτηκε στα όρη Hayu Marca . 

Έφτασε στην πύλη που φυλαγόταν από ιερείς σαμάνους. 
Τους έδειξε το κλειδί των θεών και τελεσθείκε μια τελετή στο τέλος της οποίας συνέβη ένα μαγικό συμβάν από τον χρυσό ιερό δίσκο που άνοιξε την πύλη και ένα φωτεινό φως μπλε βγήκε από το εσωτερικό τούνελ. 
Ο ιερέας Aramu Maru παρέδωσε τον χρυσό δίσκο στον ιερέα σαμάνο και πέρασε την πύλη , έκτοτε δεν ξαναεμφανίστηκε.
Ο θρύλος καταλήγει με μια προφητεία ότι η πόρτα των θεών μια μέρα θα ανοίξει "πολλές φορές μεγαλύτερη από ό, τι είναι στην πραγματικότητα ..." και οι θεοί θα επιστρέψουν με τα πλοία τους από τον ήλιο ...».

Μετά από εξέταση, οι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν ένα μικρό κυκλικό βαθούλωμα στο κέντρο της θύρας, που φαίνεται να προσθέτει κύρος με τις διηγήσεις των Ίνκας μύθο. 


Ήταν αυτή η «κλειδαρότρυπα» που χρησιμοποιείται από τον ιερέα να εισέλθει στην πύλη;

  



Δίσκοι που βρέθ
ηκαν στο Περού

. Οι επιστήμονες έχουν βρει αναφορά για την «Πύλη των Θεών» στους μύθους των αρχαίων Μάγια.








Υπάρχει επίσης ένας θρύλος που λέει ότι κατά τη στιγμή που η Λεμούρια βυθιζόταν, σ΄έναν από τους επτά μεγάλους δασκάλους της Λεμούρια (MU),Aramu Meru (Aramu Muru), δόθηκε η αποστολή να φέρει τον ιερό Χρυσό ηλιακό δίσκο από το ναό του φωτισμού στη λίμνη Τιτικάκα για ασφαλή φύλαξη.

Κατά τη διάρκεια του χρόνου των Ίνκας, ο ηλιακός δίσκος μεταφέρθηκε στο Κούσκο και τοποθετήθηκε στο Koricancha, τον κυρίως ναό των Ίνκας, όπου παρέμεινε μέχρι την έλευση των ισπανων. Εκείνη την εποχή, ήταν που επέστρεψε στην λίμνη Τιτικάκα και τοποθετήθηκε στην Αιώνια Αιθερικη Πόλη μέσα στη λίμνη. Ο ηλιακός δίσκος έχει την λειτουργιά ενός κοσμικού υπολογιστή που ελάμβανε φως και πληροφορίες απευθείας από τον Παγκόσμιο Νου Πηγή, Viracocha, στο κέντρο του γαλαξία. Με την είσοδο τους στον Ναού του φωτός και ανοίγοντας τον εαυτό τους οι Λεμούριοι, και αργότερα οι Ίνκας μπορούσαν να αποκτήσουν πρόσβαση στην ιερή σοφία.

Και συμφωνα με τον θρύλο κατά τη διάρκεια της περιόδου της Εποχής του Pachakuti, ο ιερός ηλιακός δίσκος πρόκειται να επανενεργοποιηθεί με πρόσβαση στην κοσμική σοφία
.


Αλλά αυτα είναι μόνο  μύθοι( Οι μύθοι διερευνούνται  ως αποσπασματικές πηγές προφορικής ιστορικής αφήγησης );; 



Πολλοί από τους πνευματικούς ηγέτες του κόσμου, καθώς και αυτόχθονες καθηγητές, αναγνωρίζουν ότι η ενέργεια του πλανήτη μετατοπίστηκε το 1987 από τις αρσενικές ενέργειες του Θιβέτ με τις θηλυκές ενέργειες του Περού, και πιο συγκεκριμένα, απο την λίμνη Τιτικάκα, το Μάτσου Πίτσου, και την Ιερή Κοιλάδα των Ίνκας.

Αυτή η περιοχή είναι η αναγνωρισμένη πύλη μέσω της οποίας οι νέες θηλυκές ενέργειες  εισέρχονται στην Γη.Είναι ενέργειας δύναμη - ενέργεια της καρδιάς. 
Δεν έχουμε μόνο μια ευκαιρία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου για να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες από τον ιερό χρυσό ηλιακό δίσκο και να λαμβάνει τις κοσμικές ενέργειες της Αγάπης που έρχονται, αλλά πολλοί Εργάτες του Φωτός Πλανητικά αισθάνονται καλούνται να συμμετάσχουν στην εκ νέου ενεργοποίηση του ηλιακού δίσκου.

Ο ηλιακός δίσκος χρησιμεύει ως πύλη μέσω της οποίας αυτές οι νέες θηλυκές ενέργειες ακτινοβολούν στον κόσμο.



Πολύ πιο ενδιαφέροντα αποτελέσματα που προέκυψαν κατά την τρέχουσα έρευνα.
 Η μεγαλύτερη συμβολή έγινε από έναν επιστήμονα Κατάρ Mamani, ο οποίος ανακάλυψε για πρώτη φορά την πέτρινη πόρτα. 
Ο Κατάρ πραγματοποίησε μια σειρά πειραμάτων, χρησιμοποιώντας τα πιο εξελιγμένα μέσα. 
Μετά από αυτά, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «η Πύλη των Θεών» στην πρώτη θέση, η ανώμαλη περιοχή. Και, δεύτερον, ότι είναι πραγματικά η είσοδος σε άλλους κόσμους.

Στις μελέτες τους ο Mamani εφάρμοσε τη συσκευή της ακτινοβολίας βήτα, άλφα και γάμμα. Επίσης χρησιμοποιείσαι φιλμ και φωτογραφικού εξοπλισμού, ηλεκτρονικά θερμόμετρα και τα φωτόμετρα.

Μπορείτε να πείτε ότι για την έρευνα του είχε ένα ολόκληρο επιστημονικό εργαστήριο.

Τα αποτελέσματα ήταν απλά φανταστικό.Κοντά στην "Πύλη των Θεών» ήταν ένα σύνολο αντικειμένων με τις άλλες ρίζες.

Για την ταινία και ηλεκτρονικών μέσων, αυτά τα αντικείμενα που εμφανίζονται υπό τη μορφή δίσκων πύρινη, σφαίρες, καθώς και πλασματός των διαφορετικών πυκνοτήτων και χρώματα. 
Αλλά το σημαντικό την περίπτωση του Κατάρ, διαπιστώθηκε ότι τα αντικείμενα αυτά είναι έξω από την πραγματικότητά μας, και περισσότερο από αυτό ... σκέφτονται. 
Αυτό δεν είναι ακριβώς να σκεφτεί, να δείξει τα συναισθήματα.

Ο δημοσιογράφος από τη Γερμανία W. Bei κατάφερε να πάρει συνέντευξη από τον Κατάρ, στην οποία ο επιστήμονας είπε ότι ήταν πλέον απολύτως πεπεισμένος ότι υπάρχει κάποια μορφή ζωής.

 Σύμφωνα με τον ίδιο, τα αποτελέσματα της έρευνας μπορεί να πάρει μια εντελώς νέα εικόνα του κόσμου όπου οι άνθρωποι δεν είναι τα αφεντικά τους.

Το περιβάλλον στο οποίο ζούμε και οι δραστηριότητες της ζωής  ελέγχονται πλήρως από αυτά τα όντα, και συνεχώς παρεμβαίνουν στις υπάρξεις μας, την αλλαγή σύμφωνα με τα καθήκοντα που δεν χρειάζεται καν να υποψιαζόμαστε. Εντυπωσιακό το γεγονός ότι δεν είναι μόνο ότι τα όργανα μπορούσαν να καθορίσουν τα σουρεαλιστικά αντικείμενα κοντά στην «Πύλη των Θεών» αλλα και οτι ο
 Mamani ήταν σε θέση να τα δεί με τα μάτια του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αμέσως μετά την άφιξη του στον μυστηριώδη Βράχο ο αέρας ήταν παχύρρευστος και έγινε αποπνιχτικός . 
Άρχισε να εμφανίζονται μπροστά από την Πύλη νιφάδες και μπάλες φωτιάς, η οποίες άρχισαν να κινούνται και να χτυπάνε με μεγάλη ταχύτητα στα βράχια. 
Από αυτά τα χτυπήματα οι πέτρινοι τοίχοι καλύπτονται με αιθάλη. Στη συνέχεια άρχισε να εμφανίζεται ένας παράξενος δίσκος όπου έριχνε σταγόνες άγνωστου υγρού.
 Ο επιστήμονας μπορούσε μετά βίας να αναπνεύσει μέσα από στην πυκνή ατμόσφαιρά και να αγγίξει αυτές τις σταγόνες,είχε το ίδιο  αίσθημα με το ηλεκτροσόκ.

Αργότερα, μπροστά στα μάτια του, εμφανίστηκε ένα μπλε αντικείμενο κρύσταλλος. 

Στη συνέχεια παίρνει τις μορφές που ο επιστήμονας δεν θα μπορούσε καν να φανταστεί. 
Ακόμη πιο ενδιαφέροντα αποτελέσματα των βασικών αντικειμένων εμφανίστηκαν στο σκοτάδι. 
Κοντά στην "Πύλη των Θεών» ξεκίνησε μια πραγματική γιορτή. 
Μπάλες πετούσαν έλαμψαν αναβόσβηναν, και ο αέρας ακούγονταν συνεχώς στο θόρυβο των ηλεκτρικών φορτίων των UFOs. 
Και στη συνέχεια ο τοπικός γέροντας, ο οποίος συνόδευε τον επιστήμονα έπεσε στα γόνατά του και λιποθύμησε. 
Μετά το πείραμα συνήλθε οι πρεσβύτεροι του είπαν ότι άνοιξαν διάπλατα τις πύλες για να δει την προγονική κατοικία τους - το απέραντο ωκεανό της φωτιάς, γεμάτη ηλεκτρισμό και με μπλε κρυστάλλινους σχηματισμούς.
Ως εκ τούτου, ήταν της γνώμης ότι οι πύλες είναι ανώμαλη ζώνη και μάλιστα υπηρέτουν και εξακολουθουν να χρησιμεύσουν ως συμβολή σε άλλους κόσμους.
Προς το παρόν ο Mamani συνεχίζει τη μελέτη για την «Πύλη των Θεών». πάνω στα ευρήματα του μαζί με μια ομάδα Αμερικανών επιστημόνων. 
Αλλά είναι απρόθυμοι να δημοσιεύσουν τα αποτελέσματα.


ΟΡΑΜΑΤΑ ΑΣΤΡΩΝ

Κάποιοι που ακούμπησαν την μικρή πύλη με τα χέρια, μιλούν για μια αίσθηση ενέργειας και περίεργων εμπειριών όπως οράματα άστρων , στήλες φωτιάς και ήχοι από μια περίεργοι ρυθμική μουσική. Κάποιοι άλλοι είπαν πως “είδαν” ένα τούνελ στο εσωτερικό της κατασκευής, παρόλο που κανείς δεν βρήκε ακόμη κάποια σχισμή που να μαρτυρούσε την δυνατότητα κάποιου ανοίγματος στην πύλη, αντίθετα η επιστημονική γνώμη είναι πως δεν υπάρχει καμία πραγματική και ορατή πύλη , από την στιγμή την οποία το πλαίσιο και η είσοδος και το πίσω μέρος του τοίχου είναι χαραγμένα και σκαλισμένα πάνω στον ίδιο βράχο. 


Το σπουδαίο και ενδιαφέρων είναι πως η κατασκευή μοιάζει πάρα πολύ με την πύλη του ήλιου του Tiahuanaco και άλλων πέντε αρχαιολογικών χώρων και τοποθεσιών που συνδέονται και ενώνονται μεταξύ τους με ευθείες γραμμές , ένα σταυρό με τις γραμμές που ενώνονται μεταξύ τους στο σημείο που βρίσκονται το οροπέδιο και η λίμνη Titicaca. 
Το μεγαλύτερο μέρος των ενδείξεων περιγράφουν φωτεινές μπλε σφαίρες και φωτεινά λευκά αντικείμενα σε σχήμα δίσκου. 
Ο θρύλος κλείνει με την προφητεία πως η πύλη των θεών θα ανοίξει μια μέρα και θα είναι πολύ πιο μεγάλη από ότι είναι τώρα, και θα επιτρέψει στους θεούς να επιστρέψουν στους “ ηλιακούς τους δίσκους…

Λέγεται ότι η πύλη γίνεται ήμι-διαφανείς, όταν ο ήλιος δύει.





  









Στις 25 Δεκεμβρίου 2011, πάνω από την πόλη του Μεξικού εντοπίστηκε μεγάλο μητρικό σκάφος, το οποίο μορφοποιήθηκε σε μεγάλο αριθμό μικρότερων σκαφών.


 Αυτό ήταν το αποτέλεσμα ανοίγματος αστρικής πύλης στις 22/12/2011; Ταξίδεψαν μέσω αυτής και… τώρα είναι εδώ;

  




Στο βίντεο θα δείτε τι συνέβη στην πόλη του Μεξικού στις 25/12/2011:









ΣΗΜΕΙΩΣΗ :ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΉΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΊΝΕΤΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ  ΠΗΓΑΊΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ

          http://marimeri.ru


                      ΕΡΕΥΝΩ!!! ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ !!! ( What the Bleep Do We Know? )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου