Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

''ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ'' Να το διαδώσεις ή να το βουλώσεις;;;

Το τελευταίο διάστημα και με πολύ τακτική συχνότητα παρακολουθούμε μια τρελή καταιγίδα.. Μια καταιγίδα από ημερομηνίες και σενάρια τέλους τόσο συχνά και συνεχόμενα που θέλει τρομερή αντίληψη και παρακολούθηση για να τα προλάβεις.


 
Παλιά είχαμε τις διάφορες προφητείες που προέβλεπαν ένα τέλος ή μία καταστροφή όμως σιγά σιγά τελείωσαν και ξεφούσκωσαν με τελευταία αυτή του ημερολογίου των Μάγιας για τις 21/12/12. 
Μετά άρχισαν τα διαδιδόμενα σενάρια από δήθεν διαρροές της ΝΑΣΑ, της NSA και διάφορων απόρρητων εγγράφων, και τώρα άρχισαν και πάλι ένα ανελέητο βομβαρδισμό από ημερομηνίες τέλους και καταστροφής, τόσες που χάνει την μπάλα ακόμη και ο Stranger.


Αύγουστος του 2013 και εκεί που πάμε να χαρούμε λίγο μέσα στην πίκρα μας τις διακοπές μας και τα μπάνια μας έρχονται οι ημερομηνίες και οι καταστροφολόγοι να μας χαλάσουν την ηρεμία. Τι κάνουμε λοιπόν; Τα διαδίδουμε συμμετέχοντας στον πολλαπλασιασμό των δονήσεων του φόβου και της ανασφάλειας που αυτά τα μηνύματα προκαλούν εκτελώντας ως όργανα τους ή το βουλώνουμε και αποσιωπούμε την ύπαρξη τους;;



§  Τι θα συμβεί στις 22 Αυγούστου ( αύριο !!!) όταν συμπληρώνονται 11 χρόνια 11 μήνες 11 μέρες από την 11-9-2001 και την μεγάλη θυσία της πτώσης των δίδυμων πύργων;;




Άρθρο του τρελόStranger στα Κατοχικά Νέα: 
http://www.katohika.gr/2013/08/simpantiki-teleti-etoimazoun-ta-erpeta.html 

Ακραία λογική τραβηγμένο σενάριο αλλά αν έχουν δίκιο σκέφτομαι;; Αν μία στο τόσο συμβεί κάτι;; Δεν είναι λίγα και τα σημεία που έχουν βάση όλες αυτές οι συνομωσιολογικές θεωρίες και οι υπολογισμοί. 

Απόλυτο δίκιο έχει ο Stranger σε αυτά:
Τα μεγάλα συμβάντα του κόσμου μας είναι προμελετημένα και προσχεδιασμένα !
Χρησιμοποιούνται ως συσσωρευτές ενέργειας (Σοκ-δέος-φόβος) ώστε να επικαλεστούν η να ευχαριστήσουν της οντότητες που τους έχουν κυριεύσει !!
Θυμήσου ότι τα ερπετά κάνουν κίνηση μόνο μετά από επίκληση και άδεια για συνέχεια !!
Θυμήσου ότι θέλουν να ευχαριστήσουν τον αιμοδιψή Θεό τους !!
Θυμήσου ότι δεν μπορούν να ξεκινήσουν ένα πόλεμο χωρίς να έχει γίνει πριν μια θυσία!

Ότι έχει συμβεί στην Αμερική σαν γεγονός σοκ και δέους ήταν και θα είναι προσχεδιασμένο ! Και χρονικά αλλά και γεωγραφικά με απόλυτη ακρίβεια! Δεν μιλάμε για τα τυχαία γεγονότα της φύσης αλλά για τα συνεχή γεγονότα που επηρέασαν την φούσκα της πραγματικότητας μας και θα συνεχίσουν να την επηρεάζουν αν εμείς δεν δούμε-ανακαλύψουμε αυτή την κωδικοποιημένη γλώσσα του άρχοντα αυτού του κόσμου!

ΕΑΥ 24/8 ..Μπαρούφα το θέμα του Stranger τελικά, πάμε παρακάτω.


  •  Πάμε τώρα στο περίεργο κανάλι Pronunciation Book και την αντίστροφη μέτρηση που ξεκίνησε ξαφνικά εκεί.
''Something is going to happen in .. Days''

Τι θα γίνει στις 24 Σεπτεμβρίου;; 

http://www.youtube.com/user/pronunciationbook?feature=watch 




Από το 2010 στο YouTube υπήρχε ένα κανάλι με την ονομασία Pronunciation Book, το οποίο δημοσίευε βίντεο για το πώς προφέρονται ορισμένες δύσκολες λέξεις της αγγλικής. Το κανάλι είχε δημοσιεύσει 700 βίντεο και είχε 27.000 συνδρομητές, ενώ τώρα μετά την έκταση που πήρε διπλασίασε τα μέλη του. 

Όλα όμως άλλαξαν πριν από λίγες μέρες…

Το βίντεο που ανέβηκε τη Δευτέρα 8 Ιουλίου είχε τον αριθμό 77 και ο ομιλητής δεν εστίασε σ’ αυτό, αλλά είπε: «Κάτι πρόκειται να γίνει σε 77 ημέρες».
Την επόμενη ημέρα ο αριθμός έγινε 76 και το μήνυμα ήταν: «Προσπαθώ να σου πω κάτι εδώ και 1183 μέρες».
Την τρίτη μέρα ο αριθμός έγινε 75 και το μήνυμα ήταν :«Είμαι τώρα ξύπνιος. Τα πράγματα ξεκαθαρίζουν. Δεν λέω πια λέξεις».



Διαβάστε όλα τα μηνύματα εδώ: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=517705468282526&set=pb.139278009458609.-2207520000.1377042181.&type=3&theater

25/9/13 Πάει και αυτό το σενάριο ήταν διαφήμιση ενός νέου ιντερνετικού καναλιού 

Horse ebooks τελικά το μήνυμα από την περίεργη αντίστροφη μέτρηση που προανειγγείλε ότι θα συμβεί κάποιο γεγονός χθες και παραπομπή στo http://www.bearstearnsbravo.com/ ένα επαναστατικό δίκτυο υπολογιστών με αποκαλυπτικά θέματα..

Διαφήμιση δηλαδή.. Πάλι μαλάκες πιαστήκαμε 






§  Πάμε τώρα στα βίντεo που έχουν δημιουργηθεί από τον Ed Dames και την ομάδα του…

Ο Ed Dames ήταν επικεφαλής σε ένα απόρρητο πρόγραμμα διόρασης & υπεραισθητικής αντίληψης, που διεξήγαγαν οι Μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ και ο Στρατός για στρατιωτικούς λόγους.
Αυτά που είδαν ότι θα συμβούν στο μέλλον ήταν εξαιρετικά ζοφερά για την ανθρωπότητα.. Ο Ed Dames συνταξιοδοτήθηκε και ξεκίνησε να ερευνά μόνος του τα γεγονότα αυτά με ομάδες ανθρώπων που είχαν την ικανότητα της διόρασης.. Προέβλεψαν μια σειρά από καταστροφικά γεγονότα και ο ίδιος ο Dames τα προανήγγειλε πριν συμβούν…
Το πιο τρομακτικό από όλα όσα προέβλεψαν είναι το επονομαζόμενο "Killshot"… Μια σειρά δηλαδή ηλιακών εκλάμψεων που θα αλλάξει τη ζωή στη Γη όπως την ξέρουμε και θα προκαλέσει το θάνατο δισεκατομμυρίων ανθρώπων… 
Αξίζει να τα δείτε.. και να προετοιμαστείτε για κάθε ενδεχόμενο… 


Το θανατηφόρο κτύπημα από τον Ήλιο 1/3 


2/3


3/3


Χολιγουντιανή παραγωγή και πολύ εμπορική προβολή για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα δεν νομίζετε;;; 


Αυτό πριν λίγες μέρες διέρρευσε ως πληροφορία από το κυνηγημένο πρώην στέλεχος της NSA Edward Snowden ενώ πάνω κάτω μας το είχε αποκαλύψει πέρυσι η Γιαπωνέζα Πριγκίπισσα Kaoru Nakamaru


  • Μια σειρά ηλιακών εκρήξεων πρόκειται να συμβούν τον Σεπτέμβριο, σκοτώνοντας εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους 




Μόσχα, Ρωσία: Ο Edward Snowden ο φυγάς χάκερ και πρώην συμβασιούχος της National Security Agency (NSA). Αποκάλυψε την Τρίτη ότι μια σειρά ηλιακών εκρήξεων πρόκειται να συμβούν τον Σεπτέμβριο, σκοτώνοντας εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους. Ντοκουμέντα που έδωσε ο Snowden αποδεικνύουν, ότι 14 χρόνια πριν οι Παρατηρητές Εξ Αποστάσεως της Central Intelligence Agency (CIA) γνωρίζανε ότι το γεγονός είναι αναπόφευκτο. Από τότε οι παγκόσμιες κυβερνήσεις προσπαθούν ήσυχα να προετοιμαστούν για την παγκόσμια πείνα που θα επακολουθήσει. 


Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: http://www.terrapapers.com/?p=37402



  • H πριγκίπισσα Kaoru Nakamaru δίνει ένα βαθύ μήνυμα για την ανθρωπότητα για το 2012 


Το πρώτο βίντεο εδώ: 

Το δεύτερο που το συνδέει με την ύποπτη Γαλαξιακή συνομοσπονδία του φωτός εδώ:




Το σενάριο με την δραστηριότητα του ήλιου και τις ηλιακές καταιγίδες δεν είναι τωρινό, τα είχαμε σε παλιότερη ανάρτηση του 2009!!! αλλά τότε έλεγαν πως η αιτία είναι η υποτιθέμενη ευθυγράμμιση των πλανητών. 







  • Έχει βαλθεί να μας ...τρελάνει ο Ήλιος.

    Μέσα στο 2012 ο ενδεκαετής κύκλος της δραστηριότητάς του θα αγγίξει το ζενίθ της. Αυτό κάνει πιθανή την εκδήλωση μιας βίαιης ηλιακής καταιγίδας, που θα βομβαρδίσει τη Γη με βόμβες πλάσματος θερμοκρασίας 1,5 εκατομμυρίων βαθμών Κελσίου. Η βασική συνέπεια θα ήταν ένα ηλεκτρικό μπλακ άουτ διάρκειας δέκα χρόνων, που θα έβγαζε νοκ άουτ τον κόσμο μας, με καταστροφικές συνέπειες για τον πολιτισμό στο σύνολό του. Θα κινδυνεύσει η ζωή εκατομμυρίων ατόμων.
    Μπλα μπλα μπλα άρθρο του Focus..  Σεπτέμβριος του 2009!!!! 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=148328151886928&set=a.169097673143309.58205.139278009458609&type=3&theater

Αυτό το σενάριο θα το βρούμε πολλές φορές ακόμη μπροστά μας, η αποκάλυψη που θα σας κάνουμε είναι ότι κυκλοφορεί μεταξύ των Τεκτόνων ως πολύ πιθανό σενάριο και γι αυτό ψεκάζουν ώστε να προστατέψουν τις μεγάλες πόλεις από την καταστροφή. 



Και καταλήγουμε στο πιο πρόσφατο και ίσως πιο τεκμηριωμένο

  • §  ΣΤΗΝ FEMA ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ 3 -ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΣΤΕΛΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ. ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 1η ΟΚΤΩΜΒΡΗ: ( Αν θα επιζήσουμε από την 22 Αυγ και την 24 Σεπτ ίσως το μάθουμε) 

    Μεταγλωττισμένο το βίντεο εδώ:

  • §  Η FEMA παράγγειλε από την αγορά 14,2 εκ $ για έτοιμα γεύματα που πρέπει να παραδοθούν στην περιοχή 3 μέχρι την 1η Οκτωβρίου και στο Όστιν 13,6 εκ $
    §  Η FEMA παράγγειλε από την αγορά 22 εκ σακούλες νερού έκτακτης ανάγκης που πρέπει να παραδοθούν μέχρι την 1η Οκτωβρίου. 
    §  9 εβδομάδες εκπαίδευση για 386000 στρατιώτες της ειρηνευτικής δύναμης του ΟΗΕ στην CONUS πάνω σε αμερικάνικα οπλικά συστήματα που θα ολοκληρωθεί την 1η Οκτωβρίου.
    §  11 εκ $ για αντιβιοτικά που θα παραδοθούν από την FEMA στην περιοχή 3 μέχρι την 1η Οκτωβρίου
    §  Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας πραγματοποίησε την δεύτερη έκτακτη συνεδρίαση στην ιστορία του για να συζητήσει για το MERS Coronavirus. Αποφάσισαν για ένα εμβόλιο που πρέπει να είναι στην θέση του μέχρι την 1η Οκτωβρίου.

    §  Αναστολή αδειών στους στρατιωτικούς από 28/9 έως 5 Νοεμβρίου 
    §  Πάνω από 300 σχολικά συγκροτήματα στις ΗΠΑ παρήγγειλαν ένα τριήμερο κιτ φαγητού για κάθε μαθητή. Όλες οι παραδόσεις είναι προγραμματισμένες μέσα στον Σεπτέμβριο. 
    §  Όλες οι μονάδες Εθνικής Φρουράς πρέπει να έχει ολοκληρώσει το ετήσιο πρόγραμμα εκπαίδευσης μέχρι την 30η Σεπτέμβρη.
    §  Καθημερινές δοκιμές του συστήματος μετάδοσης έκτακτης ανάγκης θα ξεκινήσουν στις 25 Σεπτ μέχρι τις 2 Οκτ.
    §  Το Λιμενικό Σώμα θα εκτέλεση 10ήμερη άσκηση μαζικής κατάρτισης που συνήθως γίνεται στον Κόλπο στις περιοχές της Βιρτζίνια και Delaware και θα αρχίσει στις 26 Σεπτεμβρίου..
    §  Αυτές και άλλες εντολές που εκδόθηκαν τις τελευταίες τρις εβδομάδες θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την 1η Οκτωβρίου.

    Sheldon R. Songstad Συνταξιούχος Γερουσιαστής της South Dakota State.

    Όλες οι πηγές που στηρίχθηκε το βίντεο εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=REbuE9Ir82E#at=113



30/9/13 Μία μέρα πριν.. 

Γιατί θα παραλύσει αύριο η αμερικανική κυβέρνηση

obama-lg
Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών κινδυνεύει να παραλύσει από το πρωί της Τρίτης, αν το Κογκρέσο αποτύχει να καταλήξει σε ένα σχέδιο προϋπολογισμού απόψε το βράδυ!
Αν η αποψινή συνεδρίαση του Κογκρέσου καταλήξει σε αδιέξοδο, εκατοντάδες χιλιάδες ομοσπονδιακών υπαλλήλων θα υποχρεωθούν σε... άδεια άνευ αποδοχών.

Οι δημόσιοι οργανισμοί που απειλούνται να χάσουν προσωπικό είναι αυτοί που είχαν υποστεί την ίδια αγωνία το 1995-1996, όταν είχε προκύψει παρόμοιο δημοσιονομικό κενό.

Για την ακρίβεια, στο υπουργείο Άμυνας, το ήμισυ των 800.000 πολιτικών υπαλλήλων του Πενταγώνου, που είναι ο μεγαλύτερος εργοδότης του δημοσίου τομέα, θα τεθεί σε άδεια άνευ αποδοχών. Οι καθαρά στρατιωτικές μονάδες θα συνεχίσουν να λειτουργούν, αλλά οι μάχιμοι θα πληρώνονται με καθυστέρηση.

Επιπλέον, τα 368 εθνικά πάρκα και μουσεία θα κλείσουν, καθώς και τα μεγάλα μουσεία της τέχνης και της ιστορίας, όπως και ο ζωολογικός κήπος στην Ουάσιγκτον.
Δημοκρατικοί και ρεπουμπλικάνοι καλούνται απόψε να συμβιβαστούν, ειδάλλως παραλύει από αύριο το πρωί η κυβέρνηση.
εδώ:

Μια “ανάσα” από τη στάση πληρωμών οι ΗΠΑ!



Δεν “πτωχεύει” εντέλει φέτος η Αμερική. Ένα χρόνο παράταση για το νομοσχέδιο Ομπάμα…

Ένα χρόνο παράταση για την εφαρμογή του νόμου Ομπάμα για το πρόγραμμα που πλέον έχει το παρατσούκλι Obamacare έδωσε πριν από λίγο η βουλη των αντιπροσώπων, ακολουθώντας την πρόταση των Ρεπουμπλικάνων και αγνοώντας την απειλή του βετο απο τον Λευκό Οίκο. Δεν πτωχεύει φέτος η Αμερική λοιπόν, για έναν ακόμα χρόνο απλώς θα πεθαίνουν άποροι Αμερικανοί.


''ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΈΛΟΣ'' να το διαδώσεις ή να το βουλώσεις;;; 

Οι μέχρι τώρα εξελίξεις δείχνουν πως πρέπει να βουλώνουμε ή να το μεταδίδουμε με κάθε επιφύλαξη και την πεποίθηση ότι τίποτε δεν θα συμβεί για έναν λόγο..

Αν το γεγονός είναι σκηνοθετημένο και διαδόθηκε μόνο ως προειδοποίηση από τους αρνητικούς όπως ο Συμπαντικός κανόνας ορίζει τότε όσο πιο πολλοί είναι υποψιασμένοι και αισιόδοξοι πάνω σε αυτό τόσο απαξιώνουν τον λόγο πραγματοποίησης του..

Υπάρχει και Θεός!!!

Επιμέλεια ΕΡΕΥΝΩ!!! ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ !!! 

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ !!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή