Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Κομήτης Ison:Ανεξήγητες προσαρμογές της τροχιάς του





Σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαστήματος της Ρωσίας, ο κομήτης ISON έχει κάνει μια σειρά από "ανεξήγητες τροχιακές προσαρμογές," γύρω από τον πλανήτη Άρη για να ευθυγραμμιστεί καλύτερα με το παράξενο φεγγάρι του κόκκινου πλανήτη τον Phobos . Οι αλλαγές αυτές προβληματίζουν τους επιστήμονες.


Ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν ότι ο Φόβος είναι στην πραγματικότητα ένα αρχαίο εγκαταλελειμμένο διαστημόπλοιο σε τροχιά γύρω από τον Άρη, που οδηγεί σε περαιτέρω εικασίες ότι ο ISON μπορεί να είναι κάτι παρόμοιο, σύμφωνα με το EUTimes .

Η παρούσα έκθεση του ROSCOSMOS συνοψίζει τα ευρήματα του δηλώνοντας ότι «δεν μπορεί να αποκλειστεί από τη θεωρία» ότι ο κομήτης ISON δεν είναι μία «βρώμικη μπάλα πάγου" , αλλά μπορεί, στην πραγματικότητα, να είναι ένα διαστρικό αντικείμενο κάτω από νοήμονα έλεγχο σε μια αποστολή στον Φόβο που παραμένει αναξήγητη.

Ο Rev Michelle Hopkins ασχολείται με ένα άλλο ανεξήγητο σχετικό θέμα, αυτό σχετικά με την τροχιά του ίδιου του ISON .
Θα μπορούσε αυτά τα πράγματα που βρίσκονται σε τροχιά γύρω από τον ISON να έχουν σχέση με το παράξενο ''φεγγάρι'' Phobos ;"







Στο βίντεο που ακολουθεί, από το BPEarthWatch , θα δείτε ένα πολύ μοναδικό βίντεο σχετικά με την έκθεση της Ρωσίας για τις "ανεξήγητες τροχιακές προσαρμογές."




Από beforeitsnews
Απόδοση Κειμένου dorieas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου